Biseksüel olmakdan korkuyorum acaba öyle miyim?

Lütfen yargılamayın. Tam 1 hafta sonra hayatımın adamıyla evleniyorum. Şimdiye kadar beni hiç ama hiç üzmedi ve mükemmelde bir ten uyuşmamız var. Adeta birbirimiz için var gibiyiz. O da çok memnun ben de.

Ancak biseksüel olduğumdan şüpheleniyorum. Daha önce çalıştığım yerdeki bir kadın beni tahrik etmişti (o bir şey yapmadı ben onu görünce oldum). Hatta o zamanlar hayatımın aşkı yoktu, arada bir onu düşünüp tatmin oluyordum. Aşkım hayatıma girince bu konudan çok ama çok uzaklaştım ve kurtuldum sanıyordum. Dün oral yaparken testislerini de yalamamı istedi. Daha sonra testislerinin hemen alt kısmındaki ince bir çizgi olan (anüse doğru giden) düz alanı yalamamı istedi. O sırada bacaklarını yukarı kaldırınca anüsünü gördüm. Bir an dondum kaldım. İlk defa bir anüsü böyle gördüm ve kalbim hızla çarpmaya başladı. Çok korktum aynı anda bir kaç duygu içine girdim. Sonra tiksindiğimi düşündü istersen yapma dedi. Yok daldım dedim o söylediği yeri yaladım. Tam erekte olmuştu çok zevk aldı. O sırada elimle penisini okşuyordum. Yavaşça anüsüne doğru dilimi götürdüm. Tam dilim oraya değecekti ki şşlt çok gitme yukarı çık dedi.

Gerisi konumuzla alakalı değil ama delik beni çok heyecanlandırdı ve gerçekten o kadar temiz, biçimli, orantılı ve güzeldi ki, o an bir 10 dakikalığına erkek olmak için her şeyimi verirdim.

Bugün de ilişki istedi. Bahaneler buldum uzaklaştım bir günlüğüne. Ağlayacak gibi oluyorum bana çok yakın ve çok uzak. Ayrıca biseksüelim artık bunu kabul ediyorum içimde. Ama aşkım böyle biri asla değil. Cinsel anlamda beni çok ama çok doyuruyor. Ya of işte bilmiyorum ne yapacağımı lütfen bana yardım edin fikir verin kendimi bu duygudan nasıl uzaklaştırırım? Erkekler sizi çok iyi anlıyorum.
Biseksüel olmakdan korkuyorum acaba öyle miyim?