Düşünün ki bir gay veya lezbiyen var. Karşı cinse ilgi yok. Sadece kendi cinsine ilgi var. Ne yapacak bu insan. Evlilik, aşk ve cinsellik yaşamayacakmı? Veya bir biseksüel iki tarafada ilgi var. Ne yapacak bu durumda? Sizcede çok zor bir durum değilmi? Ne yapacak bu insanlar? Yani bizler neden bu durumdayız?
Cevabın nedir?
+1 yılİslam cemiyeti bir açıklamada bulundu bu eşcinseller için son görüşümüzdür diye eşcinsellik kesinlikle günah değildir dedi yüz yıllardır eşcinsellik tedavi edilememiş allahın verdiği bu hissi kimse engelliyememiştir dedi eşcinsellik sapıklık değildir ya da günah değildir abazalarla karıştırılmamalıdır dedi lut kavmi eşcinsel değildi onlar evliydi ama zevk için kadınlarını bırakıp erkeklere tecavüz ettiler bunlar normal eşcinsellerle bir değildir dedi hangi kulun vazifesidir allahın yarattığını dövmek sövmek öldürmek dalga geçmek dedi. Kalpten gelen bu hissin Allahtan gelmediğini ispat edebilecek varsa buyursun etsin dedi ayrıca Kuranın şifreleme tekniğiyle incelediğinizde İnsan Suresinde Merh yani 3. Bir cinsiyetin oluşundan bahseder Nihat Hatip Oğluda bu açıklamaya katılmıştır kendiside eşcinsellik günah demez zina günahtir der ki zina siz heteroseksüellerede günahdır ayrıca Endonezyada Dinler ve Barış konferansında Eşcinsel doğmak ve olmak islam için caizdir fetvası verildi
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden nasıl diye sorgulayamazsın. Sen özgür iradeye sahipsin. Tercihlerini belirlersin lakin sonuçlarını sen değil yaratan bilir yani gaybı bir tek o bilir. Senin dediklerin sapkınlıktır. Birde şöyle düşün seni bu şekilde değilde farklı şekildede yaratabilirdi.. Veya hiç hissi ve duygusu olmayan karmaşık bir varlık olarak? İşte buna kimsenin ilmi yetmez sadece burada bir beyin fırtınası olur konu çıkmaza girer boş bir polimik oluşur.. İlim ile ilahi ilim apayrı bir konu. Dolayısıyla işi kılıfına uygun olarak ya kitaba soracaksın ya kendine ya da o ilme sahip olana.
18 Yorumla
Soran+1 yılBunu ben tercih etmedim.
- +1 yıl
Öyle mı dünyada geldin?
Soran+1 yılGenel olarak böyle olan birşey. Doğuştan gelmese bile benim elimde olmadan başıma gelen birşey.
- +1 yıl
O zaman kader giriyor devreye.. Şimdi hani biz seçiyorduk tercihleri diyeceksin
Soran+1 yılHiç birşeyi ben seçmedim. Yine söylüyorum. Ben seçmedim biseksüelliği.
- +1 yıl
Şifreli konuşmasan daha faydalı olacağımı düşünüyorum?
Soran+1 yılŞifreli konuşmuyorum.
- +1 yıl
Tamam.
+1 yılbilgiler ile islam hakkında bişeyler atıp tutmasidir. Nedense herkes hoca kesilmiş ama kur'an dan hariç bişey biliyor musun diye sorsan aval aval bakcak.
Ki senin sorun bunlardan farklı değil. İslam da okadar çok fıkıh okadar çok müzakere edilecek konular var ki, hayatının tamamını bunlara adamış insanlar var ve hala bazı şeylerin cevabını almış değiller.
Her durumun ayrı bir fıkıh hükmü olur keza tercih olmaksızın meydana gelen böyle durumlarda elbette ona uygun fıkıh hükmü vardır.
Soranda cevaplayanlarda artık bu tür 08/15 konularda beyninizi azcık yorsaniz ne önyargilar meydana gelecektir nede "ben böyle duydum kesin böyledir " mentalitesinde bulunuRsunuz52 Yorumla- +1 yıl
*bizim insanlarımızın sorunu yarım yamalak bilgiler...
Soran+1 yılMaalesef acı bir gerçek.
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Tanri falan yok dostum ondan boyle celiskiler var zaten.
Dogustan gelen hislere tercih demek kadar inanmak sacmaliktir.44 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadışım, kronik hastalığım var. İlaç kullanıyorum. Özel sektörler hastalığımı duyunca tereddüt ediyor. Askerlik muaf. Neden dediklerinde hastalığı söylüyorum. Böbrek üstü bezi rahatsızlığı. 6 aydır işsizim. Bu bir sınav değil mi? Allah beni neden yarattı ki diye sorardım ama çok küçükken. Şimdi ölümün yüklerini soruyrum kendime. Hap alacam parayla. Para yok işsizlikten. 25 yaşında ailesinden para alan biriyim. Ne yazık ki. Bu süreç 2-3 yıl daha sürerse, intihar edeceğim. Ayda 20-30 işe başvuruyorum. Ama olmuyor.
Gss borcum artıyor. Ama sigortam yok. Borcu ödemeliymişim. Ben ne yapayım? 1 yıldır muayeneye gitmiyorum... Vücut bitti. Gözlerim kararıyor ayakta 2 saat kalınca. Çünkü hayatım darmadağın. Engelli raporu %40 veriyorlar ama bir işe yaramıyor. Siz cinsel tercihi dinsel sorgular olmuşsunuz be. Hayata bak * .22 Yorumla
Soran+1 yılBöyle konulara girecek olursak inanın benimde tek derdim biseksel olmam değil. Bende sana anlatsam hayatımı aynı çizgiye denk geliriz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılOy yavrumm oy kiyamam daha ateizmin baslarindaymisss. S. ktir git l*n :@. Nese kizginligimi geri aldim canim bak simdi buna benzer tonlarca soru var ki nirmalde gizli yapmayacaktim kendimi bu soyleyecegim seyden sonra farz oldu. Bende zamanda yasadim oyle seyler kendime biseyler bile sokuyodum :/ sonra bunun pisikolojik oldigunu anlamam gec olmadi cunku gecmisten gelen biseyler itmisti beni ve farkinda degildim. ALLAH herseyi yaratmis iyiyi kotuyu fakiri zengini krali koleyi sahibi cariyeyi... secimler cogu zman senin elinde heleki bu zamanda ki oyle olmadigi durumlarda adaletli bir sekilde yargilanirsin ALLAH katinda. Yapmak istiyorsun bunu eski tecrubelerimden anlarim ancak inan bana ve de guven bos konusmuyorum zamanla asarsin bunu sana guveniyorum dostum yolun acik olsun...
11 Yorumla
Soran+1 yılSeninki can sıkıntısı.
Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Biseksüeli katman hata zaten onlardaki sadece tercih, anlattığın diğer eşcinsellerin de %99 'u ikna edilip psikolojik tedavi görerek iyileşebilir. Küçük bir bölümünde hormon problemi var , onlarında cinsellik ihtiyaçlarını gidermek için saçma bir ilişkiye girmek zorunda değildir, ilişkiye girmeleri de hem görüntü hem de mantık olarak hem iğrenç hem de saçma oluyor
25 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka. Ben kadınlardan çok erkekleri arzuluyorum. Ama kadınlarıda arzuluyorum. Ben bu durumumu farkettiğimde vazgeçmek isteğimde vazgeçemedim. Benim elimde olan birşey değil. Ben şahsen bir biseksüel olarak kendim seçmedim bu durumu ve erkekleri arzulamam benim elimde değil.
Soran+1 yılBiseksüel olsan iğrenç demezsin. Senin için iğrenç olabilir ama benim için iğrenç değil. Ayrıca eşcinsel ilişkinin haram ve günah olduğunu bende biliyorum.
Soran+1 yılYeterince uzak duruyorum zaten. İnşallah dönerim sağolun.
eşcinsellik haram değil bence insanlar lut kavimini yanlış yorumluyor daha doğrusu bu yaklaşımla alakalı Kuran da ki herşeye insanların saf iyi niyetle yaklaşması lazım benim şahsi görüşüm bu fakat insanlar lut kavimin de ki anlatılmak istenen şeyi eşcinselliğe vurmuş ki başlı başına saçmalık başka da bir şey değil sonuçta bu kavramlar doğuştan gelen şeyler sadece farkındalık süreci değişkenlik gösteriyor
13 Yorumla
Soran+1 yılİnsanımız cahil olduğu için ve bilmeden konuştuğu için böyle oluyor. Sanıyorlarki eşcinsellik günah. Ama öyle değil. Kendin seçmediğin durum nasıl günah olsun ki?
- +1 yıl
hayatımızda önemli olan değerler hangi cinsten hoşlandığımızı irdelemek yerine bize esas söylenmiş olan ''iyi insan olmak '' kavramını irdelemek olmalı zaten bu kavramı yakalayabilseydik oturup burada o niye böyle şu niye böyle diye tartışacağımıza dertlerimize derman olmaya çalışırdık diye düşünüyorum...
Soran+1 yılAynen. Haklısınız.
Hastalıklar sonradan insanların yaşam şekli ve ortamı teknolojinin ilerlemesiyle meydana geldi down sendromu da buna dahil kanserde şeker de biseksüellikte lezbiyenlikte yani aslında bunlar nsanlığın insanlara aktarmasinndan kaynaklı Allahin bu konuda bir etkisi yok
18 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama.
Soran+1 yılNe yani. Bu durumu insanların yarattığınımı söylüyorsun?
- +1 yıl
Evet eski insanlar yeni jenerasyona mutasyona uğramış sspermlerle sahipler yediğimiz buğday eskiden böylemiydi yediğimiz portakal hepsi üstünde oynandı insanlar daha fazla üretim için genetiği bozdular şu an kare karpuz bile uretilebiliniyor bizde bilmediğimiz daha doğrusu cazip geldiği için bu ürünleri yiyoruz eskilerden duyulur hep eskiden bal gibiydi meyveler diye işte şu anda olmama sebebi genetigiyle oynanmasi bunları yiyenlerde uzun ya da kısa vadede hastalıklara yakalaniyor yani insanlar kendilerini zehirliyor
Soran+1 yılDediklerin bence çok saçma. Bildiğim ve söyleyeceğim tek bu durum tercih meselesi değil. Hele ortam, teknoloji vs vs hiç değil. Ve bu Allah tarafından verilen birşey.
Soran+1 yılİnan senden çok araştırdım. Biliyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılya birader etrafta acliktan olen insanlar var fakirlikten hayvan hayati yasayanlar var sen ise kendi tercihin olan biseksuelligi buyuk imtihanmis gibi sunuyon ortaya ya fazla refah olunca ilgilencek baska seyler buluyonuz demekki gay lezbiyen olmak gunah degil gay lezbiyen iliskiye girmek gunah biseksuellik ise tamamen gunah
35 Yorumla
Soran+1 yılTamam sen haklısın.
Cevap sahibi+1 yılben hic asik olamiyom ben napacam peki :D hic de sikintisini gormedim yani hayat cinsellikten ibaret degil cinsellik dedigin hafada 2 gun 10 dk suren birsey
Soran+1 yılSen eşcinselliği sadece cinseliktenmi ibaret görüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılben ask olduguna bile inanmiyorum :D bide escinsellige mi inanacam bence senin bir erkek icin dunyalari vermen bir erkegin bir kiz icin dunyalari vermesi kadar sacma aciklayici oldu mu?
Soran+1 yılİnanma o zaman.
+1 yılKendin diyorsun işte imtihan için diye.
Daha neyini soruyorsun ki?
Senin imtihanın da bu işte. ...03 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor bir imtihan.
- +1 yıl
Kesinlikle ama emin ol kazanirsan büyük kazanacaksın. Dünya hayatı hepi topu 60 bilemedin 70 yıl. Ama sonrası uçsuz bucaksız bir sonsuz hayat... Seçim senin.
Allah kolaylik versin. ...
Soran+1 yılEyvallah. Sağolun.
+1 yılOkulda sınav olurken 4 şıktan 3 ü yanlış 1 i doğru, neden? sen o doğruyu bul diye.
43 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum öğrendim.
- +1 yıl
öğrenmene sevindim.
zor soru tartışmaya açık din adamları intikal etsin
03 Yorumla
Soran+1 yılSonuç olarak haram ve günah eşcinsel ilişki. Dediğiniz gibi büyük bir din alimine danışmak lazım.
Soran+1 yılHaşa Allahı inkar etmek olmaz.
Lut kavminin helak olmasinin sebebi bu tur iliskiler.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum. Ama düşünün bir gay veya lezbiyen var. Ne yapacak bu insanlar?
Seni de yaratan O yaşadıkları ni seçen sen iyi veya kötü
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Soran+1 yılSaçmalık. Ben kendim seçmedim bu durumu.
Soran+1 yılBen biseksüel olupda erkekleri arzulayım demedim. Kendim seçmedim. Bu durumu farkettim. Aslında hep böyleydim. Sonradan farkettim. Biseksüel olayım demedim.
Soran+1 yılVerdiğin örnek çok saçma. Ben erkekleri arzulamayacağım dediğimde arzulamayacakmıyım yani. Saşmalık. Zaten eşcinsel ilişkiye girdiğim yok.
+1 yılCinsel dürtüler köreltilebilecek duygulardır. Bence fazla abartmayın yok hemcinsimden etkileniyorum falan bırakın bu işleri bir etrafınıza bakın görün insanların çektiği zorlukları ve imtihanınızın ne kadar kolay olduğunu..
23 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin imtihanı kendine zor. Başka insanların çektiği zorluklar beni ilgilendirmez.
- +1 yıl
Senin mantıkla gidersek senin sorununda başkasını ilgilendirmeze çıkar..
Soran+1 yılİlgilendirmez.
+1 yılAllah onlari oyle yaratmadi, onlarin ki sapikliga geciyo, kendi tercihleri.
415 Yorumla- +1 yıl
Ozaman niye bir erkek bir kadin yaratti? Ozaman ya tum dunya kadin olmaliydi ya da erkek. Lutfen su sapikliklariniza Allahin adini karistirmayin artik. Rabbim herkese akil ve irade vermis nefis vermis. Sen bu dunyada yaptigin herseyden kendin sorumlusun. Ya iyi yolu secersin ya da kotu yolu. Nediyor ayette. Biz herkesin kaderini kendi cabasina bagli kildik.
Soran+1 yılNe yani bu durumu insanların kendilerinin seçtiklerinimi söylüyorsunuz?
- +1 yıl
Anlama kıtlığı mı var? Okadar sey yazdim nesini anlamadin. Evet herkesin kendi tercihi kimse kafasina silah dayayip sen lezbiyen veya gay ol demiyor.
Soran+1 yılSende beni anlamadın boşver.
- +1 yıl
Benim dinimde yeri olmayan biseyi ben anlamam anlamakta istemem. Sende yol yakinken vazgec dogru yolu bulursun ins
- +1 yıl
Bak cici kız at gözlüğünü çıkar oku. Tanrı hormon vermiş ve bu hormonlara göre etkileniyoruz hormon bir tercih olamaz sen yap bakalım hisset bakalım hissedebiliyor musun? Bu sebepten intihar eden insanlar var kaçıp gidenler var bir önyargıları bırakıp bakın. Bu konunun aile tutumuyla da ilgisi var açın okuyun bir aile örnek veriyorum kızını erkek gibi yetiştirirse o kişi ilerde cinsini yoksayıp hemcinsinden hoşlanırsa bu aile hatasıdır o zaman gene insan suçsuz. Kız gibi yetiştirilen erkekler var bunlar tercih sapkınlık olamaz hem aile faktörüdür hem hormonal faktörlerdir anlıyo musun? Her insan yaşadıklarından sorgulanır o yüzden o ince ayrıntılara girmek sadece boş muhabbet olur. Önce araştır sonra konuş bak bu önemli
Soran+1 yılAnlamayın zaten boşverin. İhtiyaç yok. Ama Allah yaratmış böyle şeyleri. İnkar edilemez. Dinde yeri vardır eşcinselliğin. Ama eşcinsel ilişki haram ve günahtır.
Soran+1 yılNe alakası var. Genel olarak eşcinselliğe sadece cinsel yönden bakıldığı için böyle. Benimki ne sapkınlık nede tercih. @hephatice
Soran+1 yıl@hephat
Soran+1 yıl@hephatice
- +1 yıl
Yav cocugum sen daha 19 yasindasin, ergenlik donemi, insan kendi kisiligini ariyo bu yaslarda, sende gay degilsin, bunu birkere kafandan cikar at. İslama yonel, orda butun cevaplari bulursun
Soran+1 yılÖyle ya da böyle. Sonuçta biseksüelim.
Sosyal olarak ne kastediyorsnuz anlamadım. Ama böyle olduğumu kimse bilmiyor. @hephatice
+1 yılBelki bu da onlarin sinavidir
06 Yorumla
Soran+1 yılVe zor bir sınav.
- +1 yıl
Hayatin acimasiz ve adaletsiz oldugunu dusunuyorsan onkoloji koridorlarini 10 dk gez derim
- +1 yıl
Minenurtatar instagramdan su hesabi takip etmeni tavsiye ederim
Soran+1 yılOnlar beni ilgilendirmez. Herkesin imtihanı kendine zor. Onların derdi sınavı o, benim derdim sınavım bu.
- +1 yıl
Umarim en iyi sekilde sinavini verirsin
Soran+1 yılİnşallah. Sağolun.
+1 yılHer ne kadar inkar etsen de kendi tercihleri kardeşim..
25 Yorumla
Soran+1 yılTercih değil anlayın şunu.
- +1 yıl
Sen bir anne babadan doğuyorsun değil mi? Senin bir erkekten hoşlanma ihtimalin zaten yok doğuştan.. Sen bilgi sahibi oluyorsun ergenliğe giriyorsun vesaire o zaman şekilleniyor cinsel duyguların sen erkeklere ilgi duymaya başlıyorsun ve bu da senin tercihin oluyor..
Soran+1 yılSaçmalama. Tercih meselesi değil bu. Ergenlikle alakası yok. Taa küçüklükten gelen birşey bende. Tercihe bağlayıp durmayın şunu artık.
- +1 yıl
ulan kardeşim insan 4-5 yaşında hemcinsinden neden hoşlansın.. o zaman sıkıntı ailede.. fazla boşlamışlar
Soran+1 yılZaten ailem olmadı benim. Vardı ama aile denmezdi. Berbat bir hayattı. Ben şahsen bu durumu kendim seçmedim. Doğuştan gelen birşey.
+1 yıldünya bir imtihan yeri olduğu için olabilir mi
00 Yorumlasimdi tercih sapiklik gibi sacmaliyanlar yazar
21 Yorumla
Soran+1 yılYazarlar valla. Beklerim.
İman zayıflığı
23 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Soran+1 yılTürkçe konuşursanız anlayacağım ne dediğinizi.
Bende bir anlasam?
02 Yorumla
Soran+1 yılZor bir durum. Bildiğim tek şey iki tarafada olan ilgim.
+1 yılGünah değil !
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnların tercihi...
39 Yorumla
Soran+1 yılTercih değil işte. Anlayın şunu.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle tercih, Allah tercih hakkı sunmadığı kişiden sual etmez.
Soran+1 yılBen tercih etmedim.
Cevap sahibi+1 yılYa kim tercih etti? Ben bir kadın olarak, bazı kadınları çok güzel bulabliyorum ve beğeniyorum ama asla cinsel açıdan nbakmıyorum ve tercih etmiyorum, etmemde...
Soran+1 yılBende her erkeğe cinsel açıdan bakmıyorum. Eşcinselliği sadece cinsellikten ibaret olarak görmekten vazgeçin artık. Bende her erkeği gördüğümde onu sadece cinsellik olarak görmüyorum.
Cevap sahibi+1 yılEşcinsel deyince, cinsel kelimesi geçtiği için , cinsellik olarak algılıyorum... Peki senin kastettiğin eşcinsel nedir? ve kimdir?
Soran+1 yılTıpkı bir heteroseksüel nasıl karşı cinse aşık olup ona güzel duygular besleyebiliyorsa veya onu cinsel olarak arzuluyorsa vs vs bir gay ve lezbiyende farklı olarak kendi cinsine ilgi duyuyor.
Cevap sahibi+1 yılBu sizin bilinçaltınızla alakalı bir durum ve ben psikolojik olduğu kanaatindeyim ve buna binayen tercihtir. Zaten senin elinde olmayan bir durumda, Yaratan sorgulamaz, lakin Ayetlerde apacık belirtildiği üzere ve Lut kavmini göz önünde bulunduracak olursak, sizin tercihinizdir ve apaçık bir sapkınlık içerisindesiniz demektir... Kimsenin cinsel tercihine karışamam elbette lakin artık kendi günahlarınıza kılıf aramaktan vazgeçin ve her neyi tercih ediyorsanız, onun arkasında durun !
Soran+1 yılKimsenin birşey tercih ettiği yok. Allah kimisini kör, sağır, engelli vs vs yaratmış. Bazı insanlarıda eşcinsel. lut kavmi eşcinsel ilişki yaşandığı için helak oldu. Tercih meselesi insanın kimi arzulayacağı ile ilgili değil, ilişki girip girmeyeceği ile ilgilidir.
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Gay, lezbiyen ve biseksüel ilişki haram ve günahsa Allah neden böyle birşey yarattı ve bu insanları neden böyle imtihan ediyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler