Bu şahane olaya önyargıyla yaklaşmadan önce iyice okuyun ve gerçekten vücudunuzu tanıyıp tanımadığınızı, yaptığınız mastürbasyonun kalitesini, doyuruculuğunu tekrar gözden geçirin. Mastürbasyon diyorum çünkü bu iş mastürbasyonla başlar.
En azından benimki öyle başladı.

İlk su gibi boşaldığımında mastürbasyonum çok uzun sürmüştü klitorisim iyice şişmiş ve uyumuş haldeydi mastürbasyona devam ettikçe birden su gibi aşırı bir sıvının her yeri ıslattığını gördüm, çok zevkli ve tamamen rahatlamıştım elime bulaşan sıvıyı kokladım çiş gibi değildi, tadına baktım farklıydı, çarşafı kokladım çiş kokmuyordu ağır olmayan farklı bir koku hatta kokusuz bile denebilir bazı zamanlarda.
Zaman geçtikçe bunun her zaman olmadığını gördüm ve bunun olması benim elime mastürbasyon yapma şeklime ritmime bağlıydı. Klitoral orgazmı hep yaşıyorum herkesin çok kolay bir şekilde yaşadığı gibi, fakat bu klitoral orgazmın kesinlikle zirve noktası olan bir durum ve ben bunu yapmadığım zamanlardaki klitoral orgazmlarımı sadece ufak çerez şeklindeki atıştırmalıklar gibi görüyorum.
Daha sonra bunu kadın olduktan, vajinal seks yaşayabilirken denedim.
Ve şunu keşfettim; kadın üstteyken bütün kontrol ondaysa,(öncesinde yeterince ön sevişme olduysa ve oral sex) penis vajinadan çıktığı anda su gibi sıvı iniyor.

Şunu anladım deneyimlerimde fışkırma şeklinde de oluyor, aşırı ıslanma şeklinde sıvı da akıyor.
Sadece üstteki pozisyonda değil alttaki pozisyonda da içinizden penisi çıkarıp yoğun kıvamla karışık aşırı sıvı şeklinde boşalıyor. Boşalamadığımda ise doluluk rahatsızlık hissediyorum.
İşiyorlar, yalan söylüyorlar, öyle bir şey mümkün değil tarzındaki söylemleri çok bilgisizce buluyorum. Bunu yaşamayan ya da yakınına yaklaşamamış insanların cinselliği, mastürbasyonu aşırı sığ yaşadıklarını düşünüyorum ve onların adına üzülüyorum.
O zevki bir kere almış olsaydınız onu yapmak için gece gündüz kendinizle uğraşırdınız. Ve gerçekten böyle bir kadına denk gelseydiniz diğer kadınların ne kadar uğraşılmaya bel yormaya değmeyeceğini görürdünüz.

Lütfen birebir yaşamadığınız olaylarla ilgili önyargılı olmayın ve siz kadınlar kendinizle uğraşın belki bir kısmınız bunu başaracak ve onlar için cinsel yaşamlarında çok güzel bir sayfa açılacak.
Unutmayın eski zamanlarda kadınların orgazm olabileceğini bile bilmiyorlardı, günüzmüzde biliniyor fakat yaşayan kişi sayısı çok az maalesef...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar