Erkekler sizinle sevişen kadınla evlenmek ister misiniz ?
Yani onu yanlış anlar mısınız soğur musunuz ?
Yani onu yanlış anlar mısınız soğur musunuz ?
Bazı erkekler seviştiği kızı arzular. Ama seks için, evlenmek iÇin değil. Sevgilisı ile sevişen erkeğin aidiyetı artmaz tam tersine evlilik öncesinde kızdan alacaği en değerli şeyi yani namusunu aldıktan sonra kızdan soğur. Bundan sonra da kızı en kısa sürede terk eder. Çünkü ulaşılmayan şey daha değerli olur. Birçok erkek el değmemiş kız ister.
istemem ki zaten evlenmeden sevişmem...
Cevap
15Cevap
ben yanlış anlamam evlene de bilirim ama eğer kendimi evliliğe hazır hissetmiyorsam ki zaten karşıyım evliliğe evlilik işi olmaz ama bunda onun üzerine alınmaması lazım yani olayın onunla alakası yok..
sevişme ise o iş, arada zaten aşk var demektir. tabiki evlenilir.
arada aşk olmadan yapılıyor ise o atraksiyon, ona sevişme denmez. sadece seks denir.
yani her seviştiğinle evleneceğin diye bir kural yok eğer sevişmeyi bayan sorun etmiyorsa bir erkek asla sorun etmez
Evet soğuk olurum ona karşı çünkü evliliğin artık heyecanı kalmaz
ben şahsen istemem sevişir boşalır başka namuslu birini alırım :D
Hiç farketmez fakat her seviştiğim kadınla evlensem bir harem dairesi filan tutmam lazım
tam birleşme olursa soğuyorum ister istemez çünkü merak ettiğim bir şey kalmamış oluyor.
herkesle yapmıştır düşüncesi oluyor kafamda.
Başta niyet ne ise seviştikten sonra çokta değişmez.
sevdiğim kadınsa tekrar tekrar aşık olurum :)
sıradan bir arkadaşımsa nasıl seviştiğine bağlı :)
sevgiye bağlı sevgi varsa olur yoksa sırf seks için olur
ya hangi biriyle evlenelim, genelevinde kadinmi biter evlen evlen nereye kadar ?
şimdiye kadar seviştiğimiz kadınlarla evlenseydik yanmıştık sevişirm ve biter gerisi benim için olmaz yeterki karşımdaki bağlanmasın
sevişerek evlenseler, sorun olmaz :-)
yoo evlenmekle ne alakası var sevişmenin?
hayır yoldan geçen herhangi biriyle evlenir
Sevgilileri diğilse evlenmezler :D
gazozun şişesini bir kere de açsan gazı kaçar..
sevmiyor ise istemez
hiç sanmam ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar