16 gü

Kocamı kumar borcu için dövdüm, çok pişmanım; evliliğimiz ve cinsel hayatımız bozulur mu?

Ben asgari ücretle çalışıyorum, o da biraz üstüne çalışıyor, kirada oturuyoruz. Kumar oynamıyordu ama ceza yemiş bir kumar sitesinden deneme amaçlı girdiği için 100 bin lira falan. Ben de eşek sudan gelinceye kadar dövdüm, kollarına vurdum, sırtına vurdum, ellerim ağrıdı artık. "Ben bu para için çalışıyorum, yemiyorum" dedim ama çok pişman oldum. Sonra "Bunu annemden alırım, öderim" dedi, ağlamaya başladı, sonra tutamadı kendini. Ben de "Özür dilerim" dedim ama işe gitmem lazım dedi. Aramız çok iyiydi, çok pişman oldum. Mesaj attım, "Ne yapıyorsun şu an? Yatakta çıplak seni bekliyorum, borcu öderiz" gibi ama görüldü attı. "İyiyim" dedi. Çok mu abarttım döverek sizce de.
Güncellemeler
16 gü
Kötü yorumları sildim hep çok kötüsünüz inanın parasızlıktan anneme ve onun annesine gidemedik hatta annesini yanına almayı bile düşünüyoruz rahat geçiririz diye
Güncellemeler
13 gü
Baristik bugün sebepsiz yere üstümü başımı parçaladı ayaklarımı yaladı bende onu parçaladım üstünü seni affettim dedi gülerek iş bitince
Kocamı kumar borcu için dövdüm, çok pişmanım; evliliğimiz ve cinsel hayatımız bozulur mu?