Anal ve oral harammi evlilikde? ya da sadece anal mi haram?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem soruyorsun o zaman cevaplarda niye ne alaka diyorsun. kendi bildiğini yapacaksan soru sormanın vicdanını rahatlatmanın bir anlamı yok..
Anal kayıtsız şartsız haramdır.. bu konuda anal yapanda yaptıran da lanetlenmiştir.. ister evli olsun ister olmasın..
Oral yapmak normal şartlarda caiz değildir.. Dinimize göre uygun değildir.. Kuran okunan yemek yenilen ağıza cinsel organ sokulması veya yalanması dinimizce caiz değildir.. Tabi bu konuda şart vardır.. eğer ki eşin okşanma seninle sevişme halindeyken penisi hiçbir şekilde kalkmıyorsa ona oral yapabilirsin sadece kalkması için.. ağız asla cinsel organ muamelesi görmemeli.. ağıza boşalma olmamalı yani..
Onu dışında dinimize uygun sevişme durumunda asla üstü açık çırıllçıplak sevişme olmamalı. üstünüzde pike yorgan battaniye gibi şeyler olmalı.. çünkü etrafınızda melekler var ve sizi görüyor..40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvliysen anal iliski isteyen kocadan kadinin bosanmasi solenir. Livata kesinlikle haram oldugu belirtilmistir. oral icin kesin bisey yok
33 Yorumla
Soran+1 yılZaten benden anal istese esim direk bosanirim o derece istememde.. oralda istemem igrenirim diye ama esim cok istiyor :/
- +1 yıl
Oral esler arasinda gunahtir diyemem cunku oyle bir soylem yok. Ama agiz kuran yoludur derler.. siz istemiyosaniz esinizde zorlamamali☺
Soran+1 yılHaklisiniz
+1 yılanal haramdır fakat oral'ın haram olduğu ile ilgili bir kıstas yok ama çiftlerin karşılıklı rızası olmalı ve temizliğe ve hijyene önem verilmeli eğer evliliğin devamı için selahiyeti ve yuvanın dağılmaması için eşlerden birirnin kadın ya da erkeğin bu konuda fedakar olması gerkemektedir anal kesinlikle haram fakat oral ilişkinin haram olduğundan bahsedilmiyor eğer oral yani ağız yolu ile ilişki haram olmuş olsaydı Yaradan aşırı uyarılma özelliği geç uyarılma özelliği vermezdi sonuç olarak erkekte çabuk erekte olabildiğine göre erkeğin kadını uyarabilmesi için başka alternatif kalmıyor evlilik dılı yaşanan cinsel münasebet her durumda haram kılınmıştır zaten onu tartrışmaya gerek yok.
14 Yorumla- +1 yıl
anal ve evlilik dışı ilişki kesinlikle haramdır ve tartışılmaya üzerinde yorum yapmaya kapalıdır.
evli iken eşler birbirine her türlü helaldir anal hariç orası sana yediğin besinlerin posasını atman için verildi maksadı dışında kullanmak için değil sanırım bu bilgi yeterlidir senin için
Soran+1 yılEvet cokk tskk ederimmm
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
teşekkürler
oral hakkında yazılı bişey yok deniliyor sadece temiz tutmalısın oral bitince anal ise dini nikahlı eşinle yaparsan ya da yaklaşırsan günah nikahsız biriyle zaten her ne yaparsan günah onunla anal yapabilirsin.
110 Yorumla
Soran+1 yılAnala hayir ama orali esim istiyor
Soran+1 yılEvliliginize az bir zaman kaldi sayili gün yani o yüzden esim diyorun... şu an icin anal zaten olmaz bosanmaya kadar giderimde orali bilmek istedin
Soran+1 yılIstedim
- +1 yıl
neden şimdiden yapmıyorsun oral ilerde eşine çok büyük zevkler yaşatacagıgerçek erkekler analı çok merak eder etmeseler bile aman günah ne edecem derler çevresindeki yapan arkadaşları ballandıra ballandıra anlatınca oda meraktan çatla seni zorlamaya başlar senden bulamaz ise dışarda aramak zorunda kalır hatta erkek erkege ya da travesti ilişkiye girerler sırf meraktan istedigi zaman bence 1 defa vermen lazım sonra hata ettigini anlayacaktır...
Soran+1 yılBosariim yani ozmn gitsin travestilere her merak ettiginide yapamaz yani cok merak iyi degildir basa bela olur
Soran+1 yılBosandiktan sonra yapsin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
54Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Anal evlilikte nikah düşürür. Haramdır ve nikah tazelemek gerekir.
26 Yorumla
SoranPeki ya oral
Soran+1 yılIlisli esnasinda derken evliyken degil herhalde?
Soran+1 yılEvliyken neden haram olsun
analın kesinlikle haram olduğunu biliyorum ama oral için pek bir bilgim yok. şöyle bir ayet var "ağızlarınıza necis şeyler almayın" diye ağızda kuran okunur güzel şeyler söylenir penis necistir olmaz sanrım iyice araştır
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet duydum bunu
+1 yılKur-an da sadece kadına adet donemi (temizlenmeden) ve Allah'ın buyurduğu yerden yaklaşın diyor. Oral veya diğer şeyler için bir ibare yok. Ayrıca ya bir surede ya da bir hadiste eşinizi sevmeden yaklaşmayın gibi bir şey vardı. Yani oral haram değildir ama evli kişilerde. Evlilik dışında herşey haram..
Özetleyecek olursak adetliyken ve anal haramdır evlilikte sadece.11 Yorumla
Soran+1 yılTskler
Anal haram. Oral haram değil ama Hadiste peygamber efendimiz. haram şüphesi olan şeylerdende uzak durulmasını söyler. Bazı mezheplerde de yapılması uygun görülmüştür.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Orala mekruh diyende var demeyende ama haram değilki bende mekruhta değil. Anal kesinlikle haram.
10 YorumlaEvli ol ya da bekar hiç farketmez arkadan yapmak haram oral ise tıkla ögren...
https://youtu.be/UZlsD4DG-QM00 Yorumla
+1 yılAnal evet haram fakat oral degil. Esler birbirinin tarlasi gibidir istedigi gibi o tarlayi surebilir fakat arkadan iliski haramdir. Saglik acisindan da uygun degil zaten.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet anal konusunda katiliyorumda oralda eminmisin
- +1 yıl
Eminim erkek veya kadin o istegi gidermeli disariya bakmasin es. Dedigim ki tarla gibidir istedigi gibi surebilir. Dinimizcede sakincasi yoktur bunun.
Soran+1 yılPeki tsklerr
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılKuranda Allah'ın yasaklamadığı birşey haram değil kardeşim
06 Yorumla
SoranNe mesela aral oral?
- +1 yıl
Kuran'da bunların yasak olduğuna dair bir ayet yok , eşleriniz sizin tarlanızdır o halde onlara istediğiniz gibi varın böyle ayet var
- +1 yıl
kur'anda 5 vakit namazda kılın diye söylemez.
Eğer ki insanlar kur'anı anlayabilseydi o kitaba ışık tutması peygamber gelmezdi.
peygamberimizin hadisleri vardır bu hadisleride aydınlatan ebu müslim buhari tibrizi gibi evliyalardır yanlış yönlendiriyorsun kardeşim. - +1 yıl
@TembellHorozz hiç bilmediğiniz bir din vr kitap Hakkı'nda bildiginiz olmadan hiç o kitabı okumadan iftira atmak ta neyin nesi? Kuran ayetlerindeki bir habersin gelmişsin iftira atıyorsun Kuran'a... Şu evreni milimetrik bir şekilde mükemmel yaratan Tanrı inssnlara gönderdiği mesajı eksik göndersin de Peygamber ondan zeki çıkıp Tanrı'nın bilmediklerini insanlara din diye öğretsin 😅5 yaşındaki çocuk bile inanmaz buna sen daha Peygamber'in görevi ne bilmiyorsun konuşma lütfen Bilgin olmadığı konu Hakkı'nda
- +1 yıl
@TembellHorozz konuşmayın !
- +1 yıl
ayrıca tanrı kim la :D
tanrı değil Allahtır.
tanrı yaratılmış yaratıcı
Allah yaratılmamış yaratıcı anlamı taşır la bu sitede senin gibi cahilide gördüm ya site bitmiş :D
Ters ilişki haramdır, oral caizdir çiftlere serbesttir ters ilşki dışında her şey.
13 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin
Soran+1 yılPeki
+1 yılBir daha mı gelecez dünyaya?
Günah diye yapmazsan eşin gidip başkalarıyla yapabilir. Günahsa da günah işleyin!01 Yorumla
Soran+1 yılOldu
+1 yılileri derecede oral seks haramdır.
yaaa gizli kullanıcı kardeş
ha bide analda haram
iyi günler01 Yorumla
Soran+1 yılYani anal haram okey oralda haram yani?
Anal haram oralda bence penis ve vajina orali hastalik bile insan kapar sagliksiz
10 Yorumlaanal haram. oral da caiz değil diye biliyorum. ama buralara sorcağına diyanete sor..
00 Yorumlaanal haram ama oral temizse mehruh diye biliyorum
14 Yorumla
SoranMekruh ne dir?
Soran+1 yılHahaha tamam cok iyi bir örnek verdin saol 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal haram. Evlilik bitme durumu varsa oral da caiz denebilir
10 Yorumlaharam deniyoda onlarda olmadan sexin ne anlamı var :D
00 Yorumlaanal haram oral ise tavsiye edilmiyor pek mekruh gibi bir şeydir.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin kesin ister analdan da sen istiyormusun istemiyormusun? Eğer kendi iradenle ilişki sen teklif edersen haral değil. Senin isteğinle olması lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnal kesin haram ve kendimde istemem. Ama oraldan emin olmak istiOrum
Cevap sahibi+1 yılHayır anal haram değildir bu kadın zorlanmasın diyedir ve eşcinsel ilişki olmaması içindir. Çiftler anlaşırlarsa yapabilirler.
+1 yılanal dinen yasak ama sanırım oralda öyle olsa gerek.
00 Yorumlaoral degıl anal haram , ama kımse bunu tınlamıyor yapan yapıyorr
04 Yorumla
Soran+1 yılDogru
Soran+1 yılHayir asla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal haram ama oral değil oral yapmayan evli yok ya oralsız iliski olur mu d
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSiz ikisinide yaptınız mı
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılOralı sevmiyomusun
Soran+1 yılIgreniyorum yapabilirmiyim acaba diye haram olup olmadigini sormak istedim sonucta esim isterse yapmak zorundayim haram degilse
Cevap sahibi+1 yılYaptrmayı sevmiyomsn
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılSadece anal haram evlilikte
12 Yorumla
Soran+1 yılHmm tamam
- +1 yıl
Öyle
+1 yılOral haram değil, anal haram...
06 Yorumla
Soran+1 yılEminmosin oral haram olmadigina
- +1 yıl
Tabi ki değil...
Soran+1 yılHmm peki
- +1 yıl
Yatak odana dini sokarsan, haram mı, günah mı çekincesinden cinselliğini yaşayamazsın... Bırak tek günahın yatak odanda yaşadığın olsun...
Soran+1 yılÖylede olmaz ki
- +1 yıl
Aksine en güzeli öyle oluyor...
Anal haram ama oral konusunda net bir bilgi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
ikisi de necis olduğundan , sebebi bu !
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Anal ilişki Fena kapsamında, yani günah..!
00 Yorumla
+1 yılanal haram, oral günah.
00 Yorumla
+1 yılVay Be Konuşanları Görünce Utandım.
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi?
- +1 yıl
Boşver. İyi Günler.
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılanal her zaman haramdır oral degil bence
06 Yorumla
SoranHimm
- +1 yıl
evet analı kesin haram kılıyolar oral için net kesin bilgi yok yani..
Soran+1 yılOkey
- +1 yıl
okeyi sevmiyorum durex candır :)
Soran+1 yıl😊😊
- +1 yıl
durex elite candır gerisi heyecan :)
+1 yılevlilikte anal disinda istedigin yerde gir
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki 😂
anal çok haram, ama Oral tam net değil
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yıltabiki haram, evli olmayınca helal mı oluyormuş?
05 Yorumla
Soran+1 yılBen evlenmeden önce zatn haram oldugnu biliyorum evlendikden sonra dedim okuduysan eger?
- +1 yıl
Filirivata her durumda haramdır. büyük nokta
Soran+1 yılOne ya
- +1 yıl
Anal yoldan yapılan cinsel ilişkinin islami terimi.
- +1 yıl
Kuranda geçer.
Gizli Üye(30-35)+1 yıloral bir yere kadar serbest ama anal haram
02 Yorumla
SoranNereye kadar serbest
Cevap sahibi+1 yılkitaplarda yazıyor, cinsel birlikteliğim olmadığı için (bekarım) araştırma gereği duymadım googla yaz o seni yönlendirir
Anal haram. Oral serbest.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Anal haram
Oral mekruh01 Yorumla
Soran+1 yılMekruh ne anlama geliyir
+1 yılNe alakası var diye sormadan gecemem
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyin ne alakasi var
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal haram kesinlikle
10 YorumlaAnal haram diye biliyorum
03 Yorumla
SoranYa oral?
Soran+1 yılHmm peki
ben ikisinide yapıyorum
03 Yorumla
SoranAfferin :)
Soran+1 yılHayir
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. haram haram haram !!!
00 YorumlaOral serbest anal değil
00 Yorumla
+1 yılanal evet ileri oral evet
03 Yorumla
Soran+1 yılYani agza bosalmadigi sürece haram degil
- +1 yıl
sanırım yutmadıgın sürece
Soran+1 yılOkeyy
oral haram anal değil
02 Yorumla
Soran+1 yılTersi olmasin
+1 yılanal kesınlıkle haram oral da bazı durumlarda caız
09 Yorumla
Soran+1 yılNe durumlarda caiz
- +1 yıl
ılerı yaslarda bosalamama durumunda cıftlerın huzuru cok bozuluyorsa o zaman o da asırıya kacmadan
Soran+1 yılAnladim tsk
- +1 yıl
rca ederım evlılık mı usunuyosunuz
Soran+1 yılEvet esim diyorumda simdiden. az bir zaman kaldi ondan emin olmak istedim
- +1 yıl
bana da yazar mısınz bı sıze srmak ıstedgm seyler var benm de
Soran+1 yılBurdan sod
Soran+1 yılSor
- +1 yıl
of lutfen
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlensende haram evet
02 Yorumla
Soran+1 yılAnal biliyorum da oraldan eminmisin
Cevap sahibi+1 yılevet oda haram
Gizli Üye(30-35)+1 yılOralda analda haramdır arkadaşım.
010 Yorumla
Soran+1 yılNekadar eminsin
Cevap sahibi+1 yılanal zaten biliyorsun ki haram bu net. orala gelecek olursak yemek yediğin yerle ihtiyacını giderdiğin yeri kurcalamak haram olmaz mı mantıken
Soran+1 yılOlur aslinda ama cogu oralsiz evlilik bence yoktur diyor
Cevap sahibi+1 yılDüşünsene Allah'ın bize verdiği nimeti ağızımızda dilimiz vastasıyla yiyoruz ve o nimeti yediğin yerle ihtiyacını giderdiğin yeri kurcalıyorsun. Haz için ahireti yakmak mantıksız geliyor bana diğer türlü iyiysen analada oralada gerek yok
Cevap sahibi+1 yılbana ulaşırsan sorularını yanıtlayabilirim neden gögüslerin ya da diğer yerlerin açık olmaması gerektiğini filan
Soran+1 yıltamam tskler
Cevap sahibi+1 yılsorun değil g*güslerin filan neden açık olmamasını gerektiğini de öğrenmek istersen buradan da söyleyebilirim
Soran+1 yılbir arkadas söylemis melekler etrafda oldugu icinmis
Cevap sahibi+1 yılHem melekler hemde uc harflilar bu dunyada yasayan tek varlik bizler degiliz
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılcaiz olmadığını biliyorum
00 Yorumla Sadece anal haram
02 Yorumla
Soran+1 yılOral?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal evet. Ama oral ihtilaflı. :/
00 Yorumla
+1 yılAnal haram
00 Yorumlanie olsun ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. vaaz mı verelim
06 Yorumla
Soran+1 yılVer
- +1 yıl
Milleti yanlış yönlendirme gafil herif. o dediğinin doğrusu büyük günahlardan kaçın küçükleri zaten Allah affediyor sevaplarınız ağır basar cennete gidersiniz. ama ters ilşkiler livatalar büyük günaha girer bu yüzden helak olan kavmi anlatıyor Allah okumadın mı hiç? aff tabii ki var ev Allahın evi istediği sokar istediğini affeder kimsenin garantisi yok
- +1 yıl
o dediğin kul hakkının büyüklüğüyle önemiyle alakalıdır. Allah şirk dışında şirki açacak olursak imanı bitiren günahlar dışında her şeyi affedeceğini söylüyor ve kişi tevbe ederse ne günah işlemiş olursa olsun kabul edeceğini söylüyor ayetlerinde. lütfen eksik bilip yanlış bilip milleti de yönlendirmeyelim
Soran+1 yılTskler @behnann katiliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılanal haram
00 Yorumla anal haram
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabi ki..
00 YorumlaAnal haram.
00 YorumlaAnal haramm
10 YorumlaAnaliz kesin haram
00 YorumlaHaram tabi
00 Yorumla2 side haram.
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında