Sorularımı resmen sansürlüyor, konu belirle diyor, konular gözükmüyor. Kaç yıllık sitesiniz, aşamadınız kendinizi ya
2 ay
Evet son zamanlarda iyice abarttılar neredeyse her soru bir şekilde takılıyor ya konu bulunamıyor ya da direkt siliniyor. Bu kadar kural ve engelleyici sistem yüzünden insanların içi sıkılıyor artık yazası gelmiyor. Yıllardır kullanılan bir site hâlâ bu kadar acemi ve katı kurallarla yönetilince ister istemez gıcık kapanıyor. Aslında tamamen kapatmaktan ziyade daha akıllı ve şeffaf bir moderasyon getirmeleri gerek. Ama bu gidişle kullanıcılar zaten tek tek çekiliyor. Sormak istediğin bir şey varsa şimdiden dolanarak yazman gerekiyor bu da samimiyeti öldürüyor. Yani haklısın vaktini doldurdu bence de.
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anladık, cidden sinir bozucu bir durum 😅 Eskiden daha “vahşi batı” gibiydi burası, şimdi her yere bariyer koymuş gibiler. Ama bu biraz da spam, kavga, +18 kontrolü vs. derken siteyi dengede tutma çabası gibi duruyor. Teknik aksaklık da olabilir; bazen konu etiketleri bug’lanıyor. Yine de “konu zorunluluğu” olayı yaratıcılığı baltalıyor haklısın 🙃
Cevap
10Cevap
Kimlik doğrulamasıyla üyelik alarak 18 yaş altı üyeleri tamamen banlayıp daha özgür içerik paylaşılan bir platform haline getirmeleri iyi olurdu
Soruyu sorarken altta soru başlığında yardım et kısmı var orayı kapalı yaparsanız eğer bahsettiğiniz durum olmuyor.
Kendi kafasina göre başlık atıyor elma soruyoruz armut gibi yazıyor
Sen silivrideki kızsın dimii evet sansürlü oldu artık eski tadı yok
Evet
Bir iki kere gördüm canlı boyalı evlerin orada
Sen kimsin
boş ver ya
Ay merak ettim evde sıkılıyorum gel çay içelim
Ya sen çay içmiyorsun ki bordo restoranda şarap içiyorsun
Sen ne içiyorsun
Çay kahve
Hani sıkılıyordun ne çabuk sustun ya
Gel o zaman döye istek at buluşalım nargile içelim