- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHangi köyde ya da mağarada yaşıyorsan söyle biraz evlilik ve cinsellik üzerine kitaplar gönderelim de kendini geliştir. Gerçi kitaplara zamanda 500 yıl geriye yolculuk yaptırabilir miyiz bilmiyorum. Lafa bak, oral seks yapan anne babadan hayır gelmezmiş.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan sadece eşiyle yaşamıyor bu fantezileri oral Anal yapmak gibi çünkü eşini seviyor değer veriyor kıyamıyor ama sevgilimiz olunca bugün var yarın yok diyorsun arkadan girince bağırdıkça daha çok tahrik olup köküne kadar sokuyorsun bağırması daha çok keyif veriyor ama eşin bağırsa canın mı acısı deyip geri çekersin yapmazsın vazgeçersin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle seyleri dogru bulmuyorum. Eşiminde boyle bir talebi olmadi. Olsa da yapmazdım. Ister geri kafali deyin, ister baska bir sey. Bu gibi seyler riza dahilinde olur. Ben hoslanmiyorum ve erkegin kadinina, esine boyle bir seyi layik görmesini de dogru bulmuyorum. O erkegin erkekligini sorgularim boyle bir durumda. Kendisi daha fazla zevk alacak, farklilik yasayacak diye ciş yaptigi yeri kadinin ağzında olmasini hicbir sekilde dogru bulmuyorum.
Yasayacagi 3-5 dakikalik sey icin erkegin eşim dedigi, cocuklarimin annesi dedigi varligi boyle bir konuma düşürmesi benim icin kabul edilebilir bir sey degil. Kabul edenler, midesi alanlar buyrun yapsinlar devam etsinler, karisina bunu layik gorenlerde devam etsin. Bize gore ve bana gore boyle seyler dogru degil. Herkesin kendi dusuncesi, kendi yaşam tarzı.
610 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Fukibaba o kadar sacma bir yorum ki. Iceriyle agiz bir mi? Iceriye nimet giriyor mu? Agza nimet giriyor, biraz da inancli biriysen sure, ayet falan okuyorsun o agizla. Gercekten boyle bir kafayi kaale alip cevap yazmak bile hata ama yine de yazdim. Iceriye girmesiyle cocuk olusur farkindaysan ve o organin asil yeri vajinadir. Ne agizdir ne de analdır. Vajina ve penis birbiri icin yaratilmistir zaten. Sen vajinaya da girme de es kaza senin gibi birinden cocuk cikmasin ortaya. Iyi günler
Cevap sahibi+1 yıl@Fukibaba bazi mezhepler caiz olmadigini soyler. Bazilari da mekruhtur der. Ben bunlari cok arastirdim. Gelipte savunma yapma bana burada. Yani din adamlarinin cogu bu konuyu kesin dille reddetmez ama her ihtimale karsi yapilmasini da uygun bulmaz.
Ki ben hicbir yorumumda haram diye bir ifade kullanmadim. Okudugunu anlamayan sensin ve olayi baska yere ceken sensin. Haram diye bir ifade kullanmadim ki bunu ispatlayayim. Okudugunu iyi anla.
Bu olay dini olarak mekruhtur. Yapilmasi hos görülmez dini olarakta. Bende kisisel olarak yapilmasini hos bulmuyorum. En basta yaptigim yorumda da yapan yapsin devam etsin diye belirttim zaten. Bana uygun degil, buna sebebiyet veren erkegi de hoş bulmam. Bu kadar.
Beni ikna cabalarina girmeye ya da oralı savunmaya kalkma. Evliyim ve bu durumlar esimle aramda olan seyler. Sen kendi kadinina bunlari yapmayi layik goruyorsan o senin problemin.
Cevap sahibi+1 yıl@Fukibaba işine gelmiyorsa yol orada. Ayet ve hadisler din adamlari tarafindan yorumlanir ve aciklanir. Peygamberlerde ayetleri aciklamak uzere gonderilmis elcilerdir zaten. Din adamlari bazi olaylari dini yorumlayarak aciklarlar. bu olayin yapilmamasini uygun oldugunu söyluyorlar nokta. Ben uygun bulmadigimi soyluyorum daha neyi tartisiyorsun? Bana uygun degil. Sana uygunsa yaparsin. Ilk yorumumda hoslanmadigimi da söyledim. Bana gore dogru degil arkadaşım. Neyi uzatip duruyorsun?
Ki olay sadece dini degil, yetistirilis kadinin kendini psikolojik olarak kotu hissetmesi vs de var işin icinde. Kafin kendini asagilik hissetmesine ragmen bunu istiyorsan ben en basta erkegin insanligini sorgularım zaten. Rizasi yoksa tecavuz eder gibi zorla mi yapacaksin? Biraz fazla zevk alayim diye kadinin gururunu, hoslanmayisini es mi gececeksin? Allah boyle bencil erkeklerle kimseyi karsilastirmasin.
Cevap sahibi+1 yıl@Fukibaba asil ben senle neyi konusayim. Ilk yaptigin yorum o kafar sacma ki. Icinize dölü aliyorsunuz yorumun o kadar sacma ki? Kadin icine dölü almasa nasil cocuk sahibi olacaksiniz? O kadar mantik hatan var kim seninle zaman kaybetmek bile hata. Iyi gunler. Gerekli ve degerli zamanimi yeterince senin gibi biriyle kaybettim zaten. Iyi gunler. Yorum yazsan da okumam daha boşa yorma kendini.
- +1 yıl
Ben dini boyutuna bakıyorum
Anal yasak
Vajinal olarak seks yapın emri var bence emir dışına çıkmamak lazım kimisi temiz ve aşırı olmamak kaydiylan öpölebilir diyor sıvı ağza akmayacak şekilde ama bence oda olmamali bu tür fanteziler çıplak kadın erkek göre göre tende seks heycani tahriki kalmadığı için farklı yönelimler oluyor ama olmamali
+1 yılBen kadınları üstün varlıklar olarak gören biriyim, hayatımda dominant bir kadın olmasını isteyen biriyim. Bu güne kadar bu sükunet ile yaşadım. Böyle düşünen bir adam olarak bir kadını bana oral yaparken görmek cinsel anlamda hoşuma gitse de onu o şekilde görmek istemezdim. Ben dudaklarım kanayana kadar oral yapayım ama onu, bana oral yaparken görmeyeyim yeter ki..
12 Yorumla- +1 yıl
tam bir beta erkek
- +1 yıl
@RRRaskoInikov Alfa beta gama, bana göre sadece fizik bilimiyle alakalı kavramlardır.. Kendim neysem oyum.
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bir kere oral ilk insandan bu yana var. yeni icat olmadı o konuda yanlıyorsunuz.
eşlerin birbirini mutlu etmesi neden eksiklik olsun. ben kadınımı yalarsam bu eksiklik değil kadınıma ilgim verdiğim değerden dolayıdır.11 Yorumla
+1 yılİki insan arasında yaşanan ve onları ilgilendiren bir durum neden alçaltıcı olsun ki? Yapmak istemeyen yapmasın.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşine yapmayacakta kime yapacak? Seksin bir parçası bu. Sonra gitsin dışarıda arasınlar.
13 Yorumla
Soran+1 yılEşimi bende paylaşırım diyosun o zaman 🥺
- +1 yıl
Oral ile paylaşmanın ne alakası var? O zaman senin mantığınla bu gün eşine s.. ktiren yarın gider başkasına da s.. ktirir.
- +1 yıl
@Sorusorucamsadexece Oral seks yapmakla eşi paylaşmak ne alaka ya? Nasıl bir mantığın var senin?
+1 yılKarşılıklı istek doğrultusunda yapılıyorsa sorun olmaz ama kadın buna zorlanıyorsa onun adamlığını dikeyim
00 Yorumla
+1 yılNiye alcaltmak olsun. Eğer her iki tarafta bu isten zevk aliyorsa sorun yok. Sorun zorla yapmakta
00 Yorumlabu kişisel bir tercih, yapmak veya yapmamak.. önemli olan bunu anlayabilecek bir partnerin olması.. yapmak veya yapılması kimseyi alçaltmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların özeli kimseyi ilgilendirmez. Eşler birbirine oral yapabilir.
10 Yorumla
+1 yılYoğun iyi biz şapur şuur yalarken izle Siz yapınca mı kötü oluyor aşın artık bu ara
10 Yorumla
+1 yılOral gibisi var mı ya vajina yalarken deliriyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılDilerim senin gibi sığ düşünen vasat insanlar da benden uzak dururlar.
10 Yorumla Cinsellikte etik nedir kızım.
Nerden buluyorsunuz böyle saçma düşünceleri
11 Yorumla
+1 yılYatak hayatı ve normal muhabbeti ayirabilince hepsi çok güzel de gidiyor.
00 Yorumla
+1 yılİsteyerek oluyorsa problem yok. Size metazori mi uygulanıyor?
00 Yorumlaİsteyen yapar istemeyen yapmaz bunun için kimse yargılanmak
00 YorumlaSen git bıyıklarını al ablacım ya cinsellik senin neyine mq
111 Yorumla- +1 yıl
@bukimyha Oral seksle namusun ne ilgisi var?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanılıyorsun, eskiden beri çiftler arasında oral yaygındır. Esc. lardan falan başlamadı yani. Ayrıca oral olmadan yapılan seksin hiçbir tadı olmaz.
10 YorumlaBenim en sevdiğim şey eşimin orasını yalamak ve koklamak neden bu kötü olsun ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılasıl eslerın yapması gerekır bu kesınlıkle alcaltmak degıldır esler bırbırıne bunu ısteyerek ve zevkle yapmaları gerekır
00 Yorumla
+1 yılÇağ dışı bir soru. O duyguyu tattigin zaman tekrar yaz buraya
00 Yorumla
+1 yılOral bence olmalı.
82 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok karşılıklı olunca daha güzel bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oralı sadece kadın yapmiyor ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılasla degıl neden olsun kı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Oralsız ilişki tuzsuz yemek gibidir.
00 YorumlaHevesimi kırdın resmen
00 Yorumla
+1 yılVajinal dışında olmamali bence
00 YorumlaYa şunu diyenlerin aklından şüphe ediyorum.
00 Yorumlao nereden çıktı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Karşılıklı bir durum bence normal
00 YorumlaHer iki tarafıda alçaltmaktır sterilde değil
00 YorumlaErkekte yalıyor kadını kadın haz alıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBencede sqpkınlık bende siz gibi dusunuyorum
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNormallesmez genelevdekilerden ne farkı oluyo kadının eğer sevsen kıyamazsın eşine. Kadın olarak bana yapılsa o adamın ağzını öpmem bi daha
Cevap sahibi+1 yılHiç zannetmiyorum titiz olduğunu. Istediği kadar yıkanmış temiz olunsun mantarı enfeksiyonu gözünle göremezsin bi dünya hastalık kapılıyo o bölgeden
Cevap sahibi+1 yılUmarım benim eşimde siz gibi düşünen biri olmaz böyle zıtliklar olursa evlilik uzun sürmez diye düşünüyorum iyi karar vermek lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun %100 trol. Tek cevabım bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslinda mide bulantisi sma bagimlikik yapiyor iste
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Saçmalıyorsun
00 Yorumla
+1 yılYalatan yalamalı da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yıl69 deneyin
00 Yorumla
+1 yılAlçaltır evet
00 Yorumla
+1 yılEtik olmamasını anlayamadım
00 YorumlaDenedin mi acaba karsi tarafa ve kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDil döküyorum aylardır yalatmıyor
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri