Kendim eşcinselim ve ne yapacağı bilmiyorum İslam benim için çok önemli ama benim hissettiğim çok zor bir şey lütfen yardım edin...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim çok yakin bir arkadaşım var oda eşcinsel ama çocuk 4 kere hatim indirdi her ramazan orucunu eksiksiz tutar gören dinsiz imansiz dersin ama öyle değil sen allahina inan yerine getirmen gereken görevlerini yerine getir kendin için iman et kendi içinde yasa imanin bırak dışardan nasıl gorunursen görün sen günah islemiyosun ayıp bisey de yapmiyosun eyer istemeseydi icinde kadın hissi olarak yaratmazdi bırak insanlar ne derse desin nasıl hissediyosan öyle davran nasil görünmek istiyosan öyle görün allaha inan yeter oturup isyanda edebilirdiniz boyle oldugunuz için ama allahi kitabi biliyosunuz siz kendiniz olun bırakın isteyen istedigini desin sizi boyle sevenler de var takma sen günah islicek bisey yapmiyosun (:
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLivata. Lut kavmini örnek gösterebiliriz veya pompei de çok meşhur bir örnek.
Eşlerin anal seks yapması bile livata yani sapıklıktır. Bunuda belirtmek gerekir. Bak birbirine helal olan eşlerden bahsediyorum. Onlarin sapiklik icinde oldugundan ve bunun icin helak olduklarindan bahsediliyor. Ankebut Suresi 28-35, suara suresi 160-174, hud suresi 77-83, araf suresi 80-84 ve bircok hadis. Livata. net gibi sayfalardan okuysbilirsin. Bol bol dua et ve yanlista bulunduysands tövbe et. Bu senin imtihanin kardesim. Sana senin hayatin istedigini yap diyenleri dinleme. Madem Allah korkun var tövbe et00 Yorumla
+1 yılİslam'da eşcinsellik, bir hastalık olmadığı Dünya Sağlık Örgütü tarafından tescillenen eşcinsellikten İslam'da inancı esas alan yazılı kaynaklarda ve Kuran'da bahsedilir. Kuran, Lut Kavmi'nin Allah tarafından erkek erkeğe seksin yasaklandığı ancak bu yasağa uymadıkları için cezalandırıldıklarından bahsedilir. Yine Kur'an'da erkeklerin cinsel ilişkiye girmesi yasaklanmış ve bu eylem aşağılatıcı hareket olarak sınıflandırılmıştır. İslamda eşcinsellik ve eşcinsel ilişkiler bid'at olarak kabul edilmiştir. Günümüzde İslam Konferansı Örgütü'ne üye 23 ülkede eşcinsellik; idam cezası, hapis veya yer yer ömür boyu hapis cezası, para ve kırbaç cezası veya sopa cezası ile cezalandırılmaktadır. Kaynak : Vikipedi.
00 Yorumla
+1 yılİslamda erkek kadına kadın erkeğe uygun şekilde yaratılmıştır ve cinsi münasebette buna göredir (nikah şartı ile)
dinde eşcinsellik günahtır lut kavmi bundan dolayıda helak olmuştur
Yaşadığın durum 2 şekilde acıklanır
1. hormanel sıkıntı (tedavisi mevcuttur)
2. icindeki kadınsı duygu bunuda inancınla yenebilirsin
söylediğine göre inanclı bir insansın buna istinaeden bildiğine inanarak;
Bu dünyanın imtihan dünyası olduğunu ve insanların farklı yollarla imtihan edildiğini seninkininde bu olduuğunu düşünerek hormanelse tedavi olmanı değilse sabretmeni tavsiye ediyorum
ALLAh hak yolundan ayırmasın seni36 Yorumla- +1 yıl
güzel kardeşim seni eleştirmek ne benim ne kimsenin haddine ancak uyarmak boynumuzun borcu
insan ömrü 70 bilemedin 80 olsun hadi 100 yaşına kadar yaşa ki bunun enfazla 45 yılı cinsel istek ve arzuyla gecer ahırete inandığına göre 45/50 yıllık bir zevk icin ahir hayat hic edilirmi? Sabret inan mukafatı daha fazla olacaktır ALLAh sığın bol bol dua et sabır dile gerekiyorsa psikologlardan hocalardan cevrenden destek al ama yanlışa düşme - +1 yıl
evet günah en güzelini yaparsın ALLAH a sığınmak ondan medet ummak kadar güzel ve güvenilir birşey varmıki seni eleştirenlere hakaret edenlere kulak asma yatıığın yanlış ve günah yalnız günahı affetcek ALLAH cc daha büyük
unutma
Allaha dönüp derdim büyük deme Derdine dön senden büyük ALLAH ım var de
esirgeyen ve bolca bağışlayan Yaradana sığın - +1 yıl
buyur kardeşim inşallah yardımcı olur
https://www.youtube.com/watch?v=5O_yXvmLG7c - +1 yıl
eic icinte teşekkür ederim
Allahtan acil şifalar ve hidayet diliyorm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
+1 yılEşcinsel duygular beslemek günah değildir. Çünkü neticede sana bu duyguları veren de Allah' dır. Ama nefsine yenik düşüp hemcinslerinle olur olmadık ilişkilere girersen bu büyük günahtır. Ha Allah niye beni beni eşcinsel olarak yaratmış dersen şöyle cevap verebilirim ; bu senin hayatında olacağın sınavın bir parçasıdır. Yani herkes dünya hayatında ne olursa olsun bir takım zorluklarla karşılaşacaklardır. Bu zorluk bir hastalık, fakirlik, bir yakınını kaybetme veya eşcinsellik olabilir. Senin ki de eşcinsellikmiş. O yüzden nefsine yenik düşme ve sınavı geç. Bende eşcinsel bir müslüman olduğumdan seni anlayabiliyorum.
32 Yorumla- +1 yıl
Yardımcı olabildiğime sevindim :)
+1 yıleşcinselliğin hastalık ya da tercih olmadığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. birçok hayvan türünde de eşcinsellik vardır. yani eşcinsellik doğuştan gelen bişeydir. tanrının insanları hem eşcinsel yaratıp hem de eşcinsel oldun diye cehenneme atması mantıklı mı? yani dinin sorgulanması gerekir!
00 Yorumla
+1 yılşimdi burada günah ahkamı kesenler hepsi zina yaptılar emin ol bence bu senin sucun değil ne kadar doğru bilmem ama allah böyle yarattıysa böyle ol erkek sev bu seni günahkar yapmaz sonucta allah yaratmış ne saçmalıyom ben gece gece ya yatıyım bari
00 YorumlaCinsiyet değiştirmek günah diye biliyorum ama senin elinde olan bir şey değil üzülme
03 YorumlaGünah değildir, homoseksuyellik seçimden çok zorunluluktur
02 Yorumla
+1 yılKardeşim günah günah Allah eşcinselleri lanetlemiş lut kaviminin başına gelen belayı bilmiyorsun herhalde
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı. aşşah beni bir kuş edicek gelip yanına konucam sana varya neler yapmazdım kuran çarpsın
00 YorumlaGünahtır. Lut kavminin helak OLMASINA neden olan günahtır
00 Yorumla
+1 yılHoca değilim ama kendi cinsinle olmaz
00 Yorumlayok günah değil büyük sevap töbe yarabbim :d
00 YorumlaLut kavmi?
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel ilişkin oldumu hiç?
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler