sevdiğim kadına değer verdiğimi düşündüğüm için bana oral seks onu aşağlıyormuşum gibi geliyor o yüzden yapmamayı düşünuyorum ama istersersede onu bu zevkten mahrum etmem siz bu konuda ne duşünuyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvli bekar sevgili ya da herhangi başka bir şey olması önemli değil ki eğer ilişkinin içinde cinsellik varsa oral seks olması lazım zaten çünkü önemli ve güzel bir şey ayrıca evliler de yapıyorlar bunu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer değer veriyosun bunu seks haricinde zaten belli ediyosundur. Bence seks sırasında biraz baskın gel. Yani ben öyle isterdim değer görmeyi zaten isterim o ayrı ama seks yaparken (ki hiç yapmadım ama ) erkeğin erkekliğini hissetmek isterim. Sert olmalı biraz bence o da sever bunu ister
315 Yorumla
Soran+1 yılhım yani diyorsun her şeye açık ol sekste saygı falan olmasın mı onu duşünmeden mi hareket edeyim
- +1 yıl
Tabiki sen gücünü başka nerde gostereceksin sert ol
Soran+1 yılhahah anladım ama oral da sıkıntı yok ağza vermeyi sadece saygısızlık gibi düşünuyorum
- +1 yıl
Bende ilk zamanlar yapamam diyordum. Hoş bişey gibi görünmüyor ama şimdi deli gibi istyorum 😂😅
Soran+1 yılhahahah manyak ya valla bende bilmiyorum isterse yaparım
Soran+1 yılyaşın doğru mu
- +1 yıl
28 yaşmdaym
Soran+1 yılmaşallah evli değilsin sanırım
- +1 yıl
Değilim hayirslisni bekliyorum
Soran+1 yılinşallah gönlünce olur sana tkp atabilir miyim :)
Soran+1 yılorada mısın
- +1 yıl
En iyi görüş sectigin için teşekkürler
Soran+1 yılrıca ederim ama cevap vermedin bana
- +1 yıl
At
Soran+1 yılattım kabul ettin yazamıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle zevkli ve mutluluk verici şeyleri sevdiğin kadınla deneyip sevdiğin kadınla yapmayacaksan kimle yapacaksın? Onu çok sevdiğin için aldatıp başka kadınla mı deneyeceksin? Bunlar hep bahane. Seven insan sevdiğiyle yaşamak ister her şeyi. Yatakta sınır olmamalı
11 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun
+1 yılOral seks yapmayan insanların seks gibi mükemmel bir zevkten de mahrum bırakılmalarını talep ediyorum. Oral seks yoksa ortada gerçek bir cinsellik de yoktur bana göre.
23 Yorumla
Soran+1 yıloral sekse karşı değilim sadece şu kadının ağzına verince beni sanki rahatsız ediyor onu kötülüyorum gibi insanı değer vermiyormuşum gibi geliyor sonuçta sevdiğin biri
- +1 yıl
O kadar mantıksız bir düşünce ki inanılmaz saçma sapan şeyler düşünüyorsunuz cinsellik ile ilgili şok oluyorum. O zaman insan insanı s*iker mi düşüncesi ile kimse seks yapmasın.
Soran+1 yıldimi yatakta saygı falan bir tarafa koyulmalı her şeyi yapmalıyız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
+1 yılOlmamali oral ters iliski ve bu tarz seyler bence de asagilik seyler karsi tarafi asagiliyor kesinlikle kimi de ters iliski yasayip on pislikle o organi agzina aliyor lan gunluk hayatta o dudaklarla merhabalasirken vedalasirken opusuyor millet igrenc lan milletin gtundeki bakteriler yuzumuzde dolasiyor kusacagim simdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşimde senin gibi düşünüyor. Bana oral seksi yakıştırmıyor. Kendi bana yapıyor ama. Yani degisik demek ki isin icine biraz duygular girince erkekte boyle seyler oluyor. Kadinlarda duyhusal olarak tatmin olfuklarinda seks yanaşır hale geliyorlar. Erkekte tam tersi gibi. Universitedeki erkek arkadaslardan da duymustum bunu. O kizi cok seviyorum cinsel seyler bile dusunemiyorum, ayip geliyor sanki diye. Erkeklerde duygu arada olmayinca daha rahat seks yapıyorlar galiba.
11 Yorumla
Soran+1 yılyok seks konusunda oral konusunda sıkıntı yok onları yaparım da ama şu oral seks olayı biraz beni çekindiriyor açıkçası ama anladığım kadarıyla kadınlar onu istiyor istiyorsa bende yaparım sadece değer verdiğim kadına öyle yapamam diye düşünüyorum ama o isterse yaparım
+1 yılSeks oralsız olmaz benim için. O yüzden bu zevkten kadınımı mahrum bırakmam, olmalı
10 Yorumla
+1 yılOlmalı tabi ki sevdiğim kadına yaptırmayacağım da kime yaptırıcam? Kadına bile zulüm bu yapmak istiyorsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmalı tabiki biz yapıyoruz severek
41 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılAranızda anlaşırsanız neden olmasın.
00 YorumlaBen bunu partnerime bırakırım. İsterse yaparım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olmalı bnce çiftler o zevkten mahrum kalmamalı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler