+1 yılÖncelikle sorunu yanıtlamak isterim olgun ve tecrübeli bir birey olarak, şunu belirteyim ki orgazm olsa idin kesinlikle fark ederdin, ilişkiden zevk alabilirsin orgazm ayrı bir şey, orgazm sırasındaki bayanlardaki gözlemlerim, bir kere fışkırma felan sıvı boşalmasına hiç rastlamadım, orgazm sırasında kesinlikle penisin çıkmasına izin vermiyorlar, daha hızlı hareket ediyorlar edilmesini izliyorlar, ne olur bırakma devam etttt nabız çok hızlanıyor sarılma sıkma çığlık atma aglama gülme gibi tepkiler olabiliyor, gözler şaşılaşıyor tam tepe noktasında inanılmaz zevk dalgaları geliyor.
Kasılmalar felan titreme ve orgazm bu rahatlama peşinden kilitoriste oral yapılırsa zevk dalgaları biraz daha zincirleme devam edebiliyor orgazmın bir de şideti var deprem gibi, küçük sıradan ilgisiz sevişmeler küçük orgazmlar yaratır,özenle hazırlanmış önsevişme uzatılmış belki güzel bir masajla süslenmiş ortam müzik ve erotik içgiyimler, 11 şiddetinde orgazmlar yaratabilir, senin anlıyacagın bazı bayanlar çok kolay orgazm olurken bazıları da biraz alaka ve ilgi bekliyor umarım yardımcı olmuşumdur.
Kadın orgazmı nasıl olur bir kadın anlatmış linkte: https://www.kizlarsoruyor.com/cinsel-yasam/a38564-kadin-bosalmasi-squirt-adim-adim-nasil-gerceklesir52 Yorumla
Soran+1 yılTşk ederim.
- +1 yıl
rica ederim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yıl- Kadının Boşaldığı Nasıl Anlaşılır Sorusunun Cevabı Aslında Tüm Evli Erkeklerin Bildiği Bir Konu.
Kadınlar erkeklerden farklı olarak orgazm yaşarlar.Bunun nedeni duygusal yoğunluktur.Bazı kadınların duygusal bir film izlerken yada sevgilisinden bir çiçek aldıklarında orgazm olabildikleride bilinen bir konudur.Bazı kadınların nasıl boşaldıklarını anlamak ise imkansızdır çünkü bu tip kadınlar,ilişki kurmadan önce ailelerinden yada toplumsal faktörlerden kaynaklanan psikolojik nedenlerden dolayı boşalamamaktadırlar.Kadının boşaldığı nasıl anlaşılır sorusunun net cevabı ise basit ve anlaşılır şekildedir;
Erkeğin penisi kadının vajinasına girmesi için vajina kendini kayganlaştırır.Buna bazı otoriteler vajinanın penisi tanıması olarak nitelendirir.Vajinanın ağız kısmındaki hücreler ilişkinin sonlanmasına yakın aktivitelerini arttırırlar ve kadın boşalırken vajinadan kaykan az yoğun bir sıvı gelir.Bu sıvı kadının boşalması olarak nitelendirilebilir…:)45 Yorumla
Soran+1 yılTşk.
- +1 yıl
Bence orgazm olamadığını düşünüyorsan cinsel terapi uzmanıyla görüş derim.Onların konusu çünkü bu.
- +1 yıl
Soran+1 yılteşekkür. ederim.
- +1 yıl
Var mı sende bu belirtiler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılablacım, boşalma erkeklere mahsus bişeydir boşalma diye tabir edilen şey erkeğin malum fışkırmasıdır.. bizlerde o şekilde bişey olmaz o bahsettiğiniz fışkıran sular sadece p*rno filmlerde insanları çoşturmak ve para kazanmak için yapılmış bişey orda o kadınlar aslında çişlerini koyveriyo bizim akıllı erkeklerimizde sanıyorki kadınlar öyle boşalıyor.. kadınlarda boşalma diye anlatılmak istenen orgazm anıdır..
orgazm anında ise bahsedildiği gibi kişiden kişiye çok farklılıklar gösteren şiddetli veya hafif kasılmalar olur. göğüsler ve çoğunluğu vajina ve kalça bölgesinden başlayarak dizlere ve ayaklara kadar devam eder..
benim yaşadığıma gelince anlattığım gibi göğüs uçlarının tatlı tatlı hafif kaşıntısı ve vajina ve kalçalardan başlayarak dizlerime ve ayaklara ulaşan ilk başta çok şiddetli sonrakiler birer saniye aralıklarla ve git gide azalarak devam eden zevkli kasılma ve zevkli gevşemeler.. yaklaşık 15-20 saniye kadar sürüyor. sanki başımdan aşağıya doğru içimden ılık bir rüzgar esiyor gibi o esintiyi hissediyorum ve çok mayhoş yapıyor uyuşup kalıyorsun adeta.. neyse şimdilik bu kadar olsun124 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkür ederim.
- +1 yıl
çok güzel anlatmışın ,orgazm olan kadınlarda gözlemlediğim ek olarak gözlerin şaşı bakması ,kilitoristin aşırı hassaslaşması
Cevap sahibi+1 yıltabiki bide şöyle bişey var her defasında aynı şeyleri yaşamak mümkün olmuyor bazen hiçbişey hissetmeden de geçebiliyor. birazda halet-i ruhiyeyle alakalı bu iş :))
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiz kadınların orgazmı gerçekten biraz muamma. Benim de beraber olduğum bazı erkekler ile ne kadar zevk alırsam alayım boşalmadığım olmuştur. Bazı erkeklerle ise sarsıla sarsıla defalarca boşalmışımdır. Sanırım orgazm denilen şey beraber olduğun erkeğe göre değişiyor. Evlenmeden önce veya sonra kocanın dışında haytında başka erkek oldu mu bilmiyorum. Ama belki bu durum sadecekocan ile böyledir. Başka bir erkekle farklı olabilir.
İnternetten araştır. Kegel egzersizleri diye bir şey var. Bu egzersizleri düzenli yapmanın çok faydası oluyor. Hem orgazm kalitesini artırıyor hem de ilerde yaşlılıkta faydasını görürsün.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Kadının Boşaldığı Nasıl Anlaşılır
-
- Kadının Boşaldığı Nasıl Anlaşılır Sorusunun Cevabı Aslında Tüm Evli Erkeklerin Bildiği Bir Konu.
Kadınlar erkeklerden farklı olarak orgazm yaşarlar.Bunun nedeni duygusal yoğunluktur.Bazı kadınların duygusal bir film izlerken yada sevgilisinden bir çiçek aldıklarında orgazm olabildikleride bilinen bir konudur.Bazı kadınların nasıl boşaldıklarını anlamak ise imkansızdır çünkü bu tip kadınlar,ilişki kurmadan önce ailelerinden yada toplumsal faktörlerden kaynaklanan psikolojik nedenlerden dolayı boşalamamaktadırlar.Kadının boşaldığı nasıl anlaşılır sorusunun net cevabı ise basit ve anlaşılır şekildedir;
Erkeğin penisi kadının vajinasına girmesi için vajina kendini kayganlaştırır.Buna bazı otoriteler vajinanın penisi tanıması olarak nitelendirir.Vajinanın ağız kısmındaki hücreler ilişkinin sonlanmasına yakın aktivitelerini arttırırlar ve kadın boşalırken vajinadan kaykan az yoğun bir sıvı gelir.Bu sıvı kadının boşalması olarak nitelendirilebilir…:)21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür.
1 yılKadınlar biraz daha zorlasa orgazmın mega halini yaşıyacak zaten. Yanana kadar hızlıca yandan yana okșa. O yanma klitoristeki sinir uçlarının tek tek uyarıldığının belirtisi. Sonra böyle patlayacak kadar yanıyor orası zaten. O esnada okşama hızını ne kadar arttırırsan o kadar derin orgazm oluyorsun. Orgazm esnasında da o bölgende içeriye doğru kalp atıyor gibi oluyor. Bu kasılmalar böyle bi kaç saniye sürüyorsa tamam olmuşsun demektir. Kadınların gün içerisinde iki bacağını birbirine sıkıştırmasıyla bile vajinada orgazm benzeri tekrarlı kasılmalar oluyor. Oyüzden arada gelen o tek tük kasılmalara aldirma ve ovmaya devam et. Bastırıncada kasılıyor çünkü ondan dedim. Bizler șanslıyız bide kanka, istediğimiz hemen heryerde mastürbasyon yapabiliyoruz. Köydeyken herkesin olduğu bi bahçeye bakan evin içinde yaptım, farkedilmedi resmen.. Tabii sesler sıkıntı biraz :D ek olarak şunu söylim. Mastürbasyon yapmayan kadın yoktur yapamayan vardırㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
10 Yorumla16 yıllık evlisiniz ve 38 yaşındasınız Birincisi 38 yaş çok verimli sevişme , cinsel ilşkinin en hızlı dönemleridir. Orgazm olmamanıza şaştım doğrusu. İyi bir sevişme sounda bunun mutlaka olması gerek. Elbet istisnalar hariç. (Hasta dönemler, sinirli asabi günler) Kusura bakmayın ama bu durum eşinizden kaynaklanıyor olabilirmi? Sevişme anında çokmu pasif kalıyor veya sizin en hassas noktalarınızı keşfedemedimi , dahası erken boşalma gibi rahatsızlığımı var. Yaşadığım kadarıyla neredeyse baygınlığa varacak derecede kendinden geçen, o an dünyadan kopan, çığlığını tutamayan orgazmlar gördüm. Cüretimi bağışlayın lütfen bu konuyu eşinizle konuştunuzmu? Sevişirken baskın siz olun. Yani kaptan yani ilişkiyi yönlendiren siz olsanız. belki dana başka ( çok güzel ) olabilir. Saygıyla
00 Yorumla
+1 yılöncelikle bayan orgazmı erkek gibi degil spermler fıskırsın falan yok böyle birsey
ilişki sırasında vaginaj kayganlık bir sıvı uretiyor. o kadar
gelelim orgazm türkiyenin gercegi bayanlarımız orgazmı tam olarak tanımlayamıyor cünkü erkek tipi olarak direk olaya girdigimizde bayanın orgazm olması icin gerekli süre veuyarılmayı es gecip sadece kendimiz bosaldıgımızda karsı tarafı onemsemiyoruz.
esiniz ile p*rno film izleyin bol bol her nekadar yapmacıkda olsa ön sevişme tekniklerini ögrenirsiniz. genelde 69 pozisyonu ön sevismenin lokomotifi olarak görülür.
umarım orgazm yasarsınız
cinsel birliktelik karsılıklı yapıldıgı sürece daima zevk verir. her iki tarafada00 Yorumlaöncelikle sen ne yaparsan yap vajinal orgazm için karşı tarafın payı çok büyük karşı tarafın gayret etmesi gerekiyor :) ama kritoris orgazmın 20 katıdır insanı bu dünyadan alır bom boş bir ormana bırakır ve o ormanda bütün harikalar vardır böyle bi haz işte ön sevişme çok önemli 30 dakika filan olursa vajinal orgazmı kamçılar senin rolün ise çok zevk alıyormuş gibi yapıp partnerini coşturursan ve ona hemen boşalmamasını söylersen olur yok eğer yine olmuyorsa mümkün değil ama imkansız diye bir şey yok o zaman hap kullanırsın :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıllink
Kadınlar bayanlar kızlar her neyse, çoğu kadınlar boşalmaz falan dese de gerçekte kadınlar erkekler gibi boşalırlar. Fakat bu renksiz sıvı şeklinde kısmen daha az tazyiklidir. Linkte doyurucu bilgiyi bulacaksın özellikle orgazm hakkında. Ayrıca ben canlı olarak bunu yaşadığım ve gördüğüm için bunu garanti olarak söylüyorum. Ama her kadın bu hazza ulaşamıyor ya da ulaştırılamıyor. Kadınların nasıl boşaldığına dair bir vidyo var fakat burdan paylaşınca şikayet ediyorlar. Merak edersen özelden linkini atabilirim.23 Yorumla
Soran+1 yılTşk.
- +1 yıl
Anladın mı yazıyı falan okudun mu? :)
Soran+1 yılEvet teşekkür ederim.
+1 yılaslında erkeklere nazaran daha kolay orgazm olmanız gerekir hatta erkeğin ikinci kez orgazm olması uzun süre gerektirriken kadın arka arka ya orgazm olabiliyor eğerki orgazm olamıyorsan onu kolaylaştıracak yollara başvurmalısın mesela öncelikle kendini vereceksin zihninle de sevişeceksin ön sevişmeyi uzun tutmak iyi olmaz tek düze sevişmede kacınmalısın değişik pozisyonlar denemende fayda var tabiki sadece senle biten bi olay değil kocan yada partnerinde yardımcı olması lazım uyarılma noktalarını keşfetmeli ilgiyi oraya yönlendirmesi gereki söylenecek çok şey var bu konuda
00 Yorumlaah be ablam yarım saattir ne anlatıyorum ben sana :D tamam kadınlar da boşalır ama türkiyedeki kadınların yarısından fazlası hayatında hiç orgazm olmamış. ciddi diyorum bak. orgazm olmak istiyorsan bunu eşinle halletmen lazım. ön sevişmeyi uzun tutun. ne bilim eşinden utanma hoşlandığın pozisyonları , hassas noktalarını her şeyi açık açık anlat eşine. emin ol zamanla olacaktır. ama çözümü kesinlikle burda arama .
22 Yorumla
Soran+1 yılçözüm aramıyorum ki sadece fiziksel belirtilerini deneyimleyen bayanlardan duymayı umuyordum okadar. Bilinçsiz biri değilim merak etmeyin. söylediğiniz herşeyin farkında ve bilincindeyim.
Organzm ın En Alt Seviyesi Kadınında Bildigimiz zevk Seviyesinin 10 Mislidir. Buda Mistik Fiziksel Hareketler Ve Kısabirsüre İsteksiz Bilinç Kaybına Neden Olur.Yapılan Fiziksel Ve Zihinzel Hareketler Gayet Normal Olur. Hapşırma Gibi Düşünün Kalp Durur Hapşırma Sırasında Ve Tüm Organlar 1 Saniyede Olsa Çalışmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılTşk.
+1 yılBayanların nasıl boşaldığını bilmiyorum ama benim seviştiğim kadınlarda gördüklerim şu şekilde
Kadın sevk alırken neredeyse boğulacakmış gibi nefessiz kalıyor,vucudu geriliyor
gözleri kapalı oluyor çoğu kez ve başı boynundan kopacakmış gibi geriye gidiyor.Şeffaf sıvı sabun renginde sıvı geliyor(kaygann bir sıvı),bu sıvı geldikten sonra 5 dk kadar sarılıp kalıyoruz11 Yorumla
Soran+1 yılTşk.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence eşine oral yaptırmalısın,çünkü kadınların çoğu klitoristen zevk alır ve ön sevişmeyi uzun tutmalısın,sen o teptikeleri veremiyorum diyosun eşin bunu anlamıyomuiseni zevke getirmek için çabalamıyomu,eğer çabalamıyosa yada farkında değilse,kendini ön plana çıkarmaya çalışmalsın,onu daha fazla tahrik etmelisin,ve erkekler kaınlarının onların kollarında zevk aldığını görmekten hoşlanırlar ve sen ne istediğni oyun oynar gibi yaklaşarak ona söyle
40 Yorumla
+1 yılGizli kullanıcı öncelikle seni tebrik ediyorum her ne kadar gizlide olsan böyle bir soru sorduğun için. Ben burada daha önceleri bu tarz veya orgazm ile alakalı sorular sorulduğu zaman kaç yıllık evli bayanlar var orgazm olamamışlar diye siz genç kızlar nasıl orgazm oluyorsunuz dediğim zaman bütün millet saldırıyordu. Senin böyle bir soru sorman az çok benim dediğime bir örnek. umarım tez zamanda orgazm olursun;)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılenteresan. sorun sende değil eşinde. işini bilmiyor demekki.
fışkırma dediğine squirt diyorlar ama külliyen yalan bir durum.
ama şöylede bir durum söz konusu ki kadında herşeyi eşinden beklememli kendiside çaba göstermeli. vajinal orgazm ı yaşamayan dünya kadar kadın varç ama klitoral orgazm daha basittir.
ilişki sırasında erkek içeride gidip gelirken kendisi veya partneri mutlaka klitorise elle masaj yapmalı.ayrıca bunun öncesinde de mutlaka ön sevişme uzun tutulmalı.
erkek te ise erken boşalma sorunu var ise geciktiricilerle bu sorunu aşmaya çalışmalı.
erken boşalma beyinde biten ve ergenlikten kalan bir alışkanlık olduğu için zaptetmek çok zor bir sorundur.. karışık bir durum.. ama 16 yıldır hiç kasılamayan kadınlarında olduğunu keşke eşimde duysada her defasında boşalmadan yataktan çıkmadığından ne kadar şanslı olduğunu görse keşke:D20 Yorumla
+1 yılmemleketimizin acı bir gerçeği kardeş
erkek boşalarak kendini tatmin ediyor.kadını hiç düşünmüyor
38 yaşındasın 16 senelik evlisin.ne diyeyim. kocan olacak adam hep kendini mi düşünür ?
orgazmı bilmeyen,erkeğe orgazm olmuş numarası yapan o kadar çok kadın varki..
ondan sonra aile içi huzursuzluklar başlar.kavgalar.boşanmalar
hatayı kendimizde aramamız lazım
ben evliyken önce kendim orgazm olurdum sonra eşim.yada aynı anda.onu rahatlatmayı da hiç ihmal etmedim...10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım eşin doğrudan neticeye gitmeyi seviyor. Bir saat civarı bir ön sevişme sonrasında, cinsel birleşme olursa ve eşinin cinsel organıda çok küçük değilse sanırım orgazm'ı yaşarsın. Bu şekilde bir cinsel hayatın senin için önemli olduğunu eşine anlatarak başlayabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTşk.
+1 yılGenelde çok yoğun kasıntı yaşayıp ardından bir sakinleşme noktası aslında. Bir de vakinal orgazma ek klitoral orgazm var eşiniz klitorisini diliyle yoğun bir şekilde uyarabilir. Hafifçe de parmaklarını kullanabilir. Bir deneyin. Umarım gönlünüze göre olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Bazı konular abartılabilir ama boşalma ve orgazm farklıdır, biri dışa vurum birisi hazdır,eger ciddi bir cevap almak istiyorsanız,özelden yazabilirim,samimim ve ciddi olarak,
20 Yorumladeğerli ablacım senin durumunda türkiyede tonla kadın var. sen cinsel hayatından memnunsan boşver söylenenleri. vala sonra raydan çıkarsın demedi deme :D
12 Yorumla
Soran+1 yılTşk.
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşinin sana duygusal yaklaşması lazım cinsellik esnasındada birazromantik biraz edepsiz kelimelerle süslemelidir birde orgazm arasında sevgi aşk olanlarda olur orgazm sırasında omuzlarını kaldırmaya yerden kalkmaya çalışırsın vajina çok hassaslaşır hatta acımaya başlar size tamamen duygusal yaklaşması lazım sırf cinsellikle yaklaşırsa sen hiçbirşey yaşayamazsın sadece boşalma olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 ayrı kişiyle birlikte olmuşş, bunların aralarından 5-6 tanesiyle de en az 30 kere.. 18 yaşında bir genç kızım, ben bile hiç boşalmadım :)
413 Yorumla
Soran+1 yılDemekki herkese has birşey değil bu. :)
Cevap sahibi+1 yılnıye eklıyorum
Cevap sahibi+1 yılaynen soran kişi bence de . herkese nasip olmuyor ya da :))))
- +1 yıl
danışmanlık yapacak seviyeye gelmişsin,kariyerinde başarılar myfriend
Gizli Üye(36-45)+1 yılorgazm cinsel hazzın en doruk noktası diye biliyorum.kadınlardan değil ilişkide kendi kendine bile boşalan var nasıl yaptıklarını bilmiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılTşk.
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılorgazm zevkin doruk noktasıdır kadınlarda boşalma olmaz zaten orgazm olduktan sonra biterler eğer orgaz mı yaşamadıysan gerçekten çok şanssızsın demekki kocan bu işi bilmiyo senle bi alakası yok yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle su fışkırmaz bacakalrınız titrer biraz etrafında da akıntı gibi ibr şey olur boşaldıktan sonra canınız çok sex istemez bence burdan anlayabilirisniz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO burdan anlatılmazki, özelden yazalım diycemde gizlisiniz, nasıl olucak? Çok kısa açın isterseniz ekleyeyim. Bu arada su fış. felan yok öyle bir şey.
17 Yorumla
Soran+1 yılaçma şansım yok ancan detaya girmeden yani fiziksel belirtileri mesela kasılma deniyor her orgamzda bu yaşanırmı.
Cevap sahibi+1 yılanlatırım ama burdan geelin okuduğu ne kadar doğru ve rahat olabilirki?
Soran+1 yılanladım. teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılbende ilk evlendiğimde nasıl olacağını bilemiyordum ama eşimle öğrendim zamanla, size detay anlatmak , yardımcı olmak isterim ama burdan yardımcı olmama çok zor, nasıl yazabilirimki? şöyle yapın ,... yapın gibi:( başka bir soru sorun farklı bir kategoridde mesela ''aşk'' ekleyeyim siz, ordan uzunca yazayım.
Soran+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılbakliyorum o kategoride sorun, ben eklerim sizi.
Soran+1 yılemin ol şuan bunu okuyan kişiler takipte kim bu salak kadın diye. teşekkür ederim çabanız için. vazgeçtim.:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu bende hiç yaşamdım sadece eşimin üzernde sürtünürken boşalabildiğimi hissttim bunun dışında boşaldığımı hiç anlamadm
14 Yorumla
Soran+1 yılzevk suyunun gelmesini boşalmak olarak algılıyor olabilirmisiniz. yani o an neler hissettiniz,
Cevap sahibi+1 yılbi ateşş basıyor farklı bi zevk alıyorsunuz hissediyorsunuz yani bişilerin geldiğini zevk suyu oldugunu sanmıyorum
kltoriye ulaşamıyorsun sen eşin vajinana girdikten sonra onun penisi kltorisine sürtmeye çalış zevkin soruklarına çıkacaksın ve eşin biraz acemi sanırım bu iş kolay ama anltmak gerek
00 Yorumlaevli insalna seviyesiz lik hoş olmaz uyarın güzel ama onu burdan anlatırsakta üyelik iptal ederler
03 Yorumla
Soran+1 yılTşk.
Gizli Üye(36-45)+1 yılO biraz delirme oluyor tazzikli su fışkırtıyor sevgilimde oluyor sürekli birazda partnerinden kaynaklanan birşey :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTşk.
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık sorunuz çok geride kaldı daha rahat cevap verebilirsiniz. Ne oldu bu sorununuz?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonuç var mı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılolaya konsantre olamıyosunuzdur bence :)
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat