Cinsel Yaşam İlk sanal seks mi yaşadınız yoksa gerçeğini mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 İlk sanal seksi mi yaşadınız yoksa gerçeğini mi? İlk sanal seks mi yaşadınız yoksa gerçeğini mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben ilk defa 16 yaşımda kendimden 8 yaş büyük bir kadinla gerçek Seksi yaşadim ve bu bana çok şey kattı 1 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sanalı olmadan nasıl reele hazırlayabilirsin ki kendini? 1 0 Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Sanal seks. Zaten ondan sonra iyice arttı sekse olan merakım ve düşkünlüğüm jdkajs 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Gerçeğini yaşadım sanalı genelde boşlukta hissettigim zamanlarda yaşamışımdır 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. çocuk yaşta büyük kızlar ile gerçeğini yaşamak zorunda kaldım yani bir suistimaldi 1 0 Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Gerçeği. Sanal bana bomboş geliyor yapamam gerçeği varken 1 0 Yorumla
MR_TERAPİST Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl ilk sanaldı 16 yaşında 17 yaşındada komşuml ayattım 1 1 Yorumla MR_TERAPİST +1 yıl senin kaç Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Hmm galiba ilk seks yaptığım dönemde internet bu kadar yaygın değildi 😅😅 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ilk sanal ile başladım zamanında sonra reele geçtim :D 1 0 Yorumla
Çakırrrrr Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Sanal seks ama sanal seks gerçeğinden biraz daha zevkli bana göre 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İlk sanaldaydıHatta bazı bazı sanal halen daha güzel geliyor nedendir bilmem :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadın bedenini ilk reelde gördüm. İlk seks sohbetini sanalda yaptım. 1 0 Yorumla
ertkn1989 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Sanal da yapamiyoz bu devirde millete guvenemiyoz ozellikle tanimadigin biriyle hemen video cekio para istiyolar 1 0 Yorumla
Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl İlk gerçeğini yaşadım 4 3 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Ne zaman Yorumla Nut_Butter +1 yıl @Tolga2021 evlendiğimde Yorumla Tolga2021 +1 yıl En iyisini yapmışsın Yorumla
Astraliss Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Gerçeğini yaşadım ama sanal seks de vazgeçilmez bir duygu peki yA sen? 1 0 Yorumla
Maviaris Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Gerçeği ve sonra sanalSanal da cok zevkliydi aşırı hemdeBağımlılık yaptı 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sanal olmuştu ve bu ne ya demiştm 1 0 Yorumla
Kaenkaen10 Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl gerçeğini... eskiden sanal seks bu kadar çok yoktu 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Sanal hic gercek yasamadim 1 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Şu sanalada seks diyosunuzya allahım kardeşim 1 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hatırlayamadım her ikisi de olabilir 1 1 Yorumla MrtBrs88 +1 yıl Ama çok güzel bir deneyimdi Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bizim zamanimizda sexting flan yoktu. 😂 1 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. gerçeğini. 1 0 Yorumla
Papatyahayalleri Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl İlk i sanaldı :) 1 1 Yorumla Papatyahayalleri +1 yıl Kimsin acaba gizli gizli :) Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sanal 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gercegini 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vurumu atayim sana yorumla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vucut Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Ben ilk defa 16 yaşımda kendimden 8 yaş büyük bir kadinla gerçek Seksi yaşadim ve bu bana çok şey kattı
sanalı olmadan nasıl reele hazırlayabilirsin ki kendini?
Sanal seks. Zaten ondan sonra iyice arttı sekse olan merakım ve düşkünlüğüm jdkajs
Gerçeğini yaşadım sanalı genelde boşlukta hissettigim zamanlarda yaşamışımdır
çocuk yaşta büyük kızlar ile gerçeğini yaşamak zorunda kaldım yani bir suistimaldi
Gerçeği. Sanal bana bomboş geliyor yapamam gerçeği varken
ilk sanaldı 16 yaşında 17 yaşındada komşuml ayattım
senin kaç
Hmm galiba ilk seks yaptığım dönemde internet bu kadar yaygın değildi 😅😅
ilk sanal ile başladım zamanında sonra reele geçtim :D
Sanal seks ama sanal seks gerçeğinden biraz daha zevkli bana göre
İlk sanaldaydı
Hatta bazı bazı sanal halen daha güzel geliyor nedendir bilmem :)
Kadın bedenini ilk reelde gördüm. İlk seks sohbetini sanalda yaptım.
Sanal da yapamiyoz bu devirde millete guvenemiyoz ozellikle tanimadigin biriyle hemen video cekio para istiyolar
İlk gerçeğini yaşadım
Ne zaman
@Tolga2021 evlendiğimde
En iyisini yapmışsın
Gerçeğini yaşadım ama sanal seks de vazgeçilmez bir duygu peki yA sen?
Gerçeği ve sonra sanal
Sanal da cok zevkliydi aşırı hemde
Bağımlılık yaptı
sanal olmuştu ve bu ne ya demiştm
Bizim zamanımızda sanal yoktu :))
gerçeğini... eskiden sanal seks bu kadar çok yoktu
Sanal hic gercek yasamadim
Şu sanalada seks diyosunuzya allahım kardeşim
Hatırlayamadım her ikisi de olabilir
Ama çok güzel bir deneyimdi
İlk sanal oldu sonra gerçeği yaşadım.
lisede gerçeğini benden yaşça büyük biriyle