Bakire olan her kizin vajinasi dar mi dir?

Arkadaslar yanlis anlamayin. Ben bakirim ve merakimdan soruyorum. Bakire olan her kizin vajinasi dar mi dir? Darliklar asagi yukari aynimidir? Ve kizin boy ve kilosu ile alakasi var midir? Sorma nedenim sudur. Hep duyuyoruz, penis uzunlugu helede kalinligi kadinin tatmin olmasi icin cok önemliymis. Bende evlenmek üzereyim ve endiselerim var. Ya kiz (nisanlim, bakire) penisimi hissetmesse? Ya ben hissetmessem vajina genis oldugundan. Ozaman ikimiz icinde cinsel hayatimiz hic hos olmaz. Esiminde ve benimde cinsel hayatimizin dolu dolu olmasini ikimizinde tam tatmin olmamizi isterim. Nisanlimda bakire oldugunda ve bu durumda vajinaya cisim bile itilmediginde vajina dar olmasi gerekmez mi? Ve her bakire olan kizin vajinasi her cesit penisi hissetmesi gerekmez mi? Sürtünme yeterli olmazmi? Tatmin olmazmi? Icinizde bakire olarak evlenipte sonra esinizin penisi ince ve kisa diye hissetmeyeniz ve tatmin olmayaniz var mi? ya da her bakire icin her penis yeterlimidir? Sünkü daha önce baska bir penis veya cisim itilmediginden. Normal olan penisten bahsediyorum.

Gizli olarak yazdigimdan tecrübeli olan arkadaslara sormak istiyorum. Benim penisimin uzunlugu 14-15 cm (erekte iken) ve kalinligi 4-4,5 cm (capi, bir kenardan bir kenara) ve cevresi 12 ile 12,5 cm dir. Bu durumda bakire olan bütün kizlar penisi tam hissederler mi? Tatmin olurlar mi? burada tabiki esimden baskasiyla beraber olma gibi bir niyetim yok. Ben genel bakire olan kizlardan bahsediyorum. Islevi tabikide cok önemli. Ama benim anatomik olarak nasildir, sürtünme ve hissetmek bakimindan. Tesekkürler.
Bakire olan her kizin vajinasi dar mi dir?