Muhtemelen eşinden bahsediyorsun. Bazı kadınlar ne yapmak ister ne yaptırmak. Onlara göre orası pis bir yerdir ve tiksinirler. İstediğin kadar konuş bunu değiştiremezsin. Bazı erkekler için de öyledir. Onlara göre de kadının vajisanı pistir el bile süremezler.
Evet tam da dediğin gibi düşünüyor. Bekarken ilişkilerimde oral vardı ve zevk alıyordum bu şekilde düşünülmesi tuhafıma gitti. Hatta erkekler dedin ya hiç denk gelmemiştim ama geçen gün yeni girdiğim bir ortamda tam dediğin düğüncede erkekler vardı oral yapmak erkekliklerine gölge düşürecek gibi konuşuyorlar. İşte o zaman eşimden bu konu da umudu daha çok kestim
Kızlar Ne Diyor
İsteyen taraf var ise karşı taraf yapmalı
Kendine yapılmasını istemese bile karşı taraf istiyorsa yapmalı evet peki ben yapmanı istemiyorum sana da yapmam derse
Bu gerçekten bencillik. Kendisine yapılmasını istemiyor olabilir ama partnerini red etmemeli.
Bu durumda olan birisi ile nasıl konuşulmalı
Konuşsn da fayda sağlamayacak
Evet konuştum fayda sağlamadı belki farklı bir görüş bulurum diye sordum
Muhtemelen eşinden bahsediyorsun. Bazı kadınlar ne yapmak ister ne yaptırmak. Onlara göre orası pis bir yerdir ve tiksinirler. İstediğin kadar konuş bunu değiştiremezsin. Bazı erkekler için de öyledir. Onlara göre de kadının vajisanı pistir el bile süremezler.
Evet tam da dediğin gibi düşünüyor. Bekarken ilişkilerimde oral vardı ve zevk alıyordum bu şekilde düşünülmesi tuhafıma gitti. Hatta erkekler dedin ya hiç denk gelmemiştim ama geçen gün yeni girdiğim bir ortamda tam dediğin düğüncede erkekler vardı oral yapmak erkekliklerine gölge düşürecek gibi konuşuyorlar. İşte o zaman eşimden bu konu da umudu daha çok kestim
Umudu kesersen daha mutlu olacaksın beklentisiz bir şekilde emin ol ☺️
Beklentiyi kesince de soğuyorum ilişkimizde farklılık olsun istiyorum sadece bir pozisyonla ömür geçsin istemiyorum.
Zamanla farklı pozisyonlar dener. Kaç senelik evlisiniz!
7 senelik o zaman hiç gelmedi
Çocuk var mı peki
Evet var 3 yaşında
Bazen ikinci çocuktan sonra da değişebiliyor
Nasıl ikinci çocuktan sonra değişiyor
Yani bazen kadınlar ikinci çocuktan sonra daha istekli olabiliyor. Belki yine oral yapmak istemeyecektir ama farklı pozisyonlar deneyebilir.
Bu konu da ciddi misin 😃 umutlandırma bak ikinci çocuğu yaparım
Ahahha yap yap daha yaşınız küçük 😅
Yalnız iki çocuk yapınca elimizdekinden de olmayalım sonra farklı yollara girmeyelim🤣
Tövbe de 😅 inşallah eşiniz yaş aldıkça değişir ☺️
İnşallah 😊d 33 yaşından sonra nasıl olacak bilemiyorum. Bu durum bazen çok zorluyor ilişki sıklığı da düşük
Of çok tanıdık bir hikayesiniz. Allah yardımcınız olsun ☺️
Amin Allah herkesin yardımcısı olsu😊 Nereden tanıdık hikaye
Çok yakın bir arkadaşımdan
Oda kocasının uzak durmasından mı şikayetçi
Yok karısının 😅
Ahhhh bu karılar neden böyle 🤣🤣
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Bilsek zaten çözeceğiz 🤣 sana da böyle eşlerinden dertli olanlar mı denk geliyor
Sanırım evet 😅
Dişil enerjin yüksek demek çekiyorsun 🤣
Hep bana denk geliyor. Enerji ile alakası olsa bende negatif enerji olurdu kendime çektiğim için 😁
Senin enerjide hep pozitif o zaman ondan denk geliyor sana severiz yüksek ve pozitif olan kadınları 😂
Sağolasın canım seven seviyor 😁
Neden sadece karı kızlara soruyorsun dayı
İlişkimde ki kişiyi erkeklere sormak istemiyorumdur teyze olamaz mı
Tamam amca gerçekler hemen zoruna gitmesin yoksa kimse seni çekemez bak
Ne alaka şimdi neyin kafasındasın
Kesinlikle
Yapmayan kadın ile nasıl konuşulmalı
Bilemiyorum sizin sorununuz
Ok
boğuluyorum
Boğulmayacak şekilde yap😃
yapmam