Soru basit kimseyle cinsel ilişki yaşamamış ama basit bir kaza ya da her hangi bir sebepten dolayı bakire olmayan biriyle birlikte oldunuz mu? Ve birde kızların bakire olup olmadığını sadece gelen kandan mı anlıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her bakire kızdan ilişki anında kan gelmez. Alet girerken bir darlık hisseder ve bu açılır ilerledikçe. Gerçi benim için bu bekaret konusu sorun olmasa da sorun eden maalesef çok var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
güvenmekten başka çare yok ama siz bu durumu abartıyorsunuz erkeklerin çok büyük kısmı zaten bakir değildir o yüzden kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz ha bulursanız temiz kalmış bir insanı ona açıklarsınız durumunuzu zaten erkeğinde kadınında hareketlerinden anlaşılır bu durum
26 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılSeven erkek bakir değilse sorgulaması saçma zor bir durum tabi ama erkek yapınca çapkın kız yapınca neden o* damgası yiyiyor ki. Yani zaten kız cinsel ilişkiye girmemiş sonuçra sadece bir kaza sonucunda kaybetmiş kızlığını belkide zedelenmiş ne biliyim ne derseniz diyin.
Soran+1 yılTabi her zaman aklına gelir yerli yersiz bir zamanda belkide en olmadık zamanda kızın yüzüne vurur bilinmez ama yinede güvenmesi gerekir bence. Sevgiden daha güçlü olması gereken en önemli duygu güven duygusudur.
- +1 yıl
haklısın ama erkeklerede hak verin.. güven dediğiniz bazı şeylere bağlı olarak oluşur bakın siz hiç problem etmezsiniz bu durumları ma hep üzülürsünüz sonra neden niye böyle diye ağlarsınız... erkeklere hak verin çünkü artık kadınlara da güven olmuyo eskisini hatırlayanlar, kıymet bilemeyenler, aldatanlar, eşini yetersiz bulanlar ya da eskisini unutmak için yenisini kullananlar neler neler türedi son zamanlarda neler duyuyoruz öyle değil mi?
Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Seven erkeğin bunu sorgulayacağını hiç sanmıyorum. Sana güvenmeyip neden kanamadı diye kafasına takan erkekten zaten hayır gelmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
Erkek bir kere sorar anlatırsın, sonra inanır vajinanına kalmış, bozuk olup olmadıgın öyle anlaşılmaz hem.
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlaşılır?
Soran+1 yılHiç ilişkiye girmemiş ama bakire olmayan biri içinde geçerli mi bu şey?
Soran+1 yılŞey özelden konuşabilir miyiz? Yani bir şey danışabilir miyim size?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde hepsi kazayla tuvalet pompasına oturuyor zaten
10 Yorumla
+1 yılHayır ama evli, boşanmış, bekar çok kadınla oldum. Hepsi daha önce cinsellik yaşamışlardı.
00 Yorumla
+1 yılOlmadim ne kadar sevsemde evlilik öncesi bu şerefsiz liği yapamam...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç ilişkiye girmedim ama anlamanın yolu yok birkaç kez yaptıysa kız anlayamaz kimse uydurmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseven erkek kabul ederde kimseyle birlikte olmamış ama bakire değil kendi kendine mi ypamış
02 Yorumla
Soran+1 yılbir kaza sonucunda olmuş diyelim
Cevap sahibi+1 yılsever ve sözüne inanırsam nedne olmasın
+1 yılKandan değil anlamanın başka yollarıda var.
01 Yorumla
Soran+1 yılne gibi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet ben birlikte oldum ve şuanda onunla evliyim
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki ne olmuş eşine özel bir soru biliyorum ama
Cevap sahibi+1 yılboşver o kadarını kanka burada söylıyemem
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. anlatması zor kandan degıl kutusu bellı edıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ?
Soran+1 yılyani şey pek bilmiyorum hiç tecrübem olmadı ama karşınıza engel gibi bir şey mi çıkıyor o birliktelik sırasında
Soran+1 yılya ama benim bahsettiğim hiç ilişki yaşamamış ama farklı nedenlerden dolayı bakireliğini kaybetmiş biri
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde hep olur zaten :-)
00 Yorumlaçok isterim...
02 Yorumla
Soran+1 yılneden çok istersin?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Daha önce kimseyle cinsel ilişki yaşamamış ama bakire olmayan biriyle birlikte oldunuz mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat