+4 levellik bir soru sorabilir miyim size :)?
Çirkin vajina/penis var mıdır ?
Şimdiden teşekkürler :)
Çirkin vajina/penis var mıdır ?
Şimdiden teşekkürler :)
yoktur ve vardır.
uzmanların dediğine göre cinselliği bir kenara bırakarak bir cisim gibi bakıldığında en çirkin organ vajinaymış. ama işe cinsellik girince olay değişiyor.
çirkin genital organ yok. hepsi de güzel. çünkü güzellik anlayışı kişisel olduğundan herkese göre değişir. birinin çirkin bulduğuna öteki çok güzel diyebilir. bir de bakış açısı ile bilgiye dayalı. mesela dış dudakların doğal olarak rengi ton olarak koyu olur. bunu bilmeyenler çok ilişki yaşamışta ondan der tiksinti duyar. halbuki ilişki ile vajina rengi koyulaşmaz. yani biraz da bilgi durumuna göre değişir anlayış
vardır..koyu renk sarkmış vajina göze pek hoş gelmez...sıkı etli prüzsüz vajina daha hoş...penis olarak da damarları çıkmış çok eğri penis güzel durmuyor ben mesela kendi penisimi güzel bulmuyorum herşeyi güzelde hafif aşağı doğru eğrilik var gibi...yukarı doğru olsa güzel olurdu...ama ucunun rengi pembemsi o güzel
Çirkin vajina ve penis vardır çirkin az kalır.
seninkini yara zannediyorsun galiba?
Cevap
30Cevap
Sapikmisin sen...:-) :-) :-) :-) biz erkeler boyle sorular sorunca bize gelen cevaplar boyle oluyorda:-) :-) :-) :-) :-) vardir herhalde ne bilim...bi kac cesit gormemiz lazim ki secim yapabilelim:-) :-) :-)
Penisi bilmem ama o kadar çirkin vajinalar varki bakamazsın. Zaten kadında sevişirken bile bacaklarını açmaz ki görrmeyesin diye. Kararmış çürümüş et parçası gibi olanlar var.
eminolun arzularımız yanı libidomuz tavan yaptıgında cirkinolarak görseydi insan oglu üremee olmazdı buda allahın birlütfu zaten testeron endorfin tavan yaptıgında görsel olarak hiçbir anlamı kalmıyor
bana göre çirgin vajina yok ama aletin kiçük diye eleştiri yapan kızlar olduğunu duyuyoruz arkadaşlaradan :D neyse espiriyi bırakıyorum sen söle aletin kötü olanı var mıÇ:D
çok güzel böbreğim,şahane pankreasım,nefis ayaklarım,harika g*tüm var diyen görmüyorum ama zigini taşağını övmeye bayılıyor millet. bu penis hayranlığı gizli eşcinsellik alameti olmasın sakın?
Çirkin penis yoktur, ince kondom vardır...
Çirkin vajina yoktur, az kıl vardır...
çirkin vajina var gördüm malesef biraz solmuş böle çürümüş gibi oluyor ve zevk vermiyor
Evet kesinlikle vardır.Kimisinin içine giresin gelir,Kimisini içine alasın gelir,Kimisine ise bakasın gelmez :)
tabiki vardır vajinanında penisinde iyisini kötüsünü gördüm inşallah ciddi düşünüceğim kişide vajina istediğim gibidir yaa :/
tabiki var benim için çirkin vajina, dış dudakları fazlaca açık ve iş dudakları sarkmış karaca bir şey
Vardır her sıfatı karşılayan bir şekil biçim renk ...
tabiki vardır dış dudakları çarşaf gibi olmuş uzun kara vede kıllı bir vajina hayal etmek ble kötüü iiğğğhh
Benimki coktatli bir gorsen sekere batirip yersin :)
Benimkisi yagiz delikanli atletik seksi
Gerisini bilmem;)
peniste var hani eğri olanlar ALLAHIMA bin şükür düzgün benimki =) vajinada var yanaklaı dışına sarkmış hatta sende görmüşündür prno filimlerinde yani
Bunu boyle kolayina kacarak bulamazsinki :-)
abazanlık kat sayısına göre değişen bir olgu bu
benimkinde karizma paçadan akıyor.. :D
vajinanda mı haci?
benimki biraz sağa çekiyor sence çirkinmi
vajinalların hpsi iğrenç ://
Vardır, mesela benim ki çirkin değil
çirkin vajhina penis yoktur ,az votka vardır:)
tam bir bakteri sin
Vardır tabi... iyyyyy
çirkin vajina yoktur az vajina vardır...
Nefes alsın yeter :D
Vardır..
yoktur hepsi güzel
az votka vardır..
Varfir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar