18 yaşındayım. Bakire olduğum için anal seks yapıyorum düzenli olarak. Evlenince eşim daha önceden anal seks yaptığımı anlar mı? Ciddi yorumlar olsun lütfen. Gerçekten merak ediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılteorik olarak böyle birşeyin anlaşılması çok mümkün değil , tabiki burada ilişki sıklığına ve içine giren penis kalınlığının farklarına ve içeride kalma sürelerine göre değişmesine rağmen zamanla bir genişleme söz konusu olacaktır. ki genişleme olmasa dahi kısa bir uyarılmayla kaslar artık alışık olduğu gibi hemen açılacaktır ve bedenin kendini anal seks e hazırlayacaktır. bu noktada bir erkeğin bunu anlayabilmesi için anal bölgenle uzun uzun incelemesi dokunması ve birtakım testler yapması gerek ki evleneceğin kişinin bu konuda bu kadar prof olacağını sanmıuorum , yani özetlersek zevk alıyorsan buna devam et ve tadını çıkart senin özelin daha sonra kimse kolay kolay anlamayacaktır. ama çok zorlatma ve 2 tane gibi aynı alma durumlarını deneme yırtılırsa anüsün o zaman sağlık açısından zararları olabilir iyi zevkler
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı bir yorum olmuş. 2 tane almayı düşünmedim hiç fakat çok sık yaptığımızı söyleyebilirim. Önden zevki bilemediğim için kıyaslama yapmam imkansız; fakat analda süper zevk aldığımı söyleyebilirim.
- +1 yıl
o zaman ne mutlu sana buna sevindim yaşa zevkini tadını çıakrt
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Kesinlikle anlayamaz.
Nedenini sorarsanız "Anüs" esnek yapıda bir bir organdır.
İhtiyaç giderirken veya bir cisim veya organ girdikten sonra genişleyebilir ve ardından eski formunu bir kaç saat içerisinde yeniden alabilir.
Eğer ekstrem durumlar deneyimleyip, fiziksel zarara varacak derecede makatı zorlamadıysanız bu durum ne size ne de gelecekteki eşinize sorun çıkarmaz rahat olabilirsiniz.
Kişisel yorumum da şu:
"Geçmişinizi yargılayanı, geleceğinizde barındırmayın."
Işıkla kalın...02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler mantıklı yorum için
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılişin ehli deneyimli profesyonel bir silkeleyici ise arkadan çaktırmış diye anlayabilir.
ama bu göz ile durumu çelişkili olup doktor muayenesi gibi bir durum ile asıl sonuca varılır.
evlenmeden 6 ay once nadasa alırsan büzülgen kaslar kendini toparlayacak , karşı taraf farkı göz ile görme imkanı olmayacaktır , sadece doktor göz ve elle muayanede anlayabilir.12 Yorumla
Soran+1 yılBen de tam onu soruyorum. Evlene eğim kişiye anal istemiyorum diyeceğim genişliği anlamasın diye. Gözle anlamadıktan sonra hiç sorun yok
- +1 yıl
haklısın bu konuda.
kaslaerdakı genıslık 6 ay sonrası 1 seneye kadar eskı halıne donebılıyor.
ayrıca her kişi işin ehli değilse genısleme dıye tabır ettıgın durumu anlamayacaktır.
evlenecegın kıs ıle 6 ay sonra ikramiye ödül olarak eşine yapabilirsin , sıkıntı olmaz.
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Bir bayanın kısa zaman önce yapmış olduğu anal seks dikkat edilirse kendini belli edecektir... fakat iki ay geckin süre yapmadığın zaman şekil olarak kendini belli etmeyecektir.. Eğer eşin olacak kişi daha önceden bi bayanla anal seks yapmış ise duyacağın acı ve alacağın zevk ile bağlantılı olarak bunu fark edebilir..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
51Cevap
Eğer genişlik varsa ve bu konularda fikir sahibiyse tabii ki anlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılKendisine anal müsade etmeyeceğim için o zaman sorun olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal ilişkide sfinkter adı verilen kas zamanla zarar görür. Bu nedenle dışarıdan gözle görülebilecek kadar deformasyon olabilir.
Bunun önüne geçmek için partnerinin oldukça dikkatli olması lazım. Penisin sürekli kaygan olması gerekir. Sürekli giriş çıkış yapılmamalı, penis içeri girdikten sonra içeride hareket etmeli. Özellikle penis kanaldan çıkarken nazık ve yavaş davranılmalı.02 Yorumla
Soran+1 yılBen sana anal seksi anlat demedim ki!!!
Cevap sahibi+1 yılYanıtı silebilirsin ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnlama ihtimali var eger o da gecmiste yaptiysa icine girdiginde ilk nasil hissettiysen aynisi gibi zamanla hossetmiyorsan falan ilk yaptiktan sonra ki gunlerde hissettigin aci falan yoksa anlayabilir yani tecrubeli birine denk gelirsen
15 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğim kişiye daha önce hiç anal yapmadım ve yaptırmam diyeceğim. O yüzden genişliğini anlayamayacak.
- +1 yıl
Sen normalde de zaten 2 hafta kadar sure anal iliski yasama yine canin acir merak etme
- +1 yıl
Direk anal konusunu birden soylersen neden bunun ustunde bu kadar cok duruyor diye de dusunebilir
Soran+1 yılAlakası yok. Çok boş bir yorum
- +1 yıl
Bunlar sadece olasilik
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyyyyy anlar tabi. Üstelik ordaki kaslar bir süre sonra gevşeme yaptığı için bok tutmamaya başlıyor. Üstelik sen bakire falan da değilsin kendini kandırma
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@HAYATAheyecanGEREK
Alabama Üniversitesi’nde yapılan ve 2016’da Amerikan Gastroenteroloji Dergisi’nde yayınlanan bir araştırmaya göre anal seks yapmak fekal inkontinansa (bağırsak hareketlerini kontrol edememe) ve bağırsak sızıntısına sebep olmaktadır. 4.170 katılımcıyla gerçekleştirilen araştırmada receptive anal seks yapan erkeklerde dışkıyı tutamama durumu kadınlardan daha yüksek çıkmıştır. Birmingham Alabama Üniversitesi Öğretim Üyesi Alayne D. Markland, pelvik taban kası ve anal egzersizlerin fekal inkontinans için etkili bir tedavi olabileceğini belirtmektedir.
Cevap sahibi+1 yıl@HAYATAheyecanGEREK şimdi kes sesini
Bir gün oradaki kaslar yırtılıp tuvaletini tutamamaya başlarsan ne olacak? Hayatın 10 dakikalık zevk yüzünden berbat hale gelecek.
20 Yorumla
+1 yılSen sözde özne gibi sözde bakiresin. Bari evleneceğin insanı kandırma. Bakireliği sadece o zardan ibaret sanıyorsunuz yazık kafanıza.
10 YorumlaDüzenli anal seks yapacak kadar istekli bu çılgın bakire, yaprak yesin de nerden yediği önemsiz. Evet belli olur
10 Yorumla
+1 yılEğer seninle bir şekilde zorla ya da isteterek anal yaparsa anlayabilir. Çünkü daha kolay girme ihtimali anal yaptığın İçin artıyor
00 Yorumla
+1 yılAnlasa ne anlamasa ne bunu dert etmeyecek biriyle evlenir daha oncede yasadigin seyleri anlatirsin olur biter bu kadar kasmanin alemi yok
00 Yorumla
+1 yılHayır anlayamaz nasil analayacak. Hrm anlasa kac yazar yani yapmayan mi var
02 Yorumla
Soran+1 yılToplumun çoğunluğu öyle demiyor maalesef. Düşünmek zorunda kalıyoruz haliyle
- +1 yıl
Yemişim öyle toplumu... geçti o devirler.
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer ki düzenli bakım yapmıyorsan seks öncesi ve sonrası.. anlama ihtimalini artırırsın ki en başta yaptığını söylemelisin
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcinsellik öncesi ayrı sonrası ayrı
+1 yılŞu trol sorular da olmasaydı sitenin hâli perişan olmuştu 😀😀😀
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal guzeldir ama duzenli yaparsan saglik sorunlari kacinilmaz olur. Belli bi sure yapmadihinda daralir ama duzenli yaptigin icin hic girmemis gibi olmaz. Esin anala merakli degilse sorun olmaz
10 YorumlaEğer anal vermezsen anlamaz. İsterse de ben genişleteyim dersin. Hazır olunca tamam dersin. Çakmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sokmadıgı sürece anlamaz bide sen domalırsan arkası acılıyor o an genişligi belli oluor...
00 YorumlaÇok da abartma ayda 1 olsa belki zamanla anal kaslar zarar görür sıkıntı yaşarsın ama çok zevklisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tecrübeli bir erkek anlar... ama nişanlılık ya onunlada yaparsın bir şey olmaz...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle açık açık konuşmalısın bu konuyu hangi devirde kaldık
00 Yorumla
+1 yılyok anlamış daralıyor ya soruya bak ya eşşek degilse anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevk alıyor musun cidden 🤔 partnerin kaç yaşında küçük mü organı
16 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten zevk alıyorum. 39 yaşında kendisi. Yaş ile ne alakası var ki?
Cevap sahibi+1 yılNeden o yaştaki bi adam 🙄
Soran+1 yılYaşa önem vermiyorum da ondan. Çok iyi anlaşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılBabanla yaşıt nerdeyse kendini garip hissetmiyor musun
Soran+1 yılKimse beni zorlamıyor. Garip hissetsem birlikte olmazdım
Cevap sahibi+1 yılAnnen öğrense ne olur peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılsonra insanlara neden güvenmiyorsun dediklerinde ben dini öyle bir hale getirdiler ki inanmayan ben tekrar inanmamaya başladım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapma yaşın çok küçük, eşin anlamayacak ama ruhunda hep izi kalacak
10 Yorumla
+1 yılÇok sık ve bilinçsiz bir şekilde yapıyorsanız anal iliskiyi, eşinde yapmak isterse ve eğer canım değilse anlar.
03 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca kendinden yaşça epey olgun birisiyle yapman en doğrusu, kendi yasitlarinla yapsan belki bukadar zevk alamayıp farklı sağlık sorunlarıyla uğraşıyor olabilirdin, zira analseks gayet hassas bir ilişki türü bilgi beceri ve incelik gerektirir
Soran+1 yılDüzenli anal yaptığım kişi 39 yaşında
- +1 yıl
İyi işte yaşı gayet olgun, seni ve bu işin değerini bilir diye düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. G0t deligi geniş olup anal yapmayanlarda var
00 Yorumla
+1 yılEşine bağlı ama ben anlarım 🙂
112 Yorumla
Soran+1 yılNereden anlaşılıyor? Onu soruyorum.
- +1 yıl
Ben anlarım çünkü anal yapmayı severim partnerim olacak kişi bana sınır koyamaz, fazla zorlanmadan alıyosa yapmıştır😉
Soran+1 yılEvlenince analdan yapmasına izin vermeyeceğim diyorum defalarca kere.
- +1 yıl
Bende ben anlarım dedim çünkü bana sınır koyacak kadınla işim olmaz kendi yorumumu yaptım neyini anlamıyosun
Soran+1 yılBağlaç olan "de" ler ayrı yazılır. Sen önce Türkçe yazmayı öğren de gel. Ne kadar cahil bir toplumumuz var.
- +1 yıl
Benmi cahilim doktorum lan ben🤣 bizi bahçede görüp bahçıvan sandın heralde neyse takıl bakalım ama işinde iyi bir partnere sınır koyamazsın ve anlar adamla evleneceksin dürüst ol anlat yalan söylemek karekter bozukkuğudur
- +1 yıl
Cinsel sorular 21 yaşından başlamalı bence buralar sana göre değil 😉
Soran+1 yılBen mi derken mi ayrı yazılır CAHİL
Doktormuş. AHAHAHAHAH. Hayal dünyan çok geniş. İmla kurallarını öğren de gel CAHİL- +1 yıl
Harflere takılan ergen lisemi okuyosun😂 bundan sonra daha dikkat ederim senin anlaman için😂😂
- +1 yıl
Senin gibi çok kız tadınıdım bakireyim diyip arkadan otoban olan kızları bilirim iki damla kanın sizi temiz kıldığını düşünürsünüz cinselliği keşfetmen için önünde uzun yıllar var ergen, zamanla öğreneceksin
Soran+1 yılMi ayrı yazılır. Halen daha öğrenemedin CAHİL
- +1 yıl
Okuma yazmayı öğrenmişsin afferin sana🤣
Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Eğer eşin de deneyimli olursa Tabi ki anlar.
16 Yorumla
Soran+1 yılNesinden anlar mesela?
Soran+1 yılEvlendiğim kişiye anal yapmıyorum diyeceğim. O zaman sıkıntı olmaz
Soran+1 yılBaştan kesinlikle hayır. Yapmıyorum diyeceğim
- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılAnlamasa bile zararlı bir şey düzenli.
10 Yorumla Tecrübeli değilse anlamaz
10 Yorumla
+1 yılEşin yapmak isterse rahat olursun en azından
10 Yorumla
+1 yılAnlar löpçük diye girer çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok sağlıksız bir şey,
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamaz. Bende bir kızı Arkadan yapmıştım anlamamıştı
00 Yorumla
+1 yılGaita testi yapar belki ve anlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeliği 1 kez göreyim direk anlarım
12 Yorumla
Soran+1 yılNeyinden anlaşılıyor tam olarak?
Cevap sahibi+1 yılŞeklinden. Delik çevresinin şeklinden %100 anlarım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGtü otoban olmuş, hâlâ bakireyim diyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer eşin anal ilişki yaşamışsa anlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen iliskilerini soylemeyecek misin yani?
17 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeyeceğim
Cevap sahibi+1 yılSamimiyetsiz, yalan bir iliski, evlilik yapacaksin.
Hayatin bu kadar ucuz mu?
Soran+1 yılErkekler bakireliğe bu kadar takık olmasaydı benim gibi kişiler de yalan söylemek zorunda kalmazdı
Cevap sahibi+1 yılTakik olmayanlar yok mu, sen gibi insanda cok.
Cevap sahibi+1 yılYalanlar uzerine evlilkk kuracaksin. Bugun seks yaptigin birileri yarin esine olanlari anlatirsa ne yapacaksin..
Insanlarin ruhu akli bilemezsin. Kim sizofren psikopat takik kafasinda.
Yanlis yapiyorsun sen.
Soran+1 yılYa bırak yaa. Kim eşimi tanıyacak. Offf gerçekten
Cevap sahibi+1 yıl35im, sosyal medya araciligiyla ilkokul arkadasimi 25 yil onceki insanlari buldum.
Isteyen bugun seks yaptigi kadini yarinda bulabilir.
Yanlislar uzerine insaa ettigin binadan dogruluk beklememelisin.
Eşinden öncesi eşini ilgilendirmez..
00 YorumlaBilmiyorum ama özellikle onu merak etmezse anlamaz
00 Yorumla
+1 yılİzin vermezsiniz anal sekse anlamaz böylece
02 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermem zaten. Yapmıyorum diyeceğim de şeklinden filan anlamaz değil mi?
- +1 yıl
Tecrübeli biriyle olursa anlar ama tecrübesiz biriyle olursa anlamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk alıyor musun analdan
12 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla hem de
Vence iyi yapıyorsan ferketmez
00 Yorumla
+1 yılDevam et yapmaya ilerde görürsün ufaklık
00 Yorumla
+1 yılAnlamaz
30 Yorumla
+1 yılanlar
114 Yorumla
Soran+1 yılNesinden anlar?
- +1 yıl
genişliyor ve kararma oluyor
Soran+1 yılGenişlediği doğru fakat kararmayı duymamıştım hiç
- +1 yıl
evet olur,
size bir şey sorabilir miyim
Soran+1 yılSor
- +1 yıl
analdan zevk alıyormusunuz
Soran+1 yılEvet zevk alıyorum.
- +1 yıl
anladım
anal olmadan denedin mi
sadece oral yapılarak ve anüs masajı ile
Soran+1 yılDefalarca kere denedim
- +1 yıl
en çok analdan mı zevk aldın
Soran+1 yılOral da zevkliydi yaptırmak. Kıyaslama yapamıyorum
- +1 yıl
olgun, kibar, nazik, bilgili kültürlü centilmen birini istesin
her istediğini yapan
maddi manevi destek olan
orgazm olmanız için çabalayan
Birinin olmasını ister miydiniz
Soran+1 yılSağol kalsın
- +1 yıl
peki
teşekkür ediyorum nazik davranışınız için
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşşekdeğilse anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılNereden anlıyor? Onu soruyorum!!!
- +1 yıl
Genişliğinden
+1 yıltecrübeliyse anlar
10 Yorumla
+1 yılAnlar tabi
10 YorumlaAnlar
10 Yorumla
+1 yılBal gibi anlar
10 Yorumla
+1 yılboş ver keyfine bak ama saglm biriyle yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok genişlememişse anlamaz
12 Yorumla
Soran+1 yılGenişlese bile ona izin vermeyeceğim için sorun olmayacak
Cevap sahibi+1 yılSoran burada mısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlar
12 Yorumla
Soran+1 yılNeyinden anlar mesela?
Cevap sahibi+1 yılSence sürekli anal yapan delik ile yapmayan delik bir olur mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlar kanka
10 YorumlaAcıdım. sana
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Düzenli anal seks yapıyorum. Evlenince eşim daha önceden yaptığımı anlar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler