Gizli Üye(30-35)+1 yılBir çok nedeni var aslında yok millet aç yok Afrika geçin bunları abi zinanın anası ağlıyor hala açlık var diyorlar. Görgüsüzlük den başka bir şey değil. Erkekler abaza mesela bir kadinla birseyler yaptı gidip arkadaşlarına anlatıp bu kadın böyle deyip adını çıkarıp diğer arkadaşları da kadına aynı şekil de yanasmaya çalışan abaza topluluğu. Erkek herşeyi yapabilir kadın yapamaz. Kadın yaparsa namussuz olur vs bu yüzdendir ki kadınlar bastırıldıgi için böyle pratformlar da çare aramak mecburiyetin de. Sen burada evlisin diyorsun kalkıp seninle cinsellik konuşmak isteyen ş... siz topluluguyla dolu tabi buna fırsat veren kadınlar. Bu böyle devam eder. 30 yıl önce de böyleydi lakin gizli yapılırdı simdi gözümüse sokarak yapıyorlar. Ayıp dersin sanane der günah dersin banane der. Ahlaksızlik dersin herkes yapıyor der. Kimse kimseyi dinlmiyor herkes kendinin şeytani olmuş. Evliyken aldatan erkek normal aldatılan kadın ise katlanmak zorunda. Vs tabi kadını da diyebiliriz ama kadınları bu şekilde getiren yine erkek topluluğu. Ha mide metres olup da kocasi benim yanım geliyor diye devinden hemcimsini unutmamak lazım. Hayatta ki tek başarısı.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mahremiyet sıfıra inince böyle oluyor.. sözde ahkaksız olanlar yabancılar ama onlar her türlü boqu yer. yedikleri yerde kalır konuşulmaz.. biz de şöyle yaptım böyle yaptım şöyle becerdim böyle becerdim diye anlatmayı seviyoruz.. tuhaf bir milletiz
13 Yorumla
Soran+1 yılYabancılar artık daha iyi
Soran+1 yılGörgülü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılBastırılmış bir gerçek olduğu için insanların deneyimleyip, yaşayıp öğrenme şansları da olmayınca buraya atıyorlar kendilerini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik bir tabu bir yasak elma mevzusu içerisinde. İnsanlar yaşamayadığı şeyin hayalini kurar.
11 Yorumla
Soran+1 yılBuradakiler asla anlatmaz özel hayatını arkadaşlarım bile aynı şekilde yabancı olanlar falan da aynı
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. akli s*kinde vrya akli a*inda olan kisiler cunku bu ulkeye toplanmis
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSapık bi toplumuz, ve işin tuhaf yanı bu kadar sapık olup da sevişmeyi gram bilmiyoruz çok ilginç hakikaten
23 Yorumla- +1 yıl
Sen biliyor musun
Cevap sahibi+1 yıl@vicdanıyok değilsin aynen
- +1 yıl
Yaş kaç senin
+1 yılÇünkü Türkiye’deki insanlar Abaza maalesef hepsinin tek derdi cinsellik ve seks yapmakla övünen zavallılar
00 Yorumlatoplumsal yapi yani bizde bilmiyox boyle gelmis boyle gidiyor
10 Yorumla
+1 yılBu sorunun cevabını bulabilmemiz için kucağımda olman lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadınların dayattırması ve yüzüne söylemeyip bu gibi platformlarda içini dökmesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKlişe olacak ama Çünkü Cinsel açlığın Afrika’sı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğitimsizlik
Açgözlülük..
Bencillik..10 Yorumla
+1 yılKonuşulamadığı için aslında konuşuluyor
00 Yorumla
+1 yılÇünkü millet Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç herkes aç
00 Yorumla🫡🫡😌 seviyoruz milletçe
00 Yorumla
+1 yılÇünkü özgürce yaşanmıyor ondan açlık var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü onlarda doyum.
Bizdekilerde. merak var00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuh hastaları
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılcidden
00 Yorumla
+1 yılcinsellik islamin kanindadir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne