Sizlerin bu konuda görüşlerini merak ediyorum. Buyrun ankete.
Evlilik öncesi seks olmalı zaten.
Evlenince o heyecanı yaşamak lazım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
evlilikten ziyade yaşa bağlı değişmeli diye düşünüyorum.
artık üniversite-iş güç-kariyer derken kadınlar için bile evlilik yaşı 30 a yaklaştı. o yaşta iki insanın hele ki birbirine aşıklarsa içinde cinsellik olmadan bi ilişki yaşaması biraz sabır gerektirir.
ama daha lise veya üniversite öğrencisisin ekonomik özgürlüğün yok yaşamak için ailene bağımlısın, aynı zamanda birlikte olduğun kişi de öyleyse, evlenmek isteseniz evlenemicek durumdasın, hamile kalsan çocuğuna bakamıcak durumdasın, ama heveslerin var arzuların var diye sevişiyorsun işte bu yanlış geliyor bana. hem daha hayatındaki kişinin doğru insan ve bi ömür geçirmek istediğin insan olup olmadığını anlayabilecek olgunlukta da değilsin.
Evlenmeden asla olmaz o kadar da büyük konusuyorum çünkü fikrimden vazgeçmem !
o kadar...helal olsun sana kız...
+1 helal olsun evlenmeden önce sexe evet diyenler yüzünden erkekler evlenmekten soğuyor bakire istiyorlar 2.el çıkıyor tekrar helal olsun dün akşam(hiç dizi seyretmem)kanal değiştirirken al yazmalıma geldim asiye evlenmeden ilişkiye giriyor farz et ki o bodur çocuğun evlenme teklifini kabul etti bodur çocuğa haksızlık değilmi niye kızlar evlenmeden verirler anlamış değilim ya ilyas asiyeyi almasa belli bi yaşa kadar kızların hep aklı 1 karış havada sonra ise iş işten geçiyor zaten
Evlenmeden önce erkek asla dayanamaz bir şekilde istisnalar hariç cinsellik yaşar. Ama kadın için durum farklı sonuçta ülkemizde kadınlara ve erkeklere böyle durumlarda farklı yaklaşılıyor ve davranılıyor. Artık doğru yada yanlış onu tartışmıyorum ama evlenmeden önce sex düzgün bir hayat için onurlu bir yaşam için olmamalı diye düşünüyorum. Yani iki tarafta bunu yapmamalı. Ama ben bile bunu yaptım
Bu aslında kişisel tercih meselesi...
ben ise evlenmeden sevişme taraftarıyım
Cevap
15Cevap
herkesin kendi hayatı..ama evlilikte yaşanması daha güzel..
Evlilik öncesinde yaşanmalı..Hem bayanlar hem erkekler vücudlarını tanımalı.
ASıl soru kiminle yaşanmalı olmalıydı.
Yine bence her iki tarafında güveneceği, duygularını hislerini ve geleceğe dair güvenebileceği kişilerde yaşanmalı.
Sekse çok büyük anlamlar yüklememek gerek diye düşünüyorum.
Benim için dünyadaki en güzel şey değil. Anlam yüklemeyelim diyorum.
sekse gelene kadar milyon tane güzel şey var. yeni bir dil öğrenmek, yeni biryle tanışmak, güneşin hergün doğması...gibi gibi...
Sırf senin için diktirip öyle evleneceğim. Bekaret olmadan evlilik olmazmış.
ikiside çok kesin cevaplar olmuş oylayamadım. a şıkkı olmalı değil de olabilir olmalıydı bence kesin çizgileri yok bunun olabilirde olmayabilirde duruma göre değişir.
Seks doğal bir ihtiyaç İnsan elbette her bulduğu ile yatmamalı ama evlenmeden önce yapılan seksi doğal buluyorum ben.
erkeğe göre ama
a şıkkı ... yani olmalı bence o da bir tanıma aslında tam anlamıyla tanımadan da evlenmek hiçç mantıklı gelmiyor bana
evlilği farklı sekılde yorumladıgım için bir sakıncası yok olabilir
Çiftlerin severek evlenmesi lazım.Bir birilerini seven insanların en tamamlayıcı özelligiklerinden biride cinselliktir.
evlenecegın kısıye ozel olmalı kendını bılen bı kız
Evlenince olması tercih sebebi ama. Olursa da çok farketmez. Kızın en ufak bir tedirginliği varsa olmaz tabi.
Evlenince yaşamak daha güzel.
kişisel bir tercih. kesin olmalı yada olmamalı diyemiyorum.
ülkemizin gerçeklerini düşünecek olursak evlilik öncesi mümkün değil...
başka bir ülke olsaydı olmalı derdim...
Olmalı demiyorum ama olursada bir problem teşkil etmez.
evlilik öncesi seks zinaya girer
evlilik şart diyorum..başkada bişey demiyorum:))
katılıyorum...bu erkek içinde bayanlar içinde geçerli
Evlilikten önce olmaz bence
kesinlikle katılıyorum.
Bazı özel şeyler evlenmeden yaşanmamalı
evlenmeden once sevisme derim
ORtam uygunsa neden olmasın :S
Yanlış anlaşılmıs bir soru oldu arkadasım
Olmalı yada olmamalı...İş te bütün mesele bu :s
evlenince olmalı evlenmeden istemiyorum
her ikisi de dar olmuş anket hacı
Evlenince o heyecanı yaşamak lazım.
(bkz:yaptım oldu)