Hafif kıllı vajina ve penis iyidir. sağlıklıdır. yeni tıraş sonrası mikro kesikler virüs ve bakteri bulaşma riskini artırır. ha lazerle alınmışsa tadından yenmez ama ben o vajinayı yerim :D :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kaymak gibi olmalı en az yarım saat oral yaparımm ozaman
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Herkesin kendi zevki ben şahsen az tüylü ya da kılsız tercihim
kıllar bedenin gayet doğal bir parçasıdır. insan bedeninde şu veya bu şekilde lüzumlu olmayan hiçbir şey yoktur. ben de bir insanın kendi bedenin parçalarından tiksinmesini son derece tuhaf buluyorum. sonuçta kıllar saçlarla tamamen aynıdırlar, ama saçlar iğrenç diye delirip kafanızı dazlak yapmazsınız.
Soran
1 yıl
Evet ama orada hiç hoş durmuyor saç gğzel
Cevap sahibi
1 yıl
eh işte yine zevkler ve renkler meselesi... sana göre hiç hoş durmuyor ama bana göre inanılmaz erotik bir görüntü. kıllar tamamen alındığında sanki plastik bir vitrin mankenine bakıyormuş gibi hissediyorum. ama kıllar varken "işte bütün görkemiyle çırıl çıplak bir kadın" diyorum içimden
Soran
1 yıl
Hafif kıl mı yoksa bir sürü kıldan mı bahsediyorsun
Cevap sahibi
1 yıl
yeter ki pürüzsüz kabak gibi parlamasın razıyım. ama itiraf etmeliyim ki kıllar, makasla güzelce şekil verilmiş ve bakımlı bir halde olursa aklımı başımdan alabilir. makas değmemiş doğal haliyle de çok seviyorum. iki türlü de güzel benim için. tıpkı kadının saçının darma dağınıken de şekilliyken de farklı farklı seksi olması gibi.
Soran
1 yıl
Peki sadece vajina kılı mı yoksa bacakta kol altında vs seviyor musunuz
Cevap sahibi
1 yıl
kadınların koltuk altı kılları da hoşuma gidiyor. Amedeo Modigliani'nin çıplaklarına hayran olmamın bir nedeni de budur. tablolarındaki kadınları cinsel organlarındaki ve koltuk altlarındaki kılları resmetmekten geri durmaz. bacak kılları meselesine gelirsek bu beni cinsel olarak tahrik eden bir unsur değildir. ama sevgilim, eşim v. s. onları almaktan usandığını söylerse ona olan arzu ve sevgimde bir azalma olmayacağını da belirtmeliyim. zira her ne kadar kılsız bacaklar hoşuma gitse de, kadınların bunu sürdürmek için katlandıkları eziyetler beni üzüyor ve bu ızdıraba değmez diye düşünüyorum. sırf benim keyfim olsun diye başka bir insan bu kadar çok acı çekmemeli.
Soran
1 yıl
Diksiyonunuz çok düzgün etkilendim nedense
Cevap sahibi
1 yıl
teşekkür ederim. dilim sürçmesin diye çaba gösteririm. ama (özellikle hakkında yazmayı sevdiğim konularda) coşkuya kapılıp, noktayı virgülü ve birtakım imla kurallarını kırıp döktüğüm çok olur.
Soran
11 ay
Edebiyat falan mı okudunuz
Cevap sahibi
11 ay
hayır, ama kitap okumayı çok severim.
Cevap sahibi
11 ay
siz de sever misiniz?
Soran
11 ay
Çok severim fakat bu aralar vakit bulamıyorum
Cevap sahibi
11 ay
sevdiğiniz belli oluyor. haddimi aşıp özel hayatınızı sormak istemem ama merak ettim. iş yüzünden mi vakit bulamıyorsunuz, yoksa benim gibi telefon v. s. yüzünden mi?
Soran
11 ay
Telefon maalesef..
Cevap sahibi
11 ay
esef duymaya gerek yok. böyle bir zamana denk geldik. zamanın adetlerine uyuyoruz. binlerce yıl önce insanlar agoralarda, çarşılarda v. s. toplaşıp sosyalleşirmiş. belki de, günümüzde kalabalık insan nüfusunu sığdıracak kadar büyük agoralar yapmak mümkün olmadığı için bu açığı telefonla gidermeye çalışıyoruzdur. ama ben, sosyal medya kullanma alışkanlığı neredeyse hiç olmayan birisi olarak, telefonla harcadığım zamana bir bahane bulmakta zorlanıyorum :D
Soran
11 ay
Bahane bulamayiz zaten 😄
Cevap sahibi
11 ay
eh esas konudan oldukça saptık. başka merak ettiğiniz, herhangi bir konuda, herhangi bir şey var mı? elimden geliyorsa cevaplamaktan mutluluk duyarım :)
Soran
11 ay
Cok gec cevap veriyosunuz ya
Cevap sahibi
11 ay
çünkü sadece bilgisayardan ve günde bir defa bağlanıyorum. telefondan sosyal medyaya bağlanma alışkanlığım yoktur. eğer bu durum canınızı sıktıysa üzüldüm. konuşurmuş gibi anlık yazılı mesajlaşmaya hiç alışamadım. yazılı iletişimi mektuplaşma tadında seviyorum. bu iş için zaman ayırmayı ve ne yazacağımı düşünmeyi seviyorum.
Soran
11 ay
Hmm anladim peki kac yasindasiniz
Cevap sahibi
11 ay
şu ana kadar ki yazışmalarımızdan edindiğiniz ipuçlarını birleştirerek oldukça iyi bir tahmin yapabileceğinizi düşünüyorum. en iyi atışınızı yapın bakalım doğru bilecek misiniz? :D
Soran
11 ay
35 veya 40
Cevap sahibi
11 ay
dediğim gibi oldukça iyi bir tahmin :D ben de, sizin bana kıyasla bir hayli genç olduğunuzu tahmin ediyorum. acaba yanılıyor muyum?
Soran
11 ay
Evet gencim 😄😄 18im ben
Cevap sahibi
11 ay
ah 18, o yaşta insan kendini yenilmez ve ölümsüz hisseder. aynada kendime baktığımda, bu dünyada gelmiş geçmiş en muhteşem varlık olduğumu düşünürdüm. kulağa çok kibirli gelse de bunun harika bir his olduğunu anımsıyorum :D
Soran
11 ay
Ben oyle hissetmiyorum pek ya
Cevap sahibi
11 ay
başkalarının senin hakkında düşündüklerini çok mu önemsiyorsun? akranların ya da otorite figürleri tarafından onaylanma ihtiyacı mı hissediyorsun? fiziksel görünümünle ilgili endişelerin mi var? neden öyle hissetmiyorsun?
Soran
11 ay
Dediklerinin hepsi dogru
Cevap sahibi
11 ay
hah! son derece basmakalıp bir yorum yapmaktan kendimi alamıyorum. "güzellik bakanın gözündedir." :D diğer meselelere gelirsek; hayatın boyunca tanışacağın insanların yarısından fazlası son derece a*hmak olacak, diğer az bir kısmı aşağı yukarı sana denk olacak ve sadece bir avuç kadarı senden üstün olacak. dolayısıyla şu an muhtemelen a*hmaklarla çevrelenmiş bir durumdasın. bu a*hmaklar tarafından onaylanmak ya da beğenilmek, bunun üzeride biraz düşünüldüğünde, kulağa hiç de iyi bir şeymiş gibi gelmiyor öyle değil mi? :D
Soran
11 ay
Haklisiniz aslinda
Cevap sahibi
11 ay
senden size , sonra sene ve nihayet tekrar size dönüş yaptık :D üniversiteye gidiyor musunuz?
Soran
11 ay
Bu sene gidecegim veya bir dahaki sene
Cevap sahibi
11 ay
üniversite muhteşem bir hayat tecrübesidir, yani en azından benim zamanımda öyleydi, şimdilerde nasıl hiç bilmiyorum. umarım kazanırsınız. hangi bölümü istiyorsunuz?
Soran
11 ay
Ingilizce mutercim tercumanlik
Cevap sahibi
11 ay
harika. ingilizceniz iyi mi? bence insanın ancak severek yapması gereken bir iş. son yıllarda çıkan bazı berbat kitap tercümeleri gözlerimi kanatıyor. bunları tercüme eden kişiler işlerinden nefret ediyor olsa gerek. bu kalitesizliği başka türlü açıklayamıyorum. özellikle bilimsel kitapların çevirilerinin çoğundan pek bir şey öğrenmek mümkün değil. bu nedenle bir süredir hep orjinal dilinde okumak zorunda kalıyorum ve genellikle geceleri okuduğum için sonunda kitapların üzerinde uyuyakalıyorum :D
Soran
11 ay
Ingilizcem iyi sanirim sizin de iyi orijinal okudugunuza gore
Cevap sahibi
11 ay
eh işte fena değil. ama birisiyle rahat konuşabilmem için biraz çakırkeyif olmam gerekiyor :)
Soran
11 ay
Ne guzell burcunuz nedir
Cevap sahibi
11 ay
oğlak, sizin?
Soran
11 ay
Ahahahaha dogru tahmin etmisim oglak oldugunuzu dusunuyordum terazi ben de
Cevap sahibi
11 ay
oğlak olduğumu nasıl tahmin ettiniz? açıkçası burçlardan sadece oğlak burcu olduğumu bilecek kadar anlıyorum :D
Soran
11 ay
Soguklugunuzdan mesafeli olmanizdan
Cevap sahibi
11 ay
hımm çok ilginç oysa özellikle soğuk davranmak gibi bir niyetim yoktu. size böyle hissettirdiğim için üzüldüm. belki de burç meselesini daha çok ciddiye almalıyım. uzak yıldızların insanların kaderlerine etki etmesi fikrini biraz abartılı bulmakla beraber; insanların doğum zamanlarının, o andaki mevsimsel, iklimsel v. s. etkenler nedeniyle karakter oluşumunda gerçekten bir etkisi olabileceğine inanıyorum. çünkü oğlak burcunda oluşumun bu kadar sık tahmin edilmesi oldukça tuhaf :D ama hatırlatmalıyım ki siz ve sen arasında gidip gelen valsimizi en başından beri siz kontrol ediyorsunuz, ben adımlarınıza ayak uyduruyorum. diğer türlü kabalık etmiş olurdum.
Soran
11 ay
Yok hayir zaten gayet sicaktiniz fakat ben yine de anlamistim bu arada Şu an cok sacma olacak penisiniz kac cm
Cevap sahibi
11 ay
vay canına! vites yükseltmek diye buna denir :D genel olarak insan cinsel organları hakkında sohbet etmek başka, ama bizzat sizin ve benim cinsel organlarımız hakkında sohbet etmek bambaşka bir boyut. bu kadar özel seviyede bir sohbeti seyirciler önünde yapmaktan biraz rahatsızlık duyacağımı belirtmek isterim. sonuçta tiyatrocu falan değilim. ama illa bir cevap için ısrar ediyorsanız: insanların sokakta çırılçıplak gezdikleri ütopik bir dünyada yaşamak benim için çok olumsuz bir deneyim olmazdı diyebilirim :D neden öğrenmek istediniz?
Soran
11 ay
Merak ettimmm lutfenn
Cevap sahibi
11 ay
kediyi merak öldürür :D gerçek hayatta kendisiyle hiç tanışmayacaksınız ki, buraya yarım metre yazsam doğru söylediğimi nereden bileceksiniz? dolayısıyla buraya yazacağım bir sayının hiçbir değeri yok. sorunuza alabileceğiniz en dürüst cevabı demin size verdim zaten. bununla yetinmeniz gerekecek :D
Soran
11 ay
Dogru haklisiniz
Soran
11 ay
Peki vajinanin rengine dikkat ediyor musunuz sizce ne renk olmali
Cevap sahibi
11 ay
sanırım sohbetin seyri tekrar "L'Origine du monde" da geri döndü :D
hımm renk meselesine gelirsek. aslında bu konuda aklıma söyleyecek fazla bir şey gelmiyor, çünkü bu meseleyi üzerine düşünecek kadar önemsememiştim.
cildiniz kararmışsa kararmıştır. sonuçta bu bir hastalık değil, tıpkı benim gibi erkeklerin kel olmaları gibi normal bir durum :D
kel adamlardan nefret eden kadınları anlayamadığım gibi, cinsel organı kara olan kadınlardan nefret eden adamları da anlayamıyorum. belki de bazı insanlar nefreti sevgiye yeğliyorlardır. her halükarda böyle insanları yanımda istemem.
Cevap sahibi
11 ay
peki vajinanın cildinin rengi senin için neden önemli?
Soran
11 ay
Gorusunuzu merak ettim ama o goruntu insani rahatsiz ediyor siz kel misinizz
Cevap sahibi
11 ay
o görüntü "bazı insanları" rahatsız ediyor ve o insanlar daima bir şeylerden rahatsız olurlar zaten. onlar mutsuz tiplerdir ve başkaları da mutsuz olsun isterler. onları fazla ciddiye almamak gerekir.
kellik meselesine gelirsek, evet kelim ve kel olmaktan da gayet memnunum, zira oldum olası şapka takmayı severim ve bilindiği gibi şapka, kel kafada mükemmel bir şekilde yerine yerleşir :D
kafam oldukça büyüktür dolayısıyla sahip olduğum kellik gerçekten çok heybetlidir. alnım Dover'ın meşhur beyaz uçurumları gibi yükselir. bazen kendimi, vitrin camlarındaki yansımamda o görkemli manzarayı seyrederken yakalarım.
hayır efendim! bu tabiatta benzerine az rastlanır muhteşem saçsızlığa sadece "kellik" demek az gelir. ben elbette kel değilim, beeen keskelim! :D
not: yarın uzun bir tatile çıkıyorum. dönünce buraya bir haber bırakırım. kendinize iyi bakın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
fark etmez bana..
Zaten kıllı olmak nedir günah zaten belki öldün o şekilde mi o tarafa gidilecek en temizi kılsız🤭
Bence de yaa hem pis bir şey
Ee yanii
Kılsız kaymak gibi olması güzel bence haftalık 10-15 günlük kıldan da etkilenmem
10 15 günlük kıl baya kıllıdır
Kılsız olacak, bazen kısa kıllı ise de temiz olmalı, günlük duş almalıdır.
Benim için kılsız tercih meselesi ama kıllı seven de vardır elbet
Hafif kıllı vajina ve penis iyidir. sağlıklıdır. yeni tıraş sonrası mikro kesikler virüs ve bakteri bulaşma riskini artırır. ha lazerle alınmışsa tadından yenmez ama ben o vajinayı yerim :D :D
Kaymak gibi olmalı en az yarım saat oral yaparımm ozaman
Herkesin kendi zevki ben şahsen az tüylü ya da kılsız tercihim
Kılsız kaymak gibi
Vacişin şekline baglı
Kislzi bakimli olmak herzamn cekici ve seksidir.
Temiz olmak neden zor olsun ki
Kılsız tertemiz olacak öyle olursa güzel yalanır
Vajina temiz pak olmalı
Kılsız tabiki. Cam gibi dudaklı sulu etli
Ammm buldukta kılsızı kaldı
Kıllı iğrenç
Kıl kesilir ah bir bulsam
Kendim bile traş ederim
Jwğfğwlgpwlfğwlgeğgpwğgşeğltüe
Randomunu severim
Temizlik imandan gelir
Kıllı da ayrı seksiii
fanteziler için ayrı ayrı yere sahip
Kıllı sevilir mi be
Bence de yaa iğrenç
Denemedim ki hiç, kızlar epilasyonlu hep
Ben lazersizim
Bence daha iyi lazersiz olmak, canınız sıkılınca farklı şekilde olabilirsiniz
Hayır tamamen utandığım için ssjdn şekil şukul işleri benlik değil keşke kendim yapabilsem
Anladım, doğru, işin o kısmı da var. Başkası olunca insan cekinebilir
Lazer yaptırınca utanma oluyor mu ve o anı merak ettim, sohbet ediliyor mu hshsh
Yaptırmadım bilmiyorum
Daha pratik değil mi neden yaptırmadın
Yazıyorum ama okuyamıyorum 🙂
Neden öyle anlamadım 😊
@Youngboss1 yukardida yazıyı sebebi
Canim killi çekiyor bugunlerde
Nasıl sevebiliyosunuz kıllı
Kılsız tabikide kıllı ne ya
Kılsız
Hiç farketmez yaa 😅
Kılsız
Kılsız elbette
Kılsız kaymak gbi
tüysüz
Kılsız
Temiz olmak iyi
Kılsız severim ama kıllıyada hayır demem
Temiz olmalı
Kılsız lütfen
Kılsız ua tabi kii
Kılsız yalamak lazım
elbette kıllı
Kıllı nasıl sevebiliyosunuz iğrenç
kıllar bedenin gayet doğal bir parçasıdır. insan bedeninde şu veya bu şekilde lüzumlu olmayan hiçbir şey yoktur. ben de bir insanın kendi bedenin parçalarından tiksinmesini son derece tuhaf buluyorum. sonuçta kıllar saçlarla tamamen aynıdırlar, ama saçlar iğrenç diye delirip kafanızı dazlak yapmazsınız.
Evet ama orada hiç hoş durmuyor saç gğzel
eh işte yine zevkler ve renkler meselesi... sana göre hiç hoş durmuyor ama bana göre inanılmaz erotik bir görüntü. kıllar tamamen alındığında sanki plastik bir vitrin mankenine bakıyormuş gibi hissediyorum. ama kıllar varken "işte bütün görkemiyle çırıl çıplak bir kadın" diyorum içimden
Hafif kıl mı yoksa bir sürü kıldan mı bahsediyorsun
yeter ki pürüzsüz kabak gibi parlamasın razıyım. ama itiraf etmeliyim ki kıllar, makasla güzelce şekil verilmiş ve bakımlı bir halde olursa aklımı başımdan alabilir. makas değmemiş doğal haliyle de çok seviyorum. iki türlü de güzel benim için. tıpkı kadının saçının darma dağınıken de şekilliyken de farklı farklı seksi olması gibi.
Peki sadece vajina kılı mı yoksa bacakta kol altında vs seviyor musunuz
kadınların koltuk altı kılları da hoşuma gidiyor. Amedeo Modigliani'nin çıplaklarına hayran olmamın bir nedeni de budur. tablolarındaki kadınları cinsel organlarındaki ve koltuk altlarındaki kılları resmetmekten geri durmaz.
bacak kılları meselesine gelirsek bu beni cinsel olarak tahrik eden bir unsur değildir. ama sevgilim, eşim v. s. onları almaktan usandığını söylerse ona olan arzu ve sevgimde bir azalma olmayacağını da belirtmeliyim. zira her ne kadar kılsız bacaklar hoşuma gitse de, kadınların bunu sürdürmek için katlandıkları eziyetler beni üzüyor ve bu ızdıraba değmez diye düşünüyorum. sırf benim keyfim olsun diye başka bir insan bu kadar çok acı çekmemeli.
Diksiyonunuz çok düzgün etkilendim nedense
teşekkür ederim. dilim sürçmesin diye çaba gösteririm. ama (özellikle hakkında yazmayı sevdiğim konularda) coşkuya kapılıp, noktayı virgülü ve birtakım imla kurallarını kırıp döktüğüm çok olur.
Edebiyat falan mı okudunuz
hayır, ama kitap okumayı çok severim.
siz de sever misiniz?
Çok severim fakat bu aralar vakit bulamıyorum
sevdiğiniz belli oluyor. haddimi aşıp özel hayatınızı sormak istemem ama merak ettim. iş yüzünden mi vakit bulamıyorsunuz, yoksa benim gibi telefon v. s. yüzünden mi?
Telefon maalesef..
esef duymaya gerek yok. böyle bir zamana denk geldik. zamanın adetlerine uyuyoruz. binlerce yıl önce insanlar agoralarda, çarşılarda v. s. toplaşıp sosyalleşirmiş. belki de, günümüzde kalabalık insan nüfusunu sığdıracak kadar büyük agoralar yapmak mümkün olmadığı için bu açığı telefonla gidermeye çalışıyoruzdur.
ama ben, sosyal medya kullanma alışkanlığı neredeyse hiç olmayan birisi olarak, telefonla harcadığım zamana bir bahane bulmakta zorlanıyorum :D
Bahane bulamayiz zaten 😄
eh esas konudan oldukça saptık. başka merak ettiğiniz, herhangi bir konuda, herhangi bir şey var mı? elimden geliyorsa cevaplamaktan mutluluk duyarım :)
Cok gec cevap veriyosunuz ya
çünkü sadece bilgisayardan ve günde bir defa bağlanıyorum. telefondan sosyal medyaya bağlanma alışkanlığım yoktur. eğer bu durum canınızı sıktıysa üzüldüm. konuşurmuş gibi anlık yazılı mesajlaşmaya hiç alışamadım. yazılı iletişimi mektuplaşma tadında seviyorum. bu iş için zaman ayırmayı ve ne yazacağımı düşünmeyi seviyorum.
Hmm anladim peki kac yasindasiniz
şu ana kadar ki yazışmalarımızdan edindiğiniz ipuçlarını birleştirerek oldukça iyi bir tahmin yapabileceğinizi düşünüyorum. en iyi atışınızı yapın bakalım doğru bilecek misiniz? :D
35 veya 40
dediğim gibi oldukça iyi bir tahmin :D ben de, sizin bana kıyasla bir hayli genç olduğunuzu tahmin ediyorum. acaba yanılıyor muyum?
Evet gencim 😄😄 18im ben
ah 18, o yaşta insan kendini yenilmez ve ölümsüz hisseder. aynada kendime baktığımda, bu dünyada gelmiş geçmiş en muhteşem varlık olduğumu düşünürdüm. kulağa çok kibirli gelse de bunun harika bir his olduğunu anımsıyorum :D
Ben oyle hissetmiyorum pek ya
başkalarının senin hakkında düşündüklerini çok mu önemsiyorsun? akranların ya da otorite figürleri tarafından onaylanma ihtiyacı mı hissediyorsun? fiziksel görünümünle ilgili endişelerin mi var? neden öyle hissetmiyorsun?
Dediklerinin hepsi dogru
hah! son derece basmakalıp bir yorum yapmaktan kendimi alamıyorum. "güzellik bakanın gözündedir." :D diğer meselelere gelirsek; hayatın boyunca tanışacağın insanların yarısından fazlası son derece a*hmak olacak, diğer az bir kısmı aşağı yukarı sana denk olacak ve sadece bir avuç kadarı senden üstün olacak. dolayısıyla şu an muhtemelen a*hmaklarla çevrelenmiş bir durumdasın. bu a*hmaklar tarafından onaylanmak ya da beğenilmek, bunun üzeride biraz düşünüldüğünde, kulağa hiç de iyi bir şeymiş gibi gelmiyor öyle değil mi? :D
Haklisiniz aslinda
senden size , sonra sene ve nihayet tekrar size dönüş yaptık :D
üniversiteye gidiyor musunuz?
Bu sene gidecegim veya bir dahaki sene
üniversite muhteşem bir hayat tecrübesidir, yani en azından benim zamanımda öyleydi, şimdilerde nasıl hiç bilmiyorum. umarım kazanırsınız. hangi bölümü istiyorsunuz?
Ingilizce mutercim tercumanlik
harika. ingilizceniz iyi mi? bence insanın ancak severek yapması gereken bir iş. son yıllarda çıkan bazı berbat kitap tercümeleri gözlerimi kanatıyor. bunları tercüme eden kişiler işlerinden nefret ediyor olsa gerek. bu kalitesizliği başka türlü açıklayamıyorum. özellikle bilimsel kitapların çevirilerinin çoğundan pek bir şey öğrenmek mümkün değil. bu nedenle bir süredir hep orjinal dilinde okumak zorunda kalıyorum ve genellikle geceleri okuduğum için sonunda kitapların üzerinde uyuyakalıyorum :D
Ingilizcem iyi sanirim sizin de iyi orijinal okudugunuza gore
eh işte fena değil. ama birisiyle rahat konuşabilmem için biraz çakırkeyif olmam gerekiyor :)
Ne guzell burcunuz nedir
oğlak, sizin?
Ahahahaha dogru tahmin etmisim oglak oldugunuzu dusunuyordum terazi ben de
oğlak olduğumu nasıl tahmin ettiniz? açıkçası burçlardan sadece oğlak burcu olduğumu bilecek kadar anlıyorum :D
Soguklugunuzdan mesafeli olmanizdan
hımm çok ilginç oysa özellikle soğuk davranmak gibi bir niyetim yoktu. size böyle hissettirdiğim için üzüldüm. belki de burç meselesini daha çok ciddiye almalıyım. uzak yıldızların insanların kaderlerine etki etmesi fikrini biraz abartılı bulmakla beraber; insanların doğum zamanlarının, o andaki mevsimsel, iklimsel v. s. etkenler nedeniyle karakter oluşumunda gerçekten bir etkisi olabileceğine inanıyorum. çünkü oğlak burcunda oluşumun bu kadar sık tahmin edilmesi oldukça tuhaf :D
ama hatırlatmalıyım ki siz ve sen arasında gidip gelen valsimizi en başından beri siz kontrol ediyorsunuz, ben adımlarınıza ayak uyduruyorum. diğer türlü kabalık etmiş olurdum.
Yok hayir zaten gayet sicaktiniz fakat ben yine de anlamistim bu arada Şu an cok sacma olacak penisiniz kac cm
vay canına! vites yükseltmek diye buna denir :D
genel olarak insan cinsel organları hakkında sohbet etmek başka, ama bizzat sizin ve benim cinsel organlarımız hakkında sohbet etmek bambaşka bir boyut.
bu kadar özel seviyede bir sohbeti seyirciler önünde yapmaktan biraz rahatsızlık duyacağımı belirtmek isterim. sonuçta tiyatrocu falan değilim.
ama illa bir cevap için ısrar ediyorsanız: insanların sokakta çırılçıplak gezdikleri ütopik bir dünyada yaşamak benim için çok olumsuz bir deneyim olmazdı diyebilirim :D
neden öğrenmek istediniz?
Merak ettimmm lutfenn
kediyi merak öldürür :D
gerçek hayatta kendisiyle hiç tanışmayacaksınız ki, buraya yarım metre yazsam doğru söylediğimi nereden bileceksiniz? dolayısıyla buraya yazacağım bir sayının hiçbir değeri yok. sorunuza alabileceğiniz en dürüst cevabı demin size verdim zaten. bununla yetinmeniz gerekecek :D
Dogru haklisiniz
Peki vajinanin rengine dikkat ediyor musunuz sizce ne renk olmali
sanırım sohbetin seyri tekrar "L'Origine du monde" da geri döndü :D
hımm renk meselesine gelirsek. aslında bu konuda aklıma söyleyecek fazla bir şey gelmiyor, çünkü bu meseleyi üzerine düşünecek kadar önemsememiştim.
cildiniz kararmışsa kararmıştır. sonuçta bu bir hastalık değil, tıpkı benim gibi erkeklerin kel olmaları gibi normal bir durum :D
kel adamlardan nefret eden kadınları anlayamadığım gibi, cinsel organı kara olan kadınlardan nefret eden adamları da anlayamıyorum. belki de bazı insanlar nefreti sevgiye yeğliyorlardır. her halükarda böyle insanları yanımda istemem.
peki vajinanın cildinin rengi senin için neden önemli?
Gorusunuzu merak ettim ama o goruntu insani rahatsiz ediyor siz kel misinizz
o görüntü "bazı insanları" rahatsız ediyor ve o insanlar daima bir şeylerden rahatsız olurlar zaten. onlar mutsuz tiplerdir ve başkaları da mutsuz olsun isterler. onları fazla ciddiye almamak gerekir.
kellik meselesine gelirsek, evet kelim ve kel olmaktan da gayet memnunum, zira oldum olası şapka takmayı severim ve bilindiği gibi şapka, kel kafada mükemmel bir şekilde yerine yerleşir :D
kafam oldukça büyüktür dolayısıyla sahip olduğum kellik gerçekten çok heybetlidir. alnım Dover'ın meşhur beyaz uçurumları gibi yükselir. bazen kendimi, vitrin camlarındaki yansımamda o görkemli manzarayı seyrederken yakalarım.
hayır efendim! bu tabiatta benzerine az rastlanır muhteşem saçsızlığa sadece "kellik" demek az gelir. ben elbette kel değilim, beeen keskelim! :D
not: yarın uzun bir tatile çıkıyorum. dönünce buraya bir haber bırakırım. kendinize iyi bakın
Hahahahhaah siz de kendinize iyi bakin
Kılsız
Tabiki kılsız
Düşünmedim hiç hdjdjjd
ağız gibi olmalı
Killli
Kıllı tabiki de
Nesini seviyosunuz kıllının🤢
Temiz olması yeter
şekli önemli
Kıllı
Neden mesela iğrenç kıllı