Cinsel Yaşam Evlilikte oral ilişkiye bakış açınız nedir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Evlilikte oral ilişkiye bakış açınız nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence eşler birbirini bu tür şeylerden mahrum etmemeli 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Karşılıkli dakikalarca uzun uzun yapılmalı. Oral ön sevişmenin olmazsa olmazidır. Farkli sekilde farkli pozisyonlarda yapılmalı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İnsan evli olduğu insanlar ile haz duyduğu şeyleri yaşayamayacak da kiminle yaşayacak... 0 0 Yorumla
Fatihhax Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Kendime yapılmasından hoşlanıyorum ama eşime yapmaktan hiç keyif almıyorum. Allah'tan eşimde istemiyorum, sevmiyorum diyor da kurtuluyorum:) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bencillik bence Yorumla Fatihhax +1 yıl Eşim istese mecburen yaparım, ama Allah'tan o da sevmiyor. Yorumla
Carlita Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Seksin olmazsa olmazı bence 6 1 Yorumla DallasVegas +1 yıl Aynı fikirdeyim Yorumla
onnuurrs Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Karşılıklı yapılırsa güzel ve zevkli olur. Tek taraflı olmaz 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Sorunun paylaşıldığı süreye bak gelen cevaba bak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Senin fikrin ne 😂 Yorumla ft06yl +1 yıl Bu fikrimi eşim olduğunda ona söylerim Yorumla Soran +1 yıl Madalya Yorumla ft06yl +1 yıl Kendine takarsın Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Karşı değilim, olmamalıyız da... 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Şart. Karşılıklı yapılmalı. 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Mutlaka olmalı 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sekste oralsiz bir hayat olmaz ya zevksiz olur 0 0 Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Uzun ön sevişme sonrasında mutlaka oral olmalı 0 0 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Evlilikte her şey yaşanmalı sekste aldatma hariç 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Kişilerin isteğine bağlı bir durum... 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlişkide oral olmalı karşılıklı 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Güzel bakıyorum 0 0 Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Öpüşmek gibi bir şey bence 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hakikaten yapmayan var mı 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Olmazsa olmaz 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapılır 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Iyii 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Normal olabilir oral 0 1 Yorumla Jn_kaan +1 yıl Heyecan verir Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biz herşeyi yaparız 3 2 Yorumla ahmet_goktas +1 yıl Grup dahil mi Yorumla Cefternal +1 yıl Ne mutlu size Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Karşıyım. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 90 derece 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. mutlaka olmalı 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. olmalı 0 0 Yorumla
ferit74 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Hersey serbestt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Bence eşler birbirini bu tür şeylerden mahrum etmemeli
Karşılıkli dakikalarca uzun uzun yapılmalı. Oral ön sevişmenin olmazsa olmazidır. Farkli sekilde farkli pozisyonlarda yapılmalı.
İnsan evli olduğu insanlar ile haz duyduğu şeyleri yaşayamayacak da kiminle yaşayacak...
Kendime yapılmasından hoşlanıyorum ama eşime yapmaktan hiç keyif almıyorum. Allah'tan eşimde istemiyorum, sevmiyorum diyor da kurtuluyorum:)
Bencillik bence
Eşim istese mecburen yaparım, ama Allah'tan o da sevmiyor.
Seksin olmazsa olmazı bence
Aynı fikirdeyim
Karşılıklı yapılırsa güzel ve zevkli olur. Tek taraflı olmaz
Sorunun paylaşıldığı süreye bak gelen cevaba bak
Senin fikrin ne 😂
Bu fikrimi eşim olduğunda ona söylerim
Madalya
Kendine takarsın
Karşı değilim, olmamalıyız da...
Şart. Karşılıklı yapılmalı.
Mutlaka olmalı
Sekste oralsiz bir hayat olmaz ya zevksiz olur