Eşim çok aceleci ve ben 10 aylık evliliğimde seksten hiç bisey anlamadım sorun bende mi?

Merhaba arkadaşlar henüz yeni evliyim eşimle daha öncede 5 yıllık beraberliğimizi oldu evet onu seviyorum evlenmeden öncede ufak tefek kacamak lar yasadık ama evlenince durum biraz değişti ilk başlarda ilişkiye girmek istemiyordu epey tartıştık şimdi ise ilişkiye girmeden bir sıkıntı yok ama 5 dakika opusuyoruz hemen ilişkiye giriyor zaten hemen de boşalıyor ya zevkini alalım biraz diyorum ne zevki bu daha zevkli hizimi kesme diyor zaten iliski 5 dakikayı bile bulmuyor boşalıyor yanı bosalmak için ilişkiye giriyor ben hiç bisey anlamıyor ve mecburen üzülmemesini için orgazm olmuş zevk almış gibi yapıyorum bilmiyorum anlıyor mu ama onun bundan hiç şikayeti yok üstelik ben zaten birleşme sırasında zevk almadığını için bazen sürtünmeye calışıyorum hadi gelmedin mi daha diye soruyor ya ben o zaman kötü oluyorum iliski sırasında sırt üstü yatar ben üstüne çıkarım sadece oda boşalır ben hiç bisey anlamadan biter 10 aydır bu iş böyle önceden eşini çok isterken artık bazen ilişkiye girmek o kadar zor geliyor ki nasılsa bosalamiyorum diyerek kendimi kasiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bir de kesinlikle öyle vajina elleme okşama yoktur bazen elini koyarım çeker hemen fantezi iç çamaşırı giyerim çıkar şunları der sanki 20 yıllık evliler gibiyiz ve bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor içinden cikamiyorum nasıl terbiye ederim bu adamı ne yaparım
Eşim çok aceleci ve ben 10 aylık evliliğimde seksten hiç bisey anlamadım sorun bende mi?