Güncellemeler
+1 yıl
Şunu unuttum kıyafet tarzı olarak da istediğini giyiyor hepsi tesettür falan boş geliyor artık kızlara
Yani beğendikleri hoşlandıkları erkek olunca gidip çekinmeden söylüyorlar sevgili oldukları erkeklere artık evlenmeden olmaz falan demiyorlar yavaş yavaş kezbanların nesli tükeniyor bu iyi bir şey olması gereken bu zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gerçeken evlenmeden olmaz kezbanlikla ne alakası var
Ben memnunum kızlardan artık bir 5 sene önce falan hala vardı öyle kızlar ama artık genel olarak kızlar rahat
Ve sen bu profil resminle zaten evlenmeden olmaz demezsin sjsjssj
Kıyafete göre mi yargılıyorsun cahil seni
Evet öyle yargılarım genelde
Zina yapmamış edepli bir kız ne böyle kıyafet giyer ne de böyle foto koyar hicbir erkek seni ciddiye almaz bakireyim desen inandırıcı bulmazlar kusura bakma
Kimseye kendimi inandırmak zorunda değilm diye düşünüyorum kıyafetle ve namusla ne alakası var yobazca bir düşünceye sahipsin merak etme inan inanıyor bana herkes sen değil ön yargılı olacak önce düşünceni değiştir derim
Bu fotoyu koyma amacın erkekler mesaj atsın diye bence
Senin düşüncen beni pek bağlamaz bunu bil ciddi ilişkim de oldu bel altı girmeden yani eski sevgilim senin gibi değil bana öyle bakacak ben evlenecek kız olduğumu düşünüyorum sen ne düşünürsen düşün
Cahilikten öleceksin herke sen değil
Mal mısın sana mı soracağım ne fotosu koymak için öyle bir yaptığım yok sana hesap vermek gibi zorundalim olduğunu düşünmüyorum gerçekten beyin yok mu sende
Güvenme çokta umrumda mi bende sizin gibilere güvenmiyorum ki herkes sen değil yobazcik 😂😂
Senin gibi lafda müslüman değilim yobazsam da senin gibi günahkar değilim
Beyin yoksunu olduğunu o kadar belli etme sizin gibiler
sütten çıkmış ak kaşık tabi bir şey yapmaz herkes günahtır kimse masum değildir sen bile kıyafete göre yargılamak o kadar aptalca ki önce düşünce şeklini değiştir derim uzun uzun paragraf yazsam bile anlayacak kapisite olduğunu sanmıyorum ben yargılamadan önce ben kimim diye sorgula kendini kalkmış çok bilmişlik yapıyorsun iki laf öğrenmisin laf sokmaya çalışıyorsun burada gördüğün kadar konuşabirsin benimle yüz yüze gelmeyen insanlar bana bunları öğretmeye çalışıyor komiksin cidden
Açık giyinme amacın ne ki?
Ne kazanıyon günahtan başka?
Benim giyim tarzım böyle seni ne kadar alakadar eder ki sanki kapalı kızlar gökten inme melek en çok günahtar onlar hayırdır yani yaran mi varda gocunuyorsun baya takılmışin bu konuya sen mi karar veriyorsun kim cennete veya cehenneme gideceğimizi herkes kapıdaki önünü temizlesin sonra bu yorum yap derim
Kapalı kızlara kurban olun
Ahaha güleceğim yoktu onlar ne yaptıkları belli değil bakıre kalacağım diye arkadan veren k@sarlar asıl o bize kurban olsun kapalı or... spular
Niye aşağılıyorsun islamda tesettür farz. Dindar edepli kapalılar da çok var
Valla görünen köy kılavuz istemez
Zannedildiği kadar çok değil genelde açık saçık kızlar daha rahat olmuyor mu?
Ben öyle bir şey yapmiyorum tanıdığım kişiler çok diyen oldu kapalı kızlar nude resimler atıyor verici diye bunlar da mı yalan peki
Nude atmayan kız mı kaldı 2 yıldır sitedeyim bir sürü nude ile ilgili soru soran tehdit ediliyorum diyen kızlar gördün
Gördüm
Açık kızlar daha mı iyi yani kapalılardan?
Valla ben atmadım atmam da evt çoğu gayet iyi ve baya kendinden çelişiyorsun yorumları okudum da yok kız onunla bunla sevişince iyi bir şey gibi lanse ediyorsun o da zina değil mi günahtır olmuyor mu ergenlikten çıkmamışin mantık yok senin yazdıklarınla önce diyorsun ki giydiğim kıyafetle kendimi günahtır yapıyormuşum sonra değer şekil anlatıyorsun gerçekten komiksin
Valla iyi mi kötü bunu gayri meşru çocukların sayısı arttıkça daha iyi anlayacağız
Gayri meşru çocuk yapmak yasak değil mi?
Zina suç olmaktan çıktı bebeğim :D
Onu demedim ya
Zina niye suç olsun ayrıca sjsjaj
Gayri meşru çocuk yapmak zinanın suç sayıldığı toplumlarda yasak dananın kuyruğu burada kopuyor zaten :)
çoktan aşmışlardı zaten
Öyle ama özellikle son 2 -3 yıldır baya bir gelişme var kızlarda
Geri kafalı kezban kızlar çok az kaldı artık
Öyle bir ortamda değilim bilmiyorum
Köyde falan yaşıyorsan bilmezsin tabi
Hayır. Ama öyle insanlarla bir arada değilim ☺️ pek hoşuma gitmiyor
Tek başına mı takılıyon
Yook etrafımdaki erkekler de kizlar da hoşlandığı kişiye direkt acilamiyor.
Bilmiyorum benim gördüğüm kızlar da gayet rahat çoğu. Seks sevişme alkol her halt var Cevremde ki çoğu kız da
Farkında değilim
Niye evden dışarı çıkmıyon mu sosyal medya hesabın Instagram falan yok mu
Hiçbirisş yok sjsjs
İyi
Haklılar