Daha önce hiç seks yapmamış biriyle mi yoksa deneyimli biriyle mi seks yapmak isterdiniz?
Daha önce hiç seks yapmamış
Deneyimli
Nefes alsın yeter :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu yaşıma kadar hiçbir kızla birlikte olmadım korkuyorum zarar veririm diye penisim çok kalın öyle bildiğiniz kalınlıkta değil gerçekten çok kalın boyu ortalamanın biraz üzerinde videoda izlediğim penislere bakıyorum birde benimkine bakıyorum bir anormallik var ilerde hiç birkızla benimle birlikte olmayacakmışım gibi geliyor reddedilirim diye düşünüyorum sence korkularım yersiz mi bir moral bulurum umuduyla soruyorum.. Ben böyleyim sks yapmamış olsun isterim bende
Hiç yapmamış biri için zor olabilir
Yaa off be ne olacak peki alıştıra alıştıra olsa olmazmı yinede
Ortalık deneyimsiz taklidi yapan profesyonellerle doluyken hangisine cevap vereceğimi bilemedim
mantıken baktığımızda erkek deneyimli kız bakire olmalı. dinen baktığımızda ikiside bakire bakir olmalı. en çok neyi önemsediğinizle alakalı bir durum. ben dini çok yaşayamıyorum olaya mantıken bakıyorum deneyimli olması şart
@aşk-kolik evet
Cevap
25Cevap
ilk defa benim olacak, utancından yanakları pembe pembe olmuş, bütün vücudu bembeyaz ilk defa güneş görmüş bir kızla evlenmek paha biçilemez ;))
Deneyim dediğin nedir mk en fazla 3-4 kezden sonra zaten tecrübe etmiş olur. Bunun için tecrübeli istemek ne saçma
daha önce yapmamış olsun bende yapmadım rezil olmam en azından
merak etme tecrübesi varsada ben o tecrübelerini unutturrum
Kızların çoğu deneyimli istiyor yazık gerçektende.
deneyimli diyenler aldatılmaya hazır olsun
ikisinin de yeri ayrı yapanın tecrübesi hiç yapmayan muhtemelen gençtir onun da tadı :)
anket sonucu korkutucu gızlar deneyimli istiyor galiba sonra yookk bakir olsun vay be
Deneyimli ile daha zevkli olur.
deneyimli çok nazı çekemiyorum deli oluyorum işini bilsin ki pert etsin beni (daha pert eden olmadı o ayrı ) :D
Deneyımlı seçeneği starwars kılıcı gıbı olmus
Deneyimli tercih ederim. karşılıklı aktarım olur.
farketmez hertürlü öğretiriz
Bakirim, bakire olsun
Hic seks yapmamış biriyle seks yapmak eziyet
Beni sevenle
Daha önce hiç seks yapmamış
Deneyimli
Fark etmez.
Deneyimsiz
Deneyimli
bilemedım kı sımdı
hiç yapmamış
Deneyimli