Bir seyi cok merak ediyorum ilerde evlenince esim oral seks ister mi acaba erkeklerin bu konuya genel. yaklasimi nasildir? Igrenc bulan hic istemeyenler var mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkası ne halt yer beni bağlamaz.
Ben kendimden mesulüm.
Yapmam da yaptırmam da...
Evlilik müessesesinde saygı mefhumunun zedelenmemedi adına, bunu yapmam yaptırmam.
O benim eşim.
Aşağılarcasina bir eda ile ağzına veremem.
O ağız zikir çekiyor ve nimet yiyor..
Ayrıca, bel üstündeki uzuvlarin bel altındaki uzuvlar ile buluşmasıni sağlıklı bulmuyorum evliliğin selameti için...
Müslüman şuurlu olur.
Cübbelinin de sürekli bu konuyu gündeme taşımasıni, bir İslam alimine yakıştırsmiyorum.
Ali Rıza Demircan Hoca doğru söylüyor...
Neyse...
Dedim ya başkasi ne halt yer beni bağlamaz...120 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Uzmanlar artık oral seksin cinselliğin olmaz ise olmazı olduğunu söylüyor.. Yalnız bir erkek bu konuda zorlayıcı olmamalı.. Kendisi yapsın ancak eşi arzu ettiği zaman iştirak etsin.. Tabi çocukluğunda ve ergenliğe girişte abuk sabuk hikaye dinleyenler ile tiksinme ve iğrenme takıntısı olanlar pek yapamazlar..
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım ben 3 yıllık evliyim. Ilk zamanlar eşim isterdi ben yapmazdım daha doğrusu iğrenç gelirdi. yemek yedigim agzimla penisi ağzıma almam diyordum fakat bigün denemek istedim biraz zorlandim midem bulandi ama hosuma gitti daha sonralari hep yapmak istedim yani igrenilcek bir durum yok tabi eşin temiz bir insansa.
54 Yorumla
Soran+1 yılTemizlik on kosul ama sizin yazdiginiza sevindim şu an . En azindan evli bir bayansiniz. Simdi bunu istemek kadina yapılan bir tür saygisizlik mi öyle düşünenler var çünkü bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHayir niye saygisizlik olsun? Ona bakarsan erkeklerde bayana yapiyor o zamanda erkege saygisizlik. 3,5 tane sacma sapan insanlarin dediklerine takilma :)
- +1 yıl
bu kadar işte. bence evlilikte herşey açık olmalı
- +1 yıl
Çok açıklayıcı net yazmışsınız tebrikler :)
+1 yılOralsız olmaz canım bence her erkek ister burada istemeyen de var :)
51 Yorumla- +1 yıl
bence istemeyen tadını bilmiyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkek istemeyebilir bunu ama kimiside teklif etmeye çekinir eşim yapsa diye bekleyen erkeklerde var sen eşini seviyorsan onu mutlu etmek istiyorsan açık konuşursun eşinin penisini yapmadan önce temizleyip kıllardan v. s kurtulmasını istersin hijjenik olması için 2 tarafta buna dikkat ederse daha fazla istek olabilir ayrıca hijjen midenizin bulanmasınıda engeller hem senin hemde eşin için ama dediğim gibi iki tarafında biribirlerine karşı bu konuları açıkça soylemeleri gerekir dusuncelerini karı koca arasında ayıp olmaz
20 Yorumla
+1 yılKardeş şimdi insan yemek yedi yerle eşini tatmin etmesi ne derece mantıklı benim dinimede toplumsal görüşümede ters sevişmek var elleşmek var yiyişmek var ama yalamak felan bence gerçek seven insan bunu istememel, i
216 Yorumla
Soran+1 yılBen anlamadim ki senin gibi düşünen de var diğer türlü normal diyen de benim kafa karisti iyice... insanlar bu derece farkli düşünürken evlenmeden önce cinsel isteklerini bilmeli insanlar birbirlerinin. Hadi sen yapmam diyosun karin ille de olacak dese nolur:/ ben allahtan fanatik degilim de olanlar da vardır bence
- +1 yıl
Bak şimdi oral tatmin etmektir bunun içinde ağzınla yalamak vardır sevişmek vardır elleyip tatmin etmek vardır. Şimdi sevişmek olacak zaten kadını tatmin etmek lazım elle kadın orgazm edilir sonra cinsel ilişki yaşanır yalamak cidden farklı bir olay nasıl herşeyin boku çıkyor buda cinselliğin bokunun çıkmış hali ben birbirini çok seven insanlara bakıyorum cinsellikten çok uzaklar onlar için sadece bir ihtiyaç ben asla sevdiğim insana cinsellik gözüyle bakmadığım için onu o olduğu için aynı yastıkta sarılıp yatmak için severim ha her insan gibi bizimde cinsel ihtiyacımız olur buna ok ama doğru yolla bokunu çıkararak değil yalamak felan bokunun çıkmış hallidir cinselliğin
Soran+1 yılKarin isterse ne yaparsın? Eger kabul etmezsen tatmin edememis olacaksin ve insan esinden. baska birinden isteyemez doğal olarak :)
- +1 yıl
Ben zaten cinselliğe düşkün biriyle evlenmem herkes kendini evlenmeden belli ediyor tatmin etmeksekızlarda klorits denen bir yer var sen daha iyi bilirsin :) vajina girişinin üst kısmında buraya elle yaptığın temas kadını zaten yeterince orgazm ederhatta fazlasıyla tekrar söylüyorum terbiyeli bir aileden toplumsal ve dini görüşleri kuvetli bir insan teklif etmez zaten sen istesen bile o istemez bende aile ve dini yapısına özen gösterdiğim için kendi dengimde biriyle evlenicm
Soran+1 yılInsanlarin yatakta ne isteyecegini asla ve asla tahmin edemezsin bence :) çünkü benim. elime erkek eli degmemistir orali bilemem ama kocami tatmin etmek adina onun istediklerini olabildigince uygulamaya calisirim doğrusu o benim kocam sonuçta. Disarda asla konusmam belli etmem ama kocamin yaninda da odun gibi yatmak istemem ona sürprizler yapmak onu sasirtmak memnun etmek icin ugrasirim ama disardan baksan cinsellikle alakasi yok dururum ;)
- +1 yıl
Sen çok fenasın o zaman zaten böyle olmalı doğrusu bu herkese şapur şupur değil kocana yapman ama kocan senin allahın değil evlilik senin ona köle olman değil sadce ömrünüzün geriye kalan kısmını beraber geçireceğiniz bir sözleşme kocam için öyle yaparım böyle yaparım deme her insan kendi değerini belirler kaliteli insan sırf zevk alsın diye böyle birşey yapmaz kocana oral yapmasan mutlu olmayacak mı niye seks sadece oraldan mı ibaret erkek zaten orgazma her zaman aıktır senin etmene gerek yok senin burada işlevin ona cinselliği tatırmak bu nasıl cilvenle olur ona zaten yaptığın seksten zevk aldığını göster farkettir erkek başka birşey istemez çünkü bizim sistem zaten otamatik orgazmoluyor birnin müdahale etmesine gerek yok
Soran+1 yılTabii ki asiri ters bir seyi asla yapamam. Ama yapabildiklerimi sonuna kadar tattirmak istiyorum :D sadece monotonlasmasini istemiyorum o yüzden sordum bu soruyu :)
- +1 yıl
Öyleyse senin erkeğin olmak isterdim çok monoton insanlarda var aşırı zarar ama kocasına erkekliğini yaşatamayanlarda var bahsettiğin o olsa gerek
Soran+1 yılAh evet evet iste işini bitirse de gitse demek istemiyorum ikimiz de zevk alalim istiyorum duygusal birliktelik ask sevgi saygi her biri o zevkle daha güçlenir. Kocam yanima büyük bir istekle gelmeli diye düşünüyorum ama. insallah is uygulamaya gelince de böyle olabilirim :/
- +1 yıl
Tam hayal ettiğim kadın arzulu ve istekli ama etrafımda yok :)
Soran+1 yılOlup olmadigini bilemezsin dedigim gibiiiii on yargıli olma :D kimse de benim istekli oldugumu bilmez disardan cok agirimdir sevgilim dahi yok düşün yani :D ancak her erkek ister mi arzulu kadını ya kocam beni yanlış anlamanın :(
- +1 yıl
Tabiki ister arzu istek herşeyibaşı ama yerli yerinde abazalıkla değil neyse istersen konuşmaya özelden devam edelim ks bizim şu konuşmaları görse yeter artık özel diye birşey var diyecek :)
Soran+1 yılYok teşekkür ederim bu tarz konuyu biriyle birebir konusmayi uygun bulmuyorum doğrusu :)
- +1 yıl
Niye toplumsal olunca daha mı iyi oluyor :)
Soran+1 yılHayir ama. suana kadar ayrinti bisi konusmadik bundam. sonraki konular tamamen cinselliige ayrintiya girer resmen cinsellik. konusmak olur ve kocam. dışında biriyle uygun. değil uzgunum :(
- +1 yıl
Hmm size cinsellik konuşalım diyen olmadıki nerden çıktı bu Konuşmanız samimi gelince biraz daha yakından tanımak istedim cinsellik anlamında değil :) ama istenmiyorsa sorun yok.
+1 yılOral olmazsa olmazım demiycem oral yapmıyan kadın tanımadım şimdiye kadar bende severim oral yapmayı bazen suyunuda içebiliyorum o anın heyecanı zevki ile bazen.
30 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=5xDtPOXRrqc
Cübbeli Ahmet Hoca İslamda Seks'i Anlatıyorlar.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde istiyorlar canım istemeyen de vardır ama çoğu istiyor
21 Yorumla- +1 yıl
Diger kisimla da deneyip bizi aydinlatirsan memnun oluruz
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılcanım neden alışamaycağını ve sevmeyeceğini düşünüyorsun :) ve sence kızlar sevmiyor mu bunu yapmayı?
03 Yorumla
Soran+1 yılIgrenc geliyo insana ama. Hem bazi erkekler bunun kadina saygisizlik olacagi konusunda fikir belirtmisler bilmiyorum doğrusu evlenince gorucem artık :)
- +1 yıl
caınm sence bu kadar kadın neden yapıyon ve kadınların çoğu oral seks yapmıyor mu :) o zaman niye yapıyorlar
- +1 yıl
hem bir de o erkekler sevgililerine değil de başka kadınlara oral seks yaptırmışlar mı ya da yaptırmak istemişler mi diye :))
bir kısmı sevmiyordur da öyle aşağılamak falan psikolojik bir sorun o :)
Ben baylrm yapmya keskle keakle olmsa olmaz ama kimisi var keskle yapmz tisknr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanın eşiyle öyle birşey yapmasını iğrenç buluyorum. saçma birşey olarak görüyorum. Tabı buna eski kafalısın diyenler olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılKarin illa olsun isterse peki?
Cevap sahibi+1 yılAçık açık söylerim. Olmaz ben saçma bulurum. insan eşiyle öyle şey yaparmı diye belirtirim
kesinlikle yaparım ama eşim yapmak istemezse ısrar etmem. ama ben yaparım
00 Yorumlaseks dediğin karşılıklı zevk için yapılır.
Çiftlerden biri istemiyorsa zorlamanın alemi yok.40 Yorumla
+1 yılben kadın olsam ölsem yapmam ne kadar iğrenç birşey
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılistemeyenlerde vardır..
ama şunu söyleyebilirim ki; eşine yapabileceğin çok özel bir şey..
ayrıca yaptıkça alışırsın.. sana da yapıldıkça zevk alırsın..
kendini kasmana gerek yok..
zamana bırak böyle şeyleri..
p*rno filan bak..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılır ya kocam isterse herşeyi yaparım bu dünyada bir tane kocam olacak
60 YorumlaYaparsan ister, geneli : vardir isyemeyenler ama nadir
00 Yorumla
+1 yılyarı yarıya diyebilirim ama isteyenler daha fazla neslimizde. ben isterim ama istege bağlı olur. temiz olmak önşart tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşeyimi soktuğum yeri nasıl öpecem çok iğrenç ve mide var bende.
33 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de öyle düşünüyorum midem bulaniyo düşününce hani zaten iyice banyo yaptıktan sonra yapilmali ama yine de insanin. midesi kalıyo :( karının yapmasıni ister misin
Cevap sahibi+1 yılya dalga mı geçiyorsun ya sence küçük düşürücü değil mi ya karıma yapamam bunu hele ki çok seversem yüzüne bakamam utancımdan ya.
Soran+1 yılSen de haklisin ama bu derece de abartma ben de yapamam. kötü bisi ama seven bir erkek istemez diye de bisi yok bence. Cinsellikte istedigin her seyi de zayen sevdiginle yasarsi gidip adam baskasindan mi istesin.
ben şahsen ağacı sulamadan dikmem vajina yı yalamadan s*kmem :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmazsa olmaz değil igrenmiyorsa yapabilir ben yapabilirim igrenmem
00 Yorumla Ben de tam tersini düşünüyorum eşim ister mi diye sapık falan diyebilir hani:)
00 Yorumla
+1 yılİsteyecektir. Ben istemeyeni duymadım pek. Ama her isteyen sana da yapmayacak bilesin ümitlenme:))
00 Yorumla
+1 yılEşinin cevaplayabileceği bir soru.
ilerde eşin ben olsam kesinlikle isterim.00 Yorumla
+1 yılErkeklerin hepsi ister
Eşlerinin yapıp yapmadığını bilemem ama etkekler ister gerçi şoğuda yapar00 Yorumla
+1 yılAlışıyorsun miden de alışıyor kendin de. Sonra ver de bir emek diyorsun :
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarsilikli anlayisa bagli bu
fazla merak etme ya meraktan ya da ... :D00 Yorumla
+1 yılHer Erkek yapılamsını ve yapmasını sever merak etme :)
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu kadina bir saygisizlik midir?
- +1 yıl
hayır neden öyle düşündün
Soran+1 yılÖyle düşünenler var kafam karisti. Helalin olan kisiden bunu istemek normal mi yani
- +1 yıl
karşilikli istek olduktan sonra aksini düşünmeyelim yok bir taraf istemiyosa da zorlamanın gereği yok bence..
Gizli Üye(36-45)+1 yılhelalime namusuma böle iğrenc seyleri yapmam ne geniş mezheplsinz yaa
26 Yorumla
Soran+1 yılYani eger kocam benden bunu isterse bana dger vermiyo demek mi anlmadim ben :/ istese dahi kabul etmemeli miyim? Insanlar bunu cok normal karsilamis ben de dogrusu nedir öğrenmeye çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılbu benim görüşüm ve olması gerekende bu. artık yorum senn değer verilip verilmeme senin..
Soran+1 yılHmmmm... peki dinen bunun dogrusu nedir? Sınır konulmus mu bu konuda? Cok kafa karistirici bir durum kocami üzmek istemem ama bu acidan da haklısın sen kötü bir durum
Cevap sahibi+1 yıldinen cook net br bilgim yok ama İslam gibi bir dinde böyle bir iğrencliğin olacağını veya olmasına iznin verilceği ihtimalini hiç vermiyorum.. eşin böyle bişey isterse uygun bir dille uyarmalısın ee tabi istemıorsan.
Soran+1 yılAnlıyorum sen asla diyenlerdensin. Peki karın istese bunu senden kesin hyr diyebilir misin? Cinsellikte bu durumda karını tatmin etmemis olmaz misin? Oldu ki o tür biri ile evlendin?
Cevap sahibi+1 yılbüyük konusmak istemiorm ama asla dienlerdenm eşim isterse gerekli bilgiler olarak dinimn emrettiği kurallar hadisleri söylerek tezini cürütürm. acık ve net.
Gizli Üye(36-45)+1 yılVucüdun bir parçası olarak düşün. Dudaklarından nasıl öpüyorsan, o zaman itici gelmeyebilir.
00 Yorumlaİnsanın sevdiği kişiyi uzmeyecegini düşünüyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılBir çok kadın ve erkek ister.
00 Yorumla Evlenmeden önce daha eğlenceli olur.😛
33 Yorumla- +1 yıl
akıllı bayan
- +1 yıl
haklıya Hakkı verilmeli
Gizli Üye(36-45)+1 yılİğrenç bulan var ama azınlıkta.
01 Yorumla
Soran+1 yılDogrusu bence de kolay yapilabilecek bisi değil bilmiyorum cok mide bulandirici geliyo bana :(
sen biraz soğuk bakıyorsun anlaşılan
00 YorumlaHoş olur tabi, ister ama mecbur tutmaması lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yıleşim bana yapmak istermi once onu bilmeliyiz?
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela en basitinden benim mide kalkar bu durumda tavrin ne olur
- +1 yıl
zorlamam hoşlandığımı söylerim ama zorla bişiy olmaz içinden gelmiyorsa yapmamalı
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yıliğrenç bulmuyorum olabilir
00 Yorumla
+1 yılKimi sever kimi sevmez ben bayılırım
00 Yorumla
+1 yıltabiki isteyecek ve bu çok normal
00 Yorumla
+1 yılOralsiz seks olamz canim
00 YorumlaBence iki taraf da birbirine yapmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmazsa olmaz ben yaparim sa yaptiririm da.
11 Yorumla- +1 yıl
güzelllll
+1 yılher erkek ister bence
00 Yorumla
+1 yılNe gelirse meraktan gelir yavrum
00 YorumlaBilemem evli degilim :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemezse problem vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral olmazsa olmaz ama
12 Yorumla- +1 yıl
Evet bencede orası seks düşünülemez
- +1 yıl
tadını bilen Kadınlara bayılıyorum
+1 yılneden istemesin karşılıklı olursa olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstersin istersin bir kalksın karşında yutarsın
00 Yorumla
+1 yılsekste sınır olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
En iyi cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes istemez.
11 Yorumla
Soran+1 yılYani sahsen ben yapabilirim gibi gelmiyo o yapayim dese tamam derim dr ne bileyim biraz mid bulandirici değil mi
+1 yılister kesin :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. niye istemesin
00 Yorumla
+1 yılOoffff :)
00 Yorumla
+1 yılBence olur
00 Yorumlaaltin kural bence
00 Yorumla
+1 yılSüper oluyor
00 Yorumla
+1 yılİster tabi
00 Yorumla