Kocamı Aldattım 1 buçuk yıllık evliyim pişmanım bir çıkar yolu var mı?

Merhaba kocami aldattim...
6 aydir eski sevgilim yaziyordu goruselim son kez konusalm tum olanlari sonra istiyorsan birdaha birbirimize selam dahi vermeyiz v. s seyler yaziyordu baya bir yazistik aylarca ve bu ex asiri yakisikli biri ben tuttum tuttum kendimi sonra esimle ailesi yuzunden kavga etmistik gece küs yattik..
Sonra sabah ise gitti esim, hic konusmadik tabi bende goruselim diye mesaj attim eski sevgilime o gun isede gitmedim.. Ve evine gittim o bekar hala onu cok ozlemisim dakikalarca sarildk konustuk 3 4 saat...
Sonra sevismeye basladik onunla daha once hic cinsel iliskiye girmemistim cok zor girdi penisi ve baya acidi esiminki kadar buyuk olmamasina ragmen hemde.. Aksam eve isten doner gibi gittim ama moralim sifirdi.
Şu an cok pismanim zaten evden cikarken birdaha gorusmeyecegiz diye vedalastik. Esimlede küsuz hala ve pskolojim bozuldu bu durumdan dolayi bir cikar yol bulamiyorm ne yapipda kurtulurum bu durumdan icim icimi yiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Kocamla baristim soylememeye karar verdim tovbe ettim kocami kaybedemem bunu omrumce icimde cok kotu bir sir olarak saklayacagim.. Cok uzuldum pismanim ama unutacagim o kisiylede asla gorusmeyecegim birdaha...
Kocamı Aldattım 1 buçuk yıllık evliyim pişmanım bir çıkar yolu var mı?