Biz farkli ulkelerde yasiyoruz 6 aydir sevgiliyiz ilk 5 ayimiz hep yanyanaydi onun yasadigi sehirdeydim staj yapmistim simdi okulum icin ulkeme geri dondum. O 5 ay boyunca inanin tek bir kere bile opusmenin disina cikmadik cok saygili biri ve en buyuk korkusu beni kaybetmekti. Bu kadar kisa surede birbirimizin hayati olduk o resmen benim ruh esim ve evlilik yolundayiz simdi yine 2 ay sonra staja gidecegim yine hep yanyana olacagiz.
Neyse 1 hafta once telefonda konusurken konular birden cinsellige kaydi ne olduysa sabah 4e kadar konustuk ettik ve ben ona soreum senin ki kalkmistir simdi falan o da dedi kalkmak ne kelime yaniyorum yaniyorum :D
Sonra ne olduysa sanal seks yaptik gibi ve bosaldi.. bosalmasi 45dk surdu ama bu iyi birsey mi?
Cinsellik konusunda cok tecrubesizim hemen yargilamayin.
Neyse 1 hafta once telefonda konusurken konular birden cinsellige kaydi ne olduysa sabah 4e kadar konustuk ettik ve ben ona soreum senin ki kalkmistir simdi falan o da dedi kalkmak ne kelime yaniyorum yaniyorum :D
Sonra ne olduysa sanal seks yaptik gibi ve bosaldi.. bosalmasi 45dk surdu ama bu iyi birsey mi?
Cinsellik konusunda cok tecrubesizim hemen yargilamayin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer