23 yaşındayım ve üniversite hayatımda sevgilililerimle ve tek gecelik beraberliklerim oldu. şimdi ise pişmanım. bunu evleneceğim adama nasıl açıklayacağım?
Cevabın nedir?
Şu yorumundan yola çıkmak istiyorum öncelikle.. Çünkü bu düşünce bana göre yanlış.
"İstesem diktirir elime erkek eli değmedi diye yuttururum ama etik ahlak vicdan bu önemli benim için."
Şimdi şöyle bir durum var etik, ahlâk ve vicdan olarak düşündüğünde zaten yaşadıklarını yapmamış olman gerekiyordu. Demek ki sende bu saydıkların pek yok.
Çünkü seninle evlenecek olan kişiye evlenmeden önce gerçeği söylemeyeceksen karşındaki senin bu yaşadıklarını yaşamadığını düşünebilir.
Yalnız şöyle de bir durum var ki. Hayatta kimseye geçmişte yaşadıklarının hesbını vermek durumunda değilsin. Geçmiş geçmiştir ve bir daha arkaya dönmeyeceğinin garantisini, güvenini karşı tarafa verebilirsen her şey çok daha iyi olabilir.
Bu gibi durumlarda her iki tarafta birbirine en baştan kartlarını açık oynayıp dürüst olursa olumlu, olumsuz her şey en azından en başından netleşebilir.
Sonuçta seni bu şekilde kabul etmeyecek kişiler olacağı gibi senin yaşadıklarını önemsemeyip seni sen olduğun için sevebilecek birileride olacaktır.01 Yorumla
Soran+1 yılben birileriyle birlikte olurken hayatımda kimse yoktu. yani biriyle sevişirken de atik ahlak üzerinde düşünmedim. ha sevgilim varken başkasıyla yatsaydım dediğinde haklısın. Bir avrupa ülkesinde yaşasaydım bu soruyu sorar mıydım bilmiyorum. Bana bu soruyu sorduran tek şey erkek hegemonyası ve toplumsal normlar.
En İyi Cevaplar
Bir şey açıklamak zorunda değisin. Yaşamak istemişsin yaşamışsın pişmanlık duyman kendi iç çatışman olmalıydın evleneceğin adamın ne diyeceği ve ya toplumun bunu nasıl karşılayacağı değil. Kimseye kendini kabul ettirmek zorunda değilsin. Seni böyle de kabul eden ve gerçekten sevecek insanlar çıkar karşına üzülme. Sen sadece dürüst ol ve gerisini zamana bırak.
44 Yorumla
Soran+1 yılbenim bu soruyu sorma amacım da ama yorumları okursan ne o kucaktan bu kucağa atlamadığım ne kasarlığım ne motorluğum kaldı. istesem diktirir elime erkek eli değmedi diye yuttururum ama etik ahlak vicdan bu önemli benim için.
- +1 yıl
İnsanların iğrenç, iğneleyici, sınıflandırıcı, ırkçı ve pislik düşüncelerine kulak asmak zorunda değilsin. Burada ahlaktan, bakirelikten söz eder afedersin veren olsa kaçırmaz nefessiz şey yapar. Bir şeyi gerçekten istiyorsan sen de bazı şeylerden vazgeçeceksin. Bakire istiyorsan lakin bakir olacaksın ki bir anlam ifade etsin. Sevişti bir bakir bakire ile erkeğe milli dediler, kadına o* . Eşitiz ya biz sizinle gerçekten :)
Soran+1 yılsenin gibi düşünen bir ya da iki kişi var. erkeklerin geneli bakire istiyor. kendilerinin kaç kişiyle yattığı önemsiz.
Olabilir, her insanin bir gecmisi oldugu gibi seninde bir gecmisin var.
Yazdiklarini okudum ve sanirim pismansin, artik seni mutlu edecek gercek anlamda seni sen oldugun icin sevecek bir insan cikar karsina insallah.
Sana tavsiyem daha once iliskilerin oldugunu soyle, ama kac kisiyle nasil nerde oldugunu soylemen gerekmez.
Sonucta hesabimiz yaradana degilmi?31 Yorumla
Soran+1 yılçok tesekkür ederim önerileriniz için.
Aşkım diyeceksin seninle evlenmeden önce ortalık malıydım önüme gelene verdim ama şimdi sadece sana verecem bana güvenebilirsin diyeceksin bukadar basit tatlım. :)
93 Yorumla
Soran+1 yılhayat kısa. gün gelir sen, sen olmazsan bir sevdiğin bu laflara maruz kalırsın. belki o zaman insanları yargılamadan yardım etmeyi öğrenirsin.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
63Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kişi ile oldum ve başka da olmadı diyeceksin. Başka yolun yok çünkü. sosyal medyanı filan da kapat, telini de değiştir. Allah'a vereceğin hesaba da karışamam artık, tövbe edersin.
25 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız tesekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEksi veren arkadaş neye göre eksi veriyor anlamış değilim. ne yapacaktı kız, burada ona yol yordam gösteriyoruz, herkes gibi sen şu, bu, o olmuşsun demiyoruz. öyle yazmış olsak bu kızcağız daha da bunalıma girer ve hata yapar. Üzülme kardeşim sen, bu erkek milletine de inanma. Herkes önce kendi kapısının önünü süpürsün önce!
Soran+1 yılçok iyisiniz teşekkür ederim. Ben zaten çaresiz olduğum için ve bir yol yordam öğrenmek için sordum ama yüzde doksanlık bir kesim ne kaşarlığımı ne motorluğumu bıraktı.
Cevap sahibi+1 yılKadınlara aşağılık hitaplar yapan yine erkekler, bir kadını göğe çıkaran da aşağı düşüren de ERKEK! Evrendeki herkes çok dürüst, namuslu... Bir tek sen varmışçasına yüklenirler, hayat tecrübesi olmayan, yaşamın insan hayatına neler getirebileceğini bilmeyen kişiler her zaman olumsuz yorum yaparlar. Bazen ap açık dürüstlük iyi değildir, ben yorumumda sana apaçık dürüst ol yazamadım bu yüzden. Bu hayatı, yaşadıklarını kabullenecek erkek ülkemizde sayısı çok azdır, O da sana denk gelir mi bilemem. Gelene dek de karşına çıkan erkeklerin büyük kısmı bundan faydalanmak ister. Ve sen yine hüsranlara uğrarsın, bu gencecik yaşında hem de. Haline gerçekten üzüldüm, yalan- yapmacık cümleler değil bunlar. Sana bir abla tavsiyesi olarak yazdım bunları. Olumsuz yorum yapanlar: sizin bacınız da bu durumda olabilirdi! Yazık Allah aşkına...
Soran+1 yılya gerçekten size o kadar tesekkür ediyorum ki beni yargılamadığınız için beni anladığınız için. Bende çok pişmanım ama zamanı geri getiremiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Niçin pismansiniz ki? Ne güzel işte bir çok kişi ile beraber olup, tat alio esinizi tercih etmişsiniz ve eşiniz o kişiler arasında en değerlisi. Ayrıca tecrübeniz ilişkinize çok renk katabilir. Benim eşime ben evli iken izin verdim , tecrübe kazansın diye
00 Yorumla
+1 yılBen bir kıza görücüye gitmiştim. Ben daha önce birisiyle beraber olmadım dedi vede güldü kendisi açıkça anlattı. Bekaret ordaki küçük bir zarda değil beyindedir dedi bunu bil isterim dedi. Temiz bir kız bulamazsın bosa bakma dedi. İkna edivi sözler söyledi bana. Bak bu gibi seyler konu açılınca konuşulursa önceden işine yarar.
00 YorumlaBilmem hiç duydunuz mu, son pişmanlık fayda etmez diye bir söz var...
Eğer karşınızda ki kişinin de evlilik öncesi ilişkileri olduysa direk söyleyin, yok eğer olmadıysa, o zaman, hiç ne söylemekle uğraşın ne de o adamı üzün.
Nasıl açıklayacağım konusuna gelince, ona da siz karar verin. Direk mi söylerseniz, ima mı edersiniz, siz bilirsiniz.00 YorumlaBak ciddiyim sadece sevdigin adamla sevisseydin tamam derdim. ama bu kadar da genis olmayin tek gecelik iliski nedir ya? Bence senin gibisini bul en azindan hesap soramaz.
42 Yorumla
Soran+1 yılyine de yargılamadığın için teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle şeyleri takmayan erkeklerde var aslında ama takan birine denk gelirsen sadece 1 kere oldu felan diye kıvıracaksın yapcak bişey yok
32 Yorumla
Soran+1 yılevet ama yalana giriyor o da içim rahat etmez ama baska bir alternatif te yok
Cevap sahibi+1 yılMalesef zor bir durum Allah kolaylık versin inşallah evleneceğin kişi rahat bir insan olur
+1 yılBen kimsenin gecmisini sorgulamadim merak etmedim gecmis önemli degil onun icin dogru kisiyi bul..
Diye genel cumlemi soyledim ama bayan aşik olursun bir kisi ile yaparsin anlarim da bu ne nasil aciklanabilir ki bu durum oldugu gibi soyle..12 Yorumla
Soran+1 yılyaptım bir hata bende böyle olmasını istememiştim.
- +1 yıl
Sen her zaman dürüst ol karsina iyileri ciksin olmayacaksa da olmasin hayirlisi ise olsun bol bol dua et ve tekrarlama boyle seyleri..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekçi olmak gerekirse bu durumu kabullenecek erkek yok denecek kadar az. Bu kişi ben olsam diye düşünüp sana şöyle cevap vereyim. Benim yapıma uygun değil derim. Neden dersen hazmedemem aklıma geldikçe deliririm. Sevdiğim kadını bir başkasına ait olduğunu düşünmek gerçekten kafayı yedirtir bana.. Lakin bu temiz düşünceler. Bende yapmadım mı? Yaptım ama sayısıda belli duygusuda. Sen bir erkeğe bunu anlatırsan ya bir süre seks yapıp çeker gider ya da anında bırakır...
00 Yorumla
+1 yılIlk önce onun gecmisini anlatmasini bekle. Sende karsilik olarak itiraf edebilirsin. Kendisininde hatalari oldugu icin anlayis gösterebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.
- +1 yıl
bişey değil
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişiler ve zamanları hatırlıyorsan slayt hazırla...
151 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha olooom ya :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde sevgilim kabul etmez ama bnde doğru değilim bu konuda başka biseyden ayrılırsk bni masum bilecek ama bu konuda ayrılırsak başka birine nasıl güvenck bilmiyorum keşke bu insanlar bu hataları yapmadan cksaydı karşımıza
10 Yorumla
+1 yılSenden oncede oldu de. ilk degilsin uzgunum de. ne kadar az detay verirsen yakalanma sansin ve kendini savunma imkanin o kadar artar guzel arkadasim. keske yapmayaymissin ama yapcak bisey yok artik
12 Yorumla
Soran+1 yılçok tesekkür ederim önerilerin için ve güzel kalbin için.
- +1 yıl
Rica ederim. gencsin hata yapman dogal. keske olmasaymis dedigim gibi ama ne sartlarda nasil bir ortamda yasadin bunu ben bilemem. bu yuzden yargilayamam. burada yargilayanlarida bosver bunlar tecavuze ugradigini bilmeksizin evlilik disi cocugu olana bile direk hayat kadini yaftasini yapistiranlar. dusunmezler yani ne yasadigini. dedigim gibi detay verme mumkun mertebe. umarim anlayisli biridir karsi taraf
Benim üstünden çok traktör geçti kocacım, doyuramazsan boynuzlarım de. Gerçekçi olmakta yarar var
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. çok motorculuk oynadım bunu nasıl açıklıcam diyorsun ben sana birşey söyliyim kahpelik gizli yapılır gizli kalmaz sen sen ol sakın yalan söyleme birgün sarhoşken bülbül gibi şakırsın görürsün anyayı konyayı
10 YorumlaBisey olmaz... anlatma kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.. evlenmeden önceki hayatın seni evlendikten sonraki hayatınız ise ikinizi ilgilendirir. Kısaca geçmiş geçmişte kalir
13 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten sizin gibi düşünen var mı?
- +1 yıl
Niye düşünce olsun ki gerçek olan bu. Kimse evlenince senin vajinanı kumpas ile ölçmez ayrıca geniş falan da olmaz. Genişlik bünye ile alakali aksini iddia eden acemi dir. Bünye çocuk doğusunda Genişler sonra daralıp gider. Neyse hayat senin hayatın kimseye seks hayatını anlatmak zorunda değilsin. Kendine saygı duy. Karşındakine saygı duy
Soran+1 yılteşekkür ederim beyefendi. yargılamadığınız için ve yardımcı olduğunuz için.
+1 yılŞimdiye kadar benim parka çok tır yanasti.
Senin kıçı kırık taka yanaşırsa, koca park bomboş kalacak. Bunu bilmelisin şimdiden...
Gayet âkil cümleler...
Dahası can sağlığı...10 YorumlaBizde yaptık yapmayan yoktur biz nasıl diceksek sende öyle dicen.
20 Yorumlaadamın kafa yapısına göre değişir sana vereceği karşılık. kimisi kabullenmez kimisi kabullenir.
00 YorumlaAyrıntıya girersen sen kaybedersin. Detay anlatma bence.
24 Yorumla
Soran+1 yıltek kişi oldu mu diyeyim?
Soran+1 yılo zaman da onu kandırmış oluyorum. diktirmekle hiçbir farkı kalmıyor
+1 yılOnu yaşarken düşünücektin diicem, geçmişle yaşamanın da anlamı yok. Açık konuşucaksın, seni öyle kabul edecekse alacak. Belki alsa da ileride sürekli aklının ucunda soru işareti kalacak en ufak bir hatada
00 Yorumla
+1 yılDetaysız anlatacaksın
Her topalın bir kör alıcısı vardır üzülme 😎00 YorumlaYa evlenme mk ne diye evleniyosun sana göre mi de evlilik
00 Yorumlakendin gibisini bul adamın hayatını s. kme
110 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıladam daha önce birlikte olmuşsa daha rahat söylersin. bakir de olsa anlat severse kabul eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnş. Açıklayamadam geberde dünya bir pislikten kurtulsun namusluyum diye satar şimdi kendini bide
03 Yorumla
Soran+1 yılnamuslu diye satacak olsam diktirir daraltır elime erkek eli değmedi diye kakalardım emin ol. umarım Allah seni kınadığın şeyle sınamaz
Cevap sahibi+1 yılİğrenç insan seni kınamıyorum insanlığına yazık gelmişsin burada bide yazmışsın başkasına mı anlatıyorum yine sana yazıyorum yaptın bari anlatma git tevbe et umarım Allab sizin gibileri bizden uzak eyler
Cevap sahibi+1 yılAllah olcak o tevbe tevbe benide sinir ediyon
Kendin gibi birini bul bacım gevşek olsun yoksa üzülürsün
00 Yorumlaacıklama diktir yoksa evlilik felan hikaye olur dogrulugu tartısılır fakat hayatın gercegi bu malesefki
00 YorumlaAtalarımız ne demiş minareyi çalan kılıfını hazırlar ya da tatlı tatlı yemenin acı acı cıkarması vardır =)
00 YorumlaBen olsam açıklasan bile birşey değişmezdi asla beraber olmazdım seninle açık söyleyeyim
010 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılinsan yargılamak ne kadar kolay
- +1 yıl
Ben seni yargılamıyorum ama sen kendini hiç yargıladın mı? Yargıladıysan kendine ceza verdin mi? Temizlensin ve ıslah olDun mu? bunları yaptın mı? Hadi sana tavsiyeler verelim dE sen bunları takacak mısın? Tek gecelik ilişkiler yaşadım diyorsun. Bu eğer yargılamayacak birşey ise neden bunu dert ediyorsun ki?
Soran+1 yılkendimi yargılamasam pişmanım deyip vicdanım sızlamaz. bende bilirim evlendiğim adama senden önce bir kişi oldu demeyi ya da 2000 tl verip diktirip kimse olmadı demeyi. ama bu doğru değil farkındayım.
Soran+1 yılbenim hayatıma kız erkek çok insan girdi çıktı. öyle kızlar tanıdım ki ben türbanlı ama oral seks yapıp sonra baskasıyla evlenenen. söylesene bu mu namus?
- +1 yıl
Önemli olan evlendiğin adam değil sensin. İnsanlar sana kaşar dedi diye kızmışsın. Ben dE şunu soruyorum. Maden sana göre insanların bU düşünceleri yanlış o zaman neden bu soruyu soruyorsun? Maden yaptığın yanlış değil o zaman neden bu insanların tepkilerini bile bile çekiyorsun? Şunu da sorayım. Ama dürüst ol. Hiç oturup Allaha ağlaya ağlaya tövbe ettin mi?
Soran+1 yılettim her gece ediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevilme sevme ağlama ağlat yoksa zehir olur bu tatlı hayat..
00 Yorumlazina yapan ancak zina yapanla evlenebilir. Sen bunu nikahınızı kıyacak imama söyle
10 YorumlaSenin gibi onun bununla düşen biri ile evleneceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma ama kaşarlığın dibine vurmuşşsun sonrada hayat benim hayatım diyosun o zaman yaptıklarının bedelinede katlanmayı oğreniceksin !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç kişi oldu ki bence 1 demen en güzeli ben öyle yapmıştım.
013 Yorumla
Soran+1 yıleşini kabul etti mi?
Cevap sahibi+1 yıldaha evlenmedik ama öyle dedim , birlikte oldugun biri mi var
Soran+1 yılevet ama daha çok yeni bu konu açılmadı ama çok yakında açılacaktır.
Cevap sahibi+1 yılne kadar süredir birliktesiniz?
Soran+1 yılbir ay oldu
Cevap sahibi+1 yılbence bunları düşünmek için çok erken canım evlenme ciddiyetten uzak şu an .
Soran+1 yılevet ama eğer evlilik yolunda ilerlersek diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılbunun için süre geçmeli canım hemende söyleme ters etki yapabilir.
Soran+1 yılhaklısınız
Cevap sahibi+1 yılbelki o da bakir değildir , öyle birine benziyor mu
Soran+1 yıldeğildir sanırım bu devirde bakir erkek kalmamıştır.
Cevap sahibi+1 yılsanırım öyle medeni birine benziyorsa ses çıkarmaz heralde
Cevap sahibi+1 yılbirde ilişkinin evliliğe gitmeme ihtimali var ilk aylarda bir şey anlamazsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn temizi bilmemesi canım. Düğünden 2-3 gece önce bir kadın doğumcuya sorabilirsiniz yollarını..
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim.
+1 yılSevgililerinin altinda inlerken bunu da dusunseydin keske bizemi soruyosun.
00 Yorumla
+1 yılTemel atma torenı yapıcaz da yalnız aşkım kurdela kesemıcez de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaptım ama pişmanım o an hiç pişman değildin ama evlenmeye kalkınca mı pişman oluyorsun sayısın bile bilmiyorsundur yattın kişilerin o kucatan o kucaga yaptın zamanında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapilan her seyin bir karsiligi var hicbir zaman gecmis sadece gecmiste kalmaz hayatin boyunca hatirlayacak unutmayacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer fazla ilişki yaşadı isen eşinde tecrübeli ise bunu zaten anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Cevap sahibi+1 yılVajina yapın dan anlar
+1 yılBuraya nasıl yazdıysan aynı cümlelerle.
30 YorumlaBende çok delik var dicen bn gaziyim dicen hobaaa
60 Yorumlaacıklama balım acıklamak zorunda degılsın
02 Yorumla
Soran+1 yılbakire oladığımı görecek ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu fındıgı kırdırmadan önce dusuncektin malüm g... Giren şemsıye acılmz
00 Yorumla
+1 yılYalama olmuşun genişliği görünce kendi anlar
41 Yorumla- +1 yıl
Hmm :D
senden önce motordum dicen ne dicen..
10 YorumlaAynen boyle açıklayacaksın malesef.
20 YorumlaSöyleyeceksin bir şekilde öyle ya da böyle.
20 Yorumla
+1 yıllanet olsun senin gibi zevk kaşarlarına
10 Yorumla
+1 yılAnlatırsın olduğu gibi..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. Basbaya açıkça soyliyeceksin
10 Yorumla
+1 yılaçıklama bence en güzeli
04 Yorumla
Soran+1 yılama bakire olmadığımı görecek
- +1 yıl
bakire değilim de ama tutupta şu adamla burada bu adamla burada gibi açıklama geçmişini değil geleceğinle evleniyor adam
Soran+1 yılbakire lmamayı da sorun eden çok erkek var
- +1 yıl
onlar kendi sorunlu sen sorunlulardan uzak dur
+1 yılSacmalayanlara şaşıyorum bende
00 Yorumlaaha direk söyle bence :D
00 Yorumla
+1 yılYaparken düşünecektin bacı :)
00 Yorumla
+1 yılResmen tum universte gecmis ayp olur mu diyo:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıkla de ki bisikletten düştüm :D
00 Yorumla
+1 yılAçıp göster ya da sevisirken Vişne suyu dok
00 Yorumlasen bıtmsn okeye dönuyrsun ;)
20 Yorumlaseni sevsem umursamam
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız ama küçük bir tartışmada başıma kalkılır diye korkuyorum.
- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenmeden önce çok seks yaptım. bunu eşime nasıl açıklayacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler