Nişanlımla iki gun önce ilişkiye girmeyi denedik yeterince ıslanmama rağmen girmedi canim asiri yandi biraktirdim ve agladim ilk gece ne yapicam ben ya nisanlimin da cok kalin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVajinan dar olduğu için değil sen vajinismus olduğun için olmadı. Geçmiş olsun, olana kadar bol bol ağlarsın ve kendini suçlu hissedersin. Psikolojik bir sorun, şimdilik tekrar denemeyin evlenene kadar destek al sen.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil gecicek bu peki
- +1 yıl
Yazdım yukarda. Psikolojik destek yani terapi alman gerekiyor.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk gecede biraz canınız yanacak ama işin iyi tarafından bakın ki eşinize büyük bir zevk vereceksiniz. Özellikle dar olup da içinizde kasınca gidip gelmese bile boşalabilir. İlk birkaç gün azalan şiddette acı hissedersiniz aldığınız yoğun zevkin yanında ama sonrasında sadece büyük bir zevk duyarsınız. Kalın penis, kadını şiddetli bir şekilde orgazm etmek için gereklidir. Zaten çoğu kadın da sert ve uzun bir penis ister. Yani acı çekecek olsalar niye istesinler bunu?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılbu dar vajina olayı değil. maalesef vajinusmus. tamamen psikolojik bir problem. kendini rahat bırakmalısın. zor bir süreç aşması kimi zaman 5-6 yılı bulabiliyor. umarım uzun sürmez sizinki.
04 Yorumla
Soran+1 yılİtti baya birde ama girmedi canim yanınca da kendimi kastim dur dedim surekli
- +1 yıl
evet böyle oluyor. sen istemsizce kalvik kaslarını sıkıyorsun. böyle olunca o giremiyor. sen kendini rahatlatmalısın. bulun için rabir dilatörler var. boy boy. onu deneyebilirsin. ya da parmak egzersizi ile kendini rahatlatabilirsin. senin kendini kasmamayı öğrenmen gerekiyor. bu durumda tamamen psikolojik.
Soran+1 yılHadi ya ertesi gün bacak aramda ki kemikler ağrıyordu kasmaktan heralde
- +1 yıl
aynen öyle. o kemik dediğiniz şey kalvik kaslarınız. yıllardır kasmadığınız için hamlar. ve ilişki esnasında kastığınız için şu an ağrıyor. 1-2 güne geçer.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
Ön sevişmeyle seni iyice hazırlaması lazım. Ama bundan sonra ufak ufak alıştırarak girmesi lazım ki rahat girsin
00 Yorumla
+1 yılSenin rahatsızlığım bana Vajinismus hastası olabileceğini düşündürdü..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tecrübesizlikten kaynaklanmış
Yeterince kayganlaşmamış ve doğru sokulmamış stres yapma çok rahat yaparsınız00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinal bölge dar olsa bile yeterince ıslaklık ile penis içeriye girer sizinde o şartı tasidiginiza göre geriye yalnızca vajinismus ihtimali kalıyor kendinizi kasmayın ilişkiye girerken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılKayganlaştırıcı uzun ön sevişme sonrası bu durum ile karşılaşmaz sın
00 Yorumla
+1 yılSertlesme sorunu vardir nisanlinda ondan girmemistir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini kasıyorsan vajinana girmesi ağrılı olur, rahat olmalısın
00 Yorumla
+1 yılbenle yap sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılZamanla düzelir korkma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılalışacaksın merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDarlığından değil senin kadılmandan kaynaklı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMilim milim gideceksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gün denersiniz evlenince olay çözülür korkma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılacıya dayanıp alacaksın knka
00 Yorumla Yarısını böl öyle dene kanks
00 YorumlaNe güzel ama işte of bağıra bağıra artık olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBagira bagira mi ya başka bir yolu yok mu bunun itti baya ama girmedi canim asiri yandi
- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılAlisirsin ilk basta bu normal bisey
00 Yorumla Zamanla alışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYavaş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyimi penisi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi