Cinsel Yaşam Bir erkek sevdiği kadınla evlenmeden yatmak ister mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bir erkek sevdiği kadınla evlenmeden yatmak ister mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mutluluksenincom Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl erkek olarak yatmak istememe ihtimali %0 yani erkeğin cinsel dürtüleri beyninin daima önündedir :))) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevdiğim kadınla birlikteyiz şu an o bu konulara evliliğe kadar çok kapalı deli gibi arzuluyorum fakat ona olan saygımdan asla belli etmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ciddi düşündüğünüz biriyle birbirinizi arzulamanız ve seks yapmanız çok normal bir durum. 1 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. insan sevdiğini sever zaten neden birini severken gidip başkasını sksin 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Gerçekten seviyor ise evlenmeden istemez 2 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. erkek herkesle yatmak ister 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İster kadın kendi için engellemeli 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İster 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. İster ama kıyamaz 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. ister ama karar senindir tabi ki 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ister 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. isteyen olur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
erkek olarak yatmak istememe ihtimali %0 yani erkeğin cinsel dürtüleri beyninin daima önündedir :)))
Sevdiğim kadınla birlikteyiz şu an o bu konulara evliliğe kadar çok kapalı deli gibi arzuluyorum fakat ona olan saygımdan asla belli etmiyorum
Ciddi düşündüğünüz biriyle birbirinizi arzulamanız ve seks yapmanız çok normal bir durum.
insan sevdiğini sever zaten neden birini severken gidip başkasını sksin
Gerçekten seviyor ise evlenmeden istemez
Yapmaz sonuçta seninle evlenecek sabretmesi lazım
tabiki ister neden istemesin
erkek herkesle yatmak ister
Ben istemezdim doğrusu
Seninki istiyor mu yoksa
İster kadın kendi için engellemeli
Evet ister.
Versen ister tabi
İster
İster ama kıyamaz