Erkekler sevdiği, evlilik düşündüğü kızla da sevişir mi? En çok merak ettiğim konudur. Ben sevişmez diyenleri dar görüşlü buluyorum, yanlış mıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılŞöyle bir mesele var erkek gerçekten seviyorsa onunla evlenmeden karım olmadan olmamlı diye düşünür sonuçta çocuklarımın anası diye düşünür ve istemez.
eğer bir erkek seni seviyorum diyip sevişirse o zaman vazgeçilebilirsiniz demektir onun için.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Haklısın. İnsan asıl onunla sevişmeli. Sevdiğin insanlar sevişmeyip de kiminle sevişeceksin ki. :))
03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum aslında. Açıkçası merak ettiğim nokta şu. Erkek arkadaşımla seviştik ilişkimiz başladıktan iki ay sonra ve nasıl desem benim ilkimdi bu tür şeyler. Ve fark ettimde artık daha sevgisini belli eder, ilgili davranır oldu. O yüzden merak ediyorum.
Soran+1 yılYalnız ayrılmadık hala birlikteyiz ve ilişkimiz boyunca yalnızca iki defa oldu bu üç buçuk - dört ay oldu
sevişir. zarı önemsemeyen kafası 250 yıl kadar geride kalmış mallara göre sevişmez. sevişse de ertesi gün bırakır çünkü onursuz insan o kadar çok ki bu ülkede sonra bakire kız arıyorum diye gezer
00 Yorumla
+1 yılBence, seven erkek sabreder, bekler. Helali olmadan ona el sürmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer bir kıza aşık olduysam kızın göğsünden dolayı değildir veya başka bir tarafı yüzünden. Yüreğini kalbini severim ben onun. Ama sevişir yani ilişkide cinsellik %100 vardır. Eğer sevişmem derse biri sevmiyodur o kızı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 769 cevap paylaştı. sevişir tabikide.. ve erkeğin en sevdigi seydir begendigi, hoşlandıgı kız ile sevismek. daha da bir guzel oluyo.
00 Yorumla
+1 yılneden olmasın. ilişkinin yarısı duygusal ise diğer yarısı bedenseldir. kasmayın o kadar.
00 YorumlaSonra hamileyim sevgilim terk etti diye agliyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılSevisip terkedilen kizlar nolcak kullanilip atilan evlenme vaadiyle zaten hep bu yalanla sevisiyosunuz her erkekle boyle sevisirsen genis derle
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel cevap👍
- +1 yıl
@sirkinakıllıdelisi tskler 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılaptallık bence senin yaptığın, istediğini almış o, neden evlensin seninle, bir süre oyalanıp terk edicek seni sora sende kaşar olucan 😔
00 Yorumla
+1 yıldar görüşlüden de öte aslında iki yüzlü insanlar.
00 YorumlaErkek var, erkek var.
Kimi sevişir kimi sevişmez.00 Yorumla
+1 yılNiye evlenmeyi düşündüğüm kızla sevişeyim
00 Yorumla
+1 yılSevişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki sevişir..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı. elbette
00 Yorumlasevişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevişir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım