Merak ettim soruyorum. ilk ilişkide prezervatif kullanılır mı? bir de kadınların orgazmı nasıl oluyor? boşalma mı titreme mi her ikisi mi?
Cevabın nedir?
Cevapla
+1 yılilk ilişkide prezartiv olur hatta daha iyi. zaten ilk ilişki zevk beklemek ahmaklıktır. çünkü o bir operasyondur. açıldıktan sonra ancak zevk için sevişme ortamı olur. eğer ilk ilişkide cahil cahil davranipta catir catir sevisirsen cok aci cekersin, yanar. ilk sevilmede sadece kapi acilir. 1 gun veya 12 saat dinlenilir. sonra balayinda pratiklere devam edilir. Titreme ve orgazm ilk yapacak bir kiz icin beklenilmemeli. olmaz mi hiç? olur tabi. ama bu ön sevişmenin verdiği sanal bişi. bu şekildede orgazm olunur. elle okşuyarak falan. ama ilk sevişmeden bizzat icraattan dolayı zevk alınmaz. zaten bişi anlamazsın. ama yan ürünlerden zevk alabilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. yeterince açıklayıcı olmuş
- +1 yıl
rica ederim. yalnız partnerini uyar. ilk sevişmede uzun uzun olaya devam etmesin.
Soran+1 yıltamam :)
+1 yılbirincisi prezervatif korunma korunma yoludur. korunacak bir şey yoksa en iyisi tenin tene değmesi. Kadın orgazmı: kalp atışları hızlanır, partnerinin her teması daha çok zevk verir, önce bir kasılma ve ardından titreyerek rahatlama. Hatta bu arada birazda akıntı olabilir.
10 Yorumla
sinir boşaması yaşarsın ya öyle uyuşma oluyor hafif
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
titreme ile başlar ve kadın kendinden geçer kasılabildiği kadar kasılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkullanıp kullanmamak tamamen şahısların özgür iradesi size kalmış.. zaten boşaldığı zaman titriyor :)
00 Yorumlakişiden kişiye degişir titrer güler inler aglar güler...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmümkünse her ilişkide prezervatif kullanınız efenim.
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle .
Gizli Üye(30-35)+1 yılorgazm olmak kolay ama tam tatmin olman zor :) erkeğine bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanılırsa iyi olur ne olur ne olmaz ayrıca kadın orgazmı titreme ile oluyor hiç görmedim.
00 Yorumlatitreme kasılma,sarsılma,
01 Yorumlasaydıkların + inleme..
00 Yorumla
+1 yılbedensel anlamda titreyerek oluyor bazen.
00 Yorumlayapanın keyfine :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
En İyi Cevaplar