Zina olduğu için...
Kadınların bir çoğu da her ne kadar dini bilgisi zayıf olsa da zinaya bulaşmak istemiyor ve bu konuda kadınları kesinlikle haklı buluyorum.
Seks için Türk kadını aile olmayı tercih ediyor.
Ancak, evlilik boyutunda da sıkıntılar var. Bütün evlilik masrafları öncesinde esnasında ve sonrasında özellikle nafaka gibi haksız konularda erkeğe boyunduruk vurunca erkek bunun üzerine kadına maddi köle olacağıma, evlenmem yüzlerce eskortla ve başım ağrıyor mazeretini de dinlemeden yaşarım diyor. Haklı bir sebep.
Kadınlar haklı, ahlâkî yaşamdan dolayı,
Erkekler haklı maddi boyut ve hukuksal açıdan.
Sonuç sekssiz yaşlanan bir toplum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHangi yabancı ülkelerde? Namus kavramının olduğu hiçbir ülkede evlilik dışı ilişkiye sıcak bakılmaz. Ayrıca seks Türkiye'de de normal ama evlilik içinde olursa.
01 Yorumla- 1 yıl
Sıcak bakılıp bakılmadığı tartışılır.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef bizde cinsel eğitim ders olarak müfredata sokulmazken diğer ülkelerde ders olarak işlenmekte sanırım sorun bu olacak
02 Yorumla- +1 yıl
:D muhteşem kız teşekkür ederim
innaclar yabancı ülkelerdede sokakta olmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü türkiye cahil bir ülke maalesef. ayni burada din gibi şeyler çok tabu olduğu için insanlar seks i ayıp olarak görüyor bu yüzden de araştırmıyor hakkında en ufak fikri bile yok. bazıları hatta evlendiği zaman seksin nasıl olduğunu bile bilmiyor. bu yüzden de kulaktan duyma yalan yanlış bilgiler ile korkuyorlar.
Bunun nedeni de aslında toplum baskıdır çünkü toplum küçüklükten bu yana kız ya da erkeğe bunun ayıp olduğunu konuşmaması gerektiğini söyler kişi de baskılar duyguları ve bir süre sonra o duygular açığa çıkar zaten insan doğasını değiştiremezsiniz çoğu canlı seks yapar zaten hayvanlar dahil. ama insanlar işte bazı bilgileri bilmediği için seks hakkında konuşmaz ya da ön yargısı olur.
10 Yorumla
+1 yılBu sitede, yıllar önce, Hollanda'da yaşayan bir Türk genç kız yazmıştı bunu "Hollanda'da bile bekaret meselesi var" demişti. Ben hiç yurtdışında yaşamadım, bilmiyorum. İnternette yabancı bir forumda okumuştum, Almanya'da yaşayan Alman bir kız dert yanıyordu, "Ailem muhafazakar Hıristiyan ve benim evlenmeden cinsellik yaşamamı yasaklıyorlar" diyordu.
Yabancı gazetelerde görüyorum; seksi giyinen, seksi danslar yapan şarkıcıları ayipliyorlar, genç kızlara kötü örnek oluyorlar diyenler oluyor.
Mesela bu konuda YouTube'da parodiler var Bart Baker falan. Rihanna, Miley Cyrus, Nicki Minaj gibi sanatçıların seksi olmalarını ayıplıyor, onların taklidini yaparak komik videolar çekiyorlar, küfür bile ediyorlar. Sanırım dünyanın her yerinde veya çoğu yerinde var bu meseleler.12 Yorumla- +1 yıl
Bir de şu var: Belden aşağı vurmak. Yani bir başka insanı aşağılamak için cinselliği kullanmak. O ayrı bir konu
Muhafazakar olmadıkları halde, şu kadına bak dekolte giymeye utanmıyor, evlenmeden sevgilisi ile yaşıyormuş oha
Ya da; şu adama bak, tam hovarda, rezil
Demek gibi - +1 yıl
Kendileri de muhafazakar olmadıkları halde
Sırf başkasını aşağılamak ahlaktan dem vurmak
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılGörünüşte de olsa dinine bağlı bir toplum olmamızdan dolayı. ABD'de muhafazakar Hristiyanların yoğun yaşadığı eyaletlerde de durum farklı değil. Dini inancın, kadının konumu ile ilgili dayatmalarının sonucu.
20 Yorumla
+1 yıltürkiye de ne yolun da gidiyor ki o is yolun da gitsin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıltürkiyede ayıp olarak algılanmıyor. sadece ulu orta özel hayatların konuşulması ayıp denmilir. yabancılar o konuda gevşek sadece. bu inancla ya da kültürle alakalı. bi kelime söyle kızlar işine gelmezse seni sapık yapar tacizci yapar ama tiktoktaki seks standupcısına kahkaha atar. erkeklerde kendisi onla bunla yatayım der kendi kızını bacısını evden cıkarmaz ayıp der.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok açık değil mi?
Kendi ailesinden birine bakınca namus bekçisi olanlar sanki kendileri başkalarına bakmiyormus gibi.
İnsanlar kendilerinden başka herşeyle uğrasiyorsa böyle olmama ihtimali yok zaten.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılTr de ayıp olarak algılandığını düşünmüyorum zira kapalı kapılar arkasında yapılan seks diğer ülkelerle yarışır. Sadece seks kelimesini söylemiyorlar
10 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden Türkiye'de Kadınlar seksten yeterince zevk alamıyor İşte bu yüzdendir ki millet her şeye aç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı kapılar ardında neler dönüyor sadece görünüşte ayıp derler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bizde hersey gizli oluyor. Neticede yapan yapıyor ve gizliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslüman ülkelerde normal karşılanmıyor aşkooo prensesimmmm ♥️♥️♥️♥️ seninle evlenip bir ömür seninle yaşamak isterdim seksi de hayatıda ♥️🥰😘🌹
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo dediğiniz 10 yıl öncesiydi şimdilerde millet internet canlı seks yapıyor yazık ama gençliğe
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYo ABD de de bazı bölgelerde ayıp kaçıyor muhafazakar olan her kesimde öyledir
01 Yorumla- 1 yıl
Muhafazakarlık anlayışı toplumdan topluma değişir. Bizim muhafazakarlığımız ile Amerikalıların uzaktan yakından alakaları yok.
+1 yılÇünkü burası Orta Doğu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Islam ülkesi olduğumuzdan
10 Yorumla
+1 yılİslam, Ortadoğu vs.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü burası cahil insanların yeri
10 Yorumla türk insanı namusuna düşkün
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Cunku bizdekiler altin kaplama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların örf adetleri
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'de çoğu şey yasaak
00 Yorumla
+1 yılDinen ulu orta konuşulması yapılması haram zinadır
00 YorumlaÇünkü herkes köylü
10 YorumlaAhlak anlayışı
10 Yorumla
+1 yılTabular
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDini vecibelerden kaynaklı olabilir
00 Yorumla
+1 yılTabu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçtik oraları bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Aynen ya
00 YorumlaMaalesef din temelli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne