Cevabın nedir?
Eşcinsellik gayet doğaldır, etiktir ve normaldir. Doğada 400'den fazla hayvan türü eşcinsel ilişkiye girmektedir. Keza bazı balık türleri erkek olarak doğup, bir süre sonrasında da dişiye dönüşmekteler. Arap dinine bakarak hayatını yaşama. Bilimin dediklerine kulak as. Madem eşcinsellik günah, tanrı seni neden öyle yarattı, seni öyle yarattığı halde neden eşcinselliği günah saydı, bu nasıl merhametli bir tanrı ki kullarının acı çekmesinden, kalp ağrısından zevk alıyor?
Korkularını bir kenara bırak ve bir kez olsun sorgula.42 Yorumla- +1 yıl
Yaşama amacı da bu değil mi zaten cennet ve cehennem kavramı neden var sanıyorsun kendini bu gibi duygularla ikna etmeye çalışma derim ben gev olmadan birseyleri görmelisin bence
+1 yılEvet günah. Hatta bırakın erkek gibi düşünmeyi hissetmeyi kadınların pantolon giymesi bile yasak. Erkeğe benzediği için. Özellikle o niyetle giymezsen olabiliyor ancak. Mesela kadınların saçlarını hastalık v. s dışında erkek gibi tamamen kazıtması da yasak. Çünkü erkeğe benziyorsun.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin kadınlara benzemesi, kadınların erkeğe benzemesi günah
Anal ilişki günah
Erkeklerin altın takması ipek giymesi günah
Zina haram
Daha ne denebilir ki? İlla açık açık eşcinsellik haram demeye gerek yok20 Yorumla
Bu hissiyatın olması günah değiş bu bir imtihandır. Ama bunu gerçekleştirdiğin an günahkar olursun
16 Yorumla- +1 yıl
Keşke ben de sevdiğim insanla istediğim hayatı yaşayabilydim ama yapacak bir şey yok.
- +1 yıl
Erenbeyyy merhaba istek attım da size yazabilir mısınız..
- +1 yıl
Rica ediyorum..
- +1 yıl
Lütfen sizinle konuşmak istiyorum. Fikirleriniz çok kıymetli.
- +1 yıl
Erenbeyyy okuduğum kadarıyla kurtulmak istiyorsunuz di mi. Nolur bana da yardımcı olun. Allah rızası için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılBunu hissetmek değil, ancak bastırmamak ya da açıkça yaşamak pek islama uygun değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama çok zor
Noluyodu islamda hetero iliskilerde 4e kadar mubah miydi, olabiliyor muydu..
01 Yorumla- +1 yıl
Evet oluyor sanırım
+1 yılBurada soracağına google amcadan aratsana
05 Yorumla- +1 yıl
Direkt diyanete bak oradan bulursun
- +1 yıl
Diyanet saçmalıyor.
- +1 yıl
Tek bir kaynak var oda bu:
Lut, kavmine demişti ki : 'Siz gerçekten, sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı çirkin bir utanmazlığı yapıyorsunuz. Siz (yine de) erkeklere yaklaşacak, yol kesecek ve bir araya gelişlerinizde çirkinlikler yapacak mısınız'' Bunun üzerine kavminin cevabı yalnızca 'Eğer doğru söylüyor isen, bize Allah'ın gazabını getir.' demek oldu. ( Ankebut Suresi, 28-29 ) - +1 yıl
Off bunları söylemenizden bıktım. Bunları ben de biliyorum.
- +1 yıl
Eee ozaman boşuna sorma kardeş yaparsan cehennemliksin yapmassan intihanı geçersin "Tabi İnandığın Bir Din Varsa" geçerli
Günah bence
16 Yorumla- +1 yıl
Sünni mezhebine göre böyle.
- +1 yıl
@Erenbeyyy bilmiyorum anlamında sadece. Her şeye atlama. İslamda yasak olsa bile benim duygularım değişmeyecek emin ol.
- +1 yıl
@Erenbeyyy evet farkındayım.
- +1 yıl
Erenbeyyy rica ederim. Dikkate alın beni.
+1 yılMalesef öyle. Ağır imtihan.
00 Yorumla
+1 yılAynen haklisin
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem