+1 yılGuvenilir alimlere gore Oral iliski eger iki tarafda razi ise ve iki tarafda temiz ise zorlamada yoksa yapilabilir deniliyor. Ama takva ehli boyle seylerden uzak durmaktadir. Kadina sperm yutturmak ya da yuzune bosalmak gibi igrenc seylerin altinda kadina saldiri ve hakaret yatmaktadir boyle seyler bir muslumana yakismaz. Zaten Anal seks gibi oral seks denen ilskiler muslumanlara batmis batidan gelmektedir.
Anal iliski konusunda bir hadis i şerif ise şöyledir: Peygamber Efendimiz buyurdu”Hanımına dışkı yerinden yaklaşan kimse lanete uğramıştır.”
“Erkeğe veya kadına arka yoldan yaklaşan kimseye Allah, rahmet bakışıyla bakmaz.” (bk. Ebû Dâvûd, Nikâh, 45; Müsned, I, 86; II, 444; Tirmizî, Taharet, 102; Mişkâtü’l-Mesâbih, II, 184).30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOral değil ama ters ilişki dinimizce haram zaten... Mümin isen doğru bulmuyorum demene bile gerek yok.
Yalnız herkes kendi yaptığından meshuldür. Karışamayız.
Burada kimseyi özendiremem, teşvik edemem ama bunların da yöntemi var...
Bir ikincisi cinsellikte zorlama olmaz. Partnerin nelerden hoşlanıyorsa onu yapar bunun dışında kendi zevkin için zorlayamaz, psikolojik baskı kuramazsın...02 Yorumla
Soran+1 yılEğer partnerim beni oral yapacaksın diye zorlarsa o noktada bana psikolojik baskı kurulmuş olur
- +1 yıl
Yaniii...
Bunu diyorum işte. Sen ne istiyorsan onu yaparsın. Bunlar spontane gelişir. Çoğu kişi ilişki türü ve isteklerini söylemez. Yani konuşmazlar ben bunlardan bunlardan hoşlanıyorum diye...
Sadece hoşlandığın şeyleri söyleyebilirsin ama istekte bulunamazsın , karşı taraf yapar ya da yapmaz ona kalmış..
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal denilen pislik, her durumda yanlış ve büyük günah
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal kesinlikle yapmam...
Oralda şartlara bağlı ben ısrar etmem teklifte etmem ama oralı çok arzuluyorsa aşırır isteği varsa bu yönde bu şekilde yaparım10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Oral olabilir özellikle 69 pozisyonu muhteşem oluyor. Ben denemiştim hatta az kaldı boşalıyordum bile. Ama asla anal olmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 777 cevap paylaştı. anal neyse de oralı doğru bulmuyorsan seksi doğru bulmuyorsun desek yeridir, sen seks yaptın mı hiç?
12 Yorumla
Soran+1 yılevet
Oral çiftlerin birbirlerini ödüllendirmesi mükafatlandırması dır oral can dır... Fakat Anal ne evlilikte ne bekarlıkta olmamalıdır Anal sapkınlıktır
00 Yorumla
+1 yılAnala karsi olabilirsin e dogal hakkin. (Anal yapan bir insan olarak söylüyorum bunu) . fakat oralsiz seks seks degildir. Oral olmadan seks olmaz
00 Yorumla
+1 yılOral yaparım kızda isterse yaptırırırım ama anal asla bulaşmam
00 YorumlaSen doğru bulmayabilirsin fakat, bayanlar için kaçınılmaz bir sonuçtur.
00 Yorumla
+1 yılOral olurda ters iliski inşallah yapmam ya buyuk konusmayim
00 Yorumla
+1 yılsen doğru bulmuyorsan yapma yani ama sekste bence sınır olmamalı tabi çiftler kendi arasında nasıl istiyorsa öyle olmalı
00 YorumlaDoğru cinsellikte karşılıklı anlaşarak herşey yapılabilir bence
11 Yorumla- +1 yıl
Yaz bana
+1 yılİkisi de olmasin. Ben ona oral yaparm isterse ama o bana yapmasin.
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden yapmasını istemezsin peki?
- +1 yıl
Ya zevk almam ve karsimdaki bayani oyle gormek istemem bence bayan asil olmali, ben yapmaliyim ona , o sadece zevk almali
Soran+1 yılDüşünceni sevdim ben de sen gibi düşünüyorum. Ben de kendimi o duruma sokmam istemem
- +1 yıl
Karsindaki (mesela ben) Sana oral yapmak istesem ne dersin
Soran+1 yılbilmiyorum ben de karşımdakinin isteğine bakarım isterse yapar istemezse yapmaz ama ben yapmam
- +1 yıl
Hmm anladm ayniyiz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim istedikten sonra analda oralda yaparım, ilişkide sert olacaksın abi bunu bilir bunu söylerim analda olsa sert olacaksın kadının senin gücünü hissedecek.
00 YorumlaAdamın ya da kadının aklında kalıp gidip aldatacağına birlikte verilecek bir kararla aşılacak mevzular gibi. Tabi rıza önemli aslolan
00 Yorumlakimle yapcan mq başka
karımlada yapmicaksam bunları ölelim o zaman02 Yorumla
Soran+1 yılya bide şöyle düşün annenin babana bunu yaptığını hayal edebiliyo musun Ben edemiyorum iğrenç geliyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılAma evlilikte heycan lazım biraz olursa aşkı öldürmez bunlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Anal kesinlikle değil, oral karşılıklı seçilebilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Anal hariç sınır tanımayan biriyim oral olmazsa olmazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Olmaz sa olmaz monoton bir ilişki olur oda bir yerden sonra zevk vermemeye başlar
00 YorumlaAnal değil ama oral şart. Sonuçta ipi bile iğneye geçirirken yaliyoruz dimi 😊
00 Yorumla
+1 yılben anala karşıyım kesinlikle ama oralda bayanın tercihi zorla yaptırılmaz insan eşine
00 Yorumla
+1 yıloral bir nebze ben kadını kesin yalarim ama anal olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnala bende karsıyım ama eşimle yapmıcaksam kımınle yapıcam kı ben karsı değilim anal dısında
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Vajina göğüs yalamak emmek sevmek öpmek koklamak doğru anal ters
00 Yorumlagizlidekiler genelde denemiş olanlar mı oluyor :D :D :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılOral olurda anal haram zaten evlide olsan haram
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral olmalı anal olmamalı , evlenmeden önce normal mi ki sence?
021 Yorumla
Soran+1 yıldeğil tabii ben orala da karşıyım. mide bulandırıcı geliyo
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiki neden mide bulandırıcı olsun ki? Deneyiminiz oldu mu daha önce?
Soran+1 yılOlmadı normal cinsel ilişki deneyimim de olmadı. ama gördüğüm kadarıyla kötü gözüküyo. Kadının düştüğü durum kötü yani o halde
Cevap sahibi+1 yılOn yargılı olmayın lütfen , purnolarda izlediğiniz gibi değil zaten seks olayı , önce bir yaşayın ondan sonra karar verin derim ben , size yapılması na da mi karşınız?
Soran+1 yılonu bilmiyorum ama kadının yapması daha kötü gözüküyo gibi erkeğe göre
Cevap sahibi+1 yılMmm anlaşıldı sizde de biraz bencillik var :) kendinize yapılmasını isteyip erkeğe yapmqyanlardan :) sonra sevgilim ya da esim neden beni aldattı demeye hakkınız bence :) birde filimlerde izlediğiniz gibi değil seks olayı orada kadın asagilaniyor resmen , ilaç hap krem kullanarak yapılıyor herşey
Soran+1 yılben bana oral yapsın ben yapmam demedim ki öyle bir lüksüm yok. Sadece kadın kötü gözüküyor oral seks esnasında dedim erkeğin yapması o kadar kötü gözükmüyo ama kadının yapması kötü gözüküyo. Bu cümlede bencillik yok ki ben zaten cinsel deneyim yaşamadım oral seks yapmaması işime gelir hatta. Sırf oral ya da anal seks için aldatacaksa aldatsın zaten asıl bencillik eşim ya da sevgilimdedir o halde
Cevap sahibi+1 yılOral seksi tatmadigin için konuşuyorsun normal bu durum evlenince görürsün :) anal iğrenç tabiki guhani da çabası ;) açık ve ney olunmalı oralı bende istemem yapmam da demeli kesin ve net , veya ikimizde yapmalıyız demelisiniz ,
Soran+1 yıltabiki ben bencil biri değilim eşim istemezse işime gelir yapmam çok isterse belki ama sen istersen yapma derse yine işime gelir ama bana yapıcaksın ben yapmıcam diyemem
Cevap sahibi+1 yılTamam simdi bak orta yolu bulmaya başladık :) öncelikle yaşınız kaç? Oral ilişki kadar zevkli birşey yasarsan bunu görürsün?
Soran+1 yılyaşım 21 evlilik öncesi cinsel deneyim yaşamayı düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam yaşınız genç ama esinle yaşamayıp da kiminle yaşayacaksın cinselliği? Anal hariç olmalı bence yoksa 2 seneye kalmaz sıradan monoton bir cinsel yasam olur gerçekten
Soran+1 yılOral seks istemeyen erkeklerde var yorumlardan anladığım kadarıyla. Herkesin kişisel tercihi bu. İsteyene lafım yok ben istemem eşimin de bana saygı duymasını beklerim çok isterse bundan dolayı kavga etmem bana psikolojik baskı kurmadığı sürece. Yapmaya çalışırım
Cevap sahibi+1 yılyani görecelidir kanka oral yapmak veya yaptırmak , ama oral yapan o zevki yasayan devamlı ister onu da soyliyeyim sana :) sadece oral değil ki mesele sekste erkeği de kadını da. zevkten uçuran bir dolu şeyler var , yani afedersin ama 5 dakika sevişme 3 dakika da gitgelle bir kadın asla boşalmaz , saatlerce sürmeli hem ruhen hem bedenen tatmin olmalı olmalı insan ,
Soran+1 yılyaşamadığım için bir şey diyemiyorum ama benim düşüncem böyle. Beni kabul eden böyle etsin etmeyen kendi bilir yol alır :)
Cevap sahibi+1 yılAhahahh :) düşüncelerinin değişeceğine eminim zamanla :) hani derler ya bekara kadın boşaması kolay diye sizinkisi birazcık da o hesap :)
Soran+1 yılben o soruyu sanal seks yaptın mı olarak anladım şu an fark ettim
Cevap sahibi+1 yılSanal seks veya seks diye birşey sormadim bem :)
Soran+1 yılyok bu sorduğum soru da biri yazmış daha önce sek yaptın mı diye ben sanal seks diye okudum alakasızca evet dedim onu söylüyo
Cevap sahibi+1 yılYoruma salça oldu yani :) ne bilim bende ne olduğunu anlamadım :)
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Oral evette anal sıkıntı
40 YorumlaEee zevkin doruklarını istemiyorsan sen bilirsin
11 Yorumla
+1 yılanal degil digeri size kalmıs
00 YorumlaBulmuyorsan yapma olsun bitsin.
00 Yorumla
+1 yılanal hiç bir şekilde doğru değilde oral olabilir
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte her şey doğrudur
15 Yorumla- +1 yıl
niye cinselliğin yaşanması için illa evlilik mi gerekir ? sen bari yapma bunu
- +1 yıl
Dediğinden bunu nasıl çıkardın?
- +1 yıl
konu evlilik olunca otomatikman bu çıkıyor hayatım. bunun yerine cinsellikte sınır olmaz diyebilirdin mesela.
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 o zaman abaza olurum
- +1 yıl
be alaka yaaarzulu istekli olmanın nesi kötü? bunu söyledin diye sana abaza diyenin kalitesi zaten yerlerdedir o salaklar gitsin aynaya baksınlar abza görmek istiyorlarsa.
Bence doğru değil ama eksik de kalmamalı bence
01 Yorumla
Soran+1 yılbence sen ne istediğini bilmiyosun :D
tamda bu iş için söylenir zevkler tartışılamaz.
10 YorumlaOrala birşey demem ama anala bende karşıyım
00 YorumlaO zevkle herşeyi istersin
00 Yorumla
+1 yılÇiftlere kalmis bir sey
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnal yanlış, oral ve amal doğrudur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiside şimdiden midemi bulandırıyor
00 Yorumlabencede doğru iki taraf istiyorsa sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yıloral tamam da analdan nefret ediyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. Anal kesinlikle olmazda oralda tereddüt ediyorum
00 YorumlaOral olabilir ama anal asla
10 Yorumla
+1 yılAnal bilmem ama oral iğrenç ya yapmam yani
00 Yorumla
+1 yılanal değil de oral doğru
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral zevkli ama anal igrenc
21 Yorumla- +1 yıl
Bendensin😘
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnal olmasa da oral sart
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilikte ikisi de olmaz.
00 YorumlaAra ara belki yapılabilir diye düşünüyorum ben,
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOral dogru anal yanlis.
00 Yorumla
+1 yıloral normalde anala işi sıkıntı :D
00 Yorumla
+1 yılniye panpa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kismen anal olmayabilir ama oral olabilir
00 Yorumla
+1 yılumrumda değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerifimm isterde ben yapmazmiyim😄😄😄
111 Yorumla- +1 yıl
Oha kuduruk😂
Cevap sahibi+1 yıl@Toprak5454 eveettt 💃💃💃
- +1 yıl
Nerelisin kiz😂
Cevap sahibi+1 yıl@Toprak5454 neden ne alaka 😝
- +1 yıl
Seni. alcam cunku adres. ver😂
Cevap sahibi+1 yıl@Toprak5454 beni alan almiss 😄💃💃💃💃
- +1 yıl
Evli misin kiz😂
Cevap sahibi+1 yıl@Toprak5454 evet 😊
- +1 yıl
Olsun. ben. yine talibim😂
Cevap sahibi+1 yıl@Toprak5454 sansina kus 😄
- +1 yıl
Nerelisin ev hanimi misin😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnalı doğru görmüyorum. olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral iyide anal yanlış günah
00 Yorumla
+1 yılNe yapalım o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru tabi ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral doğru anal çelişkili
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem