Tartışma platformu kuruyorum 😄
Erkeklerin penis boyu takıntısı aslında kadının rahim iç genişliğiyle boşa düşüyor. O yüzden bunlar kişiye özel şeylerdir. Sizce penis boyu mu rahim içi genişlik mi etkendir?
Tartışma platformu kuruyorum 😄
Erkeklerin penis boyu takıntısı aslında kadının rahim iç genişliğiyle boşa düşüyor. O yüzden bunlar kişiye özel şeylerdir. Sizce penis boyu mu rahim içi genişlik mi etkendir?
Rahim zaten ağzı daraltılmış bir kesecik. İlk 3 - 5 santimi önemli. Geri kalanı zaten vaginal sıvının toplandığı boşluk. Bunun içinde boyunun bir önemi yok , kalınlığının önemi var ve vagina girişini germesi gerekiyor zaten. Zaten boy uzun olursa uterusa değer ve kadına acı verir bu olay..
Güzel görüş 🙂
Teşekkür ederim. 👍🌷
Öncelikle bir hatayı düzeltmek gerektiğini düşünüyorum. İlişki esnasında penis rahime değil servikse girer. Rahim serviksin bitimindedir. Servisin derinliği ve genişliği hem erkek hem kadın için ilişkinin zevkini artırır veya azaltır. Aşırı geniş bir serviks hem kadın için hem erkek için seksi son derece zevksiz tatsız bir şekle getirebilirken aşırı dar bir serviks de her iki taraf için seksi acılı bir kaosa dönüştürebilir.
Aslında bu farkları biliyordum ama anlaşılır olması için bunu yazdım vajina demek yetersiz kalacaktı. Ama güzel bir düzeltme oldu teşekkürler
Bunu senin bilmediğini düşünerek yazmadım. Ergencikler çok fazla sitemizde. Onların kafasında yanlış kavramlar bilgi diye yerleşmesin diye yazdım. :)
Teşekkür ederim :)
Rica ederim güzel yapılan eleştiriyi her zaman severim 🎈
İkisi de önemlidir, çünkü asıl önemli olan cinsellik dışında da ilişkideki diğer konularda olması gerektiği gibi uyumdur.
Biri kısa diğeri uzunsa olmaz, biri geniş diğeri darsa da olmaz, hatta devam edelim birisi çok ıslanıyor diğerinde olmuyorsa da olmaz, biri istiyor diğeri istemiyorsa da olmaz vs.
Bakılırsa bu etiketteki soruların %50'den fazlasının temeli cinsel uyumsuzluktur. Buna cinsel bilgi uyumsuzlukları da dahil.
Bunlar kaliteli ilişkinin olmazsa olmazı uyum karşılıklı haz bunlar tamam ama demek istediğim penis boyunun hayatta aslında bir rolünün olmaması önemli olan o boyla doyacak kadın. Çünkü birine fazla gelen diğerine en uygun olabilir (fazla müstehcen gibi oldu)
Sorunun tam anlaşılması için şaaptım yoksa yani 🙈😂😂😂
Biri yazmıştı ki her ne şartta olursa olsun kadını mutlu etmenin çok farklı yolları vardır diye. Bu da kesinlikle doğru her şey boy mu işlev mi sorusu değil kendi tezimi nasıl canla başla savunuyorum 😂😂
Değil gibi. Hele ki herşeyin bu kadar ulaşılabilir olması bunu kolaylaştırır. Duygusallık değil konumuz değil mi cinsel birleşme.
Yatakta ki her şartta 😄 bunu normal sağlıklı ilişkilerdeki penis boyuyla ilgili konuşuyoruz ya
Haklısın da o bazda konuştuğumuz için diğerler "olağan üstü" hal olabilir gibiydi. Neyse ortak yol bulundu
Ricalar efenim 🎈
Hepimize ezberletilmiş bir klişe bu. Penis boyunun anormal bir küçüklükte olmadığı sürece önemi yoktur. Aslında asıl önemli olan kalınlığıdır, çünkü vajinanın %30-35'i duyarlı durumdadır ve bu da giriş ve dış kısmıdır. O yüzden daha uzun penis daha büyük zevk anlamına gelmez. Böyle düşünen varsa cinsellik yaşamadan önce, kendisi ve cinsellik hakkında daha fazla bilgi edinsin.
Cevap
38Cevap
Selam gadası 🙃
Benim görüşüm partnerlerin uyumu daha önemlidir
Bence ikisi de önemlidir.
Bu katagoride hep kaçak cevaplar 😂😂
Cinsellik fazla önemsemiyorum aşk kategorsiin de ayrıntılı yazarım ama :D :D
Anladım takılıyorum 😄
Biliyorum 😂
Bunları dert etmeden sevişebilen erkek önemlidir. Hem zevk verir hem verileni alır.
Kesinlikle anın tanıdı çıkartabilen
Efet bayan haklısınız
Rahim içi geniş olan kadınla birlikte olduğumda bendeki kalınlığın hiçbir önemi olmadığını farkettim. Aslında istediğim seviyeydi. Çünkü zevk alamadığını söylüyordu ilişkilerden, ama ben zevk verebilmiştim. O yüzden kadında geniş rahim olunca erkeğin pek yapacağı bişey kalmıyor :))
Şimdi boyu değil işlevi konusuna ben katılmıyorum. 8 cmlik bir penisin her yeri işlev olsa kaç yazar? Bu konuda partnelerin şansı biraz önemli. Daracık şeye 20 cm lik penis biraz fazla olur.
Ya kadının organı 8cme uygunsa 😂😂
Usta görüşüyse bir şey diyemiyorum 😂😂 o kadar da kılı kılına bir soru sormuşum ki mübarek en ufak bir cümle müstehcenliğe giriyo 😂😂
Önemli olan uyum ve zevkler. İki tarafta bunu kafaya takmazsa ve karşı tarafı mutlu etmek yerine kendini mutlu etmeye çalışırsa yatakta ikiside zirveye ulaşır.
Al birini vur ötekine. İkisi de aynı kapıya çıkıyor 😂
Cinsel yaşam fenomen etiketi mi almaya çalışıyorsun 🤔
Evet 😄
Yardımcı olabileceğim bir şey var mı 🤔 cinsel yaşamdan alacağın eig ler filan işe yarar mı 🤔 cinsel yaşam sorusu sorar sana eig veririm hep 😂😂
Teşekkür ederim 😂😂 onlar etkili mi bilmiyorum ama etkiliyse bile öyle kazanmak istemem doğrusu
Peki 😂 Sana başarılar. Aklıma cinsel yaşam sorusu gelirse sana söylerim sorarsın 😂 belki soracak soru bulamazsın filan. İnsanın düşününce aklına gelmez. 😂
😂😂😂 olur beklerim 😄 teşekkürler
Ikiside önemli alet küçükse ikide bir çıkı çıkıverirse tat vermez biraz büyük ve kalın olmalı, rahimde sıcak ve aleti sıkıca ritmik olarak sarip sarmalayıp keyfi yaşatmalidir
Onu bilmem de ilişki esnasında uyumda belli olur aslolan kadınını doyuma ulaştırmak için sınır koymadan hassasiyetlerine dikkat edip mutlu etmek
İlk 3-4 cm de etki ediyor zevk noktası onun sebebide milyonlarda sinir ucunun toplandığı bi kısım var vajina girişinde üst tarafta hemen 25 metre şeyde soksan aynı
İkisinin de önemi olduğunu düşünmüyorum ben, iki tarafın uyumu önemli, penetrasyon süresi önemli.
Penıs boyu onemlı buyuk penıs benı benden alıyor
Kaç farklı kişiyle beraber oldunuz
5 neden kı
Yok deneyimleyip bunu anlamış olmanız gerekirdi de
Anladım ıste
@sortaç evet
İşi bilen kişiler olursa ikisinin de önemi yok
Penisi kullanmak kadar orgazm etmek. Güzel bir masaj , ile penisi gerektiğinde kullanabilmek. Boy , kalınlık bir yere kadar.
Rahim: "Ben ne alaka ya? Penis bana mı giriyor sanki? Vajina düşünsün."
Biraz üreme anatomisi bilsen bu soruyu sormazsın.
Aydınlattın bizi teşekkürler
Rahim genisligi ortalama 10 cm boyut pekte muhim degil yani😎
Öyleyse neden bazı kadınlar acı çekerken bazıları çekmez
Böyle seyler düşünmeyin daha guzel konular varken ne bilim 😀
Örnek ver belki soru çıkar 😂😂
Aranızdaki, duygu sevgi saygı ön planda olur. Tek sorun buna kaldıysa çok sıkıcıı bir durum olur ( Örnek )
Hiç anlamadım 😂😂
Gönüller bir oldukça samanlık seyran olur... 😀
Rahim içi genişliğini kim nerden bilebilir veya ölçebilir ki?
Ölçebiliniyor kadın doğum doktorları yapıyor bunu. Ama mesele şu ki bu ölçüme gerek var mı 😄
Önemli olan bu tabi 😄
Bu oranı bilemiyorum ama hep erkekler penis boyum yeterli mi büyük mü dedikçe bana daral geliyor
Ama bu her kadında farklıdır 😂😂
İşte buna kesinlikle katılıyorum
@Degisik_-_ Erkekler işin kolayına kaçtığı için kadınlar tatmin olamıyor... Erkeklerde bitiyor yani sonuçta olay...
Çok güzel soru verdin bana 😂😂
Soru hazır 😄
Sordum görüşler geldi bile beyfendi
Teşekkürler
Aaaa yillardir savundugum tezi farkeden bi pembik🤗
Haberim olsa destek çıkardım 😂😂
Denk gelirsem uğraeım o zaman
bence performans ama tabi aşırı küçük olan penislede iş zor. penis boyunu erkekler kadar kadınlar daha çok takıyor bu sebeptende erkeklerde takıntı oluşuyopr :D
Kadınların takacaklarını sanmıyorum hangi kadın acı çekeceğini bile bile büyük desin ki
ohooo heryerde kızların penis boyu soruları geziyor :) hatta 181 boyunda adamın kaç cm dicek kadar takıntılı :D kızlar zaten çok taktığı için erkekler yalan söylüyor kızların duymak istediklerini :)
Bu konuyu bilemiyorum 🤗 demek bir çok tecrübesi olmuş ki ne istediğini biliyor aklıma gelen o
aslında öyle değil kadınlar baskılardan dolayı çok seks hayatları olmadığı için video çok izler e haliyle videodaki gibi seks hayatı hayal ederler söylentilere bakıp büyük penisin daha çok zevk verceğini düşünürler. bircok kere denk geldi bakire kız ben küçük penisle zevk alamam diye soru soruyor büyük yokmu diyor. yahu bakiresin daha neye göre zevk alıyorsun :D
Bunlar kesin gizli canlar 😂😂 bunları ciddiye almaya gerek yok
bilemem artık zaten cahilleri cididiye almamda :D süpermen izleyipde erkeklerin uçmasını beklerler artık :D
Penis boyu değilde penis kalınlığı önemli diyelim konu kapansın 😄
Rahim içi nedir yaa? Vajina ayrı rahim ayrı. seksin rahimle alakası bile yok.
Vajina boyu totalde ülkemiz kadınlarında 17 cmdir. gerisi boşluk. rahmin bu konu ile ilgisi yok
Okuduğum ve araştırdığım argümanlar erkekler dar olan vajinadan daha çok zevk alıyorlar. Zaten biraz bu konulara akamedik baktığınızda anal seksin neden doğduğu cevabı net veriyor.
İlişkide penis boyu önemsiz bence çünkü içeriye alacağın en fazla 7 cm
kadının rahatça içine alabileceği ve ilişki sırasında canı yanmadan zevk alabildiği derim bu artık penis boyumu olur rahim genişliğimi bilemem
Penis ne kadar büyük olursa o kadar iyi olmalı en azından kız istediği kadarını içine alır kuklanır
Ikiside bir faktordur penis standart disi olmayacak vajinada cok genis olmayacak
Rahim. ici onemli uzun olmayan rahim icine buuuk penis aci verdirir
Ben içime girdiğimde içi genelde doluyor bilemem hangisi önemli 😅
Tecrübe önemlidir penis boyunun önemi yok kalınlığı önemli olabilir ama en önemlisi tecrübedir.
Penis boyu diyen acemidir net 😄
Dedi yüce bilge 😂😂
Bilgi paylaştıkça çoğalır 😄
Aydınlandık sayende 😂😂
Daha da aydınlatabilirim biliyorsun 😂
Şimdi yanlışta anlaşılmasın 😄 bilmiyorum nerden bileyim deli 😂😂
Yanlış anlaşılacak bişey yok. Bilgili olduğumu bilmiyor musun az çok 😂
Yoo ,😂😂 nerden bilecem 😂😂
Eyvallah 😄
İşlev tutku haz unutturuyor
Rahim iç darlığı ve penis kalınlığı :)
ikisiyle de alakalı bence bu durum