bu konuyla ilgili bi çok yargı vardır :D söylenmiş birsürü söz =)) ayağı büyük lan erkeğin penisi büyük olur derler, ağzı küçük olanın vajinası küçük olr derler, *m kısada, s*k kösede olr derler =D =D =D derler de derler :D siz bunlardan herhangi birinin doğru olduğunu düşünüo musnuz ? kendinizin ulaştığı bi kanı ya da duyduğunuz başka sözler var mı =D
Cevabın nedir?
+1 yılam kısada sik kösede de derler ama ne söyldiklerinin ne de başkalarının gerçekliği pek yok.
zencilerin tümü büyük penislidir daha yanlış bir kanı; penis übyütücü kullanan zenci sporcu haber oldu geçenlerde hatırlarsan doping testinde yakalanıp.
asyalı kadınların vajinalarının kısmen daha dar olduğuna dair bir kanı var. ama onların avantajı vajina darlığından ziyade pelvik kaslarını kontrol yetenekleridir aslında gidip gelmeler olmadan sabit çekilde penisi boşaltabilirler bir kıskı sadece bu aksları gerip bırakarak.
vajina boyu 7-10 cm kadardır. sinir uçlarının yoğun olduğu alan bu kadarlık bir bölümdedir. bolayısıyla 10 penis de haz verebilir iyi bir sevişmede.
ancak vajina esnektir ve bir çocuğun bile ordan çıkabildiği düşünülürse 15-20-30 cm ve üstü uzunluklarda uzunluğunda ve çok kalın penisleri bile bile alabilir içine. büyük penisin kadınalrdaki 90-60-90 ölçüleri gibi psikolojik bir haz arttrıcı unsur olduğu kanısı grçeğe en yakın bilggidir. yoksa kimsenin rahmine değen bir penis takıntısı oalcağını sanmam.10 Yorumla
+1 yılgenital organlar özeldir. vücudun diğer yerleri ile doğru orantı kurulamaz. bazı bilim adamları genetik olduğunu bile kesin ispat edemedi ki bu tür orantı palavralarını siz düşünün.
ayak numarasına göre penis boyu orantısı mavrasını ruslar ortaya attı. bilim adamları tarafından onanmış bir teori değil. kaç kişi üzerinde denediler belli değil. sadece oran vermişler ne derece o da belli değil. deneklerde %90 orantı bulmuşlar.
komşumun iki oğlu var ikizler. herşeyleri aynı ölçüde. sünnette gördük penisleri farklı. ruslar üzgünüm teoriniz tutmadı.21 Yorumla
Soran+1 yıl=))
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle boyu uzun olan erkeklerin daha büyük penisli olduğunu düşünüyorum (istisnalar kaideyi bozmaz).
Zencilerin ve İskandinavların boyları uzundur ve en büyük penisler de onlardan çıkar.
Uzun boylu bir erkeğin penisinin küçük olması istisnaidir... Orta ya da büyük oluyor uzun boylu erkeklerin penisleri.208 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın sanırm =)
Cevap sahibi+1 yılKısa boylu 3 erkek eksilemiş :D. Deşifre olmak hoşlarına gitmedi galiba
- +1 yıl
Uzun boyluların küçük olabiliyor. Boyla ilgisi olan bir durum değil kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılYa tabii ki de istisnalar olabilir, ben genelinden bahsediyorum... Yorumumda da istisnalar olabileceğini belirtmiştim. Ama şu da bir gerçek ki uzun boylu erkeklerin geneli kısaboylu erkeklerin genelinden daha iri penise sahip.
- +1 yıl
bu genellemen hangi istastiki bilgiye dayanıyor. burada yanlışın var. bilim adamları alakası yok derken sen böyle bir genelleme yapman şaşırtıcı. bilgilerin kaynağını alabilirmiyim
- +1 yıl
illa ki uzun boyluların ortalaması daha büyüktür ama aynı ırklar için. afrikalıların neresi uzun, adamlar korelilerden daha kısalar ama penisleri daha büyük tabii ki.
hıc alakası yok kandırmaca
tıpı bes para etmez bır adamınkını gormustum ufak tefektı ama penısı kol kadar kalındı
asla dısardan tahmın edemezsın
hala hatırladıkca korkarım o neydı oyle yaa41 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
Normal ve çok büyük olması pek sorun teşkil etmez ancak küçük olması sorun teşkil edebilir. Öyle değilmi Türkiye'de yaşıyoruz çünkü. Buradaki bayanların hepsi kalçalı ve tombul maşallah. Dolayısıyla küçük penisi olan yağları geçip hedefe tam ulaşamayacağı için adam aşağılık kompleksine kapılabilir diye düşünüyorum.
00 Yorumlabizim bi arkadaş vardı burnu çok büyüktü(normal değil) zenci falan derdik :D geçen telde konuşuyorduk galaxy note 2 almış sordum note 2 kaç inç diye o da dedi valla 8-9 inç var :D yani inç mevzu olunca direk onu söyledi 20-23 cm falan yapıor o da :D burun doğru olabilir yani :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğruluk payı var bence.Örneğin ben, elim,ayağım ve *arrağım büyüktür.
72 Yorumla
Soran+1 yıl=D ahah gzldi
Cevap sahibi+1 yılciddiyim öyle ama :D yani belkide tesadüftür bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerde boyla değil,el ve ayak büyüklüğüyle alakalıymış...Genelde kısa boylu ufak tefek ve zayıf bayanların hamı dolgun ve iri dudaklı olur diyorlar.Doğrumu bu kızlar?Sizde durum nasıl?
30 Yorumla
+1 yılben hep mınyon tlpli kısa boylu bayanlarla takıldım genelde hep fındık gibiydi içine girerken zorlandım
00 Yorumla
+1 yılBunlar internetin yaygın olmadığı zamanlardan kalma söylentiler.şimdi aklıma gelmedi ama çok komik olanları da var
01 Yorumla
Soran+1 yılevet eski sözler zaten :)
hayır o sözlere inanmıyorum. sadece sıcak bölgelerde yetişen erkeklerin penisleri büyük olur, kadınların da göğüsleri büyük ve iri olur. çünkü sıcakta vücuttaki çıkıntılar kendisini salar, soğukta küçülür.
00 Yorumla
+1 yılfazla merak kediyi öldürür derler benden demesi, :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya kendinizi japonların , çinlilerin , korelilerin yerine koyun , şükür edin adamlar 6 8 cm ile oynuyor :))
42 Yorumla- +1 yıl
vallaha ben acıyorum adamlara cidden :)
kızların gözleri vajinanın büyüklüğüünü gösterir.oyle tahmin ediyorumm
15 Yorumla
Soran+1 yılneye göre ? =)
Soran+1 yılhım anladm =)
bence bu lafların tümü açık bir şekilde saçmalık en basit örneği ise mesela benim ayağım küçük ama başka şey büyük.. :) oldukça saçma.. diğerleride..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenisin kemiği yokki boyla alakalı olsun.Irksal birşey.Ama normalden küçük veya büyükde olabilir nerden bilcen.Her erkek kendininkini bilsin yeterlidir. :D
00 Yorumla
+1 yılVajina genişliğinin ağız ile bir ilgisi yok. Ne koca ağızlılar gördüm...
00 Yorumla190 boy var 82 kıloyum 46 numara gıyıyorum artık onuda sen hayal et
00 Yorumlaulan en iyi cevap verende beni egellemiş oysaki desteklecektim onu.acaba ona ne yaptım da engelledi :D
02 Yorumlaelim ayağım normal büyüklükte şeyim minicik demekki bir ilgisi yok ;) :)
00 Yorumlazannetmiyorum alakasız şeyler. ben birlikte olduklarım arasında böyle bir paralellik görmedim.
00 Yorumla
+1 yılayağı büyük olanın genelde boyu uzun olur derler de siz bunu değiştirmişsiniz galiba..
00 Yorumlaam la sik üzerine tez yazarım burdan ögrendiklerimle takılmayın bu kadar sevişin olsun bitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Bazıları da ayağı büyük olanın penisi büyük olur der :)
00 Yorumlahani erkekler boyuyla posuy göbeğiyle uğraşırladı lan bu sorular ne böyle :S
00 YorumlaHiç birinin doğruluğu yok ama ayağı büyük olan kadın yatakta daha iyidir sadec e
00 Yorumlaerkekleri bilmem ama..kadinlarda dogru valla..agzi kucuk olanin vajinasi cidden kucuk oluyor..agzi buyuk olaninda vajinasi buyuk oluyor.. :D
00 Yorumlapanpa sen .mı .ötü dağıtmışşsın mesajda bıze ne kaldı:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır bence doğru değil kızlar bişey soracağım benim penisim 15cm kısa mı sizce bi kızı tatmin edebilir mi ?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla 185 boy 46 numara ayak var. belki çok uzun değil 18 cm ama kalın kesinlikle.
00 YorumlaBunların hepsini boş ver bir seviş ve rahatla!
72 Yorumla
Soran+1 yıltamam :P
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizde hadi küçük penis fobisi var :D sizde bu vajina darlığı mı oluyor? :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Japonlar ne yapsın 8 cm vovv diyor yok başka
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılamacınız ne penisinde yakışıklı olanını mı aramaya başladınız?:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboy ve penis uzunlugu dogru orantılıdır
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTürk erkeklerininde boy ortalaması 170 olduguna göre sen hesapla :D
Yayla çorbası çekti canım.
12 Yorumla
Soran+1 yıllöp löp et olsun
kendi ulaştığım kanı şu daha ucuna varamadım :D
013 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Soran+1 yılbenm ulaşabldiğim bi kanı yok :D hurafelere göre fena diilsn :P :D
Soran+1 yılaynen öyle benim de uykum gldi :d
Soran+1 yıldaha fazla dayanamıam snrm :D ii gecelr =)
Soran+1 yılne için saolıım =)
Soran+1 yıl:D :D rica ederm
benim ayaklarım kısa ama penisim 27 cm
02 Yorumla- +1 yıl
çevirde kendine sok o zaman
Hepsi hurafe.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönemli olan kiminle yattığındır kardeşim.
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler