Bekaretini kaybetmiş bir kızla evlenir miydiniz? Evet ya da hayır, Neden?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yanlış anlaşılmasın ve büyük de konuşmuyorum, Rabbim öyle bir duruma getirmesin ama evlenmem. Sebebine gelince, ben bu yaşıma kadar, her şeyi adabınca yaşadım ve bilerek yaşadım. Tabi ki hatalarım oldu ama bekaret ile ilgili değil, ben erkek olarak bunları bir radde de tuta biliyorsam, karşımda olanında böyle olması beklerim. Ben herşeyin ona özel olmasını istiyorsam, onunda sadece bana özel olmasını isterim. Bazı kişilerin ağzında direk şu söz var ; Türk erkeği hepsini yapar, iş ciddiye gelince bekareti dert eder ". İyi de güzel kardeşim ben adam gibi zamanını beklemişim ve öyle birini de karşımda görmek istiyorum bunun ne alakası var Türk olmak ile? Filmler de ve Diziler de gördüğü gibi sanıyorlar hayatı sanırım, burası Türkiye ya da Almanya olunca ne fark ediyor? Orada her şey serbest diye mi Avrupa hayranlığı var? Bu konuda Türk erkeği diye başlayarak yorum yapanlara söylüyorum. Sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğüm insan, benden önce birileri ile bunları yapacak kadar bir şey yaptıysa, ya yeterince sevmiştir ya da zevkine düşkün ve özgür hissediyordur. Benim kadınım bana özel olsun, ben kendimi ona saklıyorsam , onun da bana saklamasını istemek en doğal hakkım.
@mavişdr günaydın 😊 genelde geceleri pek uyumam, geceyi ve kışı çok severim, buralarda da yağış var biraz , o yüzden uyumayıp ılık ve yağmurlu havayı dinledim 😊 birde severek yaptığım iş var, idealim askerden sonra daha iyisi bir mevkiye gelmek, iş gereğide geceleri ayakta duruyorum 😊 senin erkenci olmanın sebebi nedir, saat baya erken 😊
@mavişdr umarım gelebilirim, aslında zor değil biraz azim gerekiyor 😊 iyi bir restorant da şef garson olmak istiyorum çok şey değil, insanlar ile içli dışlı olmak huzur veriyor 😊 Allah kolaylık versin vallahi sabahları kalkmanın zorluğunu , üniversiteye ilk başladığımda atlatmıştım , 4 sene bitince tatlı bir mutluluk olduğunu anladım 😊 okumak gibisi yok derlerdi inanmazdım, okul bitti şimdi yüksek lisans peşinde koşmayı düşünüyorum 😊 bu saatte ne geç kalması merak ettim açıkcası erken değil mi 😊
@mavişdr maşallah Mevlam yolunu açık etsin, tıp zor hani kazanması kadar okuması da zor Allah kolaylık versin, bir kaç tanıdık var oradan biliyorum 😊 neyse sen dişçi olursun, sırtım ağrıyor ne yapmak gerek diye sorarlar sana 😊 pratiksin yani , o zaman geç kalmazsın diye düşünüyorum 😊 hem bend doktor kadar oldum, doktorlar da sezon atlamadım her sene show dayız 😊😊
@mavişdr daha ne olsun hem çocuklar var hemde güler bir yüzle gidiyorsun işe, melekler onlar melek 😊 siz daha çok içinde bulunuyorsunuz ama böyle bebeklerin kendine has bir kokuları var, o koku böyle tarifsiz bir şey, al içine koy acaip bir hal o 😊 tabi siz şimdi içlerinde mis gibi ohh maşallah 😊
Evlenirim aslında yaklaşık bir kaç yıl önce evlenmem diyordum nedenini bilmiyorum belki toplumumuzda bakire olmamanın suç oldugunun yanı sıra bakire olmayan biriyle evlendigin zaman küçük düşürüldügün içindir ama bir kızı sevmenin nasıl bir şey oldugunu öğrendim ama gerçekten sevmenin o zamandan sonra anladım şimdi ben bu kızı nasıl bakire olmadıgı için terk edebilirimki ben onun gülüşüne aşık oldum
herkeste maşallah evlenmeye meraklı gavatlar çoğaldı demekkı. birde şöyle demiyorlar mı bakire olup arkası otoban olduktan sonra zarın önemi yokmuş , ruhu bakire olsunmus. arkadaş bırakın zırvalamayı bakirelik zar değildir. bakirelik ilk cınsel bırlıktelıgı daha yasanmamıs bır kızdır. yani özelliğini, ilkini korumus kızdır. herkesın zarı yırtılmaz esnek olabılır onemlı olan zar değil dediğim gibi ilk ve tek olmaktır. ruhu bakıre olsun diyenlerede soruyorum. peki bakire olmayan kızlar emınım sen benım için 2. sin dicektir zaten hiç 3. ya da 4. olmazsınız peki o kızlar hıc mı anal yapmaz hıc mı oral yapmaz? onların sadece önden verdiğini kim çıkarmıs? böyle bir yasa var mı? . önden veren arkadan da nıye vermesın nıye ağzına almasın biri bana bunu açıklasın lütfen?
"Bekaretini kaybetmiş kızla evlenmem!" derler.
Ama kendilerinin bakirlik adına hiç bir şeyleri kalmamıştır.
Namus iki cinsiyet için de geçerlidir.
Cinsiyet ayrımcılığı yapmaksızın.
Bir insanı bacak arası için mi seversiniz?
Arada istisnalar var onlara söz meclisten dışarı.
Cevap
47Cevap
Delice aşık olmuşsam,
Delice aşık olmuşsa,
Birbirimizden başkasına asla diyebileceksek,
Ölüm haricinde ayrılık yoksa,
Kız kerhanede olsa ne yazar!!!
şimdi iki gündür bu sorular ve bir sürü aptal ordusu ile karşılaşıyorum üzücü
büyük konuşmak istemem ama evlenmekte istemem evlenmem kelimesinin şu an için ağır bastığını düşünüyorum
yav bahçedeki köpeğim bile eşini bekliyor :D
zatten yorumlarada bakıldığı zman yaşlar o yaşa kadar yaşamış şimdi iki üç erkekle yatmış ne farkeder kız onun için
pembeleri anlamak zaten kolay vermiş bahanesi basit yani o verdiya onu istemezsen sen kötüsün bir şey bilmiyorsun sen cahilsin ama o orsssPU değil bir kereden nolur ki yani demi :D
son olarak hiç bir zaman bacak arasında aramadım o sadece şartlardan biri namus ahlakta başlar bacak arasında biter :)
herkes kendinin ne olduğunu biliyor herkes kendi gibi birini bulur inş :) gönlünüze göre olsun :)
bizim Türk erkeklerinin yatmadığı kız kalmaz sonra iş evliliğe geldimi ben bakire kız istiyorum derler
Bu hatayı yapmış ama ruhu o***pu olmayan bir kızla evlenirim.
benim için oda farketmiyor diyemiyeceğim
öncekilerle ne yaptıysa benden de onu bekleyecek
ya da sürekli arzulayacak oysa ben bakirim
kadınları daha yeni çözme aşamasında prolarla işim yok
ayrıca kültürümüz gereği ayıplanmaları, dışlanmaları gerek
zorla tecavüz, evlilik boşanmışlık işe bu durumun dışında
Evet. Kadınları, görevi sadece vajinayı korumak olan ama bunun namus olarak adlandırıldığı bir zardan ibaret görmüyorum. Onların da sevebileceğini, dürtüleri ve ihtiyaçları olduğunu anlayabiliyorum. Kısacası yobaz değilim.
Geçmişini dürüstçe anlattıktan sonra genel bir araştırma ve bilgi toplarım.
Ailesi çevresi iyiyse ben de dürüstlüğüne inandıysam neden olmasın? Biz yaparken onların canı yok mu?
Hayır, evlenmem ben bakire bir kızla evlenmek istiyorum çünkü bende bakirim ben oyle kalıyorum yapsam dahi belli olmayacağını bile bile , ben bile bekliyorsam kusura bakmasında oda bekleyecek.
Erkek olsaydım, bir kere yapmış ya da tecavüz edilmiş yani istemeden yapmış olan ve çok pişman olduğuna inandığım kızla eğer onu çok seviyorsam evlenirdim
Yapılan bir hata ya da cahillik. Bir insanın geçmişi geleceğinin teminatıdır ama geleceği olması için geçmişi iyisiyle kötüsüyle yaşaması gerekmektedir.
İnsan değişir mi? Fiziksel özellikleri değişir ama karakteri baki kalır.
Karakterinden, sevgisinden emin olduktan sonra geleceğim olmasında hiç bir sakınca görmem.
Ben evlenir im sevdiysem :) sorun değil öyle şeye takıntım yok...
Evet..
Çünkü hepimiz insanız, ve içgüdülerimize hakim olamadığımız anlar olabiliyor.. O da kendine hakim olamayıp yapmıştır.. Doğal bir şey bu..
Evlenirm gcmiste yptigi yanlislari yuzune asla vurmam bnmle tertemiz bir sayfa acacak nihayetinde
Ben bakirim , o yüzden evleneceğim kızın bakire olmasını isterim haliyle. Ama bakirliğini kaybetmiş bir erkeğin , bakire bir kız istemeye hakkı yoktur.
evlenmem diyenlere diktirilmiş kızlar gelecek ve ruhları duymayacak zavallıların
Arkadan çatır çatır vermiş kızlar bakireyim diye evleniyor bile anlı şanlı düğün törenleriyle.. bir hikaye var da neyse...
Gönül işlerine ben bile müdahale edemem, insan olsun öncelikle karakterli olsun gerisi teferruattır.
Dinli ahlaklı biriyle evlenmek isterim. Hemde bakirim mecbur bakire olcak !!!
bekarete kaybedecek bir şey gözüyle bakan kızla evlenmem, benden önce cinsel ilişki yaşamış biriyle seve seve evlenirim
evlenmeyi düşünmüyorum eğer düşünseydim eblenirdim çünkü bekaret önemli değil zaten bende bakir deilim
hala kararsızım ama bana sorarsan 1 kere sevgilisiyle yapmış pişman kızmı istersin yoksa bakire ama sürtünme felan yaşamış kızmı hangisi tabiki 1kere pişman kız
burada hayir evet diyenleri merak ediyorum karsisina ciksa oyle biri evlenecegi kisi olsa yari yolda birakir
Evet dedim ama 50-100 kişiyle yatan bir kız ile değil tabi
Umarım ALLAH nasip etmez böyle bir insanı nefsine hakim olamayan kadından eş olmaz.
evlenirdim ama bunu önemseyen biriyle zor evlenirim. zira yalan söylemeye meyillidir.
Ben nasıl bakirsem o'da bakire olmalı hakkım bunu istemek..
Evet evlenirim.
Bakir biri olarak bekaret takıntım yok artık.
Yeter ki birbirimizi sevelim.
senin gibi erkek kalmış mı
Sayı olarak azız evet.
Ne yapalım hayatın anlamı bir zardan ibaret değil ki ben anlaşıyorsam zarın var mı yok mu demem.
kerizmiyim o kızla evleneyim
istemem öyle kız
Önceligim öyle bir kız olmaz... Denk gelmesini de istemem...
eğer kafayapım uyuyor ve tipimse evet
Valla oburleri ister evlensin ister evlenmesin ama ben evlenmezdim
Seviyorsam evlenirdim.
Evlenirdim. Ama onunla mutlu olacağıma inanırsam.
seviyorsam evlenirim tabiki
Evlenirim sadece bana sadık olacağını anlarsam.
kime çaktırdıysa onun yanına gitsin
hiç sorma birader doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar
Hayır, kızlar ilgimi çekmiyor
naus iki bacak arasında değil namus beyindedir
Ben hiç yaşamadım, hiç yaşamamış isterim.
Zevk uğruna bu işi yapan insanlar ile işim olmaz !
nerde kaybetmiş?
düşürmüş mü çaldırmış mı
Cesaretli olsun iyi anlasalim yeter evlenirim
seviyorsam evet
Ben sütten çıkmış ak kaşık deılım
Kim bilir kimlerle yattı erkek olsam evlenmem
Çok seviyorsam evet
Dul erkeksem önemsemezdim heralde
Tabiki hayır. Vurur, kaçarım. ;)
Evet
evlenmem
Evet sorun olmaz