Bir durum tespiti yaparsak.
Sen kocanı sevmiyorsun. Sen sadece onu kullanıyorsun. Kocasını seven gidip başkasına vurdurmaz. Bunu bir düşünelim. Sevdiğini söylediğin şey aslında bu durumun ortaya çıkmasıyla kaybedeceğin maddi ve veya manevi şeyler aslında. Olabilir mi?
Sana çakan herif seni almaz çünkü sen onun gözünde zaten kocasını aldatan birisinin. Onun yaptığı evli kadınla cinsel ihtiyaçlarını karşılamanın avantajlarından faydalanmak. Kadın evli olunca fazla talepkar olamaz, dibine çöküp sonsuza kadar yanında kalıp bunaltmaz. Sorumluluk yüklemez yani. Gördüğüm kadarıyla adama bir masraf da çıkarmıyorsun. Bunun gibi avantajlar. Orada burada denk getirdiğiniz her yerde senin içinde rahatlayıp gününe devam ediyor. Ne güzel!
Öte yandan kocan eninde sonunda boynuzlandığını öğrenecek ve seni postalayacak.
Artık kocana vermek istemediğini kendin söylüyorsun. Daha ne kadar ya da kaç kere gözünü kapatıp vazifeni yapmaya dayanabileceksin ki? Nereden bakarsan bak bu iş tünelin sonunu görmüş.
Yapmaman gereken 2. bir hata bunların herhangi birinden şu aşamada hamile kalmak.
Yapman gereken bence kaçınılmazı geciktirmemek. Böylece herkes kendine gelip bir an önce hayatta ne yapmak istediğine karar verip yoluna devam eder.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kimin ne dediğine bakma. Normalde doğru olanı yapmışsın, her kadın doyurucu seks yapmayı rahatlamayı hakeder. Yeri gelir daha sert ister, yeri gelir farklı erkekleri beğenir onlarla birşeyler yaşar. Yani bir kadının seks hayatı ölü gibi devam etmez, mutlaka zevk, fantezi sürmek ister her kadın. Biyolojik olarak da sağlıklı olan budur. Bizim kalıplarımız baştan sona yanlış o ayrı konu. Neyse, sana uygun olanı yapmışsın. Baktın kocan yapamıyor, sevmişin başlamışın biriyle güzel. Ama sıkıntı bundan sonrası, bu evlilik işlerine karışman. Sevgilin seninle evlenmek ister mi bilemeyiz, lakin daha çok iyi seks yaptığı için onla evlenme gibi düşüncen varsa, bu çok çok yanlış. Kocanla yıllar olmuş, belli bir anlayış ve sevgi seviyesine gelmişsiniz, bir hayat kurmuşsunuz. Aile kalitesi ve seks kalitesi farklı şeyler. Kocanı sallayıp başka bir evlilik yapmak bence akıl kârı değil. Asıl akıllıca evliliklerde, seksi istediğinle doya doya yaşar, mutlu olursun. Kocanla da oldukça iyi bir evlilik hayatın olur. Sevgilin de kocan da bu durumu anlayıp kabul ederse ki modern insanlarsa etmek zorundalar, o zaman usulüne göre bu iş yürür. He cidden kocanı sevmiyor ötekine de çok fena bağlıysan, belki yeni bir evlilik düşünülebilir. Ama sen de pek öyle bir durum yok. En doğrusu kocanla da sevgilinle de güzelce konuşup ikisiyle de özgürce yaşayabilmen. Arada gidersin birkaç gün sevgilinde aşk yaşarsın, gezer tozar sevişirsin. Kocan da istediğinde seni gelir geri alır. Bence bu düzeni kurmaya çalış. Şu ana kadar yaptığına da çoğu kadın cesaret edemez, en sağlıklısını en doğrusu yapmışsın takdir ederim, ama bundan sonrasında hata yapmasan daha iyi olur.
04 Yorumla- +1 yıl
Neden bahsettiginin farknda msn? Kadın bir onun bir bunun şeyini yiycek sonra da kocası da kapıda bekliycek ki "heh bitti mi karıcım bugün nasl bir fantazi yaptnz anlat bakalm" mı diycek. Bu aile kavramını yerle bir eder.
Cevap sahibi+1 yılBu senin görüşün. Sana göre öyle olabilir. Ama kocası kabul ediyorsa bunu neden olmasın. Önemli olan insanların karşılıklı sevgi ve saygısı. Bir adam karısının mutlu olması için buna katlanıyorsa ve karısı da özgürce yaşayıp aynı zamanda kocasını da seviyor değer veriyorsa bu onların yaşayacağı bir evlilik türü. Hiçbir ilişki veya evlilik birbirine benzemez.
Soran+1 yılTabkı kocam boyle bor seyı kabul etmez kımse etmez o yuzden secım yapmam gerek ztn
Cevap sahibi+1 yılOnu tam anlamıyla bilemezsin işte. Kimse gerçek hayatta böyle birşeyi kabul edeceğini itiraf etmez. Ama kabul eden erkekler çok. Uygun şekilde konuşmayı bilmek gerek. Uzun vadeli bir süreç sonunda kocan o duruma gelebilir. Karakterini biraz tanımak gerek.
Valla güzel kadın, senini dediğiğini ben yıllardır yaşıyorum. Ne eşimden boşanabildim ne de fantaz dünyasının bana sunduklarından. En iyi yöntem de şu. Bir tercih yapmak zorunda değilsin. Rahat rahat görüşebiliyorsan eşinden de boşanmadan idare edebiliyorsan bu durumu devam ettir. Ben 17 senedir devam ettiriyorum. Hem eşimle evliliğin hem de partnerlerimle cinsel fantazilerin tadını çıkarıyorum. Bir daha mı geleceğiz dünyaya? Yalnız yakalanma, dikkat et. Ben 17 yıldır yakalanmadım. O zaman o tatlı dünya bir anda urfa acısına dönebilir.Özellikle de kadın için. Uçmasını öğren öyle ibn*lik yap. Bu fıkra sana ne demek istediğimi anlatır sanırım.
Bir karga ile bir maymun uçakta yolculuk yapıyorlarmış.
karga düğmeye basmış hostes gelmiş.
-Buyrun efendim.
karga
-bişey yok ibnelik olsun diye bastım demiş
Hostes geri gitmiş bir müddet sonra karga yine düğmeye basmış, hostes gelmiş
-Buyrun efendim.
karga
- bişey yok ibnelik olsun diye bastım demiş
Bunu gören maymun da.
Aynısı bende yapacam demiş. Düğmeye basmış. hostes gelmiş.
-Buyrun efendim.
Maymun
- bişey yok ibnelik olsun diye bastım demiş
Hostes sinirlenmiş direk pilota gidip,
-Uçakta kargayla maymun var ibnelik yapıyorlar.
Pilot
-At ikisini de aşşağıya.
Hostes gelip kargayla maymunu aşşağıya atmış.
karga uçuyor söyle bir kafasını kaldırıp bakmış maymun büyük bir hızla
aşşağıya doğru düşüyor dönüp maymuna demiş ki
-Ulan oğlum uçmasını bilmiyorsan niye ibnelik yapıyorsun..14 Yorumla
Soran+1 yılBen bu durumu daha fazla ıdare etmek istemedıgım ıcın cozum arıyorum aslında ama sagol
- +1 yıl
Bu durumu devam ettirmek istemiyorsan evliliğini seğil sevgililiğini bitireceksin. Unutma ki bir insan seni neyle ödüllendirirse onunla cezalandırır. Cinsellikle ödüllendirilirsen onunla cezalandırılırsın. Ve biten evliliğine yazık edersin. Eşimden cinsellik için asla boşanmam.
Soran+1 yılHaklsıın
+1 yılAblam bence yaptığın yanlış ama senin kararın biz buna anca saygı duyabiliriz..
Ancak bence o arkadaşın evlenmekten ziyade eğlenme peşinde gibi görünüyor.
Sana değer verdiğini ne güzel hissediyormuşsun neden bal gibi adamı bırakasınki?
Emin ol kocan çok üzülüyordur senin o değişimine, ve belkide şüphelenmiş bile olabilir.
Aynı şeyi senin yaşadığını düşünsene çok vahim bir durum değil mi?
Bence yol yakınken geri kocana dön mutlu mesut yaşa derim..
Ama sen dersenki ben bu halimle mutluyum, saygı duyarım..
Ancak şunu belirteyim, boşandığında o arkadaşın seninle evlenecek gibi durmuyor sanki..
Saygılar sevgiler ♡23 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler tavsıyen icin
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim, hayatında mutluluklar..
Soran+1 yılTesekkur ederım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
+1 yılBir kocanizla cinsel. sorunlarinizi çozmeniz en iyisi. Sevgili dediginiz adam sizi kisaca kullanoyor size mutluluk hissiyati versede kendini istediginde sizde tatmin edip elde ediyor ve el altinda tutuyor. Siz onun için açikçasi sadece eğlence zevk objesisiniz. Kocaniz bunu ögrenmesine az kalmis. Evkilik onemli degil zevk derseniz boşanin istediginizi yapin ama emin olun bu sevgili oldugunuz sizi bir kaç ayda terkeder gider... başiniza kalacaginiz korkusundan... hayat bu bazen arayislarimiz olabiliyor. Ama siz siz olun seçimi bir kişiye yapin ya aldatin ona bagli kalin ya da kocaniza. Iki karpuz bir koltukta malesef durmaz
10 Yorumla
+1 yılMerhaba , arkadaşım durumunu anlayabiliyorum. Bir , sevgilin evli oluşunu tabiki problem etmez , çünkü bulmuş hazır sorunsuz , sorumluluk gerektirmeyen bir hatunu o sadece işin seks kısmına ve senden faydalanmaya bakar ve zaten seninle evlenmeyi hiç düşünmez. O seni sadece fuckbudyy olarak görüyor hepsi bu. Kocandan ayrılsan yine evlenmez. Lafı uzatmayayım en kötüsünü söyleyeyim. Sana diyeceği, daha iyi sevişen birini bulunca evli kocasını aldatan yarın benden iyisini bulunca benide aldatır. Der ve bu koşullarda birlikte olacaksan ol olmayacaksan, ben başkasını Bulurum çekil hayatımdan der hepsi bu. Peki yapman gereken nedir? Sevgilinde bulduğun ama kocanda bulamadığın unsurlar neler bu konuda ilerlersek sanırım çözüme ulaşabiliriz. Yazmak istemezsen , bunları düşün ve kocanın sana göre olan eksiklerini bul konuş ve çözmeye çalış.
10 Yorumla
+1 yılValla kusura bakma da seninki şey.. Herk ayranın dökülmesin hem götüm sikilmein.
Bir taraftansana değer veren bir adam var bu Kocan sende sevdiğini söylüyorsun.
Diğer tarafta ise seninle sevişen yiyişen ama sana bir kere bile benim karım ol demeyen bir adam
Karşılaştır..
O adam seni sevmiyor sevgilim diyorsun ya o işte o seni sevmiyor seks için seninle sadece. Kocamdan ayrılır ve onunla olmaya kalkarsan ortada kalırsın
Ama bu şekilde de devam edersen Kocan anlar ve daha da kötü ortada kalırsın..
Yapamazsın ama bence düzel ve kocamla da konuş. Seksse kocamla yap.
Bunu da söylemeden geçemem. Madem başkalarının sikinde mutlu olacaksın niye evleniyorsun. Diyelim sonradan oldu. Sana değer veren o adama bunu nasıl yapıyorsun. Ayrıl10 YorumlaCinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ahlak bekciligini birakin.
Kimse masum diildir bikc kisi haric.
Bir kadin olarak sunu bil sen etkilendigin kisiye basta biraz duygusal biraz cinsel amacla yaklasiosan evliyken kacamak gorerek, ayni sartlardaki erkek yuzde 90kesinlikle kacamak olarak bakar.
O sevgiliden eş olmasini bekleme
Olsada senin ona sadik kalacagina emin olamaz gene istemez bnce.
Cinsel amacla takiliosan takil bunu kabul et zevkine bak.
Fakat yasadigin adama da saygin olsun.
Her durumda ya soyle ya ayril.
Diger kisiyle evlenmesende ayril.
Hayatindaki kisiyi sevsen bskasiyla birlikte olmazsin. madem oluosun nie birliktesin sevmiosan.
Garanti olarak bakacak kadar dusuk seviye olmadigini dusunuorm mesaj indan.04 Yorumla
Soran+1 yılOnun İcin bosansam da mı guvenmez ki bana
- +1 yıl
Guvenle alakali degil.
Genelde bu tip insanlarin amaci sadece seks tir.
Denemesi bedava.
Birbirimizi seviyoruz ya de.
Yarin esimle konusup bosanma davasi acicam senide solicem bilsin anca ole bosanir de.
Bizde rahatca evleniriz de.
Gercekten seviosa onaylar.
Amac sadece seksse kivirtir.
Birde sen zaten enbstan nie birlikte oldun evlencek diemi zevkinemi ayni sekilde dusunmeye devam edersen hayatta uzulmezsin
Soran+1 yılİlk basta zevkineydi de baglandım ben
- Cinsellik konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılKocanı seviyorsun ama ayrılmak istiyorsun 😊 sebep ; Diğeri daha iyi s. kği için.
Sevgilini seviyorsun ama gidemiyorsun 😊 sebep ; Ortada kalacağın için.
Iste bu yüzden evlenmiyorum mk.
Dip not : Sevgilin de senin gibi krkter yoksunu.511 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim evlenecegiz dese kocamı bırakırım ama hazır segilmis
- +1 yıl
Peki sana bir soru. Sevgilin evlenelim dedi kocanı bıraktın. Sevgilinle evlendin. Oda nefsine hakim olamadı senden daha iyi sevişen birini buldu. Yanı kocanın durumuna düştün. Nasıl hissedersin? Gerçi cinsellik konusunda iddaliysan işler değişir
Soran+1 yılBen yaptıgım dogru demedim zten ama oldu yapacak bir sey yok
- +1 yıl
Sana bir şey diyeyim mi. Bak çok samimiyim. Çocuk yoksa ayrıl gitsin. Hem kocana yazık olmaz. Hemde sen istediğini yaparsın. Calisiyormussunda. Kendi ayakların üzerinde de durursun. Mis gibi. Çokmu sikildin sevgilinden evlenmiyormu onuda def et. Illa biri çıkar karşına. Valla bak en temizi
Soran+1 yılYanlız kalmak istemiyorum ama ya sevgilimle evlenecm ya da kocamla devam edecm. Tek sorun sevgilim evlenmeyi düsünmüyor beni bırakırsa kocamı kaybederim durduk yere
- +1 yıl
Yalniz kalmazsin merak etme. Yeterki birini hayatına almak ıste. Kapıda bekliyor olurlar hepsi.
- +1 yıl
Sen kocanı kaybetmişsin zaten.
- +1 yıl
Kadin olup sen verdikten sonra alan cok olur degil mi bayim? Dusuncelerine hayran kaldim 👏
- +1 yıl
@Vernalizasyoncunebat Aynen oyle. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Icimi dökmüşsun bravo
- +1 yıl
@tambirwoman 🤷♂️
adamin seni sevdigi falan yok sadece cinsellik icin kullaniyom ve ve tabiki de seviyor gibi yapar, sevmiyorum diyecek hali yok ya, cunku insan sevdigi kizi evlide olsa o adami kizkanir ve onunla olma ihtimali bile onu deli eder, sen sen ol esinden ayrilma yapmissin bir hata geri donebilecekken uzatma ve ayril sevgilinden esinle evinle ilgilen daha huzurlu mutlu olursun, ha eger artik esimle yazamiyorum diyorsanda o zaman ayril ondan sonra napacaksan yap yazik etme kocana
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl
Senin durum Birazdan buralar karışır diyeceğim ama gerek yok çünkü karışmış bile maalesef.. Senin durum aynı yukarıdaki gibi olmuş!
20 Yorumla
+1 yılBizim iki yüzlü insanların aşağılık hastalığıdır buralarda ahlak şövalyeligı yapmak salla gitsin takma kafana...
Ama benim asıl anlamadığım şey madem uygun bir partner buldun neden boşanmayı falan düşünüyorsun yaşamana bak işte... haftada bir iki de eşinle yap olsun bitsin ne diye adamı huylandiriyorsun anlamıyorum ben kadınların bu hallerini şu sekse duygu karıştırmasaniz olmaz yani... partnerinle güzel güzel zevkine bak yaşamana bak... daha güzel konuşmak dertlesmek istersen yazabilirsin.00 YorumlaCinsellik konusunda 581 cevap paylaştı. Ayni yollardan ben gectim. Evli bir kac kadinla birlikteligim oldu. Hepsine deger verdim elbet ama hic biriylr bosanmasi durumunda evlenmezdim. Ayrica aramizdakinin mesafesini hep korudum. Kadin kocasinin koynuna girmek istemezse , baglanmis demektir. Baglanmak hata yaptirir , kocadan sogutur. Cinsel durtulerin tatmini olarak kalmasi bir nebze iyi. Sende ayni sekilde kacamak olarak birak , yuvani yikma.
06 Yorumla- +1 yıl
Neden evli kadınlar? Kendine gore bir eş bulamadn mı
Soran+1 yılNeden evlenmezdin
Soran+1 yılO zmn o da evlı bu kadınla oluyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl3-4 ay da hemen cinsel ilişkiye girmek tuhaf yani, o kadar kolaymı kendini teslim eetmek. Adam senin ile cinsel ilişki için birlikte oluyor evlenmek niyeti yok, Sende inanmışsın kendini teslim etmişsin.
İyi Güzel en azından cinsellikten memnun oldun, Kocandan boşan ve adam trkrar senin ile evleninceye kadar cinsellik yaşama, gerçekten seni sevdi ise evlenir.
Seks olmadan kocanı ne kadar seversen sev , o seks olacak ve zevk almalısın yoksa hayat boş.10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkisini de bırak yeni bulursun sende o performans var 😀
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılGeçici ilgi ihtiyacı.
Diğer taraf da çakal , bu boşluktan girip faydalanmak dışında bir düşüncesi yok20 Yorumla Beter ol ama yani bu ne boyle kardeşim nasıl bir kafa yapısı birde şöyle düşün şekle olan sevgilin yarin obur gün başkasıyla olmasının ggarantisi var mi?
22 Yorumla
Soran+1 yılİste o yüzden kocamdan ayrılamıyorum sevgilime güvenemedigim icin
+1 yılSenin insan içine çıkacak yüzün yok ama neyse burda pişkin pişkin anlatıyorsun bı 'de. Sen bir defa hayattaki var oluş gayeni hatırlamalısın. Utanmalisin ve pişmanlık duymalısın bence ilk önce
22 Yorumla
Soran+1 yılPisman degilim k. B ama ilk aldatan ben degilim bu dunyada
- +1 yıl
Ol ya da olma olma o seni bağlar. Emsali n olması senin içinde bulduğun durumun vehametini ve acziyetini hafiflemez ve ortadan da kaldırmaz. hic hoş şeyler değil bunlar.
Sence kocada bıraksın o sevgilinle evlensem o seninle evlenmek isteyecek mi sen bugün kocanı aldatıyorsun o sevgilin senin kocan olsa yarın onda bir başkasıyla aldatacaksın
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden bir kere oldu diye aldatayım ki o da bunu anlar heralde
- +1 yıl
Saçmalama seni kullanıyor adam şu an salak mı seni alsın zaten herşeyi kendiyle evli olmadan başkası ile evli iken yaşayan bir kadınsın senden yatakta zevk alamayınca ya kadar sürecek bir yasak ilişki bu kocana yazık değil mi hem nasıl bir insansın sen yaptığın pisliğe pişmanlığı yok derdi gayri meşru altına yattı adam bosansam beni alirmi tövbe tövbe
Soran+1 yılBenim hayatım seni ilgilendirmez! Kocamı da seviyorum deger veriyorum merk etme!
- +1 yıl
Aynen katılıyorum pisman falan da degil
Soran+1 yıl@tambirwoman hanfendi neden kinlisiniz bu kadar sonuca benim hayatım nerde benı kotuleyen yorum var altındasınız
Cinsellik konusunda 884 cevap paylaştı. Olur herkesin başına gelir, hiç kimse günahsız ya da mükemmel değil, seks birlikteliğiniz güzelse sevgilinden ayrılman da kolay değil, sonuçta kocanı sevsen bile seks konusunda kocanla uyumlu değilsin anladığım kadarıyla
00 Yorumla
+1 yılValla kocanı kaybedersin çok net. Sevgilin sana sadece seks partneri olarak bakıyor evlenmez yani.. Kocanda seni aldatıyordur çok dert etme..
15 Yorumla
Soran+1 yılYani kocamla mı devam etmeliyim?
- +1 yıl
Bunun kararını sen vereceksin.. Kocanı sevmiyorsan seçim kolay olur bir yanda kocan bir yanda ise seninle seks düşünen bir insan var bence seçimin kolay.. Kaçamak yapmaya devam edeceksin büyük ihtimal kocandan uzaklaştıkça o da başka kadınlarla olacak zaten dert etme..
Soran+1 yılKocamı seviyorum ama sevgilimle daha mutluyum
- +1 yıl
Bak kardeş seven insana ait özellikler sendeki özelliklerle örtüşmüyor. Durupta ben seviyorum deme. Daha iyi seks yapmayı bırak eger gercekten sevseydin dahasını aramazdn.. Sevseydin sadece onun olurdun gercekten onu da düşünürdün.
Soran+1 yıl@tambirwoman ozellikle aramadım herhalde!! Anlık oldu yaptıgım dogruda demedım! Ama kocamı seviyorum
+1 yılKadinlar erkeklerden cok daha beter durumlara geldi. Erkeklere aciyorum artik
40 Yorumla
+1 yılBir evliliği bence seks ayakta tutar evliliğin temeli budur bana gore kadın mutlu olamiyorsa erkek biraz kendini geliştirmelidir
36 Yorumla
Soran+1 yılKocamla da iyiydi ama artık sevgilimle daha mutluymusum gibi
- +1 yıl
Dünyaya bir kere geliyoruz emin ol ve nasıl mutlu hissediyorsan öyle yasa tatlim
Soran+1 yılHesabımı bu soru İcin actım k. B
- +1 yıl
Yok canım önemli değil ama dediğim gibi hayat senin hayatin ve seni tatmin edemiyorsa mutlu edemiyorsa kocan mutlu olmak seninde hakkin
Hayatında birileri olmak zorundamı? Yalnız kalmaktan mı korkuyosun? belli ki bitmiş o evlilik, ayrılman gerek.
diğeriyle de takıl işte bir süre, o giderse yenisi gelir.00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana tek bir şey soyliycem mademki bu ilişkiye girdin kocanla evliligine devam et arada sevis sevgilinle de gününü gün et
02 Yorumla
Soran+1 yılCok sagol düsünememistim
- +1 yıl
Mantıklı degilmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanı aldatarak kaybetmişsin neyin kafasın? Ayrıl kocana üzüldüm ya nice iyi adamlar şerefsizlerle evleniyor aah ben evli olacaktım kocanla. Ezik ya cesaret alıp da söyleyemiyor aldattım diye ahaha 😂😂 ayrıl hadi hatta tanıştırabilirsin eşinle?
39 Yorumla- +1 yıl
Ah ben evli olacaktım diyen kadın erkeğin hakkını verir sen boşver onun kocasını bekar ben varım 😃
Cevap sahibi+1 yıl@AtılganPonçikMen hangi şehir?
- +1 yıl
Muğla sen?
Cevap sahibi+1 yıl@AtılganPonçikMen orası değil
- +1 yıl
Hiç o kadar şanslı olmadım zaten 😅
Cevap sahibi+1 yıl@AtılganPonçikMen 😂😂
- +1 yıl
Sen şansım ol işte 😃
Cevap sahibi+1 yıl@AtılganPonçikMen şehir dışı ile vakit kaybedemem
- +1 yıl
Hmm ilk fırsatta şehir içine çevirelim dicemde sen gene yanaşmıcaksın kesin🤔
+1 yılGırtlaga kadar lagama batmışsın. Ahlaklı tavsiyede istemiyorsun. Söyleyecek bir şeyim yok.
30 Yorumla
+1 yılsen sevgilin ile cinsel ihtiyaçlarını sevgilinde seninle cinsel ihtiyaçlarını gideriyor ayrılırsan da sevgilin seninle evlenmeyecek oda kesin o yüzden kararını iyi vermelisin
00 Yorumla
+1 yılswvgilin senin gibi birini nasıl sevsin ki? ya da kocan? bence sen yalnız kalmaya mahkumsun.
116 Yorumla
Soran+1 yılİkiside seviyo canım benim sadece ben secim yapamıyrm
- +1 yıl
tamam yarin sevgiline ne zaman evleniyoruz ben bosanicam de bakalim ne diycek.. bekliyorum cevabini merakla yarin konus
Soran+1 yıl@myback hayır kıskanıyor ayrılma konusu acılınca ayrıl ama hemen evlenemeyiz ben evlilige hazır degilim diyo
- +1 yıl
troll omasini umuyorum bu sorunun bu kadar pollyanna olamazsin!
Soran+1 yıl@myback polyanacılık degil bu bana cok iyi davranıyor
- +1 yıl
hadi bakalim😊
- +1 yıl
sende nasil bir vicdan var ben anlayamadım
- +1 yıl
myback@lütfen bu şekilde hicbir kadına davranmayın...
Soran+1 yıl@myback anlamıyosunuz Baska kız mı yok beni sevmiyorsa neden benimle birlikte olsun sırf cınsellik icin o kadar iyi davranamaz kimse!
Soran+1 yıl@myback ne alakası var
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamının derdi seni gondiklemek ayrılırsan kocamdan sadece ayrıldığında kalırsın. Sen o pompavını bırak kocana dön
00 Yorumla sevgilin seninle niye evlensin? Sen sadece cinselliğini yaşadığı herhangi birisin. Ve senin kocandan daha iyi daha heyecanlı olabilir, yazamayacağım ne halin varsa gör midem kalkıyor.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYazıl camura batmışsın cıkmaya calışıp temizlencegine hala debeleniyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılCıkmaya calısıyorum iste
- +1 yıl
O zaman cık temizle o camurdan kocana sarıl mutlu ol
Soran+1 yılKocama söylememelıyım dimi
- +1 yıl
Adam seni ya boşar ya keser
- +1 yıl
Söyleme bidahada böyle bişey yapma yuvanda olmamış gibi devam et
Soran+1 yılSevgilim tehtid eder mi bu durumda
- +1 yıl
O sevgilinin karakterine baglı sen korkak davranma ki seni tehtit edemesin
sen boşancam dediğin an sevgilin seni terk eder bence
04 Yorumla
Soran+1 yılBana bıraktı kararı ayrıl istersen dedi ama ayrılırsam benimle evlenecek gibi konusmuyor
- +1 yıl
eee zaten bende onu diyorum. ben kocamdan boşanıcam dediğin an senden kaçar zaten. kocan sana değer veriyor ama sekste mi tatmin etmiyordu
Soran+1 yılİlk baslarda iyiydi ama sevgilim olduktan sona onunla birlikte olamıyprum
- +1 yıl
sevgilin için kocandan ayrılırsan yalnız kalırsın :) çocuk yoksa eşinle de mutlu değilsen. sevgilin olsun olmasın boşan bir ömür geçmez böyle
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Koskocaman kadınsınız size bekçilik yapamam dicek bişeyim yok kocanızın yerinde olmak istemezdim dicem ama maalesef senin gibi karım vardı mesajlaşmaları yakaladım boşandık gitti...
Tek dileğim var o da eşin öğrensin istiyorum...20 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsonra erkeklere bok atmayın, bakın görün, adam evli olmanı niye sorun etsin? bedava karı s. kiyor, yakında götünee tekmeyi basacak zaten, sonra kocanın suratına utanmadan bakıp s. kişelim mi diceksin
20 Yorumla
+1 yılSen iflah olmasın artık kocandan başka penis yersen bir daha kocan tatlı gelmez sevgilinden ayrilsanda sen başka ararsın geçmiş olsun
23 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz ahlaksız
- +1 yıl
Ben mi terbiye siz ve ahlaksizim 😀😀😀
- +1 yıl
Dogru söyluyosun
İlişkini yaşa adamın amacı zaten seni... sende memnunsan duygusala bağlama devam et
00 YorumlaDomaltip domaltip çakıyor sana sadece başka biriyle de ilişkiye girsen daha çok zevk alırsın bizede ver bari
00 YorumlaBu konuda sana rehber olacak bir şey yazabilirim ekle.
00 YorumlaAhaksizlikta tavan yapmışsın ve burada aldığın tepkiye tepki ile karşılık veriyorsun.
Be bekliyordun ki? Aile olmayı becerememişsin. Yapacagin tek şey o adamı azad etmek10 YorumlaSimdi sevgilin seni kullaniyor cinsellik acisindan bu gercegi kabullen ve evli oldugun insanin hayatinda cik artik oo evliliktende fayda gelmez tesekkurler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimi kocanin yerine koyunca elim ayağım titredi, umarım ilerde evleneceğim zaman karsima senin gibi birisi cikmaz
00 YorumlaNasıl oldu kiminle aldattın ve nerede ne gibi problemleriniz var
00 Yorumla
+1 yılHem kocanı seviyordun hem başkasıyla yatmaya devam ediyorsun hem sevgilin senle evlencek olsa ayrılcaksın bu nasıl bir saçmalık
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilini bırak yoksa seks objesi olarak arada kalırsın.
20 Yorumla Sevgilin seni cnsellik için kullanıyor. Sevgilin değil yani
23 Yorumla
Soran+1 yılBana cok deger veriyo ama ciddi iliskiye hazır olmadıgını söyledi
- +1 yıl
Anlat anlat anlamyor. Sevgili degil sexgili
+1 yılKocanla mutluysan bu şekilde devam et yok sevgilimle cinsellik daha önemli diyorsan bosan dul şekilde daha rahat olursun ama cinsellik içinde boşanma derim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilinin seks anlaminda isini goruyorsun acikcasi. Ve bu isine geliyor. Bosandigin anda kaybolacak.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenzer bir durum yasadim
Soran+1 yılBosansam iletisimi keserim demiyo sadece ciddi bir seye hazır degilmis iste
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum bu hikayeyi. Birebir yasadim. Bosaninca oyle olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılOzelden konusalim mi
Kocanı boşa sevgilini terk et sonra istediğinle sevişirsin
00 Yorumla
+1 yılkocadan ayrıl adama yazık olmasın bari. sevgilinle de doyasıya yiyiş
20 Yorumla
+1 yılSenin sevgini seveyim cevabım bu.
62 Yorumla- +1 yıl
KS küfrümü düzeltmiş senin sevgini s*kim sansürlü olunca algılamıyorlar şsldks
- +1 yıl
Hahaha :D
+1 yılSevgilin seninle seks için birlikte o zaman.
Onu bırak evliligine devam et02 Yorumla
Soran+1 yılKocama tekrar ısınabilir miyim peki
- +1 yıl
Bu ssnin elinde ısınmalisin yoksa ikisi birden bırakır.
Sevgilin zaten evli sevişir devam ederiz diyor
+1 yılSevgilin seninle birlikte çünkü evlisin evli kadınlar her zaman daha cazip gelir daha istekli olur
00 YorumlaCinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. kocandan ayrılma onlada seviş iş arkadaşınla da sevişmeye devam et
00 Yorumlaiş ortamı cok tehlikeli ofis ve pazarlama isi yapıyosan hele
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam aradigim kadınsın evlilik olmadan birlikte bir hayat yaşar misin
00 Yorumla
+1 yılGerçekten iğrençsiniz Allah ıslah etsin
31 Yorumla
Soran+1 yılSize ne ya fikrini belirt die yazmadık kararsız kaldıgım İcin yazdım. Ahlak bekcisi misin
Senn gbi mal çok seni kullanıyo anla işte sanki çokmu iyi olcak bpşanınca
00 Yorumla
+1 yılYaptıklarını öğrenirse seni ya öldürürse
01 Yorumla
Soran+1 yılKocam oyle bı İnsan degıl
+1 yılÇok namuslu bir eşsiniz sizi tebrik ediyorum
30 Yorumla
+1 yılSevgilin seni cinsellik için kullanıyor sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocandan bosan benimle evlen o adamla seks yapmana izin veririm ama siz yaparken ben izlicem
01 Yorumla- +1 yıl
Cuckold musun
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılumuma açık devam böyle
10 Yorumla
+1 yıldimyata pirince giderken bulgurdan olmayın
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım