Yıllardır hep erkeklerden hoslandim nolursa olsun hep onlara karsi bir ilgim vardi taa ki 2 hafta önceye kadar. ki 2 hafta önce bir erkek için yanıp bitiyordum ve bilmiyorum. Bir anda acaba ben lezbiyen miyim hissi geldi kadınlara hic bir zaman hic bir sey hissetmemis biri olarak bir anda böyle bir şey gelişti ve kafamda da durmadan kurduğum için kendimi buna inandırıyor gibiyim. yanlış anlamasın kimse ben LGBT yi sonuna kadar destekleyen bir insanim ama 19 yıllık hayatımda bir kere bile kadınlara ilgi duymadıysam bundan sonra da gelmez diye düşünüyorum. Nasıl kurtulabilirim bu takıntıdan? Yardım ederseniz çok sevinirim..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlardan biraz uzak kalman iyi olur. Fazla aşırı haz duygusu düşünme. Önüne gelenle yani aşırı hayaller kurmazsan iyi olur :D Bunların bir duygu karmaşası olduğunu düşünüyorum.2 haftada baya garip ne yaşamış isen :D Çok sıkıntı çekersen de iyice detaylı olarak üstüne gitmen iyi olur. Erkeklerde çekici bulduğun şeyler ve kadınlarda olanları kıyasla. Aradaki farkı bulursan tamamdır.
14 Yorumla
Soran+1 yılçoook teşekkür ederim bence fazla evde kalmaktan kafayı yemekten kaynaklı ve aptal saptal şeyler izlediğim için böyle oldu durmasan kendimi test etmeye calisiyorum öyle mi böyle mi diye o yüzden herhalde
Cevap sahibi+1 yılEmpati duygun gelişmiş olabilir. Durmadan lezbiyen içerikli +18 veya LGBTQ içerikli diziler izlediysen duygusal olarak bir karmaşa içindesindir. İnanç biçiminde etkili olabilir biraz. Bu olay baya derin :D 19 yaş fazla büyük değil. Başka durumları merak etmek yerine olduğun durumu yaşamaya çalış mesela :D
Soran+1 yılçooooook teşekkür edwrim cidden
Cevap sahibi+1 yılRicaaaaaa ederim bende :D
En İyi Cevaplar
Bunun geçici heves olup olmadığını bilmiyorsun. İlk defa başına gelmiş ondan korkutmuş biraz. Gereksiz paniklemişsin. Öyle bi yönelimin varsa da kaçamazsın zaten. İnkar etmek yerine kabullenmek daha doğru olur. Ama ortada öyle bişey yok. Çok mu bağlandın ki
110 Yorumla
Soran+1 yılya bilmşyorum çok kötğ hissediyorum
Soran+1 yılya şöyle duygusal olarak hep erkeklere aşık oldum nolursa olsun hep cinsel çekim olarak kadınlara ilgim artti gibi bilmiyorum korkuyorum kurtulmak istiyorum eski ben olmak istiyorum
Soran+1 yılşöyle büyük ihtimalle izlediğim şeyler yüzünden 2 haftadır böyle ama içime işlediğini düşünmüyorum işlemeden de kurtulmak istiyorum
Soran+1 yılaynen öyle izlemeyi bırakmak gerekli bence de çok teşekkürler tekrardan aşırı iyi geldiniz
Soran+1 yılcok tesekkurler yazıcam kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç bir kadınla yakınlaşma şansın oldu mu? Kısa süreli dahi olsa...
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılO halde bir arkadaşınla denemelisin. O zaman kararını verirsin.
+1 yılKendini gerçekleştiren kehaneti bilir misin? Düşünme , yapma..
02 Yorumla
Soran+1 yıldüşünmenin önüne nasım geçebilirim
- +1 yıl
Seni bu eğilime yönlendiren durumlardan uzak durmayla başlayabilirsin bu tür videolar izliyorsan mesela kes bulunduğun ortamdan etkileniyorsan uzak dur ya da yeni bir ilşki içerisine girip aslında erkeklerden hoşlandığını anlayacak ve tatmin olacaksın buna kendini inandırdığı zaman aslında üstesinden gelmiş olursun
Düşünme bunları, saçmalıktan başka bir şey değil bu tarz ilişkiler... uzak dur
02 Yorumla
Soran+1 yıltakıntı oldu
+1 yılbu bir takıntılı düşünce sadece.
03 Yorumla
Soran+1 yılbence de öyle ne yapabilirim?
- +1 yıl
bunun sadece düşünce olduğuna inandır kendini. Önemseme bu düşünceyi.
Soran+1 yılçok teşekkürlerr
+1 yılherkesin zihnine böyle takıntılar gelir bazen knk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklere ilgini arttır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİb, ne sina oluyorsun kardeşim
00 Yorumla
+1 yılKafanı dağıtarak
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
Sevdiğin şeylerle meşgul ol , yeni hobiler edin ve arkadaşlarınla takıl
Erkeklerle seks yap hazzı yaşa
01 Yorumla
Soran+1 yıltm