Cinsel Yaşam Kadınlarda orgazm nasıl olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ben okşuyorum titriyorum kıvranıyorum nefesim kesiliyor bu orgazm olmak mı Kadınlarda orgazm nasıl olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Orgazmi anlarsin yani herkes anlar sadece titremek felan degil oyle bir duygu yogunlugu baska hicbirseyde yok buyuk ihtimal sende orgazm oluyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet böyle inleyecektim neredeyse Yorumla sbinarar +1 yıl Tamam orgqzmdir , daha detayli konusmak istersen yaz Yorumla
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Birçok yöntem var bana gel sana anlatıyım bi de onları dene 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim Giflendin +1 yıl Evet ona da uygun şeyler zaten kanka Giflendin +1 yıl Daha fazla zevk almak istiyor musun Soran +1 yıl Kanka kasıklarım ağrıyor Giflendin +1 yıl Çok mu yaramazlık yaptın 😅
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. bir tek bağırıp çığlık atmadığın kalmış yahu oda olacak olacak 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl evet teorik olarak bu orgazm olmak ama bunun derecesine iyi bir orgazm diyemeyiz 0 0 Yorumla
GüvenilirBiri97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl maalesef Evlenince Kocanınki Kesin Yetmeyecek 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. kasıkların titriyorsa, karın kasların kasılıyorsa, parmakların kenetleniyorsa, zevkten gözün kayıyorsa mission completed. 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Senin de içinde olduğun bir fanteziye ne dersin 😘 bu konuda iddialıyım 0 0 Yorumla
sevd4nar Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Off nasıl yaptınız böyle orgazm oldunuz ben olamıyorum Bi turlu 1 0 Yorumla
Frruuccyy Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Evet sadece okşayarakmı yapiyosun farklı taktikler yöntemler istermisin 0 0 Yorumla
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sadece okşuyor musun kanka 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bşka napayım Yorumla liader +1 yıl Parmak sokabilirsin kizligina dikkat et ama Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim Yorumla
Delidolu254 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Evet zevkleniyorsundr da 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet orgazm oluyorsun başardın tebrikler 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet genelde bayanlar öyle derler 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çok şey yaşıyorsun orgazm işte 0 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben olmadım yaaaa 1 1 Yorumla by_kowboy +1 yıl Ciddi misin 🙄 inanmam Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet orgazm olmak 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. tabiki de 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Tm neguzel 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani işte tam o 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evet tadını çıkar 🔥 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Hayır bu zevk almak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnleyecektim Yorumla safadgn +1 yıl Olabilir Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. evet orgazm odur 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Orgazmi anlarsin yani herkes anlar sadece titremek felan degil oyle bir duygu yogunlugu baska hicbirseyde yok buyuk ihtimal sende orgazm oluyorsun
Evet böyle inleyecektim neredeyse
Tamam orgqzmdir , daha detayli konusmak istersen yaz
Birçok yöntem var bana gel sana anlatıyım bi de onları dene
Bakireyim
Evet ona da uygun şeyler zaten kanka
Daha fazla zevk almak istiyor musun
Kanka kasıklarım ağrıyor
Çok mu yaramazlık yaptın 😅
bir tek bağırıp çığlık atmadığın kalmış yahu oda olacak olacak
evet teorik olarak bu orgazm olmak ama bunun derecesine iyi bir orgazm diyemeyiz
maalesef Evlenince Kocanınki Kesin Yetmeyecek
kasıkların titriyorsa, karın kasların kasılıyorsa, parmakların kenetleniyorsa, zevkten gözün kayıyorsa mission completed.
Senin de içinde olduğun bir fanteziye ne dersin 😘 bu konuda iddialıyım
Off nasıl yaptınız böyle orgazm oldunuz ben olamıyorum Bi turlu
Evet sadece okşayarakmı yapiyosun farklı taktikler yöntemler istermisin
Sadece okşuyor musun kanka
Bşka napayım
Parmak sokabilirsin kizligina dikkat et ama
Bakireyim
Bu yaşa gelmiş bunu öğrenememiş misin
Evet zevkleniyorsundr da
Evet orgazm oluyorsun başardın tebrikler
Evet genelde bayanlar öyle derler
Rahatlama oluyorsa evet