Sadece evli olanlara soruyorum, karı koca arasındaki oral seks'i nasıl değerlendiriyorsunuz? Evlendikten sonra oral seks yapmaya başladıysanız bunu birbirinize nasıl açtınız.
Oral seks bakis aciniz nedir
Oral seks bakis aciniz nedir
İlk başta şunu söylicem evli değilim ama oral sekse oldukça sıcak bakıyorum yani oldukça doğal oldukça güzel bir şey bence Vajinal seks anal seks oral seks bunların hepsi çok güzel bence hepsi yapılması gereken şeyler çünkü vajina ayrı zevk verir güvenilir. Analdan zevk almayı bilirsen aynı şekilde orası da mükemmel bir cevher gibi bir şey gerçekten yapmayı bilirsen ya da oral seks zaten ilişkinin temeli hepsi çok güzel hepsi yapılması gerek 😂
Sen alan yasadi senin gibi ese yapılır esin oral yaparken boşalma sina izin verirmisin yutmani istese yutarmisin
İvit tabii kii😂
Of of seni gibi ese tapilir benimki bu aksam bi denicek soz verdi oral yapcam dedi sadece 1 kerr dilini surup hemen gidip agzini yikicak mis of nasil onu oral. alistircam
Seni sevmiyor demekki eğer bir kadın bir adamı seviyorsun zaten yapar hatta sen söylemeden yapar
Cok seviyor ama ben ona yapinca bile istemiyor. pek. cinsellik. pek arasi yok. vajinusmus yeni yendi ustune gitmiyor alışınca yapacak inşallah
Ozamana kadar kim öyle kim kala
Cevap
3Cevap
Yapıyoruz. Konuyu açmadık birden olmaya başladı
Sende yapmalısın
Yap 9 ay yapiyor um da bakalım bu hafta konu actim esim. cok. diksiniyor oda bana yaparmı
Yapar bence
Bi denicek dili ile hemen gidip dilimi yikiycam dedi
Yokya yapar ilkten çekinir ama sonra devam eder
Oda oyle dedi yani zamanla dedi bakalım görelim dedi ben cok ustune gitmiyor im akisi bırakıyor um
Tabi kide bu sefer hepten korkar
Ben yapıyorum ve yaptırıyorum
Ben yapıyorum 9 aydir evliyix ilk gecen hafta actim koni bende onun bana yapması için ben 9 ay dir ona yapiyor um. Deneyecegini söyledi bir kac güne deneyecek oda bana yapma tiksiniyor cinsel organim 6 ay ustune disardan zar zor tuttu 1 2 ay acik tutuyor ama yine tam alidamadi
Yapıyorum. sen
Ben yapıyorum 9 ay ama dadan esim bana yapmadi ona açamadım konu çünkü penis bile 6 7 ay sorna tutabildi ki hala biraz iğreniyor oral bu hafta istedim ondan deniyeceni soyledi bakalım ne yapmam lazim acaba
İşin çok zor
😭😭 ben en büyük hayalim. bu her dedi yapiyor um ha ev temizliği tut say say bitmez istedi alıyor um yapmazmi acaba
Dm yaz
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.