Bildiğimiz üzere pandemi sürecinde sevdiklerimizle birlikte olmakta sorunlar yaşadık. Yasaklar uygulamalar korku derken biz bile erkek arkadaşımla 6 -7 ay kadar hiç görüşemedik.
Hal böyle olunca birçok insan da sanal sexe yöneldi. Ayrıca bunu sürekli yapanlar da var.
Sen sanal seks (sexting) yapıyor musun ve bu konuda iyi misin?
Hiç sanal seks yaptın mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
evet yaptım yapmaya devam ediyorum, artık bağımlılık alışkanlık haline döndü. iyi miyim konusuna gelince :) karşımdakinin zevklerini önemsiyorum, onu mutlu, memnun etmek için elimden geleni yapıyorum. Genelde beklenmedik bi şekilde çok fazla dayanamayıp erken orgazm yaşamalarına neden oluyorum :)
Sanal seksi oldu olası sevmedim sevmiyorumda, bir kere yapmıştim ama hoşuma gitmedi, açarim p*rno Film kendi kendime yaparim daha iyi, Yani anlaşip görüşüp gercek seks yapmak varken ne gerek var sanal sekse, evet sekste iyi oldugumu düşünüyorum
Sanal seks, doğru kişiyle yapıldığında reele yakın haz verir, ben yapmayı çok seviyorum, iyi olup olmadığım konusunda yaptığım kişilere sormak gerekir ama, ben iyi olduğumu biliyorum ☺️
Oldukça iyi olduğum söyleniyor. genelde kurduğum fantezileri çok akıcı ve sürükleyici buluyorlar. Yazışmayı seviyorum, karşımdaki insanın zevk alması beni çok etikliyor
Bir ara boşluğa düştüm ve 1 sene boyunca sanal seks yaptım. Zaten evli oldupumdam sanal yaptım. Neyse yakın şehirdeki 2 3 bayan gelmem için yalvarmıştı. Ne olur gel die. O derece iddaalıyım. Ama o eski tılsımım var mı bilmiyorum