Ya arkadaşlar çok saçma geliyor bir kızdan ve bir erkeğin bir erkekten hoşlanmaıs neden günah olsun ki? Benğm bildiğim sadece xinsel ilişkiye girmeleri günsh
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Günah çünkü erkek kadın için kadın erkek için yaratıldı
Hucurat﴾13﴿
Ey insanlar! Şüphesiz sizi bir erkek ile bir dişiden yarattık, tanışasınız diye sizi kavim ve kabilelere ayırdık, Allah katında en değerli olanınız O’na itaatsizlikten en fazla sakınanınızdır. Allah her şeyi hakkıyla bilmektedir, her şeyden haberdardır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah kadını erkeğe erkeği kadına yarattı. Hayatta her şey sınavdır. Elbette sizin hemcinsinizle ilişkiniz şüphesiz Allah’ın gücüne zarar veremez. Allah sadece sizden bir istekte bulundu. Hemcinsle cinsellik vb tarzı ilişkileri haram kıldı. Sadece bunu şunun için yaptı. Acaba bu kadar küçük bir isteği yerine getirebilir misiniz. Yani haramdan kaçabilir misiniz. Kaçarsanız sizi cennetiyle ödüllendirecektir.
00 Yorumla
+1 yılAllah kadını ve erkekgi bir biri için yarattı kanunları kuranda belirtti ve haddi aşan yasakları çigneyen toplulukları helak etti. Biz hz. Muhammed s. a. v ümmeti oldugumuz için ancak kıyamet günü ve hesap günü geldigi zaman cezamızı çekeriz eger tövbe etmeden ölür isek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Her eşcinsellik denildiğinde niye akllarına cinsellik geliyor ama aşk ve sevgi gelmiyor çok saçma değil mi? Bir sürü insan günah işliyor.
Bana göre Aşkın cinsiyeti yoktur.10 YorumlaAşkla bakmak eşittir şehvetle bakmaktır.
Hemcinsine aşık olup, onunla makas yapmasan da, onu arzulayan gözlerle bakman haramdır.
Haliyle bu durumda saçmalıktan söz edilemez evladım..00 Yorumla
+1 yılislam öyle bir din ki tuvalete hangi ayakla gireceğine bile karışıyor o yüzden müslümanlar aklını kullanmaya gerek görmüyor ve islam ülkeleri geri kalıyor
00 Yorumlasalak mısın yoksa öyle davranmayı mı seviyorsun bunun açıklamasını ve anlamını kendi kafanda tam oturt belki o sandığın şeyler gerçekte sen değilsin
00 Yorumla
+1 yılYaradan nedennböyle yarattı madem günahsa diye düşünüyorum
03 Yorumla- +1 yıl
En'am﴾32﴿ Dünya hayatı bir oyun ve eğlenceden başka bir şey değildir. Müttaki olanlar için şüphesiz ki âhiret yurdu daha hayırlıdır. Hâlâ aklınızı kullanmayacak mısınız?
Ankebut﴾64﴿ (Oysa onların tek gerçek kabul ettikleri) bu dünya hayatı hakikatte sadece bir oyun ve eğlenceden ibarettir; âhiret yurduna gelince işte asıl hayat odur; keşke bunu bilselerdi!
Enfal﴾28﴿ Mal ve çocuklarınızın sizin için birer imtihan olduğunu ve büyük mükâfatın Allah katında bulunduğunu bilin. - +1 yıl
Bana biçtiği ömür kadar sınava tabi olmak zorunda mıyım benimmgünhım ne sen neden sınava çekilmiyorsun
+1 yılkizlara değil erkege gunah 🤣ya boyle seymi olurlut kavmini hicmi bilmiyorsun neden helek oldular.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyete hangi akılla saçma diyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet cinsel ilişkilere girmek günah. Ben Kuranda sadece sokakta görürseniz dışlayın gibi bir şey okudum sanırım. Peygamber efendimiz de sokakta görürseniz öldürün demiştir. Bu görev devlete aittir. Yani Türkiye şeriatla da yönetilmiyor zaten
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİki eşcinsel ilişkiye girerse yani sokakta
Cevap sahibi+1 yılYoksa aa bu eşcinsel hadi öldürelim demek değil.
+1 yılErkek kadın için kadın da erkek için yaratıldı o yüzden
05 Yorumla- +1 yıl
Ya birisinin hemcinsini sevmesinin günah olması gerçekten çok saçma geliyor
- +1 yıl
Sana saçma gelmesi doğru olduğunu kanıtlamaz savunduğun şeyin. Eşcinsellik normal bişey olsaydı iki eşcinselin ilişkiye girmesinden doğardı
- +1 yıl
Çocuk doğardı
- +1 yıl
Aşkı cinsiyetlere göre mi yaşayalım? Aşk aşktır
- +1 yıl
Doğru değil. İnsanlardan başka hiçbir canlının , hayvanın böyle birşey yaptığına şahit olamazsın çünkü yaradılışın doğanın kanununda eşcinsellik yok. Ama şeytan gibi bir düşmanı olan insan hertürlü pisliğe kaptırabiliyor kendini ve yaptığı şeyin doğru olduğuna da inanıyor ne yazık kı.
toplumu ayakta tutmka icin ortaya cikarilan kitap
00 Yorumla
+1 yılEçcinsellik ne yeni mi
00 YorumlaTabiki
01 Yorumla- +1 yıl
Ama birinin hemcinsini sevmesi neden günah olsun ki?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne