Evet çok haklısın ortalıkta o kadar çok abaza var ki sorsan "benim hayatım seks" derler ama emin ol öyle tipler ölene kadar sağ eline kalmaya mahkumdur. Toplumunuz artık herşeyi seksmiş gibi görüyor ama ondan çok daha önemli AŞK var... Yuva kurduran, insanları birbirine bağlayan, ruhumuza hayat veren, dünyamızı yeşerten bir duygudur AŞK... İşte onu tatmamış olanlar "seks" der halbuki bir kez aşık olan adama sor aklının ucundan dahi seks geçmez. Ben sevdiğim bir kıza asla o gözle bakmam bakamam... Onun için herşeyi yaparım... İşte bunun adı Aşk'tır...
Unutma; mesele erkek değil ADAM bulabilmekte... Bu senin hayat felsefen olsun...16 Yorumla
Soran+1 yılaşk diye bir şey yok
Soran+1 yılher erkek farklılık arar ya..
Soran+1 yılbaşka kadın yani
En İyi Cevaplar
+1 yılhayır ne alakası var çok saçma kendin ol aldatma gerçekten sev bunaltma yaan söyleme seks sadece işin bir parçası ama onu bile doğru yapamazsan yani mutsuz isteksiz zorunlu hissederek yaparsan ondan bile soğur bu karşlıklı aynı senin içinde onun içinde aynı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevren sana bunu empoze etmiş. Bilinçaltına bir şekilde yerleşmiş. Bu yanlis önce bunu anla. Kadının da erkeğinde sexe ihtiyacı var. Karşılıklı gorevden ziyade kendi isteklerininde olduğunu erkeğe hissettirmen öğretmen gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama öyle olmuyor işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılTatlım bu anlamsız korkuları bilinç altına yerleştirme. Öyle bir erkekle evlenirsin ki gözü senden başkasını görmez. Ayrıca eğer kafasına koymuşsa sen ne kadar doyurursan doyur farklılık arar erkek.
03 Yorumla
Soran+1 yılKimi kandırıyorsun sen sanki her erkeğin aldattığıni ya da istediğini göremeyecek kadar körüm hiç biriniz daha önce seks yapan birini bile istemiyorsunuz.
Bunu görev olarak görüyorum ve size hizmet etmek istemiyorum- +1 yıl
O zaman hiç erkeklere yaklaşma, cinsellik tabi ki her erkek için önemlidir. Bunu öncelikle de sevdiği aşık olduğu kızla yaşamak ister.
Soran+1 yılAşk bitiyor meraklanma.. ve hepiniz aldatan neyse. Bencil aldatan..
bir kadın kocasını seks ile elinde tutuyorsa :D o tuttuğunu sanıyordur sadece
08 Yorumla
Soran+1 yılBunu görev gibi görmeye başladım
- +1 yıl
Hangi salak onu söylüyor bir şeyi basitleştirmeyin sonra hep kaybedersiniz
Her evli olanjn haftada 4-5 kere seks yaptığı düşünenler var ay da ya da 3-4 ayda bir yapıp 20 30 yıldır evli olanlar var seks basit bisi karsindakini tanirsan ona gore davranirsin buda onu sana bağlar azı karar çoğu zarar diye boşuna dememisler yanı sonuçta
Soran+1 yılYoksa aldatıyorlar
- +1 yıl
Basitlestirirsen aldatır artık zevk vermemeye başlarsın eski gömlek gibi olursun yenisine ihtiyaç olur :D
Seks evet evlilik için önemli ama belli bir zaman aralığında olmalı yoksa sıkılmaya başlar insan her gün şeftali yenmez sonra başka meyve görünce adamın canı çeker
Evlilikte önemli olan ön sevişmedir seks değil
Yoksa genel evdede karı bacakları açık bekliyor gidiyorsun çıkıyorsun bu kadar sürekli seks yaptıktan sonra ikisi arasında pek fark kalmiyor
Soran+1 yılee yani aldatılcam. Aynı şey şey daha çok moralimi alt üst ettin sen. Gitsin başka meyve istesin
- +1 yıl
Aldatılmak senin elinde diyorum ne anladın sen seks görev filan değil hangi kaşar söylüyor bunu iyimisin sen ya oldu oluçak erkek eve girer girmez diz çöküp fermuari açın o zaman
Her evlenen seks icinmi evleniyor sanıyorsun evliliği bundan ibaret sanarsan bir anlamın bir özelliğin kalmaz sokakataki kadın gibi olursun eşinin gözünde onu diyorum
Soran+1 yılher erkek başkasını istermiş ya.
Ya neden ben onu elimde tutmak için bir şeyler yapıyorum. Görev bu görev bu. Benim elimdeymiş..
Neden benim elimde neden görevlerim var- +1 yıl
l*n görevin görevin yok diyorum iyimisin sen :D
Sadece mutlu bir evlilik için yapman gereken evliliği motonlaştirmamak okadar her şey seks değil anla bunu dünyanın en güzel kızı olsanda en seks ve en iyi seks yapanı olsanda hahat monitonlasirsa birbirimizden uzaklasirsiniz o aldatmasa sen aldatirsin
+1 yılgeçmiş olsun kilitlenmişsin sen. Ancak benim gibi usta bir çilingir seni bu durumdan kurtarabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılya uf senin gibiler sebebiyle nefret ediyorum her şeyden of kaybol kafayı yiycem git sorumdan !!!
- +1 yıl
Kızım sen kafayı ağır yemişsin ya. Cinsel yönden zaten bitmişsin bir de akıl yoksunu olmuşsun artık. İşe yaramaz kategorisinin başında geliyorsun.
Soran+1 yılher şey seks ya senin gibiler yaptı beni böyle defol
- +1 yıl
Seni sağlam si. keme. mişler senin sorunun bu. herkes işini görmüş seni tatmin edememiş. O yüzden agresife bağlamışsın. Sağlam bir si. ki. lmen gerek hemen. Özelden ulaş bana yardımcı olurum.
+1 yılAldırma sen onlarda kendi çıkarılan öyle düşünüyor. Elbette seks olacak ama cift taraflı zevk olacak. Ve aldatma bir neden yokken yapılıyor ise karakter sorunudur.
018 Yorumla
Soran+1 yılee erkeklerin nerdeyse hepsi yapıyor
- +1 yıl
O erkek egemen toplumun oluşturduğu sonuç erkek seks yaparsa kademe atlar ama kadın yapmaz. Tabi yıllardır süregelen bu durum erkekler tarafından kullanılıyor.
Soran+1 yılAma nerdeyse her erkek yapıyor..
- +1 yıl
Hala aynı soruyu soruyorsun kuzum ben farklı bir dille mi yazıyorum. Evet hepsi öyle bende bunun nedeni yazdım. Sen hala öyle e öyleler diye hayattan soğu. Hatta git intihar et.
Soran+1 yılaldatılmak istemiyorum
Soran+1 yılne yapıyım aldatılmaya kabulleniyimmi
- +1 yıl
Bak canım korkuyu yenmenin yolu onu sürekli düşünerek ama olacak mantığı değildir. Sorun olmamışken sen sorun varmış gibi davranıyorsun. Hele bir olsunda o zaman düşünürsün. Belki olmayacak.
Soran+1 yılaldatmayan erkek yok
- +1 yıl
Sen başına gelsin sonra karar verirsin. Yani olmuş ile ölmüş çare bulunmaz. Eğer olursa ya kabullenirsin ya da ayrılırsın.
Soran+1 yılrahatlığa bak ya
- +1 yıl
Şunu anladım ki siz kadınlar hiç akıllıca düşünemiyorsunuz. Başımda vardı senin gibi biri olmadığı halde olacak korkusu ile ilişkiyi yedi. Şimdi it gibi pişman ama iş işten geçti.
Soran+1 yılkolay mı sanıyorsun nerden bilsin aldatılmayacak..
- +1 yıl
Aldatmayan erkek elbette vardır. Ama çoğu aldatıyor ise ve senin eşin olacakta aldattı ise ayrılırsın. ya da takılmaz sende gider onu aldatırsın. Çare her zaman vardır.
- +1 yıl
Bu rahatlık değil akılcı davranmak.
- +1 yıl
Seninki şuna benziyor sapasağlamım ama ya hasta olursam bunu öğreneyim. Akıl derki bunu öğrenmenin yolu hastalık belirtileri başladığındadır. Öncesi boş.
- +1 yıl
Sen zaten evlenme başlamadan biter evliliğin bu korkuyu hiçbir erkek çekmez.
Soran+1 yılolabilir..
- +1 yıl
😊 😊 😊 😊
Cinsellik konusunda 489 cevap paylaştı. Benim için her şey yatak değil. Sevgi saygı olsun en önemlisidir bunlar !!!
00 YorumlaCinsellik konusunda 608 cevap paylaştı. bence bunları düşünmeyin kafanıza takmayın yoksa dünyadan soğursunuz
012 Yorumla
Soran+1 yılSoğudum bile erkeklerden evlilikten cinsellikten kendimden kadınlığımdan yetmiyor mu..
Soran+1 yılne diycem erkeklerden tiksiniyorum mu
Soran+1 yılerkeklere güvenmiyorum. Anatomilerinden bile nefret ediyorum. Başka kadınları düşlemesinden de.
Bana deli diycek bunları mı anlatcam
Soran+1 yılher erkek bir süre sonra başka bir kadın istiyor..
Soran+1 yılİki karıyı alanlar sanki müslğman değil asıl onlar alıyor yani.
Ayrıca normal dindar olsun. Benden önce cinsel geçmişi olsun..
Gerçi erkek istemiyorum oda ayrı- +1 yıl
bak şimdi ikinici karıyı alanlar müslüman tamam da bunu alabilmek için yapılması gereken onca kural var bence o ikinci karıyı alanlada gerçekten dine bağlı müslüman değiller yani evet ikinci bir eş alınmasına dinimiz müsade etmiş ama bunun iznini ilk eşten almak gerekiyor ayrıca iki eşide memnun etmek gerekiyor birne çeyrek altın alıp verdiyese diğerinede alıp vermesi gerekiyor falan şimdi bunları yapan yok onun için dinine bağlı bir insan bunları gözetir ona göre davranır
Soran+1 yılbu ayet sadece erkeğin ihtiyacı için bence. Duygusal ya da kadına dair hiç bir iyi yanı yok. İlk eşin isteyine bağlı da değil. Aman din bile erkeğe vermiş iki karıyı neyse ne banane
- +1 yıl
yahu sen nediyorsun ilke eşinden izin almadığı sürece erkeğin ikinci bir eş alması onun gönlünü etmedikçe ikinci bir eş alması yasak caiz değil açsın araştırsın herkes yani öyle herşey için bir kanun ve nizam var şeriatte öyle kafasına göre boşayamaz karısını da bir adam falnda filanda ince işler senin nalayacağın ama kimsenin dikkat ettiği yok herkes kendine yontuyor kadın ikinci planda değil asla sakın öyle de düşünme yani tamam iki eşlilik vermemiş rabbim ama bir bildiği varki vermemiş
+1 yılBu erkekte karakter meselesidir kızım. Adamın karakteri bozuksa ne yaparsan yap tutamazsın... O yüzden sen bunları kafaya takma. Huy karakter önemlidir. Tercih yaparken bunu öncelikli tut.
00 Yorumla
+1 yılkaderinde ne varsa onu yaşarsın... Adriana Lima bile aldatıldı... ne kasıyorsun bu kadra? Ondan güzel misin? :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah seni kahretsin senin gibiler yüzünden kaybettim defol birde cebap veriyor
- +1 yıl
ne alakası var be sen kafayı yemek üzeresin... ben sana rahat ol diyorum böyle yaşanmaz diyorum sen ne diyorsun
- +1 yıl
Allah seni kahretsin terbiyesiz
+1 yılne yaşadıysan artık, olayları biraz abartır olmuşsun
022 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerden tiksiniyorum
- +1 yıl
diğer yorumlarda yazdıklarına biraz baktım ama herkesi aynı kefeye koyup abartı yapmışsın
Soran+1 yılöyle her erkek başka bir kadınla olmak ister. Bulanlar aldatır bulamayanlar aldatmıyor. Sen hiç evli bir erkeğe bir kadın teklif edince reddettiğini gördün mü. Ben asla inanmam
- +1 yıl
evet tabii ki de gördüm, yaşadım da. sen istediğin gibi inanabilirsin
Soran+1 yılAsla merak etme asla
- +1 yıl
sana bol şans diliyorum, umarım fikrini değiştirecek insanla tanışır mutlu olursun
Soran+1 yılöyle biri yok her erkek çeşit sever..
- +1 yıl
sen öyle san
Soran+1 yılAllah aşkına bana yakışıklı çok demiyorum normal yakışıklılıklarda çevresinde kadın olan sadık bir erkek göstersene Allah aşkına
- +1 yıl
çok var
Soran+1 yılAsla.. onlar yakışıklı değildir ya da paralı değildir.3000 tl adam alıyorsa bile çevresinde tonla kadın olur.
- +1 yıl
bahsettiğim kişiler 6-8 bin kazananlar. imkanları var ama yapmıyorlar. tamamen kişisine bağlı. işsiz güçsüz olmasına rağmen karı kız peşinde koşan da çok insan var tabii ki
Soran+1 yılben hiç görmedim.. Bence beni avutuyorsun.
- +1 yıl
insan dünyayı gördüğü kadarıyla bilir, bizler de çevremizde gördüklerimizi genele yayıp başkaları hakkında hiç tanımadığımız halde yargıya varıyoruz. sende de çevrenden kaynaklanan bir durum söz konusu sanırım.
Soran+1 yılöyle birinibulamam onlarda sanırım bakir ve dindar tiplerdir
- +1 yıl
sadakat oranı daha yüksek öylelerinde.
Soran+1 yılöyle birinide istemiyorum bakir ve dindar olmasın. Normal dindarlıkta olsun işte sorun orda
- +1 yıl
senin yaşın kaç? çok erken vazgeçmişsin
Soran+1 yıl18 de öyle olmayan erkekler sadık olmuyor dimi
- +1 yıl
hayır, karakterle alakalı. 5 vakit namazlı olup da aldatan da olur. dindar insanlar kendilerine bir yaşam biçimi seçtikleri için bazı şeyleri isteseler dahi yapmıyorlar ama hepsi bir değil tabii ki. asıl önemli olan karakter, nasıl ki bakire olmayanlar için bu kız herkese verir diyemiyorsak erkekler için de öyle. dindar değil, yakışıklı, hekesle konuşan, çok sosyal birisi gayet de sadık olabilir
Soran+1 yılya mesaj atsam konusabilir miyim
moralim iyi oldu ama asılmıcam asla yani erkeklerden nefret ediyorum belli oluyor bu yani- +1 yıl
at tabii, sorun olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnanmazsin belki ama bir aydir birinden hoslaniyorum hatta asigim ondan bu yana mast bile yapmak gelmiyor... Cinsellik falan zaten yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk bitince geçer merak etme
Cevap sahibi+1 yılAsk hic biter miiii?
erkegi sadece seksle elinde tutamazsın... bunu bir bütün olarak düşün.. bunun içinde... davranış, haraketler görsellik beceri vb seyler var
05 Yorumla
Soran+1 yılErkeği elinde tutma olayı beni erkeklerden soğuttu zaten
Soran+1 yılSoğudum bile
Soran+1 yılbunu yapan erkekler..
Saçma hurafeler bunlar anlayışlı ve çook azgın biri değilse sorun olmaz yani seni köle olarak görmez
00 Yorumla
+1 yılpsikolojik olarak etkilenmişsin b ence. kurtulman lazım bundan
021 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor kurtulsam ne olur erkekler bir süre sonra başka tad ister.. En iyisi erkeklere yaklaşmamak
- +1 yıl
peki erkekten baş kka birine yaklaşma seçeneğin var mı. kadınlrlamı evlenceksin
Soran+1 yılkimseyle olmucam. Görevlerden bıktım artık kimseyi elimde tutma çabasına girmek falan istemiyorum
- +1 yıl
peki sana zor gelen görevler seks mi. neden bu kdar korkuyorsun seksten anlamadım
Soran+1 yılbunu görev gibi görmeye başladım diyorum.
Aldatılmamak için bunu iyi kullanmaya çalışmaktan
Sürekli erkeklerin başka kadınlara yönelmesinden.
Bu beni erkeklerden de cinselliktende itiyor- +1 yıl
kadının erkege karsı erkeğinde kadına karsı gö revidir seks . erkek kadınını kadın da erkeğini ta tmin e tsin ki b aş kalarında gözü olmasın
Soran+1 yılöyle bir şey yok
- +1 yıl
bence sen en kısa zamandda bir psikoloğa görün. sen frijit lik bir vakasın. bence evlenmesen daha iyi olur. yoksa eşin seni kesin aldatır bende soylemesi
Soran+1 yılfrihit ne
Ya o düşünceyi kafama sokuyorsun ya onun için bu durumdayım Allah kimseyi düşünme yetisiyle sınamasın
Soran+1 yılşu kodumun ülkesindeki kodumun erkekleri cinsel hayatta mutlu olsalarda aldatıyorlar merak etme
- +1 yıl
hiçbir cinsel ihtiyaç hissetmeyen cinsellkten soğumuş olan kadınlara denir. yani ben gerçeği söylüyürum. senin durumun böyle ama. çok nadirdee olsa senin gibiler var.
Soran+1 yılben çok düşkündüm cinselliğe.. Beşinci sınıfta p*rno açıcak kadar hep meraklıydım. Erkekleri tanıdım ve tiksindim 1 yıldır bu kadar.
- +1 yıl
pek seni bu kdar soğutan ne oldu. erkekleri tanıdıkça daha çok istekli olmn lazım alında. her erkek sexe dayanamaz her gün her saat s ex is ter canı. nedne bu kdar soğodunki e rkeklerden
Soran+1 yılbundan dolayı. Aldatma olayı başka kadınları isteme olayı. Görev olarak gösterilme olayı
- +1 yıl
hiç aldatıldınmı peki
Soran+1 yılhayır. Neden korkuyorsun dersen herkes aldattı çevremdeki. Babam bile. O yaptıysa herkes yapmıştır yani
- +1 yıl
senin şu anki davranışların doğmamış çocuğa don biçme misali. nerden biliyorson aldatacagını. haa kadın erkegini memnun etmiyorsa kadınlık görevini yapmıyorsa illkaki mutluluğu baskasında arar. aynı şey senin içinde geçerli. kocan olcak kişi sana karsı görevlerni yapmıyorsa seni mutlu etmiyorsa sen ne yaprdın peki. mesela diyelimki iktidarsız biiryle evlendin. kocan asla senle ilişkiye giremıyor. ne yaparsın bu durumda. önemsemezmisn onun bu halini. sevişmesekte seks yapmasakta olur dermisni
Soran+1 yılkadınlık görevi al işte..
- +1 yıl
Kızım o zman sen neden evlenmeyi düşünüyorsun ki. Eşinle yatmayacaksan cinsel ilişkiyi erkeğine karşı görevin olarak görmüyorsan bence sen evlenme. Eşin senin üstüne kuma getirir haberin olsun., hem neden annenin evindeki hazır kurulmuş düzenin rahatlığını bozacaksın ki. Evlenip te boşuna ekin Ada'mın kahrını neden çekeceksin.
Soran+1 yılya cinsellik ayrıda aldatılmak istemiyorum
- +1 yıl
evlenmeden aldatılıp aldatılmayacagını bilemezsin
psikolojin bozulmuş erkek arkadaşın seni anlayamazsa durumun vahim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltipik türk kızı vol. 19174523
siz zaten seksten zevk almıyorsunuz yapma boşver02 Yorumla
Soran+1 yılAllah bilir on sekiz yaşındasındır sen kes
Bunu yapan erkekler rahat ol
Cevap sahibi+1 yıl18 yaşında değilim değerlendirme kriterlerin çok saçma sen olmazsın zaten bitanesi
Kocan senle ilgilenecek sende onla hersey cinselik degilki
00 YorumlaNe gorevi ya salak mi bu insanlar anlamiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gösteriyorlar
Soran+1 yılYaklaşamıyorum bile soğuttular bile
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. seven adamı bul o senı anlar ancak
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılçok dıkket alma bence insanları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYardıma ihtiyacın olabilir çare ben
00 YorumlaIliskin var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
Evlimisin
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Geri isinirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılısınamam
+1 yılAseksüelsin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnliyorum
00 Yorumla
+1 yılAnlamadım nasıl sı
09 Yorumla
Soran+1 yılseksten soğudum erkekler abaza ve bunu görev gibi görmeye başladım..
- +1 yıl
O zaman bu senin değil seks ten soğutan partneri n suçu maalesef hiç bu durumda kimseyi bırakmadım
Soran+1 yılOlay partner değil erkekler
- +1 yıl
Sen yanlış düşünüyorsun bence
Soran+1 yılboşver herkes bir süre sonra farklı meyve istermiş ya
- +1 yıl
İyi bir seviş doya doya boşal iyi bir erkekle bak nasıl oh diyorsun
Soran+1 yılsen ne biçim konuşuyorsun ya yürü git Allahın sapığı
- +1 yıl
Ben meyvemi hiç değiştirmedim aldatmadım ve her seferinde o meyvenin son damla suyuna kadar akıttım eme eme
- +1 yıl
Şimdi sapık olduk komşkkomik
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne