Açık açık söylemese de yine de sordum sevgiliniz daha önce sanal seks yapmış olsa normal karşılayıp unutur musunuz yoksa detaya inip sorar mısınız?
Cevabın nedir?
+1 yıldetaya inmen geçmişi değiştirmez. Kızlarda bu hastalık var ama. Nedense geçmişte erkeğin yaptığını sanki sizinle birlikteyken yapmış hissine kapılıyorsunuz. Ve detay detay detay.. Detaylara boğsa erkek sizi yine soracak soru bulursunuz.
23 Yorumla
Soran+1 yılgeçmişe çok takılmamak gerekiyor bir kişi sizi seçmişse geçmişi unutmuştur
- +1 yıl
ee tamam işte daha ne soruyorsun o zaman :D
Soran+1 yılbu benim görüşüm
En İyi Cevaplar
+1 yılNormal karsılarım unuturum ama sounu da sorarım. Kımınle yaptın... Cunku bunun bır gun bunun biryerlerde karsıma cıkacagını da bır yere koyarım. Malum ortalık softcamden gecılmıyor...
13 Yorumla
Soran+1 yılyüzünü göstermeden yaptıysa sıkıntı yok
- +1 yıl
kesinlikle yok. onun ıcın dıyorum nen... benım buna karsı cıkmam ıcın sutten cıkmıs kasık olmam lazım. kendı yaptıgım bırseyı ona nasıl sen bunu nasıl yaparsın duyebılırıum kı?
Soran+1 yılkesinlikle öyle
Cinsellik konusunda 484 cevap paylaştı. Önemli olan benimleyken bir şey yapmamasıdır, yola çıkarken geçmişlerimizi kabul olduğu gibi edeceğimizi ve sorgulamayacağımızı konuşmuşuzdur çünkü.
22 Yorumla
Soran+1 yılcok dogru
Gizli Üye(30-35)+1 yılDonunu indirir kacarim
51 Yorumla
Soran+1 yılahahahhahah :D
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
45Cevap
Cinsellik konusunda 443 cevap paylaştı. Bu yasta ve bu kafayla soruyorsan, umurumda olmaz. Hatta bana sorarsan kadin evlenmeden kadinligini taniyip oyle evlenmeli.
127 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle dogrusun
Soran+1 yılgelecekte merakına yenilip aldatacağına önceden yapsın sonra adamın hayatını karartmasın
Soran+1 yılArtık o tarz insanlar azaldı ama yine yok değil :) benim demek istediğim de şuydu, hoş olmayan bir durum ama malesef kadınlarda aldatma oranlarında çok fazla bir artış var ve aldatan kadınların büyük bir çoğunluğu evliliğinden önce hiçbir erkekle birşey yaşamamış olanlardan oluşuyor. Sebep merak duygusu. En ufak bir sıkıntıda veya monotonlukta diğer erkeklerle birlikte olmak nasıl diye düşünülür böyle lanet olası bir merak duygusu var kadınlarda. Böyle olunca en azından önceden ne istiyorsa yapsın ama evlilikten sonra artık o merakı bitmiş olsun kocasından başkasıyla ilgilenmesin diye düşünüyorum ki o durumda durulur zaten.
Soran+1 yılmerakını gidermiş bir kadın daha sonraki ciddi ilişkisinde aldatmaz çünkü istediğini almıştır. dediğin gibi hayalini kurar ama ben yapacağımı yaptım neyin ne olduğunu biliyorum değişik birşey olmayacak der sadece kocasıyla ilgilenir
- +1 yıl
Sizinkide bir ihtimal elbette. Ama onlari yasayip tek bir erkege bagimli kalmakta cok zor emin ol. Bana kalirsa kisir bir donguden bahsediyoruz. En iyisi herkes nasil bir hayat istiyorsa o oafada birisiyle evlenmeli. Kiskancliklar dayaklar baskilar bir tarafta, diger tarafta swing ve cuckold tarzi iliskiler. Karar insanlara ve kafa yapilarinin uymasina kalmis
Soran+1 yılaksine sadece bir erkekle birşeyler yaşamış bir kadından daha kolay bağlı kalması göreceğini görmüştür :) karşılıklı saygı olması gerekir swing ve cuckold tarzi iliskiler dediğin bana saygısızca geliyor.
- +1 yıl
Saygisizca diyorsunuz ama bir dusunun. Toplumda kadin veya erkek karsi tarafi aldattiginda biraz kinanir ve ustu kapatilir. Diger bahsettigim iliski turlerinde 2 tarafta kabullenmis olmasina ragmen mide bulandirici muamelesiyle her turlu hakarete maruz kaliyor. Bir dusun bakalim esas igrenclik hangisi
Soran+1 yılEvli değilim. Ben aldatma işinin üstünü kapamam aldatma her türlü iğrençtir ihanet edeceksen evlenmeyeceksin. Madem tek kişiyle yapamayacaksın kendini bil ve ciddi ilişkiye girip kadının/adamın hayatını mahvetme. Aynı şey senin başına da gelebilir bunu düşüneceksin ben bu konuda çok hassasım. Ama senin dediğin bile bile yapılması ve eşlerin bunu kabullenmesi çok iğrenç geliyor kocam bana bu teklifi etse boşarım.
- +1 yıl
iste bu sebepten bir cok konuda pesin hukumlu ve net konusuyorsun. Halbuki evliligin neler getirip neler goturdugunden bihabersin. Bunu kendine hakaret algilama ama bir cok insana soyledim burada sizede soyluyorum. Keske evlendiginden yillar sonra seninle karsilasabilsek ve tum durustluginle bana aklindan gecenleri soyleyebilsen. Bu elbette bir hayal ama sadece bu konusmayi aklina getirsen ne demek istedigimi anlarsin
Soran+1 yılPeşin hükümlü niye konuşmayayım? Ben ailemden böyle gördüm onların da birbirine ne bir yanlışı oldu bu konuda ne de benim olacak. Evlendikten yıllar sonra belki sıkılırım belki o da benden sıkılır ama buna neden olacak şeyler var ilgisizlik tek düze giden bir ilişki (her konuda) herşeyin rutin gitmesi bunlar sıkar insanı arada değişiklik şart ama kişi olarak değil aktivite olarak herşeyi eşinle yapacaksın sıkıldım deyip başkalarının kucağına atlamak ne demek ya? Boşan o zaman başkasıyla ol.
Soran+1 yılmadem aileler bunu başarabilmiş çocukları neden başaramasın?
Soran+1 yılsanal seksin olması insanların kesin aldattığı anlamına gelmiyor karakterli insan her zaman karakterlidir aldatan geçmişte de aldatmıyor muydu?
Soran+1 yıltamam getirebiliyorsun ama bu teknoloji var diye bunu aldatmaya kullanmak mı gerek? sence herkes kullanacak mı bunu? kimse empati yapmayacak mı? ben bir kadın olarak bir erkeği hemen ikna edebilirim bu iş için ama bunu bildiğim halde bir ilişkim varsa bunu yapmam. sen benim için hayır fırsatın varken kesin aldatacaksın diyebilir misin?
Soran+1 yılniyetlenen için diyorsun.
Soran+1 yılilk basta cogunlu gibi konustun sanki o yüzden dedim bende genele vurdum
Soran+1 yılyok henüz :D
+1 yılSevgilim olursa geçmişine gitmem. Geçmiş geçmiştir. Gelecek ise henüz gelmemiştir. Benimle olduğu vakitler benimledir gerisi beni ilgilendirmez
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın senle başladığı andan itibaren önemli
Detaya inip iyice sorarim... neler yazistigini iyice detaylica anlattirir sonra ayni seyleri ona uygulayarak sevişirim onunla... birak sanali gerçek sekste yapmis olsa ne onemi var... hatta tecrube daha iyidir😉😉
12 Yorumla
Soran+1 yılvay :)
+1 yılbu tarz geçmiş olaylar sorgulanmaz bu iki tarafa da zarar verir.
13 Yorumla
Soran+1 yılcok dogru
Soran+1 yıl@BBUĞRA neden?
artık gerceğini yapmayını bulmak bile zorken sanala razıyız...
14 Yorumla
Soran+1 yılgercekte yapanlar zaten tam olarak yapmıyor bir yere kadar :)
Soran+1 yılo yüzden kafaya takmamak gerek
+1 yılbiz sevgili olmadan önce olmuşsa sorun yok olabilir. ama sevgili olduğumuzda böyle bir şey olmuşsa bu aldatmaya girer kabul edilemez.
23 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Benden önce seks konuda ne yaptığı önemli değil, benden sonra yaparmı o mesele
Soran+1 yılen önemlisi bu
Benden öncesi beni ilgilendirmez. Benim ondan önce bir hayatım vardı ve bir şeyler yaşadım. Onun da olması gayet normal.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskançlıktan geberecek gibi olurum ama belli etmem, çünkü benden sonrasına bakarım
27 Yorumla
Soran+1 yılöyle olsa daha iyi sorun çıkmaması adına :)
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan beni tanıdıktan sonra neler yaptığı
Soran+1 yıltabi :)
Cevap sahibi+1 yılYalnız bişi dicem ben orda ki "sanal" kısmını okumamışım ya sadece swx yapmış kısmına göre cevap verdim
Cevap sahibi+1 yılAma gene de hatasız kul olmaz gene de benden sonrasına bakarım :)
Soran+1 yılseks yapmışsa ben de sorun çıkartıdım :D
+1 yılgeçmişin önemi yoktur benim olduktan sonra tek bişi sorarım foto attınmı diye
14 Yorumla
Soran+1 yılattıysa ne olacak
- +1 yıl
bişi olmicak sadece sorardım
Soran+1 yılboşuna kafanı bulandırma o zaman sorup :)
- +1 yıl
tamm :)
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Normal karsilayip unuturum. Bende yaptim ergenken :D
11 Yorumla
Soran+1 yılherkes yapıyor :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de yaptım aama o yaptıysa çok sinirlenirim nefret ederim
23 Yorumla
Soran+1 yılbazen oluyor öyle kendin yapsan da karsıdakinden beklemiyorsun
Cevap sahibi+1 yılÖyle zaten erkekler söylemez hiçbir şekilde ilişkisi olduğunu bile söylemiyor bazı şeref yoksunları
Soran+1 yılsen de söylemeyeceksin öyleyse hersey karsılıklı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun olmas hepimiz ara sıra hatalar yapıyoruz ama benimle olduktan sonra yaparsa silerim onu geri dönüşü de olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılen önemlisi o zaten seninle olduktan sonrası
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
+1 yılgeçmişi umrumda değil sormam sormasınıda istemem sorundan başka birşey getirmez geçmişi bilmek
18 Yorumla
Soran+1 yılcok dogru kafaya takılır sevgi azalır
- +1 yıl
aynen öyle o yüzden asla sormam anlatırsada anlattırmam bana sorarsa anlatırım ama bir gün onu önüme servis ederse ilk ve son olur. kimse gelecekteki eşini bilerek geçm, şinde başkalarıyla olmuyor kıskançlığın b.. unu çıkarmamak lazım olgun olmalı insan
Soran+1 yılsana uyarım bir kadın anlat diyorsa bile üstü kapalı anlat ve isteksiz bir şekilde yaptığını anlat detaya çok inme kadınlar çabuk soğur
- +1 yıl
bu konuda tecrübeliyim zaten onu iyi analiz ederim ön yargılı ve aşırı kıskanç ise o iş olmaz zaten yoo sorma derim ama ısrar ederse ben açıkça anlatırım çünkü rengini daha çabuk belli ediyor en azından yıllar sonra en ufak bir pürüzde bunları önüme servis etmez işi baştan çözmekte fayda var olgun insan isyiorum 25 görnümlü 15 yaş zihniyetiyle işim yok ben zaten yoğun ve sitresli bir işe sahibim partnerimle mutlu olmak isterim bunları sorun edecekse ben yanlızlığa razıyım en azından kafam rahat
Soran+1 yılen kıskanc olmayan kadın bile aslında deli gibi kıskanctır bunu isteme bence yapı gereği böyle kıskanc olarak görmediğin kadınlar genelde onu içinden deli gibi düşünüyordur inan bana :D o yüzden tam olarak anlatma yarısını anlat en azından dürüstçe ve yaptığından zevk almadığını ve çok isteksiz yaptığını söyle.
- +1 yıl
zaten anlatmaktan inanılmaz rahatsız olurum neticede çok sinir bozucu bir durum ya geçmişimin ne önemi varki sorundan başka birşey getirmez ne ben sorayım nede o sorsun mutlu olalım birbirimizi yaşayalım yeter ama bu kafada birini bulamadım malesef birazda seçiciyim yanlızlık da çok sıkıcı ama psikolojimi bozacak birninde olmasını istemiyorum önümüze bakmalıyız :) ön yargısız ve anlayışlı biri olması başlangıçta çok iyi olur çok ısrar ederse anlat diye zaten renk vermiş olur o ilişki illaki bir yerde patlak verir
Soran+1 yılhaklısın ne anlat ne de anlattır :) ben duymadığım sürece aklıma takmam ama bilirsem ne kadar kıskanc degilim desemde aklıma takılıyor acıkca demesem de kendimi yerim düsünmekten ve bu iliskime yansır o yüzden bilmemeyi tercih ediyorum :D
- +1 yıl
en güzelini yapıyorsun
+1 yılartık az kullanılmışını bulduysan tutup kolundan basacaksın nikahı
15 Yorumla
Soran+1 yılzor değil mi :)
- +1 yıl
ne yapalım hanım kızlarımız pek bir yaramaz :D
Soran+1 yılyapacak birşey yok senden sonrası önemli :D
- +1 yıl
bu yüzden geçmişi sorgulamıyoruz
Soran+1 yılen iyisi o
Soruya soruyla cevap vermiş olacağım da gerçekten bunu merak ediyorum:
Bu Sanal Seks nedir?
Biri cevap verebilirmi :)?03 Yorumla
Soran+1 yılgörüntülü ya da sesli cinsel konuşmalar karşılıklı tatmin oluyorsun ama sanal ortamda
Cinsellik konusunda 966 cevap paylaştı. Kıskanırım ama bir şey deme hakkım olmaz çünkü bende yaptım.
15 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Sen ve sanal seks sasirdim...
eğer bir gelecek kurulacaksa geçmiş değil gelecek konuşulur... ayrıca sanal veya gerçek seks yapmış olabilir iki tarafta...
10 YorumlaCinsellik konusunda 376 cevap paylaştı. Kimle yapmış önemli olan o :)
21 Yorumla
Soran+1 yılsıradan biriyle
+1 yılCocugun gecmisine cok takilmam hos bir sey degil bunun icin birakmamak gerekir
00 Yorumlaben böyle bir şeye kızmazdım heralde burada doktora yaptıktan sonra :)
10 Yorumla
+1 yılHerkes geçmişte birşeyler yaşıyor. Önümüze bakmak lazım
10 Yorumlaherkezin yaptıgı birşey bence büyütülcek birşey değil .
10 Yorumla
+1 yılbenim ne yaptıklarımı hatırlar buna şükür derim
32 Yorumla
Soran+1 yılsenden sonrası önemli
- +1 yıl
aynen benden sonrası önemli
- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok ama durması gerekir.
11 Yorumla
Soran+1 yılsenden sonra durur
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde çok ilişki geçmişim olduğu için diyecek bir söz bulamıyorum.
üzülürüm ama. aşırı derecede01 Yorumla
Soran+1 yılsenin de geçmişinde olduysa sorun edilecek birşey olmadığını anlarsın zaten :)
ister istemez insan sinirlenir sanalda yaptıysa bide biraz azgındır ayrılırım azgın kızla işim olmaz çünkü
039 Yorumla
Soran+1 yılneden azgınla işin olmaz herkeste vardır azgınlık
Soran+1 yılherkesle birşeyler yapıp dediğin sanal yapacak?
Soran+1 yılDuygusal birşey yok allah aşkına iki saniye sonra unutacak :D
- +1 yıl
işte canım anlatmak istediğim o 2 dk şey için milletin şeyini görecek oda gösterecek millete sonra ikiside boşalacak bişey yokmuş gibi hayatına devam edecekler valla bimiyorum hele bu kızda daha kötü ya erkek azgın olur gider hayat kadını becerirde kız yaparsa gelen geçen yaparsa o kötü işte :D
Soran+1 yılGelen geçen nerden bilecek? Hayat kadınıyla bir bağlantısı olan erkeğe hiç güzel bakılmıyor bu arada o hepsinden kötü bir durum kıyaslama bile :D
- +1 yıl
tamam işte canım anlatmak istediğimi anlamadın heralde şunu demek istiyorum ben eskiden bişeyler yaşamadım sevgilimle yaşadım herşeyi eğer yaşamış olsaydım saklasaydım vicdanım rahat etmezdi öyle bişey olmuş olsa söylersemde kız rahatsız olurdu beni yanlış anlardı bende rahat edemezdim bu birazda vicdan meselesi insan kendini sevdiğine saklaması önemli bişey vücudunu saklayacaksın herkesden sevdiğinden başka kimse görmeyecek
Soran+1 yılOrası öyle ama bu dediğim şey tamamen ihtiyaci birsey ne yüzünü ne ismini bilecek sadece beraber birşey yapıp işin bittiğinde kapatıp gideceksin onun dışında hiçbir iletişim olmayacak sanki olmamış gibi.
Soran+1 yılNeden ki işte ortada his yok her erkekle olabilecek birşey o. Ama senle olan duygusal ve senden önce olmuş herşey.
Soran+1 yılHerkes yapıyor ama :/
Soran+1 yılBilmem :D
Soran+1 yılBilmezsen sıkıntı olmaz zaten :)
Soran+1 yılOlur ya kimin ayağına denk gelse yapıyor :)
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yılNiyeeeee
Soran+1 yılYormazsam daha kötü şeyler yapabilirim 😐
Soran+1 yılNe konuşucaz abi ahkalsna :D yani yapmazsam kötü oluyorum tehlike arz ediyorum😁
Soran+1 yıl22 yavrucum
- +1 yıl
hmm anladım tatlım o zaman sanala devam elle yapmazsan başka şeylerle orgazm olmaya çalışırsın eline kuvvet o zaman tatlım :D bak dillede güzel orgazm olunur ben çoğu kızı dilimle zevke getiriyorum ister bakire olsun ister olmasın ne güzel içinede girmiyor dille yüzeysel orgazm yaşatıyorum :D
Soran+1 yılOnun için elle yapıyorum mecbur :D
Soran+1 yılHer gece oluyor ne bu gecesi :D
Soran+1 yılSpor işe yaramıyor hiç enerjimi almadı :D yapma yapma ben duramadığım için yapıyorum :/
- +1 yıl
sanki ben çok duruyorum ya spor salonunda yatmadığım kız kalmadı hala açım ya sekse doymuyorum eve gelip bide evde mastürbasyon yapıyorum hatta spor beni daha çok azdırıyorum gidip spor salonundaki kızların kalçalarına şakasına vuruyorum gülüşüyoruz filan çıkışta bir bakmışım yataktayız ama hala azgınım :D günde 6 posta ne demek ya hatta bazen 10 a çıkıyor artık kan akıtacam :D
Soran+1 yılGüzel hikaye :)
- +1 yıl
aynen sana hikaye gibi geliyor inanma bencede ben bile bazen inanmıyorum hatta 2,3 seneye bu azgınlığım geçmezse gidip doktora görünecem canım nesine inanmadım anlamıyorum bu devirde seks yapmak o kadar kolayki bakire kız yok yeminle kiminle tanışırsam tanışayım hepsi bişeyler yaşamış :)
Soran+1 yılHer kız birşeyler yaşar illaki ama çoğu tam birleşme yaşamaz o yüzden bakiredirler geneli :) yazdığının da gerçeklik payı pek yok :D
+1 yılO ilişki orda biter. Sevdiğim kişinin geçmişi önemlidir benim için. Ters bana öyle şeyler sanal birlikte olduğu kişiyi bulup evlenebilir..
07 Yorumla
Soran+1 yılçok saçma sonuçta reelde birşey yok sen de dediğin kadar temiz misin?
- +1 yıl
Hiçbir kıza cinsel anlamda yaklaşmadım. Hiç bir kızla sanalda, gerçekte cinsel birliktelik kurmadım. Ben nasıl eşimin ilki olmak istiyorsam bu nasıl onun hakkıysa onunda benim ilkim olmasını istemek benim hakkım. Nikahsız her türlü birliktelik benim dinim olan İslamda haram. Ben haram işlemedim haram işlemeyen birini istemek benim hakkım. Sanal olsun gerçeklik olsun kendini başkasına açan kimseyi eşim olarak kabul etmem. Sen hangi dine mensupsun bilmiyorum, hangi inanca mensupsun bilmiyorum ama benim senin görüşlerinede fikirlerinede saygım var olmak zorunda. O senin seçimin bu benim seçimim. Sana göre doğru bana göre yanlış. Hepsi bu...
Soran+1 yılsen kendin gibi birini arıyorsan hakkın olabilir ama bu dedğim de reelde gerçekleşen birşey değil hatta bunun olması onun cinsel anlamda sağlıklı biri olduğunu gösterir ilişki yaşamıyor sonuçta ve aklından kısa sürede silinecek birşey bu
- +1 yıl
Tamam senide anlıyorum ama ben kaldırmam sadece. Kabul etsem bile ileride öfke anında onu üzerim, kırarım olmayacak şeler olabilir. İnsan öfkeli anında ne kadarda kendini dizginlese bir yerde ipin ucu kaçabiliyor o yüzden daha zor durumda ne onun içn ne kendim için kalmamak adına ilişkimi bitiririm. Ağır gelir bana ben böyle gördüm, yetiştim. Bana eski kafalıda diyebilirsin, çağ dışı kalmışta diyebilirsin ama ben k. bakma da modernleşme ayağına p.. leşmem.
Soran+1 yılestağfurullah da yine de böyle basit birşey de kafana takılacaksan işin zor çünkü her an her türlü birşey çıkabilir karşına herkese olabilir yani. böyle yetiştin de biraz anlayışlı olmaya bu tarz şeyleri anormal görmemeye çalışmalısın en azından kendini biraz zorla ne kadar yapabilirsen o kadar kendine iyi.
- +1 yıl
Zor evlenmem konusunda haklısın :) Önce görevimi yapayım sağ salim dönelim de hayırlısıysa evlilik.
Soran+1 yılhadi bakalım
+1 yılsanal yapmayan kalmadı gibi anal olmasında
14 Yorumla
Soran+1 yılanal hiçbir şekilde olmamalı zaten hoş değil
- +1 yıl
yapan kadınlar hiç öyle demiyor ama
Soran+1 yılzevkli. ama sağlık açısından.
- +1 yıl
evet yapacak bişi yok her yola devam
sorun etmem. öyle olması daha iyi
12 Yorumla
Soran+1 yıldaha iyi :) ?
+1 yıldetaya iner sorarim ama onemsemem
13 Yorumla
Soran+1 yılo zaman detaya da inmene gerek yok :)
- +1 yıl
orasi merak ama:))
Soran+1 yılboşver kafana takarsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmişte kalırsa geçer ama devam ederse sıkıntı
11 Yorumla
Soran+1 yıltabi senden sonrası önemli
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptıysa yaptı ne yapalım şimdi sonrası önemli
13 Yorumla
Soran+1 yıldogrusun
Cevap sahibi+1 yılYa bende Yaptım ama onunla olunca o da bende yapmamalıyız doğrusu bu hem bu konuda kötümser olursan yapmadım der çıkar nasıl ispatlıycan hiç gerek yok samimiyet Dürüstlük olsun yeter
Soran+1 yılzaten kimse çıkıp da yaptım demez ama oldu ki ağzından kaçtı tepki vermemek gerek benden önce olmuştur deyip unutmak gerekir
+1 yıladı üstün de sanal seks... nesini dert edeceğim?
20 Yorumla
+1 yılBen de yapıyorum. O yüzden birşey diyemem.
10 Yorumlabenden öncesi beni ilgilendirmezz :))
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorarim unuturum guvene bagli
10 Yorumla
+1 yılHiç sormam yapmissa yapmis napaym
10 Yorumlaunuturum unutmayip napim
20 Yorumla
+1 yılFazla karıştırma ötesini
10 Yorumla
+1 yılDetaya inip sorarım yapamaz öyle bir şey
11 Yorumla
Soran+1 yıldetayı öğrenince ne olacak
+1 yılOnun kafasını keserim
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahahha :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanal seks yapmayan kaldimi
10 Yorumla
+1 yılHerkes yapıyor
41 YorumlaCinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. sorulmaz bence
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsanal seks güzeldir :D
00 Yorumla Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. unutur
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. s ktşr ederim
00 YorumlaOlabilir
11 Yorumla
+1 yılDetaya inip sorarim
05 Yorumla
Soran+1 yılne işine yarar
- +1 yıl
ayrılmama yarar
Soran+1 yılne olursa ayrılacaksın? sen yapmadın mı buna benzer birşey
- +1 yıl
ozelll
Soran+1 yılşu ortamda ne özeli :)
+1 yılSorarım detayını
013 Yorumla
Soran+1 yılöğrenip ne yapacaksın ne işine yarayacak
- +1 yıl
Öyle sanal ortamda herhangi biri mi sevgilisi mi kim yani niye yaptı sorarım niye sormiyim.
Soran+1 yılsanaldan öyle biriyle yapar kim tanıdıkla yapacak kadar saf olur ki :D
- +1 yıl
İşte sorun da herhangi biri olması sevgilin değil bişey değil neden detayına inerim dediğimi anlamışsındır :)
Soran+1 yılnasıl neden anlamadım nedeni belli değil mi yapmasının :/
- +1 yıl
Herhangi birisiyle böyle bir şeyi yapıyo olması beni rahatsız eder bu kadar basit. Geçmişte kalmış olabilir ama bu güven meselesini sarsar benim açımdan
Soran+1 yılsevgilisiyle yapıyor olması rahatsız etmeli asıl çünkü aklından çıkması zor olur ama sıradan biriyle öyle değil hemen unutur
- +1 yıl
Sıradan birisiyle yapıyor olması aslında kendisini rahatsız etmeli. Böyle bir şeyi yapması sıradan birisiyle bana göre yanlış
Soran+1 yılyanlış olan nedir? sanalı yapma amacı ne sence?
- +1 yıl
Bna göre herhangi birisiyle yapabilecek kadar basite indirgememeli bu olayı benim düşüncem bu. Benim savunduğum da bu. Senin düşüncene zıt olabilir saygı duyarım ama bu kadar basite indirgemesi beni rahatsız eder.
Soran+1 yılDemek istediğim şu ben duygusal birşey hissettiğim biriyle bunu yapmam en azından belli bir süre geçmesi gerekir daha doğrusu birine karşı sevgi hissettiğimde onla cinsellik çok düşünmem. Cinselliği ayrı olarak düşünürüm.
Benim daha önce sanal ilişki yaşadığım iki erkekle tanışmıyorum yüzlerini de bilmem onlar da benim yüzümü bilmez adlarımızı da bilmeyiz. Sadece cinsel ihtiyacı karsılamak icin etkilesim halindeyizdir iş bitince iletişim kesilir ve biter onun dışında herhangi bir ilişki yok sanal dediğin budur bu işe yarar duygusal olarak birşey hissettiğin biriyle neden bunu yapasın ki? Yapsan bile seni etkiler ama diğer türlü tanımadığın kişiyi çabuk unutursun.- +1 yıl
Bana göre yanlışsın kendine göre doğru. Ama senin düşüncen bana zıt. Sevgilindir seni düşünür seninle bu işi yapar mutlu olur. Bak hala söylüyorum senin düşüncen seni ilgilendirir ben kendi düşüncemi savunuyorum sevgili olmadığımıza göre bunları bana açıklamana gerek yok. Cinsel ihtiyaçlarımı hiç tanımadığım, yüzünü adını bilmediğim ne idüğü belirsiz tiplerle karşılamaktansa kendi kendimi tatmin ederim. Mast denilen olay bu yüzden vardır. İlla sanal yapıcaksam da bu benim sevgilim olmalıdır. Aynı düşüncede olmayabiliriz normal fakat görüşlere saygılı olmalıyız. Senin tercihin senin yaşantın beni ırgalamaz neticede.
Soran+1 yılTamam farklı düşünüyoruz şunu soruyorum sevgilin bunlardan birini yapmış olsa sevgilisiyle yapmış olmasını mı tercih ederdin? Sevgilisiyle yapmış olması onda ne kadar unutsa da bir etki bırakmış demektir. O yüzden -tabi senin düşüncen farklı ama- diğeri daha mantıklı diyorum. Eğer sevgilinle belli bir yere gelmişsen yapmak güzel çok farklı her yönden.
+1 yıldetaya inip sorarım
04 Yorumla
Soran+1 yılne işine yarar
- +1 yıl
ne kadar tecrübesi olduğuna
Soran+1 yıleee
- +1 yıl
bende sevdiği şeyler yapıp mutlu ederim
Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. İstemezdim
020 Yorumla
Soran+1 yılneden senden önce olmuş
Soran+1 yılneden peki reelde birşey yok temas yok prno neyse o gibi
Soran+1 yılevet ama o seni tanımayacak sadece işin bitince konuşma da bitecek duygusal birşey yok.
Soran+1 yılbilmezsen böyle bir düşüncen olmaz :)
Soran+1 yılkim açık açık diyecek ki boşver öğrenmemek daha iyi ben olsam bilmek istemezdim çünkü insan ister istemez kafaya takar
Soran+1 yılkadınlar daha hassas ama bu konuda o yüzden başka kadınlarla olan tavırlarınıza dikkat edin :/
Soran+1 yılkadın sanki adamın p... liğini mi yapacak kim paylaşır ki :D
Soran+1 yılevet ama bilmediği sürece aklına takılmaz diyorum ben de :D
Soran+1 yılSen de haklısın brutus
Soran+1 yılİyi geceler cokercim
Ayrılırım
04 Yorumla
Soran+1 yılayrılırsın? :D
Soran+1 yılsaçma
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı