- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeneli bilmem ama kendi adıma konuşmam gerekirse elbette bence doğru olan odur.
Fakat şoyle de bir gerçek var.
Evlenmek değil bence hayatı paylaşmak diyorum ben ona.
Bu konu tek taraflı hiç bir zaman olamaz.
Siz bu aktiviteye adına ne demek isterseniz diye bilirsiniz.
İki ayrı cinsin yaptığı şeye her iki cinsinde aynı şekilde bakma zorunluluk maalesef.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlenir niye evlenmeyelim ilişkimize bağlı tabi bu durum ayrıladabiliriz ama yani kafama uyan biriyse evlenirim de tabiki de şimdi hiç sevilmediğim biriyle düşünmektense en azından huyunu suyunu bildiğin sana güvenen birisi daha iyidir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer sevişen evlenseydi bu kadar gözü yaşlı kadın kalmazdı.. Öyle bir mantık yok. Bana kalırsa uzun süre tanımak ve beklentiler önemli.. Keyifli günler.
60 Yorumla
+1 yılArada nadiren olsa da evlenen erkekler geneli evlenmez böyle bir beklentide de olmak saçma, sonuçta karşılıklı zevk ve rızayla yapılan bir eylem.
21 Yorumla- +1 yıl
Bunyasta bu bilgi ve yazı mükemmel
Herkes farklı ama genelde bu toplumda evlilik öncesi cinsellik yaşadıkları kadınlara süs muamelesi yapıyorlar
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNadiren... Eğer çomar veya kro tipli bişeyse hayatta evlenmez. Seninle yaşar sonra anasının bulduğu çomar kezban cahil bir karıyla evlenip kendi gibi çocuklar yetiştirir. Üniversite arkadaşlarımdan ikisinin başına gelmişti oradan biliyorum.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılah ah ah bu kafayı kenarı keskin taşlara sürtüp ezmem lazım o *oku yedim ben ve hala pişmanlığını yaşıyorum
(hanımefendi evlenmem seninle demesine rağmen ben namus bekçisi :( )00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeğin kafa yapısına göre değişir bence. Biraz ataerkil kafadaysa ve cinselliği kadını aşağılayan bir eylem olarak görüyorsa evleneceğini zannetmiyorum. Ama normal bir eylem olarak görüyorsa evlenebilir diye düşünüyorum.
10 YorumlaBeğendiysem sevişmişimdir zaten ayrıca sevişmekle kafa uyuşması apayrı şeyler, yani kafamda uyuşuyorsa neden olmasın?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sevmediğim kadınla sevismeyecegim için seviştiğim kadinida seviyorum demektir sevdiğim kadınla da elbette evlenirim
00 Yorumla
+1 yılKadın var 35 de sadece vur kaç kadın var 25 de ilişkiye girsem de hamile kalsın dersin. 35 den sonra kadın bebek beklemem o zaman da evlenmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimi evlenir kimi evlenmez bu sevişip sevişmemekle alakali değil seviştiği kişi ile anlaşıp anlaşmadığı ile alakalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılarkadaşım evlilik teklifi aldı yıllardır sevişiyorlardı
49 Yorumla- +1 yıl
en doğrusu değil mi zaten, cinselliği güzel yaşadığın kişiyle evlenmek
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap yani bi eskort da iyi cinsellik yaşatabilir en iyisiyse, yaşlılığına kadar kimi idare edebileceğini birbirine dost olabileceğini düşünüyorsan onunla evleneceksin
- +1 yıl
bu cinselliğe verdiğin öneme göre değişir. ayda 1 isteyen de var her gün isteyende, böyle bir evlilik eziyetten başka bir şey olmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap dediğim gibi cinsellik verdiği için evlenilmez evlilik sadece istekli gençlik yıllarında devam eden bi şey değil ömür boyu bir sözleşme, cinselliği eskort da verir eş olacak kişinin bundan fazlasını yapıyor olması lazım
- +1 yıl
evliliğin temeli bana göre her iki tarafı tatmin eden sağlıklı cinsel hayat. cinsellik olmadığında bir kadın ile bir erkeğin bir araya gelmesinin bir mantığı yok. ortak konulardan sohbet bile edemezler iki cinsin ilgi alanları eğlendiği konular farklıdır
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap senin dediğin gibi olsa 50-60 yaşından sonra herkes boşanırdı ama insanlar birbirlerine dost oluyor birbirlerine bakıyor. evlilik seksten fazlası yani. sadece tatmin olmak için kimse evlenmezi eskorta gider fb bulur
- +1 yıl
50 sinden sonra çifler bir birinin arkadaşı oluyorlar ya da torun bakarak mutlu oluyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap e tamam zaten evliliği eskortluktan fb'likten ya da gençlik takılmasından ayıran şey bu
- +1 yıl
tatlım arkadaş aramıyor kimse kendine, sen bir kızla daha samimi arkadaş olabilirsin, erkekte erkeklerle daha samimi arkadaşlık eder :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın da istiyorsa evlenebilirler, karşılıklı uyum önemli. Sevgi, saygı, uyum varsa olabilir. O insanı bir ömür boyu yanında istiyorsa evlenir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu tanıştıktan ne kadar süre sonra seviştiğine bağlı 2 günde hemen sevisiyorsa evlenmez tabiki
00 Yorumla Ben evlenmeyi düşünmüyorum ama evet hele ten uyumu varsa kesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Büyük çoğunluk evlenmiyor aralarında az bir kısmı evleniyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Adam ise ve gerçekten sevdiği kadın ise evlenir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Ben gitmese okulun kasariyla bile evlencek hale geldiydim
Goz gormuyor gormuyor00 YorumlaValla performansa bağlı 😉 işi bir sahne performansı olmuş sa neden olmasın...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeviştiği kadınla evlenen evlenir evlenmeyen evlenmeyen
00 Yorumla
+1 yılYani sevişmek kelime anlamı: iki kişinin birbirini sevmesi. Bunların da evlenmesi normal di mi?
00 Yorumla
+1 yılBirşeyler hissetmeden kimse kimseyle evlenmez bu cinsellikte dahil..
00 Yorumla
+1 yılöyle bir şey yapmam evlendiğim kadınla yapmayı düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılGeniş kapsamlı bir soru kızarkadaşımsa ve evlilik beklentimiz varsa vs bir sürü parametre var
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim tabi.. sevişmek evlenmeye engel olmamalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sonuçta evlendiği kadınla sevişiyor. Ama bunu seks belirlemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmez çünkü herşeyin ilkini ister.
En azından Nişan sonrası olabilir.
Herkes sevgilisi ile seks yapsa ooo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCevap acik net kolay kolay evlenmez. Seni ikna etmek için bircok seyler soyler iliskiye girdikten sonra evlilik aklina geldiğinde ayrilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden evlenmesın aksıne ona guvenen ınana daha cok baglanabılır ya sence?
00 Yorumla
+1 yılErkegine gore degisir seks on planda olan erkek mutlu oluyosa evlenir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilesi aileme, kafa yapısı kafa yapıma uygunsa, elbette evlenirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir evlilik için sadece cinsellik kriter değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki hayır evlenince yapacagiyla evlenir yaptığıyla evlenmez cok basit aslında
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Gelecek benlentisi ile cinsellik yaşamak en büyük yanlış
00 Yorumla
+1 yılÇok klişe bir soru bu. Erkeğin yaklaşma sebebi sadece sevişmekse F. budyden ileri gitmez…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın kafalar uyuyorsa
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılevlenir neden evlenmesin ki
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa uyum varsa evlenir
00 Yorumla
+1 yılEvlenebilir de evlenmeyebilir de.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim niye evlenmeyeyim
00 Yorumla
+1 yılBen evlendigim kadınla yaparım şahsen 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. sevismed2n evlenen kaldi mi diye bi soru sarsam?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aşk varsa evlenir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Evet ben öyle yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılHoşnut kaldıysa evlenir herhalde abla
00 Yorumla
+1 yılBüyük bir kısmı evlenmiyor
00 YorumlaEvet bu ne sacma bir soru
00 Yorumla
+1 yılİlk seviştiği kadın ise olabilir bir ihtimal.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBen evlendim ki sevişmeden de evlenmezdim zaten
00 Yorumla
+1 yılCogu evlenmez bence cunku ciddi bakmazlar
00 YorumlaBen sevişmeden evlenmem🤫
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bazısı evlenir bazısı ayrılır
00 Yorumlabence ne amaçla seviştiğine bağlı
00 Yorumla
+1 yılHayat kadınıyla evlenir miyiz sence o hesap 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnemli sevismek onemli iliskide
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Hayır hangi biriyle evlenelim aga
00 Yorumlaevet evleniriz ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa evet kız erken vermişse hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenimki evlendi ))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Hepsini alıp harem mi kurcaz?
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar