"bilmiyorum bu huyumu nasıl değiştirebilirim"
Bu huyunu değiştiremessin. Bu senin cinsel yönelimin. Kızlara olan ilgini bilinçli olarak tercih etmediğini çok iyi biliyorsundur. İçgüdüsel bir şey. Allah adaletli olsaydı, çoğu kızı yakışıklı erkekler gördüğünde hoşlanacak şekilde yaratırken seni neden böyle yaratırdı? Şunu bir düşün. Tüm hayvan türleriyle ortak genlerimiz var. Bu maymunlarda yüzd 95' in üstüne çıkıyor. Allah'ın elinde malzeme eksikliği varda mı böyle mi yapmış? Neden herkesin genlerini farklı farklı yapmamış. Milyonlarca çocuk garip garip hastalıklarla doğuyor. Milyonlarca erkek sünnet derisini kesiyor cinsel hastalıklara daha az yakalanmak için. Bir sürü insanın hiç bir işe yarmamasına rağmen yirmilik dişi çıkıyor. Binlerce afrikadaki çocuk açlıktan ölüyor. Sen bu dünya da bir mükemmellik filan görüyormusun?
Aşağıda evrimle ilgili detaylı bilgi alabilirsin.
link
Sen Allah'a inanmaya devam edip, ömür boyu kendine işkence de çektirebilirsin. Herkes sevgilisiyle, eşiyle aşkını yaşarken, cinsel hayatını yaşarken sen ya ömür boyu rahip gibi yalnız kalırsın ya da hiçbir bir ilgi duymadığın bir erkekle ömür boyu yine mutsuz bir hayat geçirirsin. Diğer eşcinsellikle ilgili soruna gelince. Eşcinselliği değiştirme girişimleri kişiye zarar verme ihitmali yüksek. Bazıları bu terapiler sonucunda eşcinselliğinin geçmediğini görünce intihar bile ediyor. İstersen bu "sözde" eşcinsellik tedavisinin zararlarıyla ilgili linkte atabilirim.
Burdada cinsel yönelim üstüne yapılmış bazı öenmli araştırmaları bulabilirsin.
Nöroloji ve cinsel yönelim
link
Eşcinsellikle ilgili epigenetik teorier
link
Doğum öncesi hormonlar ve cinsel yönelim
link
El yanlılık ve cinsel yönelim
link30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızlara ilgi duyuyorsan zamanla geçer. Üsteleme ve ilişkiye girme adam akıllı biri çıkar karşına aklını başından alır öyle bir sıkıntın kalmaz
31 Yorumla- +1 yıl
Zamanla geçmiyor... sen bir kızla uzun süre ilişkiye girmeyince erkeklerden mi hoşlanıyorsun :|
+1 yılBu konu hakkında çok araştırma yaptım. Hatta zamanında kız arkadaşımla sırf günahsa diye çok ayrılık yaşadım. Günah-sevap Allah'la kul arasındadır. İnsanlar bu bağa girmeye bayılırlar. Peki soruyorum eşcinsel ilişkiler günahsa onları idam cezasına çarptırmak caiz mi? Eşcinsel imam Muhsin Hendricks Kur'an eşcinsellere karşı değil diyor onun da bu konuda birçok araştırması var. Ben de onun görüşlerine bir nevi katılıyorum. Bana göre gay ilişkiler duygusal olarak günah değil ama ilişkiye girdiklerinde günah olabilir anal ilişki zaten heteroseksüel ilişkilerde de günah. Ama Kur'an'da lezbiyenliğe dair hiçbir ayet yok. Sadece hadis-i şerif var diyorlar ki bana göre o hadis-i şerif doğru değil. İki kadın ilişkiye girdiğinde birbirine zararı olmuyor. Zamanında insanların günah-sevap demelerini çok umursadım ve psikolojik bunalıma girdiğim zamanlar olmuştu. Eşcinsellere insanları umursamamalarını tavsiye ederim.
10 Yorumla
Birisine zarar vermiyorsan ki ; Onu çok seviyorsan bunun neresi günah olabilir? Bende eşcinselim. Kız arkadaşımın gözlerinin içine bakmak bile bana yetiyorsa, mutlu oluyorsam, mutlu ediyorsam bunun neresi günah olabilir ? Kız - erkek ilişkilerinde ben şahsen daha çok günahlara rastlıyorum. Sevgi en kutsal olgudur. Yüreğinde sevgi taşıyorsan ve sevgiyle yapıyorsan herşeyini; günah bunların hiç bir yerinde yoktur diye düşünmekteyim...
20 Yorumla
~Neml Suresi~
54 . Lut’u da (peygamber olarak gönderdik). O vakit kavmine şöyle demişti: “Siz göz göre göre,(hâlâ) bu çirkin işi mi yapıyorsunuz?”
55 . “Gerçekten siz kadınları bırakıp, cinsel tatmin için erkeklere mi gidiyorsunuz? Hayır! Siz azgınlık eden bir kavimsiniz!”10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
En büyük günahlardan biridir ancak şöyle bir olay var eşcinsel olunca kafir oluyorsun ancak eşcinselliği bırakınca direk o günahlar olmamış gibi siliniyor affediliyor eşcinseller den daha çok eşcinsel olarak doğdum diyenler günaha girip dinden çıkıyor bu bir hastalıktır hastalık günah değildir ama gidip ilişki yaşarsan kafir olmaya kadar yolu var eşcinsellik de çok yol var eşcinsel olmayıpta eşcinsellik doğuştan geliyor dersen bile dinden çıkarsın eşcinsel olup bunun kötü oldugunu biliyorsan fazla günaha girmezsin ilişkiye girersen de büyük günah eşcinsel olarak ölmekde kafirliktir düşün neden herşeyin bir uyumu var doğada gecenin gündüzü var erkeğin kadını var yinin yangı var. eşcinselliğin hastalık oldugu da kanıtlanmıştır üstüne zaten en büyük bilim noveli steins gate de şöyle geçiyor kadını gerçekten istiyorsun değilmi? Sen bir erkek olarak doğdun yani bu son derece doğal. tabiki bu bir kanıt değil ama insanların doğal olarak yaratılış şekli eşcinsellik ile bozuluyor doğada eşcinsellik var diyenlere de ensest ve pedofilide doğada vardır sırf savunmak için diğer şeyleri görmezden gelip kendileri haklı çıkartmaya çalışmaları bile eşcinselliğin yanlış oldugunun kanıtıdır
03 Yorumla- +1 yıl
En büyük günah falan değil
Eşcinsel olmak günah değildir. Sen seçim yapmazsın öyle doğarsın Allah öyle olmanı istemiştir... Hastalık değildir yönelim değildir... Günah olan tek şey bir erkekle ilişkiye girmektir... Ona birbirine helal olmayan normal erkek ve kadınlar'da girer.
20 Yorumla
+1 yılbunun günahı olamaz günah olursada bu doğru olmaz tercihte değilki öyle doğuyorlar buna kimse karışamaz burada erkekle erkek kadınla kadın ilişkiye girmesin diyen insanların abazanın allahı olduğunu hepimiz biliyoruz her önüne gelen kadını arzularlar bakarlar ondan sonra eşcinseller ilişkiye girmesin. bana çok saçma geliyor
10 Yorumlaİnsanın kendi hayatındaki doğru ve yanlış kavramından çok dini inançların doğru yanlışlarını düşünüyor olmasını biraz ilginç buluyorum. Önce kendi hayatındaki yanlışları irdelemeli insan sonra dine bakmalı.
20 YorumlaEvet,degerli arkadasim. Hz. Lutun kavmi sirf bunun yüzünde helak olmusdur.suara suresi 160-168 ayetlerine bir zahmet baki ver.
30 Yorumla
+1 yılBen bir türlü anlamıyorum. Allah hem günah yapıyor eşcinselliği hemde öyle yaratıyor kulunu bu nasıl iş a.q ? madem günah niye yaratıyon öyle ? adamın suçu ne ?
Bence eşcinsellik günah ise bu tanrının günahıdır.48 Yorumla- +1 yıl
yazılsın anasını satayım :D bir 5x lik günahda benim için yazılsın :D yaz ustam, yaz, aferin böyle işte :D
- +1 yıl
bak beyinsiz insancık vücutta her organın bir görevi var sen gidip b*k yoluyla hak yolunu aynı kefeye koyarsan olmaz. birazcık beynini kullan Allah ıslah etsin
+1 yılBu arada bu bir hastalık, işte bilmem ne kavmi helak olmuş falan saçmalıklarını da dinleme.
Bu bir hastalık değil. Eğer tüm dünya homoseksuel ya da aseksuel olsaydı, heteroseksüelleri kabul etmeyeceklerdi.34 Yorumla- +1 yıl
Herkes canlıda gördüm 3 ayrı soru. ne lan bu sabah sabah 3 kişi eşcinsellere çatıyor dur şunlara döşeneyim dedim girdim baktım hepsi 1 ay 3 ay falan yazıyor. Baktım sen arayıp bulmuşsun :)) Merakımı bağışla sabah sabah hayırdır :)))
- +1 yıl
Konuyla ilgili bir film izledim ve homofobiklere olan öfkem iyice arttı. Bu kadar. (:
- +1 yıl
Haklısın bende sinir oluyorum hemcinslerimin gaylere hakaret etmeleri ve onları aşağılamalrına. Buna karşılıkta lezbiyenlere aynı tepkiyi vermiyorlar çünkü onlar kız ve iki kişi. Eee 2 kızla olmak fantazisi devreye giriyor. Şerefsizler gaylere ne den hakaret ediyorsunuz? Sizin gibi pislik değiller. Daha duyarlılar. Etrafa zarar vermiyorlar. Neyse bak sabah sabah sinirim zıpladı gene. Sana kolay gelsin.
- +1 yıl
Kesinlikle aynı fikirdeyim ve sanırım akşama kadar sövebilirim. Teşekkür ederim
+1 yılGünah olmamalı; çünkü bu senin tercih ettiğin bir şey değil.
Cİnsiyetini, aileni, ırkını vs seçemediğin gibi cinsel tercihlerini de seçemez, değiştiremezsin.
O yüzden günah olmamalı.
İlişki konusu da aynı şekilde.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eşcinsellik günah ve bir hastalıktır. Tarihte kavimlerin helak edilmesine bile neden olmuştur.
26 Yorumla- +1 yıl
Neyin hastalık olup olmadığını siz ya da inandığınız din değil tıp ve psikioloji bilimi karar verir. Başta dünya sağlık örgütü ve ameirkan psikiyatri kurumu olmak üzere (türkiye psikiyatri kurumuda dahil) dünyanın tüm önemli sağlık kuruluşları eşcinsellik ve biseksüelliği bir hastalık, bozukluk, sapıklık olarak değil, insanlardaki 3 ana cinsel yönelimden 2'si olduğu, insan cinselliğinin normal ve pozitif varyasyonlarından biri olduğunu söylemektedir.
Soran+1 yılx-ternal yani eşcinselliği değiştirmek kişiye zarar mı veriyor bunu bilmiyordum... ben de inançlı bir kızım ve bu durum yani eşcinsellik bana göre değil ama bunu değiştiremiyorum yani erkeklere karşı hiçbir isteğim yok erkek gibi de davranmıyorum ama kızlar bana daha çekici geliyor... bilmiyorum bu huyumu nasıl değiştirebilirim...
- +1 yıl
Escinselligi normal gören biri inançlı degildir Kuranı kerimi inkar etmek sayılıyor Escinsellik doguştanda degildir Allahın kullarını yok ettigi bir davranıştır bu ilahi ceza gerektiren nadir cezalardan biridir tecavüz intihar gibi eylemlerden bile daha büyük bir günahtır tabi bunu bırakırsan affedilirsin normal görmek bile kafirlige kadar gidiyor
- +1 yıl
@WS101010 Sen çok abartmışsın. Öncelikle senin ne haddine inançlı bir insana "bunu düşünüyorsa inançlı değildir." demek. Sen bilmiyor muydun bir müslümana kafir diyendir asıl kafirler. Bak sana bir söz paylaşmak istiyorum "Lut suresinde doğrudan eşcinsellik günahtır diye bir şey yok, Lut kavminin birçok sapkın özelliklerinin yanı sıra eşcinsellik de sayılır. Bu da birçok homofobik din aliminin eşcinselliği yasaklama gerekçesidir. Muhsin Hendrix örneği var, İslam’da eşcinselliğin günah olmadığını söyleyen. İslamiyet’te bir sürü şey günah: Gıybet, kul hakkı. Bu günahların hiçbirini işlememiş kaç insan var? Ama konu eşcinsellik olunca çok daha korkunç ve travmatik olarak sunuluyor. Eşcinseller kadar korunmasız ve bel atlı vurulabilecek başka bir grup daha yok." kesinlikle haklı. Bunun üzerine söylenecek bir söz yok. Kendinize gelin ve iğrenç bir homofobik olmayı bırakın. Hadi senin düşüncen farklı, başkalarının hayatına atlamak da ne denli bir itham acaba?
+1 yılBüyük Gunah denılen bır olay var --
kurandada gecer buyuk gunahlar bugünahı işleyenler dırek cehennemlıktır affedılmeyen ıste bu escıllık ilişkidir.21 Yorumlaİlişki yaşamadan sadece duygularla hareket etmek nasıl oluyor ?
16 Yorumla
Soran+1 yılyani cinsel ilşkiye girmeden
- +1 yıl
amaç nedir..kız düşürmek...onlara göre herşey normal
gavatlar :D
- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılburda da mollalar doluydu...cahil cahil adamlar yorum yapacak günaha sokacan milleti şimdi d,nden çıkaracan
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılGünah günah olmasına da , sevap deyip Allah'ın dininde olanı değiştirmek isteyen kâfir o kadar çok ki. Ne diyeceksin ; ateşleri bol olsun.
00 Yorumla Profilin gizli mesaj atamıyorum Bana acaba bir mesaj atabilir misin sana danışmak istiyorum da 🙏🏻
00 Yorumla
+1 yıleşcinsellik lut kavminin helak olmasının sebeplerinden biriydi sen düşün artık ne kadar günah.
51 Yorumla- +1 yıl
he gülüm haklısın.
Cinsel temas günahtır onun dışında günah değildir ca
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. Sanki hayati gunahsiz yasiyoruzda, bir escinsellik kaldı sorgulayacak. Gunah tabi.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 19,2b cevap paylaştı. yaradılışa karşı çıkmak diyorlar...bu açıdan bakılırsa burun estetiğiyle bir tutulabilir.
10 Yorumla
+1 yılhem cinsleriyle sevişenve ilişkiye girenlerin günaha girdkleri dorudur .ama ben eşcinsel kızlara bayılırım
10 Yorumla"Eşcinsel Olmak günahtır" Diyeni Cehennemde Bekliyor olucam.
30 YorumlaHeteroseksüelken eşcinsel olursan elbette günah olur ama eğer doğuştan eşcinselsen ilişkiye girmediğin sürece günah olmaz
01 Yorumlakız kıza ne yapıyorsunuz ki ne kullanıyorsunuz arkdş ıyy .d ne tad alacan lan .d
00 Yorumla
+1 yılEvet büyük günah hem de. Livata diye geçiyor dinde
00 Yorumla
+1 yılDoğuştan gelen bir şey gunah olmaz ve bu bir hastalıkta değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu bilmemde ben 3 kisiye verdim gayet memnunum cokta zevk aliyorum
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIliski yasamadan tadi olmaz ki zaten bunun tadi iliskide
Cevap sahibi+1 yılIlik ne
- Cinsel Yaşam konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılEşcinsellik değil zorbalık yapmak günah
00 Yorumla
+1 yılgünah lut kavmini ve ayetleri oku araştır
00 Yorumla666. ayette sevap diyorlar >_>
00 Yorumla
+1 yılİslama kaldıysa iş sen ayvayı yedin be yavrum.
09 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNiye
Gizli Soran+1 yılBen karşı cinse ilgi duyuyorum bu arada sormamin sebebi bu kadar lgbt artmisken ülkemizde islam ülkesi olarak bunu merak ettim yoksa benim takdir ettiğim bir şey degil asla
- +1 yıl
Oturup Kuranı okursan gerçekten, kadının pek bir anlamının olmadığını görürsün çünkü. Ha bir de atesit olman da garanti tabii.
Gizli Soran+1 yılNasil yani neden onemi yok
- +1 yıl
Olabilir elbette karşı cinsten hoşlanman bence gayet normal karşılanmalı. İslama göre bakarsan elbette yasak derler kuran da eşcinsellik ile ilgili bir açıklama yok; ancak Lut kavmi ile ilgili var orada da açıkçası eşcinsellik mi yoksa fuhus pompa mi tam belli değil.
Gizli Soran+1 yılPeki son bir şey sorsam neden islamda kadına önem verilmediğini soylediniz
- +1 yıl
Konu ile ilgili çeşitli ayetler var bunlari okursan anlarsın.
Kaldı ki yani en basitinden bütün bir dünyaya gelen kitabın içinde neden bir tane adam ile ilgili ayetler var? 😃 - +1 yıl
@Grandecoollime sen önce ananı Hazreti Muhammed’in elinden kurtar hahaha
- +1 yıl
@eakad İslami savunurken murted olmanın ete kemiğe bürünmüş halisin.
+1 yılgünah kavramını insan oğlu uydurmuştur!
31 YorumlaAzcik mantıklı düşün bakalim gunahmi?
15 Yorumla
Soran+1 yılbenim bilmemle yetmiyormuş demek ki değil mi fikir almak kötü mü
Soran+1 yılevet yani sadece duygularla ilişki zaten bana uygun bir şey değil
Günah değil sadece ilişkiye girmek günahtır
00 Yorumla
+1 yılhayır sevap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılYesss
00 Yorumla
+1 yılGünah desem bir şey değişmez gibi shshs
00 Yorumla
+1 yılGünah.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öyleymiş
00 Yorumlayoo sevap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil
00 Yorumla
+1 yılGünahtır günah
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkiye girersen günah olur (eşcinsel ilişki)
00 YorumlaGünah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgünah
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne