Türkiyede seks neden bu kadar çok abartılıyor?
Binlerce genelev var türkiyede ama kizlar seks yapinca voooov diyolar neden?
Binlerce genelev var türkiyede ama kizlar seks yapinca voooov diyolar neden?
Çünkü Türk kızları sonradan görme, şu an ki açık saçıklığınız tamamen asimilasyon, kendimizi modern sanıyoruz giydiğimiz herşey Avrupalının ürettiği şeyler fikirleri desenleri dekorları. Siz Türk kızları 2001 yılına kadar bir erkek arkadaşınız olduğunu bile söyleyemiyordunuz kimseye, iki sevgili el ele bile gezemiyordu toplumumuzda doğru mu? Abisi duyarsa öldürürdü çünkü. Neden abartıldığını söyleyim, Türk kızları böyle yetiştirildi böyle bilindi, siz lerde kendi vücudunuzu saklayan aman göğsüm gözükürse namusum gider gözüyle koruduğunuz için seks yapınca abartılıyorsunuz. Oysa avrupada bu gibi şeyler kendi ailesi içinde öğretiyor bakın örneğin bir Avrupalı dekolte veya açık saçık giyinince biz erkekler onlara o* fahişe gözüyle bakmıyoruz çünkü kültürleri öyle, Ama sizin kültürünüz hiç bir zaman öyle olmadı o yüzden. Erkek toplumundan çok uzaksınız Türk kızları o yüzden yaptığınız herşey abartılıyor. Bir erkeğe selam vermeyi bile çok görüyorsunuz seks yapmak da ne?
Ben selam vermeyi cok gormuyorum
Burada Türkiye'nin kızları hakkında konuştum, sen değil.
şu insanlar kadar olamadı bizim toplum :D abazalar dolu arkadaş, millet ne güzel oynuyor,
Çünkü buranın kültürüne göre seks konusu kapalı kutu olarak kaldı ve her zaman ayıplanarak, utanılarak konuşuldu. Gayet normal bir ihtiyaçken işin boyutunu namusa getirdiler. Bu sebeple insanlarla cinsel sağlık bile konuşulmaya kalksa akıllarına hemen cinsel yaşam gelip tahrik oluyorlar. Burası Türkiye.
:( kötü türkiye
çok doğru söylüyorsun
Cevap
22Cevap
çünkü genelevler seks yapmak için açılmıştır... kızlar seks yapmak için kocalarını beklesinler diye açılmıştır... ve genel evdeki kadınlar seks yapan kızlar yüzünden işsiz kalınca ovvvv demesi kadar doğal bir şey yoktur..
bu arada kadınında erkeğinde seks yapmak için evliliği beklemeleri gerektiği görüşündeyim ama nerdeeee
Sevişti bir bakir ile bakire
Erkeğe milli dediler kadına fahişe.
Cemal Süreya.
Çünkü sizi seven sizin de sevdiğiniz özel biriyle değil sizi kullanmak isteyen serserilere teslim oluyorsunuz
İki güzel söze vücudunuzu paylaşıyorsunuz
Bazı insanlar geri zekalı.. Avrupa da böyle bir şey yok.. Türkiye ölmüş..
İyi seks yapıyorsa voooov diyorlar yoksa kezban diyorlar
Bazı ülkelerde ilişkiye girmeyenleri kınıyorlarmış. Bir yerde okumuştum..
abrtılmıyor sadece kıskançlık bana vermedi ona verdi
Aynen. Kızların seks yapması ıcın kampanya bslatılsın ! Bunu da tayıp duysun sıte kapanır 😁
Orospunun yapması ile normal bir kızın yapması birmidir
geçenlerde bir video izledim bu konu ile alakalı benim bedenim diye çok anlamlıydı...
Gayet normal bisey degil mi yapmak bunu. bencede neden abartiyorlar ki
haklısın. biz erkekler kadar kızların da cinsel ihtiyaçları var
bukadar g. t kılı oldugu sürece işiniz zor.
işte bunlar hep seks .
eşitlik yok MAALESEF...
Erkek adam o yapar çünkü
arap kültürü etkisinde olduğundan erke yapar onlardada
Derken?
@yeniçılgın
Hepsi cehaletten oluyor
bizde dört ayaklı işi olmadığındandır
yasak olduğunda ulaşılması zor olduğundan
Saçmalık herşey
ataerkil toplum
Alışkanlıklardan