Güncellemeler
1 sa
Sistem o kadar saçma işliyor ki bu sorunun yeri KS hakkında kategorisi olmalıydı. Kaldırılan sorudaki görseli ss olarak alıp koyunca soru kaldırılmıyor.
Ahmet Kaya şarkısı sözleri geldi aklıma: Nerden baksan tutarsızlık, nerden balsan ahmakça.
Ahmet Kaya şarkısı sözleri geldi aklıma: Nerden baksan tutarsızlık, nerden balsan ahmakça.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pek sormadığım için başıma gelmiyor ama durduk yere kaldırılması can sıkıcı
Bak ubersin ama sen de artık kaldırılan soruya müdahale edemiyorsun ve sen de bizim gibi şikayetçisin.
Her soru kaldırılsın diye verilmiyor bu etiket 😅
mesele kaldırılan sorunun iadesi ama 🤣
Ona sadece adminler bakıyor, ya da bakamıyor mu deseydim😅
Bakacak yerleri mi ağrıyor acabağğğ 🤣
Saldılar iyice
Offff Foto da Foto yani 😅 artık nasıl tahrik oldularsa 😅
Yav kaldırılan her soru için @KızlarSoruyor hesabına kaldırılan sorunun görselini aldığım sorunun linkini de atıp itiraz etmekten bıktım.
Valla o yüzden soru sormuyorum ben artık
Aylar aylar sonra 2 soru sordum ama zaten onu da kaldırsalar isyan ederdim
Sorduğum sorular pek silinmez ama önceden cinsellikle alakalı sorularım aşırı olduğu gerekçesiyle silinmişti bende yönetime yazıp iadesini istemistim
Diyirum size ula iç çatışma var da akıllar değil duygular ele almış fenocukları da
Hatırlat da bir müsait zamanda gülmeyi deneyim bu espiri sandığın şeye.
daha bugün basima geldi cinsellikle alakasi yoktu sorunun , issizin biri yapiyodur
Bu işi moderatörlerin elinden alıp yapay zekaya verdiler. Ondan beri de kimsenin keyfi kalmadı.
akisa girdigimde bir sürü "cinsel foto iceren, orasını burasını atan, seks hikayesi yazip atan" kullanicilarin sorulari dururken bunlarin kalkmasi cok sacma. isin mantigini sistem bile cozememis anlasilan 😀
Evet bıktım hiç olmadık soruları kaldırmıyor site normal cinsel soruları kaldırırlar
2 sene öncesine kadar özgür bir ortamdı burası. Şimdi neredeyse her şey yasak. Artık yasaklar yüzünden hiç keyif alamıyoruz ks’den.
Saçma sapan gerçekten
Afedersiniz bir bayan ilk ilişkide kanama olur mu dedi
Bende biliyorum diye cevap verdim ceza verdi
@SwordOfDemocles Toplum içinde cinsel isteği bastırmak için neler yapıyorsunuz, neler işe yarıyor? Diye sormuştum bunu bile kaldırdı site
@berkewwww saçma mantıksız sorularıda kaldırmaz ama site normal soruları kaldırması biliyorlar
Anormalliker var maalesef
@fatma911 burası bir etkileşim, eğitim ve öğretim platformudur diye biliyoruz. Buradaki insanların cinsel yaşam fenomeni olmasındaki temel amaç gerek sorular ve benceler açarak, gerekse yorumlar yazarak toplumun bilgilenmesi ve bilinçlenmesine katkı sağlamaktı. Şimdi her şey saçma gerekçelerle kaldırılıyor. Hedef nedir, amaç nedir anlayamıyorum.
@SwordOfDemocles düşüncenize hak veriyorum
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Gerçekten kabak tadı veriyor
Yav insanlar fenomenlerin ayrıcalıklı olduğunu zannediyor, bize özelden yazıyorlar. Bizim sorularımız sürekli kaldırılıyor, sizinki kaldırılmıyor diye. Sanıyorum herkes sorularının kaldırılmasından şikayetçi.
Sorularım kaldırılmıyor
Hahajsjsj haksiz yere ihtar yemek...
Aynen öyle
daha giyinik koy fotileri
İyi olmus !